Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Tüp bebek soygunu, Star Gazetesi

Kizlar su haberi bir okuyun lütfen...Kime güvenilecek artik belli degil vallahi..

bende dün okudum. gerçekmi bilmiyorum ama bende çok denk geldim insanların doktorum illahi anatolia diyor diye düşün istanbulda bir arkadaşım var orada yığınla merkez var hemde en iyileri orada ve onun doktoru onu ankaraya anatoliaya ya yollamaya kalkıyor sonra ikna oldu istanbul dururken ankaraya gelmenin saçmalık olduğunu.

UMUT canım ne yaptın merakta kaldık.

AYCAN ne menepozu daha erken sende tamamen bıraktın galiba kendini. vakit kaybetmeden git doktora.

bende haftaya randevu alacağım tüp bebek doktorundan son defa konuşayım diğer reglimle başlayacağım Allah izin verirse. Böylede olmuyor, en azından vakit kaybım olmasın.

feri canım bugün kaçıncı gününki daha erken değil mi. sen yanlış hatırlamıyorsam çarşamba günü gitmişti ve doktor daha yumurtanın çatlamadığını söylemişti. sanki daha var gibi geliyor. biliyorsun idrarda da hemen çıkmaz.

toprakcigim ben 31 Agustosta doktora gitmistim,yumurta catlayacak bu gün mutlaka calis demisti yani üstünden 13 gün gecmis oldu...
sende beklme toprak..

Ben dayanamadim bu gün kendi Türk doktoruma gittim,regl olursam rahim filmi icin,israr edim diye..agrimda vardidi ama kötüye yormak istemedim....neyse beklemeden sonra aldi iceri randevum yoktu,agrim var dedim ve gercektende vardi sol tarafimdaki yumurta catlamamis ve su an 4 cm lik bir kistim var,daha evel baska doktorra gitigimi söylemedim tabi,burda öyle doktor doktor gezilmiyor aslinda ,herkesin tek bir doktoru var..yani sagdaki yumurtam catlamis ,tabi doktora demedim sagdad yumurtam vardi diye..aciga cikar baskainad gitigim kabul etmez beni sonra...Ama türk olmasi bana avntaj dilim yeterli degil.neyse..rahim filmi yasaklamis ,zaten yazamam dedi..yine asilam ,tüp dedi tekrar durumu anlattim,bu secenekler benim icin imkansiz dedim...insallah bir daha sormaz....Ekim 11 e randevu verdi,gidecegim kist gitmisse klomen ,catlatma ignesi verecek..bu tedaviyide en fazla 3 ay yaparim olmazsa,yapacak benim birseyim kalmaz dedi..

dosyama tekrar bakti..sag tüpüm tam acik degilmis,gecis darligi varmis,son 2 eylül 2010 deki laparaskopi raporuna tekrar bakti...daha evel hsg ve lap yapilmis..zeten hsg yasak,yasak olmasydida bu islemlerden sonra tekrar tüpe bakmam yararsiz,tüpler icin riskli dedi..ama kapliysa bosuna ümitlemiyim her ay dedim..zaten sansiniz az..3 ay deneyelim olmazsa ve esinizde tüpe ikna edelmeyecekse hala,tek cözüm kabullenmek dedi...

Offf ya güya bu ay baslayacaktim klomene..4 cm kis nerden cikti.cok moralim bozuldu...iranli doktorada gitmeyecegim ..türk doktorla yapacagim 3 klomen denemesini,adamla anlastim,yoksa klomene filan cok karsi,kac kez istedim vermedi..sanki keyiften istiyorum

gelismler bunlar..2 yumurtadan biri catladigina göre regl olmam lazim,sagdaki catlamis neticede,acik olan taray ne bilim yinede insallah diyorum...

Icim daraldiiii..su kist olmasaydi simdi,klomende,catlatma igneside yazar,icer,kontrole giderdim..cok zamanim varmis gibi birde kist eritmeyle zaman kaybet...Hayit hapi ic dedi..zaten evde var...bu ay mutlaka sogan icimde ekim 11 de ki randevuda o kisti görmiyim..

nerden çıktı bu kist. sen klomen falanda içmedin di mi bu ay. soğan suyunu mutlaka yap ben soğanın kiste iyi geldiğini düşünüyorum benim 3-4 cm arasında değişen 4 kistimden 3 tanesini 2 haftada yok etmişti biride 2 cm ye küçülmüştü. reglni falan beklemeden başla soğan suyuna.birde civanperçemi iç.

Toprakcigim birsey kullanmadim bu ay,demekki kulansaydim ne hala delecektim....Klomen sonrasi,catlatma ignesi sart bana..Doktor solda kistiniz var diyince sasirdim,zaten solda 3 cm miyom var..6 cm idi amelyat oldum gecen yil 2 eylülde, ama rahime cok yapisik diye anca kücültme yapmislar..neyseki 1 yil gecmesine ragmen hala miyom 3 cm..insallah büüymez..kistide insallah bu ay eritecegim..sogan suyu iyi gelir umarim..
ne bilim tatlim i, her seferinde birsey cikiyor..isim hic ama hic rast gitmiyor...

