Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

yukarıdakileri okudum da. ben 27 eşim 37 yaşında ikimizin de 2. evliliği.onun ilk evliliğinden 2 oğlu var.
benimse çocuğum yok.eşimin çocuğumuz olması için bi çabası yok.üstelik verimli günlerde hep yorgundur..
dr gitmeme çok kızar,sorunca senden fazla istiyorum der ama herhangi bi hareket yok.
acaba benim eşim de mi bu saatten sonra çocuk neyime diyo
ya offff gerildim yine ya....
Allahım sana sığındık...

geçmiş olsun. sinir birşey gerçektende neyse yardım edenin varmış.

bizlerde bir gelişme yok aynıyız:)

sağol cnm evet şükür yardım edenim vardı..

Toprakcigim düsüncende haklisin .bencede hemen merkez arastir,o arada diyete gir,caylara devam et..Mutlaka o askerler gelip,senin yumurtani dize getirecek...bozma moralini diyecegim ama ben regl oldugum ilk gün o kadar aci cekiyorumki,sanki karnimda bebegim ölmüste,düsük yapiyorum hissine kapiliyorum..Allah kimseyi caresiz ve umutsuz birakmasin...cok öptüm tatlim..

Canim benim ,negatif olmasina cok üzüldüm..Agzindaki yarayida ihmal etme.arastirt bakalim neymis...benim de vucudumda arra ara ani sivilceler cikiyor ,isilik gibi..bende hastaneye gittim,allerji testi yapildi..derimden parca aldilar birsey cikmadi,sonrasinda kan ,idrar ve büyük aptesten testler yapildi ve bu arastirmalar 6 ay sürdü cünkü her bir test icin arada cok gec randevu verdiler....bu cuma randevum vardi gittik sonuclari konusmaya..hepsi temiz cikmis..doktor diyecegim tek sey stres dedi..inanki 1,2 saate tüm kollarim,bacaklarim kücük,kücük sivilcelerle doluyor,cok kasiniyir,bende duramiyorum,sonra yara oluyor...ama nedeni bulunamadi..stres cok etkili...insallah sended birsey cikmaz

cok öptüm seni...insallah hersey güzel olcak..

Ya sana bayiliyorum, aslinda nasil esporoli birisin, kizlar ne hayal ediyorum biliyormusunuz, life görüsüyoruz, Umut, Feri, Toprak, Yildiz, Cara, Mirakel ve topik sakinleri, ay inanmiyorum ya, ne girgir olur. Sevgiyle kalin

Aycan kacak kizlari bende cok merak ediyorum....care nerelerde insallah iyidir..geschenk en son hastanedeydi,sonra topige baktim ama bir haber alamadim..mirakel de gelmez oldu...hadigel..oda yokoldu

Aycan su an burda hava 29 derec cok ama cok sicak...esimle ,oglu bahceye gitti bende evde pinekliyorum..
ptüm seni tatlim benim...1 deneme icin ne diyorsun acep,dikkate almamisin bakiyorum yazdiklarimi:))))

kestane kebap,acele cevap--

Kizlar bende 2 gündür sürekli yemek yemek istiyorum.aklim fikrim yemekte..tabiki bu durum beni acabalara sürüklüyor...gecen ay ve bu ayda progesteron kulandim ya acayip sisitim ,özelikle karin kismim yaglandi sanki..yarin progesteronun son günü,sonra beklemeye gececegim,insallah regl olmam..oluram doktora gidecegim klomen yazacak,öyle konustuk ama acikcasi kistten korkuyorum..klomensiz 2 yumurta var,simdi klomenle fazla oluur ama cokta büyürse mahvolurum...biliyorsunuz daha evel doktora sormadan filnan icmistim sanirim 3 ve 4,5 cm kistim olmustu 2 ayada anca eridi..Amannnn ne bilim iste ,hele bir o gün gelsin düsünürüm....cok öptüm sizi kuzucuklarim..

