Tüp bebek soygunu, Star Gazetesi
Kizlar su haberi bir okuyun lütfen...Kime güvenilecek artik belli degil vallahi..
yukarıdakileri okudum da. ben 27 eşim 37 yaşında ikimizin de 2. evliliği.onun ilk evliliğinden 2 oğlu var.
benimse çocuğum yok.eşimin çocuğumuz olması için bi çabası yok.üstelik verimli günlerde hep yorgundur..
dr gitmeme çok kızar,sorunca senden fazla istiyorum der ama herhangi bi hareket yok.
acaba benim eşim de mi bu saatten sonra çocuk neyime diyo
ya offff gerildim yine ya....
Allahım sana sığındık...
Saribeybi ev icin üzüldüm,gecmis olsun,durduk yere bür sürü angarya..canim benim seninde ,esininde yaslari genc ama tabi esinin 2 cocougu olmasi dezavantaj,birde Cocugu olan erkekler gercekten sorun,cünkü bence erkekler sorumluluk almaktan korkuyorlar,benim esimin oglu var 14 yasinda,2 haftada bir hafta sonu geliyor biz evleneli 7 yil olmasina ragmen hala bana surat yapiyor,biz evlenirken esime yemin ettirmis benden baska cocugun olmayacak diye,cocuk akli iste ama eminimki benim bir cocugum olsa onu kardesi olarak görmeyecek,cok sorun cikaracak ve evede gelmeyecek,cok aksi,negatif bir cocuk ama bunda tabuiki Anne ve babasinin ayrilik süreci ve öncesinde evde yasananlarin cok etkisi vardir..yani bu karekter yapisi onun yasadiklarinin sonucu..esimde sanirim bunun farkinda ve o yüzden cocouk konusuna cok soguk..eminimki oglu olmasaydi yada oglu bu kadar evliligimize tapklili davranmayip,hadi davrandi zamanla kabulenseydi esimde cocuk fikrine sicak bakbilirdi..
ne bilim iste..sen onu bunu bosver,yasin cok genc,insallah 2 ,3 cocouk sahibi olacaksin..yererki su ovülasyon zamanlarini kacirma..esnide cok takma kafaya,erkekler empati yeteneginden yoksunlar..
tşk ederim..inş dediğin gibi olur ve 2 -3 çocuk sahibi olurum..
eşimin de küçük oğlu bi ara çok sorun çıkardı fakat uzak olduğumuz için çok etkilemedi onlar ist da biz urfadayız..
çocukların etkisi oluyodur mutlaka..bi de eski eşi çok müdahaleci hep sorun çıkardı.. offf önce boşanıyolar adam evlenince mi kıymetli oluyo bilemedim..
kızlar selam ben dün dr a gitmiştim ya kadın ağzımı görünce hemen biopsi yapalım dedi ameliyat günüm cuma aslında pazartesi ameliyat günüm değil ama senin acil
olarak biopsiye alınman gerek dedi eşim korkulacak bir şey yok değilmi dedi dr da ağzının durumu hiç hoşuma gitmedi dedi hiç hoşnut olmadım dedi defalarca ben de ağız kanseri mi dedim bunları düşünmek için erken dedi.yarın ssabah biopsi yapılacak bu gece benim için dua edermisiniz bu gün adet oldum bu sorunum olmasa bebek işine devam aderdim ama kızlar öyle bi an geliyorki önce can diyorsun çok korkuyorum protez dişlerden böyle olmuş bana dua edin teşekkür ederim şimdiden.
Allah korusun arkadaşım aklına kötü getirme..
stres herşeyin başı..ben geçen yıl dr gittim 2 aylık evliydim rahim ağzında yara varmış..
dr muayene esnasında beni bi korkuttu ki günlerce ağladım..
çok kötü olmuşsun sen naptın böyle off off hemen smear almalıyım umarım temiz çıkar tedavi olmazsa bu kesin kansere döner dedi hayatımı kararttı resmen..
ama Allaha şükür temiz çıktı onun için stres yapma inş hayırlı güzel haberleri vericeksin cm..
Saribeybi, canim yasin cok genc, dilerim en yakin zamanda hamile kalirsin. Esinin diger evliliginden cocuklari olsada mutlaka sendende bi tane olsun ister cani üzülme.
Toprakcim, fikrimce gecmisi hic sorgulama, bugüne vede yarina bak, esinin patavatsizliklarini cok önemseme, onlar bizim kadar hassa düsünemiyorlar. Hayat cocuk demek degil. Ha olursa cok mutlu olucaz hepimiz ama olmuyorsada; kendimizi bitirmek anlamsiz.
