Kizlar birsey soracagim ben sifremi girip KK yi acinca,1. sayfa sonda sonuncu sayfada 1.sirada cikiyorum..yazmak ve yazilanlari okumak icin 1. sayfaya geri dönüyorum,sizdede oluyormu,yoksa ban mi mahsusu...merci cevaplar icin:))
Umut nasil oldun canim,iyimisin??
Aycan..sen nasilisin
Saribeybi insallah sari bir bebegin olur en kisa zamanda:))
ben burdayim...:))
umarim iyisindir canim..ben iyi sayilirim,hayal kirikligim devam etsede,yola devam...sabah sogan suyunu yapip ictim,aksama devam..15 gün düzenli yapacagim..hayit hapida icmeye basladim..su kist olmasaydin,klomen ,catlatma ignesine gecsem iyi olacakti..insallah bu ay gider kist,gitmezse 2 ay beklemek zorunda kalcagim..
reglim hala devam edioyr ana zaten benim 3 gün sürüyor bu gün kesilir,yarinda az kahverengi gelip biter..
ne yapacagimi sasirdim vallahi,her ay sil bastan basla cok yipratici..tamam umut hic bitmiyor ama bitmeyen umutta iskenceye dönüyor..bu gidisle ruh sagligimizda zaten bozuk,iyice bozulacak..her regl olunca yikilip sonra yeninden toparlaniyoruz.cok yorulduk...
öptüm seni
merak ettmiştim seni. iyi olmana sevindim. canım işte her ay aynı süreci yaşıyoruz. büyük bir umutla başlıyoruz, hesap etmeye, şunu yapalım bunu yapalım diyoruz, heyecanla yumurtlama günü sonrası gün saymaya başlıyoruz regli olunca sanki olmuşta kaybetmişiz kadar üzülüyoruz, artık yeter diyoruz tükeniyoruz ama bir süre sonra yine başa dönüyoruz. ben şimdi iyiyim sen beni önceden görsen regli olduğum zaman resmen yasta oluyordum günlerce ağlıyordum, zaman demek ki herşeye alıştırıyor, yine çok ama çok üzülüyorum ama daha çabuk toparlanıyorum.
ben bu ay gene reglimin 5. ve 6.günü maydonoz süt buharı yaptım birer kere. incirin 2.partisine devam ediyorum bir 21 gün yapmıştım 7 gün ara verdim şimdi 2.ci 21 günlüğe başladım. arada da bitki çayalrından hergün düzenli olmasada ara ara içmeye çalışıyorum.
ekimde tüp bebeği düşünüyoumya acayip korkuyorum şimdiden olumsuz olacak hissindeyim. tedavilerden birşey görmediğim için.
benim aşılamalarımdan ve tüp bebeğimden ailemin haberi olmadı söylememiştim olmazsa üzülmesinler diye. annemablam bu aralar hep bana örnek verme modlarında bak şu gitmiş tüp bebek apmış ikizi olmuş, bak şu aşılama yapmış, bana diyor bari aşılama yapsan bir kere. bilmiyorki kızı yapmadık birşey bırakmadı zaten. öyle yapınca iyice canım sıkılıyor.
2 gündür cok moralim bozuk,esimlede konusmuyorum...
biz 7 yildir evliyiz ve 7 yildir oglu gelince onla yatiyor simdi 14 yasinda ,kac kez söyledim böyle olmuyor diye,o her gelisinde yastigimi yorganimi alip,diger odaya gitmek gücüme gidiyor,bazen ovülasyon zamanim oluyor dahada icerleniyorum,kac ayim bu sekilde bosa gitti...bazen okul kapali olunca yada tatillerde 1-2-3 hafta kaldigi oluyor ve bunu bana inat yapiyor...esimde TR ye gitmeden önce,gidip gelelim artik kendi odasinda yatacak,koca adam oldu dedi..gecen hafta geldi,babasi kendi odanda yat dedi olmaz,diyip gidip yataga girdi,birsey demedim...esimde haftaya artik kendi odasinda yatacak,bu sondu dedi..ama cuma geldi ve ben babamla yatacagim deyip gidip saat 21 de yataga girip,esim 12 de odaya gitti ki hala uyanik..,laptopuda kucagina alip cikmadi odaddanda,yataktanda..cok kizdim esime...ben 7 yildir,yikiyorum,pisiriyorum,topluyorum,elimden geldiginde yaptiklarini cocuktur diyip sineye cekiyorum ama benimle inatlasiyor ki ben demedim ki kendi odanda yat,babsi diyor.....bana inat elinden geldigince ortaligi dagitiyor,soru soruyorum cavap vermiyor, biryerlere gidecek oluyoruz beni istemiyor..ama esimde bunlara ses cikarmiyor ,cocuguna karsi vicdan azabi duyabilir ve duymalida ama bunu giderecegi adres ben degilim..