feri inşallah bu belirtilerin hamileliğe işarettir. klomenide dikkatli kullan doktor kontrolünde çatlatma iğneside vurdurki kist olmasınlar. bende de bir keresinde 4 tane kist yapmıştı birde onu yok etme stresi ile uğraş sanki derdimiz az gibi.
artık çok bunaldım 2,5 senedir gün hesaplamaktan, onu mu yapsam bunu mu yapsam demekten yoruldum ne zaman bitecek benim bu çilem. birde benim farklı durumlarım var eşimizle aynı yerde değiliz herşey daha da zor oluyor. böyle uzaktanda nasıl merkez araştıracağım bilmiyorum ki gidip görüşmek görmek lazım. bana herşey o kadar yorucu geliyor ki. insanların o kadar sorunu oluyor mucize şekilde hamile kalıyorlar ve çok güzelde doğuruyorlar. benim neden öyle olmuyor ki.

Eşime çok kızıyorum zamanında şimdiki gibi olsaydı doğru bir yerde tedaviyle belki şimdiye doğurmuş olacaktım. tek başıma olduğumdan çaresizlikten saçma sapan şeyler yaptım. o doktora git olmadı başka doktora git. burada bir doktor bile tutturamadım kendime. o da beni suçlama modunda doğru düzgün doktora merkeze gitmiyorsun saçma sapan yerelrde aşılama tüp bebek yaptırdın diyor. ama bana birgün demedi ki şöyle yapalım böyle yapalım şuraya gidelim. zaten doktorlara da hep tek başıma gittim sadece işlem zamanı gelirdi. bir gün benimle gelmedi. hamileyken bile gelmedi. çok zoruma gidiyor. bu aralarda saçma sapan bir espiri yapıyor sen bu yaştan sonra yapsan belki bir çocuk yaparsın ben en az 3 tane istiyorum sen bir tane yap ben dieğrleirni yapacak başka birilerini bulayım diyor. güya espiri bilmiyorki beni ne kadar çok incitiyor.

Canim benim,yazdiklarin icime dokundu,gönül telim yine tirim tirim titredi( sanirim hepmiz gecmiste cok hatalar yaptik,yani su evliliklerimiz ve bu cocuk konusunda,hatalarimiz oldu,tecrubesizlikleimiz oldu,simdi herseyi ögrendik,cokca tecrubeler edindik ve gecmise bakip hatalarimizi net sekilde görüyoruz ..cok basit,önemsiz hatalarimiz,tecrubesizliklerimiz oldu ama bedeli bize agir geliyor,cünkü bu kadar büyük bir bedeli hak etmedik..3-4kez kendi istegiyle kürtaj olan kadin var,sonra tekrar hamile kaliyor ,bu sefer doguracagim diyor pat diye 9 ay sonra doguruyor,cocouk istemiyorum,olursa vallahi aldiriim diyor,korunuyor hamile kaliyor pat diye doguruyor...bizse yillardir ne cabalar harciyoruz ama elde var sifir...sonra kendimizi sucluyoruz,öylemi yapsaydim böylemi yapsaydim diye.....sanirim biz ne yaparsak yapsaydik sonuc bu olacakmis....ne bilim cok icerleniyorum,cok ama cok haksizlik diyorum....ama kime diyorum...sesimizi duyan yok..

Senin gibi benim esimde az biraz duyarli olsaydi,simdi ben anne olmustum..esimi asla af edemeyecegim....Bana hamileliklerimde yapmadigi,saygisizligi,benciligi birakmayan insan..kuzeniyle karisi bize geldiginde,kuzeninin hamile karisinin ayagina ,kosarak terlik getirip aman üsütme sakin diyerek ilgi alaka gösterip,kuzeninede aman karina iyi bak o simdi iki canli,ev islerinde yardimci ol,cani birsey isterse esirgeme diye aklil vermisti..kuzeninin karisi izmirden gelmisti ,2 aylik evliyken hamile kaldi..kuzrnine diyorki karrin dil bilmiyor,yol bilmiyor her zaman yaninda olmaya calis,hamilleik zaten onda sok etkisi yapmistir simdi birde gurbette,ailesinden ayri,senin destegione ihtiyaci var...bende bebegimi kaybedeli 2 hafta olmus,icim kan agliyor ,gecem gündüzüme karismis,tek istegim ölmek...ve esimin bana yaptiklarida aklima geldice ondan nefret eder durumdayim ,ben bu haldeyken kuzeni aramis esimi, bana gecmis olsuna gelmek icin...hamile kadin bana gecmis olsuna geliyor, akil mantik isi degil,sanki cok acil durum..esimde düsünüp baska zaman gelin demiyor ve onlara akil veriyor,bana yapmadigi her seyi sayiyor ,kuzenine yap diye...madem biliyordunda sen niye bana yapmadin.....o günüde ayrica unutamiyorum..simdi kuzeninin 3 yasinda oldu cocugu...insanlar cok bencil..