Kizlar hepinizi allaha emanet ediyorum. Sevgilerimle
sağol arkadaşım inş dediğin gibi olur inşş
Sabah test yaptim..gözlükle sonra büyütecle defalarca baktim ama tek cizgi...bu ayda olmadi.. Benim aslinda tüm hamilleiklerimde tek gebelik belirtim cok acikiyor olmam olmustu..6. haftaya kadar baska belirtim olmamisti..birde canim cok aci cekiyordu...bunlarin hic biri yok zaten
sizleri öpüyor ve kalkip yemek yapmak icin mutfaga giriyorum...iyi geceler canlarim..
sağlık olsun arkadaşımm inş yakında güzel haberi verirsin..
kızlar ne işle uğraşıyosunuz nerede yaşıyosunuz yeniyim kimseyi tanımıyorum :)))
Sabah test yaptim..gözlükle sonra büyütecle defalarca baktim ama tek cizgi...bu ayda olmadi.. Benim aslinda tüm hamilleiklerimde tek gebelik belirtim cok acikiyor olmam olmustu..6. haftaya kadar baska belirtim olmamisti..birde canim cok aci cekiyordu...bunlarin hic biri yok zaten
sizleri öpüyor ve kalkip yemek yapmak icin mutfaga giriyorum...iyi geceler canlarim..
tşk ederim..inş dediğin gibi olur ve 2 -3 çocuk sahibi olurum..
eşimin de küçük oğlu bi ara çok sorun çıkardı fakat uzak olduğumuz için çok etkilemedi onlar ist da biz urfadayız..
çocukların etkisi oluyodur mutlaka..bi de eski eşi çok müdahaleci hep sorun çıkardı.. offf önce boşanıyolar adam evlenince mi kıymetli oluyo bilemedim..
Allah korusun arkadaşım aklına kötü getirme..
stres herşeyin başı..ben geçen yıl dr gittim 2 aylık evliydim rahim ağzında yara varmış..
dr muayene esnasında beni bi korkuttu ki günlerce ağladım..
çok kötü olmuşsun sen naptın böyle off off hemen smear almalıyım umarım temiz çıkar tedavi olmazsa bu kesin kansere döner dedi hayatımı kararttı resmen..
ama Allaha şükür temiz çıktı onun için stres yapma inş hayırlı güzel haberleri vericeksin cm..
sağol arkadaşım inş dediğin gibi olur inşş
sağlık olsun arkadaşımm inş yakında güzel haberi verirsin..
kızlar ne işle uğraşıyosunuz nerede yaşıyosunuz yeniyim kimseyi tanımıyorum :)))
aslında bende yeni sayılır diğer arkadaşlar uzun zamandır yazışıyor ben 8 aydır falan bu topikteyim. bende çok bilmiyorum ayrıntıları. işimiz gücümüz bebek olunca fazla bir detaya girmek akla gelmedi.
aslında bende yeni sayılır diğer arkadaşlar uzun zamandır yazışıyor ben 8 aydır falan bu topikteyim. bende çok bilmiyorum ayrıntıları. işimiz gücümüz bebek olunca fazla bir detaya girmek akla gelmedi.
hmm anladım..
sen ne iş yapıyosun nerede yaşıyosun?
ben özel bi şirkette muhasebedeyim ş.urfada yaşıyorum..
hmm anladım..
ben kamuda çalışıyorum. ankaradanım.
hmm anladım..
ben kamuda çalışıyorum. ankaradanım.
feri canım bugün kaçıncı gününki daha erken değil mi. sen yanlış hatırlamıyorsam çarşamba günü gitmişti ve doktor daha yumurtanın çatlamadığını söylemişti. sanki daha var gibi geliyor. biliyorsun idrarda da hemen çıkmaz.
Ben dayanamadim bu gün kendi Türk doktoruma gittim,regl olursam rahim filmi icin,israr edim diye..agrimda vardidi ama kötüye yormak istemedim....neyse beklemeden sonra aldi iceri randevum yoktu,agrim var dedim ve gercektende vardi sol tarafimdaki yumurta catlamamis ve su an 4 cm lik bir kistim var,daha evel baska doktorra gitigimi söylemedim tabi,burda öyle doktor doktor gezilmiyor aslinda ,herkesin tek bir doktoru var..yani sagdaki yumurtam catlamis ,tabi doktora demedim sagdad yumurtam vardi diye..aciga cikar baskainad gitigim kabul etmez beni sonra...Ama türk olmasi bana avntaj dilim yeterli degil.neyse..rahim filmi yasaklamis ,zaten yazamam dedi..yine asilam ,tüp dedi tekrar durumu anlattim,bu secenekler benim icin imkansiz dedim...insallah bir daha sormaz....Ekim 11 e randevu verdi,gidecegim kist gitmisse klomen ,catlatma ignesi verecek..bu tedaviyide en fazla 3 ay yaparim olmazsa,yapacak benim birseyim kalmaz dedi..