Umuttt ..nasilisn canim,gelismeleri yaz bize

Kizlar günaydin...

ben simdi test yaptim 2. cizgi silikte olsa var..gölge seklinde gözlük takinca görülüyor..p.tesi yaptim birsey yoktu..dün uyaninca direk tuvalete gittim ve idrarim bitince test yapacagim aklima geldi yani yapamadim...simdi yaptim 2. cizgi silik ve belli..bu gün reglimin 28. günü..

cok heyecanlandim...acaba bün doktor kist var dediya ya,kisten böyle silik cikmaz degilmi..yinede umutlanmama klazim..yarin bir test daha alim..evdekileri internetten ismarlamistim,bu gün eczaneden alim,yarin sabah yapim..Kan falan vermeyecegim..3-4 gün beklim bakalim ne olacak...bu testlerde insani yaniltiyor cünkü..

elim ayagim titriyor..

gercekten pozitifmi acaba...ya o 4 cm lik kist..gerci kist solda ,sagdaki yumurtam catladida,döllendimi acaba...insalllah.....ben ismdi cikim ise gidim..14 ´00 da cikacagim...öptüm

fericiğim aklıma ne geldi biliyormusun 2.hamileliğim. reglim gecikmişti doktora gittim doktor kist var 4 cm ondandır dedi. adet söktürücü verdi. normalde o doktor kist olsa bile adet söktürücü vermeden önce kist olsa bile ne olur ne olmaz diye test yapardı bu sefer direk verdi ve adet oluncada doğum kontrol hapı verdi kullanmam için. hemşirede şaşırdı test istemeden direk ilaç vermesine, hemşire öyle şaşırınca benimde kafamda soru işareti oldu neyse adet söktürücüyü o gün içtim, ama aklım hala takılıyor, neyse bir test alayım dedim dedim baktım silik 2.çizgi, sonra ertesi gün bir daha test yaptım farklı marka gene 2.çizgi, 4 tane ayrı test yaptım hepsinde var bende kistdendir dedim senin gibi sonra doktoru aradım hemşireye söyledim dedi kistden test pozitif çıkmaz yarın gel test yapalım dedi. ve hamileydim. sonra kardeşime dedim ona kist var der demez hamileyim demeden o anladı çünkü gebelikte olabiliyomuş ve bu kistin olması kötü değil iyiymiş hormon salgılayıp beslermiş gebeliği.

canım inşallah seninde öyledir. birde aynı marka test ise farkı sen daha iyi görmüşsündür.

Son düzenleme:
Günaydin arkadaslar,
dün doktora gittim, sag tarafta 4,5 cm lik kist varmis, reglim hayit hapina ragmen gelmedi deyince biraz sasirdi, gecen hafta hayit hapim bitti cünkü. Neyse endokronologiye sevk yazdi az önce aradim 28.09 da termin verdiler, tam hormon testi istedi sonuca görede tüpe yönlen cok zamaniniz yok bence dedi. Neyse hayirlisi, kistten dolayi adetim gecikmis olabilirmis, anladigim kadariyla mevsimsel birsey herkeste kistler olusmus. Yarin sogan kürüne baslamayi düsünüyorum. Bu arada sag tarafimda agrim yok, ama sol kasigim da agri var, doktorda kist büyük o yüzden diger tarafa baski yapiyordur dedi. Nese hayirlisi.
Yarin sabah sogan kürüne baslicam, doktor hormon sonuclarini almadan ilac yazmayacagini söyledi.

Ferim insaallah hamilesin canim ya. Gözümüz aydin diyebiliriz. Tebrik ederim.

Umut nerdesin hälä bi haber yokmu????

Son düzenleme:

cnm inş hamilesindir ki kistten testin pozitif çıkma durumu yok..
Hadi inş güzel haberi vereceksin bize bugün..

kızlar ben bu ara dr işlerine ara verdim 3 klomen den sonra iğnelere geçeriz demişti ama ben biraz ara vermek istedim.
adetlerim 40 günde oluyo....bu ay hesapladımda 1 ekimde adet olmalıyım buna göre 18 eylül de yumurtam çatlıyo..
çalışmaları hangi günler yapmalıyım? bi de gün aşırımı olmalı?
ayy ne zor işler ya hesap kitap stres offffffff

kızlar selam beni merak ettiğinizi biliyorum
çok teşekkürler
p tesi sabah 8 de dr a gittim aç beni saat 15:20 de biyopsiye aldılar biyopsi yapıldı sonuç 10 güne kadar çıkarmış
10 gün rapor verdi okula gitmiyorum
2 gündür konuşamıyorum küçük küçük ekmek içi çorba falan yiyorum biyopsi yapılan yerlere dikiş atıldı.
yazılarınızı okuyamadım
allah yardımcınız olsun ama sağlıktan daha önemli bir şey yokmuş sonucum temiz çıkarsa çocuk için hiiiiiç üzülmeyeceğim
sonucu hemen yazarım ama aklınıza geldiğimde bana dua edin pozitif enerji gönderin olurmu? açıkçası korkuyorum çünkü dr beni korkuttu.
işte böyle çok öptüm

canım seni merak etmiştim. inşallah birşey çıkmaz için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…