sende üzme kendini,esinde saka yapiyordur,bazilari sever insanin damarina basilacak,saka yapmayi...hem esin var olan 2 cocuguna cok iyi bakabiliyorki,3 cocuk daha istiyormus...hele bir 2 taneyebaksin..sende allahin izniyle 1.yi al kucagina onada bakabilsin,ilgilensin,sonra sende ona göre 2 tane daha yaparsin...

Vallahi ben esimin bana söyledigi hic bir lafin altinda kalmam..bir kere evliligimizin 1. yilinda bir konu üzerine ,ben aksini idda edince üstüme yürüdü ki ben hakliydim,baktim elini kaldirmis bana dogru geliyor o an bende kendimi kaybettim onu öyle görünce,yanimda sandalye vardi aldim o anlik refleksle kafasina gecirdim..sok oldu bir anda.kedi miyavlamasi gibi bir sesle sen delimisin nesin,o kadar sinirlenecek ne var dedi..eline koluna hakim ol dedim,bana mi vuracaktin dedim..ben burda yanlizim ya güc buluyor sandi kendini..benim bir telefonumla 3-4saate kalmaz akrabalarim dolar bu sehre dedim..ondan beridir sadece ilgisizligiyle,vurdum duymazligiyla,vicdansizligiyla siddet gösteriri...

AYYYYYY toprak kiz ne dedikodu yaptim ama...Yazmiyim daha fazla yoksa iyice gaze geliyorum,yaptiklarinida yeniden hatirliyorum...öptüm seni tatlim..Allah yardimcimiz olsun

benim eşimin çocuğu yok sen sarıbeybi ile karıştırdın galiba. ikimizinde ilk evliliği. Allahtan öyle yoksa benim için herşey hayal olurdu.

bakarsın sen bzie güzel ahber verirsin belli olmaz:)

benim eşimin çocuğu yok sen sarıbeybi ile karıştırdın galiba. ikimizinde ilk evliliği. Allahtan öyle yoksa benim için herşey hayal olurdu.

bakarsın sen bzie güzel ahber verirsin belli olmaz:)

Toprakcicim kusura bakma canim,gecenin 02 sinde akil,makil kalmiyor iste,hatlarda karisiyor tabiki...Gencligime ver artik:)))

Gece yine saat 05 e kadar uyaniktim,KK de kan pihtilasmasi yüzünden düdük yasayanlar diye bir topik var,orayi okudum..gercekten cok kötü ,anne olmak isteyen biri icin sanirim en tedirgin edici sorun bu pihtilasma..sonucta benimde bu yüzden 3 bebegim giti..4,5 aylik olan bebegimde,bebek aspirini iciyordum her gün,doktor tavsiye etmisti..,o sayede 4,5 aya geldi tabi sonra yetmedi..cok dramatik hikayeler okudum ama bebeklerini sag ,salik kucagina alanlarda var..ve cok gözüm korktu..

benim 14-15 en gec 16 eylül gibi hastalanmam lazim..mantikli düsününce hic umudum yok ama azicik simarinca yine cok umudlu oluyorum..bakalim ne olacak..elimde 8 tane gebelik testi var,yarin sabah itibariyle her gün yapacagim maksat piskopatlik olsun:))) Sayemizde doktorler,gebelik,ovülasyon testi satanlar zengin oldu .AAAhhh birde bebek malzemesi,giysisi satanlari zengin edebilsen ne güzel olaca degilmi...cok öptüm canim benim..