dosyama tekrar bakti..sag tüpüm tam acik degilmis,gecis darligi varmis,son 2 eylül 2010 deki laparaskopi raporuna tekrar bakti...daha evel hsg ve lap yapilmis..zeten hsg yasak,yasak olmasydida bu islemlerden sonra tekrar tüpe bakmam yararsiz,tüpler icin riskli dedi..ama kapliysa bosuna ümitlemiyim her ay dedim..zaten sansiniz az..3 ay deneyelim olmazsa ve esinizde tüpe ikna edelmeyecekse hala,tek cözüm kabullenmek dedi...
Offf ya güya bu ay baslayacaktim klomene..4 cm kis nerden cikti.cok moralim bozuldu...iranli doktorada gitmeyecegim ..türk doktorla yapacagim 3 klomen denemesini,adamla anlastim,yoksa klomene filan cok karsi,kac kez istedim vermedi..sanki keyiften istiyorum
gelismler bunlar..2 yumurtadan biri catladigina göre regl olmam lazim,sagdaki catlamis neticede,acik olan taray ne bilim yinede insallah diyorum...
Icim daraldiiii..su kist olmasaydi simdi,klomende,catlatma igneside yazar,icer,kontrole giderdim..cok zamanim varmis gibi birde kist eritmeyle zaman kaybet...Hayit hapi ic dedi..zaten evde var...bu ay mutlaka sogan icimde ekim 11 de ki randevuda o kisti görmiyim..
Kizlar günaydin...
ben simdi test yaptim 2. cizgi silikte olsa var..gölge seklinde gözlük takinca görülüyor..p.tesi yaptim birsey yoktu..dün uyaninca direk tuvalete gittim ve idrarim bitince test yapacagim aklima geldi yani yapamadim...simdi yaptim 2. cizgi silik ve belli..bu gün reglimin 28. günü..
cok heyecanlandim...acaba bün doktor kist var dediya ya,kisten böyle silik cikmaz degilmi..yinede umutlanmama klazim..yarin bir test daha alim..evdekileri internetten ismarlamistim,bu gün eczaneden alim,yarin sabah yapim..Kan falan vermeyecegim..3-4 gün beklim bakalim ne olacak...bu testlerde insani yaniltiyor cünkü..
elim ayagim titriyor..
gercekten pozitifmi acaba...ya o 4 cm lik kist..gerci kist solda ,sagdaki yumurtam catladida,döllendimi acaba...insalllah.....ben ismdi cikim ise gidim..14 ´00 da cikacagim...öptüm
kizlar günaydin...
Ben simdi test yaptim 2. Cizgi silikte olsa var..gölge seklinde gözlük takinca görülüyor..p.tesi yaptim birsey yoktu..dün uyaninca direk tuvalete gittim ve idrarim bitince test yapacagim aklima geldi yani yapamadim...simdi yaptim 2. Cizgi silik ve belli..bu gün reglimin 28. Günü..
Cok heyecanlandim...acaba bün doktor kist var dediya ya,kisten böyle silik cikmaz degilmi..yinede umutlanmama klazim..yarin bir test daha alim..evdekileri internetten ismarlamistim,bu gün eczaneden alim,yarin sabah yapim..kan falan vermeyecegim..3-4 gün beklim bakalim ne olacak...bu testlerde insani yaniltiyor cünkü..
Elim ayagim titriyor..
Gercekten pozitifmi acaba...ya o 4 cm lik kist..gerci kist solda ,sagdaki yumurtam catladida,döllendimi acaba...insalllah.....ben ismdi cikim ise gidim..14 ´00 da cikacagim...öptüm
kızlar selam beni merak ettiğinizi biliyorum
çok teşekkürler
p tesi sabah 8 de dr a gittim aç beni saat 15:20 de biyopsiye aldılar biyopsi yapıldı sonuç 10 güne kadar çıkarmış
10 gün rapor verdi okula gitmiyorum
2 gündür konuşamıyorum küçük küçük ekmek içi çorba falan yiyorum biyopsi yapılan yerlere dikiş atıldı.
yazılarınızı okuyamadım
allah yardımcınız olsun ama sağlıktan daha önemli bir şey yokmuş sonucum temiz çıkarsa çocuk için hiiiiiç üzülmeyeceğim
sonucu hemen yazarım ama aklınıza geldiğimde bana dua edin pozitif enerji gönderin olurmu? açıkçası korkuyorum çünkü dr beni korkuttu.
işte böyle çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?