Esime dedimki ben mecburmuyum 7 yildir elimde yorgan ,yastik her ay 6-7 gün oda degistirmeye..bana mecbursun tabi dedi..bende o zaman artik bu oda benim olsun,ben burda yatacagim,sende de yatak odasinda yat,oglun gelincede bir daha sorun olmaz,bende tasinmak zorunda klmam ..Cucuk istemiyor iste,ne yapim ve artik istedigi zamana kadarda benle yatacak dedi.....bende dedimki o zaman artik oglun gelince,kendin pisdiriirsin,kendin yikarsin,kendin toplarsin beraberde yer iscersiniz...bende sizin hizmetciniz degilim ,soru soracagim cevap vermeyecek ..benimle konusmayacak,elinden geldigince beni gicik etmeye calisacak,birikte bir yerlere gitmemize izin vermeyecek..bnede 3 ögün önüne yemek koyup,dagitiklarini toplayacagim,sende sesini cikarmayacaksin...bende bunu artik kabul etmiyorum,oglun gelince ben hic birseye elimi sürmeyecegim,herseyini sen yapacaksin,onu birakip gelincede dagitiklarini,pisletiklerini sen toplayacaksin dedim...bana gevezelik yapma dedi...isinemi gelmedi dedim..
Yani artik esimle uyumayacagim,yatak odasinada hic girmeyecegim..cocuk odasindaki dolaba sürekli kullandigim günlük giysilerimi tasidim..7 yildir biktim usandim,cocuk istemiyor ama kendi cocuguna baktirmayi iyiy biliyor..bazen ben gec kalkinca cünkü sinirden yatamiyor saati 4-5 yapiyorum kendi,kahvalti hazirlamis oluyor,ama surati 5 karis,ssanki bana hazirliyor kendisiyle oglu yiyecek..yaptigida,dolaptan kahvaltiliklari masaya koymak...simdi her seyi kendi yapsin..yok manti yap ,yok lahmacun yap,yok pizza yap neymis oglu severmis ..gitsin restoranta yesinler maden cok seviyorlar...tabi enyiyim ya ben..sonrada bir tesekkür bile etmeyip kalksinlar sofradan bende toplim,yikiyim...
insan hep yutuyor niye ,aman ovülasyon zamani küs olmayalimda calisma olsun diye..ben cok sineye cektim,altan aldim,sesimi cikarmadim..Anne olacagim ya,bana onun spermleri lazim..simdi altan almayacagim nasilsa kistim var,bu ay anca onunla ugrasirim..esimlede konusmayacagim,bencil,egoist insan..
merhaba arkadaslar, umarim herseye ragmen, üzüntülere ragmen iyisinizdir. gecmisi okuyamadim neler olmus neler bitmis mirakel kendi derdine düstü.
AYCAN IMDAAATTTTTT!!!!!!!! adetim gelmez oldu gözüm yollarda kaldi, n'olcak simdi. Acaba baya baya menopoza mi girdim. Acaba diyorum tedavi üstüne tedavi tüm rezervimi bitirdimmi, zaten dibi görünüyordu cok mu zorladimki. sadece 44 45inci gunde birkac damla hepsi bu. Bende bitkilerime baslamak icin adeti bekliyordum :26: napsamki. Doktora'da gitmek istemiyorum ARTIK GINA GELDI dr'lere gidis gelis zaten bi faydasini görmedim.
Selamlar
Selam kizlar,
nasilsiniz ??? ben dün sogan kürüne basladim, adetimde gelmiyor ya, onuda söker insaallah. Neyse Ferim, gelelim sana, senin su esin nasil bir yaratik allahin askina, cocuguda anasina yapamadiklarini sanami yapiyor, almanlar sicak yemekmi biliyorlarmista, sen o cocuga yok mantilar, yok lahmacunlar yapiyorsun, annesine seninle yatmak istiyorum dese kabul edermi acaba, daha dogar dogmaz ayri yatiriyorlar bebkleri, ama hersey senin kocanda bitiyor, saygisiz insanlar. Ay söyleyecek söz bulamiyorum, böyle adamlara sadik kalmak bile yanlis....Neyse kendinize iyi bakin
UMUT ne aptı çok merak ettim onu.
AYCAN sen nerelerdesin, send ekistin için soğan suyuna başlasan. iyi geldiğini düşünüyorum.
SARIBEYBİ , sen canını sıkma en umutlumuzsun yaşın genç en önemlisi.
Aycan...Umut...Taprak...Saribeybi...Care---Geschenk günaydin kizlar..umarim iyisinizdir..
sogana devam ediyorum,hayit iciyorum ,adacayi iciyorum,dua ediyorum..elimden gelen bunlar..kendinize iyi bakin..