kızlar selam ben dün dr a gitmiştim ya kadın ağzımı görünce hemen biopsi yapalım dedi ameliyat günüm cuma aslında pazartesi ameliyat günüm değil ama senin acil
olarak biopsiye alınman gerek dedi eşim korkulacak bir şey yok değilmi dedi dr da ağzının durumu hiç hoşuma gitmedi dedi hiç hoşnut olmadım dedi defalarca ben de ağız kanseri mi dedim bunları düşünmek için erken dedi.yarın ssabah biopsi yapılacak bu gece benim için dua edermisiniz bu gün adet oldum bu sorunum olmasa bebek işine devam aderdim ama kızlar öyle bi an geliyorki önce can diyorsun çok korkuyorum protez dişlerden böyle olmuş bana dua edin teşekkür ederim şimdiden.

feri kanal B nin sitesine girip oradan program arşivinden başkentte sağlığa girersen konular var ve infertilite ile ilgili çok konu var, ankara başkentin doktoru katılmış bilgiler veriyor vaktin olursa bakarsın. ben dün yumurtalık rezervi testleri ile ilgili birşeyi dinledim, her ay ki yumurtalıklarda foliküllerin taa en az 6 ay önceden rezervlerde uyanmaya başladığını ve geliştiğini anlatıyor, 6 ay önceden belli oluyormuş yani bayanın yaşı 30 ise yumurtalık yaşı 1 yıl daha yaşlı oluyor yani yaklaşık 31 yaşında oluyormuş, 6ay önceden yaklaşık 1000 tane yumurta uyanırmış bununda yaklaşık 10 u kalırmış bu 10 tanedende 1 tanesi ile ovülasyon olurmuş. AMH ile ilgili yorumlar yaptı. birde moral bozucu birşey dedi, 26 yaşında rezervi az görünen ve hormon değerleri iyi olmayan biri ile 42 yaşında hormon değerleri AMH dahil çok iyi görünen birini karşılaştırırsak 26 yaşındaki avantajlıdır çünkü herne olursa lsun onun yumurtaları daha gençtir. adam bu yaş kavramına çok değiniyor, tabii istisnaların da olduğunu söylüyor. menepoza girecek diye beklediğimiz birinin doğal yolla hamile kaldığını da gördük falan gibi örneklerde veriyor.

birde bu kan pıhtılaşması ile ilgili dedi ki ilaç dozunun çok iyi ayarlanamsı lazım ben kaç yıllık kadın doğumcuyum ve tüp bebekle ilgileniyorum bu ilaç dozu için hemetoloğa yönlendiriyorum bunun mutlaka bir hematolog tarafındann ayarlaması gerekir. benimde iğne kullanmama rağmen kalbi durduya acaba az mı geldi dedim.

Son düzenleme:

Ümitim, sacmalama, ne agiz kanseriymis ??, Allahim esirgesin seni. Ya üzüntü üzüntü görüyorsunuz iste, yapmayin diyorum, cocuk hersey degil, ne evliliginizin tadini cikartiyorsunuz, ne sagliginizin kiymetini biliyorsunuz, yok artik üzülmek icine okurum, verirse bebegi Allah verir, vermezsede yapacak bisey yok. E bu kadar üzüntü üzüntü, sagligimizin icine okuyoruz. Umutum insaallah TSH dandir, TSH yolunda olmayinca zaten hamilelikte olmuyor.
Canim arkadasim Allahima emanet ol. Dualarim seninle. Hayir haberlerini bekliyorum.

Ferim reglim düzensiz yarin doktora gidecegim. Ya 2,5 haftada oluyorum yada olmuyorum. Hormon tedavisine baslanacak büyük bi ihtimalle. Anlican yumurtaliklarim can cekiyor, pil bitti. Tüp filan bi daha düsünmüyorum, O tedaviler bu hale getirdi beni. Bu yasta menopoz istemiyorum. Bunun kemik erimesi var osu var busu var. Zaten 53 kiloyum. Kemik memik kalmaz 50 yasima kadar.
Ben sizlerin güzel haberlerini bekliyorum, sizler hamile kalirsaniz, kendim kalmis kadar sevinicem.

Saribeybi, canim yasin cok genc, dilerim en yakin zamanda hamile kalirsin. Esinin diger evliliginden cocuklari olsada mutlaka sendende bi tane olsun ister cani üzülme.
Toprakcim, fikrimce gecmisi hic sorgulama, bugüne vede yarina bak, esinin patavatsizliklarini cok önemseme, onlar bizim kadar hassa düsünemiyorlar. Hayat cocuk demek degil. Ha olursa cok mutlu olucaz hepimiz ama olmuyorsada; kendimizi bitirmek anlamsiz.

Kizlar hepinizi allaha emanet ediyorum. Sevgilerimle

umut canım inşallah ciddi birşey değildir. dualarımız seninle.
haber ver merakta bırakma bizi.

ne güzel kiz kske bende 53 kg olsam...canim benim ne desen haklisin,.benimkisi gevzelik isre:)) bize bu saaten sonra saglik lazim,gerisi bos..

Toprakcicim ben AMH yaptirdim 1 cikti doktor yasina göre iyi dedi..amam bende arastirdim benim yasinda 2-3 olanlar var.. 1 zaten sinit ama bence doktor hakli..yasla beraber kaliteli yumurtalarda gidiyor..55-60 yasinda menepoza girenler var,olsa onlarin cocugu olurdu..regl olunuyor ama kalitesiz artik ise yaramayan yumurtalar sayesinde..bence bebgin kalbp ilc azligindan durmamistir,cünkü benim bebek aspirinle bile 4,5 aylik oldu..erken zamanda yetiyor,hamilleik ilerleyince dozaj artiriliyor..kismet olsaydi benede her ay hastande kan verip,igne dozajini ona göre ayarlayacaktim,su kimyasal cikan hamileleigimde..

Umutcucgum agzindan yel alisin..yaralarin bir cok nedeni olabilir hem bak,protezlerde olabilir dedisisn belkinde onlardan olmutur..üzme kendini insallah sonuclar temiz cikacak..bizi haberdar et canim cok öptümmm

Sabah test yaptim..gözlükle sonra büyütecle defalarca baktim ama tek cizgi...bu ayda olmadi.. Benim aslinda tüm hamilleiklerimde tek gebelik belirtim cok acikiyor olmam olmustu..6. haftaya kadar baska belirtim olmamisti..birde canim cok aci cekiyordu...bunlarin hic biri yok zaten

sizleri öpüyor ve kalkip yemek yapmak icin mutfaga giriyorum...iyi geceler canlarim..

KiZLAR saat kac oldu hala uyuyyamadim yine..su reglime 1 hafta kala bütün pisikolojim bozuluyor..merak,umut,tedirginlik,caresizlik tavan yapiyor,metebolizmam cok bozuluyor..

Toprakcigim dediginsitede videolatra baktim,özelikle yumurta rezerv testlei videos bilgime bilgi katti..ve inancin dahada kirildi..beim yumurta rezervimde su an 41 yasinda..aslinda benim icin gebelik imkansiz..tek tüp kapali,digeri muaama..bir türlü düzene girmeyen TSH,bolca stres..su an umudum simdiye ve gelecege dayir sifir..sanirim gercek olanda bu..

sende fazla oyalanma,dogru zamanda,dogru merkezde yaptir tüp bebecigini..gercekten zaman bizim icin saliseler kadar önemli...keske esim tüp bebek yaptiracak biri olsaydi..herseyin kötüsü neden beni buluyor acaba..

Umut nsil gecti biyopsin,umarim sonuclar temiz cikar..cok üzüldün,yiprandin sende,özeliklede su kimyasal yasadiginda.öylemiydi,böylemiydi derken stresten oldu bence agiz yaran..cok yipranioyruz umutcugum,vuvutta sinyal vriyor..

Aycan doktora gidecek olman iyi,neden regl düzensizligin oldugunu ögrenir ona göre tedavine bakarsin..Aycan cogu zaman su Almanya beni cok ama cok bunaltiyor,burasi benim icin acinin ,umutsuzlugun,caresizligin,yalnizligin ülkesi oldu..Alip basimi gidesim geliyor ,3 düdük ,1 kimyasal ve esimi arkamda birakarak.Hherseyi umutmak istiyorum ama tamamen unutmak,sanki hic yasamadim..anca öyle olursa ben iylesirim,iyi olurum yoksa hep yürek acisi,,

Gününüz aydinlik ve umutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…