2 gündür cok moralim bozuk,esimlede konusmuyorum...
biz 7 yildir evliyiz ve 7 yildir oglu gelince onla yatiyor simdi 14 yasinda ,kac kez söyledim böyle olmuyor diye,o her gelisinde yastigimi yorganimi alip,diger odaya gitmek gücüme gidiyor,bazen ovülasyon zamanim oluyor dahada icerleniyorum,kac ayim bu sekilde bosa gitti...bazen okul kapali olunca yada tatillerde 1-2-3 hafta kaldigi oluyor ve bunu bana inat yapiyor...esimde TR ye gitmeden önce,gidip gelelim artik kendi odasinda yatacak,koca adam oldu dedi..gecen hafta geldi,babasi kendi odanda yat dedi olmaz,diyip gidip yataga girdi,birsey demedim...esimde haftaya artik kendi odasinda yatacak,bu sondu dedi..ama cuma geldi ve ben babamla yatacagim deyip gidip saat 21 de yataga girip,esim 12 de odaya gitti ki hala uyanik..,laptopuda kucagina alip cikmadi odaddanda,yataktanda..cok kizdim esime...ben 7 yildir,yikiyorum,pisiriyorum,topluyorum,elimden geldiginde yaptiklarini cocuktur diyip sineye cekiyorum ama benimle inatlasiyor ki ben demedim ki kendi odanda yat,babsi diyor.....bana inat elinden geldigince ortaligi dagitiyor,soru soruyorum cavap vermiyor, biryerlere gidecek oluyoruz beni istemiyor..ama esimde bunlara ses cikarmiyor ,cocuguna karsi vicdan azabi duyabilir ve duymalida ama bunu giderecegi adres ben degilim..
Esime dedimki ben mecburmuyum 7 yildir elimde yorgan ,yastik her ay 6-7 gün oda degistirmeye..bana mecbursun tabi dedi..bende o zaman artik bu oda benim olsun,ben burda yatacagim,sende de yatak odasinda yat,oglun gelincede bir daha sorun olmaz,bende tasinmak zorunda klmam ..Cucuk istemiyor iste,ne yapim ve artik istedigi zamana kadarda benle yatacak dedi.....bende dedimki o zaman artik oglun gelince,kendin pisdiriirsin,kendin yikarsin,kendin toplarsin beraberde yer iscersiniz...bende sizin hizmetciniz degilim ,soru soracagim cevap vermeyecek ..benimle konusmayacak,elinden geldigince beni gicik etmeye calisacak,birikte bir yerlere gitmemize izin vermeyecek..bnede 3 ögün önüne yemek koyup,dagitiklarini toplayacagim,sende sesini cikarmayacaksin...bende bunu artik kabul etmiyorum,oglun gelince ben hic birseye elimi sürmeyecegim,herseyini sen yapacaksin,onu birakip gelincede dagitiklarini,pisletiklerini sen toplayacaksin dedim...bana gevezelik yapma dedi...isinemi gelmedi dedim..
Yani artik esimle uyumayacagim,yatak odasinada hic girmeyecegim..cocuk odasindaki dolaba sürekli kullandigim günlük giysilerimi tasidim..7 yildir biktim usandim,cocuk istemiyor ama kendi cocuguna baktirmayi iyiy biliyor..bazen ben gec kalkinca cünkü sinirden yatamiyor saati 4-5 yapiyorum kendi,kahvalti hazirlamis oluyor,ama surati 5 karis,ssanki bana hazirliyor kendisiyle oglu yiyecek..yaptigida,dolaptan kahvaltiliklari masaya koymak...simdi her seyi kendi yapsin..yok manti yap ,yok lahmacun yap,yok pizza yap neymis oglu severmis ..gitsin restoranta yesinler maden cok seviyorlar...tabi enyiyim ya ben..sonrada bir tesekkür bile etmeyip kalksinlar sofradan bende toplim,yikiyim...
insan hep yutuyor niye ,aman ovülasyon zamani küs olmayalimda calisma olsun diye..ben cok sineye cektim,altan aldim,sesimi cikarmadim..Anne olacagim ya,bana onun spermleri lazim..simdi altan almayacagim nasilsa kistim var,bu ay anca onunla ugrasirim..esimlede konusmayacagim,bencil,egoist insan..
Aycan kiz raziyim kiste'de raziyim isterse 50 cm olsun amann menopoz olmasinda. Valla korku sardi beni, morel bozuklugundan sigaraya bile dayanmaya basladim. Sendede hafif kanamalar oldumu belli belirsiz, birde iliskide kanama. Ama iliskiden sonra yine birsey yok, temiz yani. (bi kiyaslama yapayim dr'a gitmek istemedigimden).
soğan suyu benim 4 kistimdn 3 ünü 2 haftada yok etmişti, bende işe yaramıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?