Umut, cok gecmis olsun insallah ameliyattan sonra atlatirsin bu nalet hastaligi.
Biliyorum üstesinden gelceksin, sen bunca yasadiklarindan sonra - anne olma mücadelesi -
güclendin. Bizler pes etmiyoruz.
Dualarim seninle.
Feri, sen coookkk sabirli birisin kiz peygamber sabri var sende.
Bu ne mücadele böyle.
Topraksu, yasin kac?
Sende fsh magdurumusun, ben gibi.
Tedavi sürecini merak ediyorum, ben bütün rezervimi tükettikten sonra biraz dinlenmeye cekildim,
yani dibi göründü bende.
Aycan, ayin 28'ini bekliyorum, sonuclarini cok merak ediyorum.
Arkadaslar dün sogan kürüne baslamadan önce son bi test daha yapiiim dedim (nolurnolmazdiye...ehem)
Tabiiki negatif.....
Ama herdefasinda insan kücük de olsa bilsek bile durumumuzu kücücük bi umutla bekliyo dimi.
Sonrasinda yine hayal kirikligi kendikendine kizma küsme, bedenine sinirlenme onu cezalandirmak icin
gidip ne kadar sagliksiz yicik iccek seyler varsa alma. O ruh halini sizlere anlatma geregi yok sanirim.
Allaha emanet olun,
selamlar
kızlar ben ilk şoku atlattım şimdi daha iyiyim hastanede yatarak tahlil yaptırdım tahlil tarihlerini uzun zamana atıyorlar diye dr yatarak tahlilleri yaptırdı bir tahlil kaldı onu da salı yaptıracağız şu an hastaneden izinli çıktım salı belli olacak aslında burda ki dr um yayılıp yayılmadığını görelim dedi ve emar falan çektirdim işte salı günü tam detaylı öğreneceğim biyopsi sonucunu ablama göndermiştim o da elinin ulaştığı her yere danışmış yayılan bir kanser değilmiş bunu 5 ayrı profösör söylemiş ama ameliyatla alınması gerekiyor ameliyat zor bi ameliyat ama temizlendikten sonra yayılma ihtimali yok demişler ama benim burda dr um hiç öyle bi şey demedi
salı sonuçlardan sonra ameliyat gününe karar veririz dedi
ameliyatı büyük ihtimalle ankara da olacağım
işte haberler bunlar beni merak ettiğinizi biliyorum ama hastanede yazamadım.
kızlar bana dua edin dualarınıza çok ihtiyacım var.
Umut, cok gecmis olsun insallah ameliyattan sonra atlatirsin bu nalet hastaligi.
Biliyorum üstesinden gelceksin, sen bunca yasadiklarindan sonra - anne olma mücadelesi -
güclendin. Bizler pes etmiyoruz.
Dualarim seninle.
Feri, sen coookkk sabirli birisin kiz peygamber sabri var sende.
Bu ne mücadele böyle.
Topraksu, yasin kac?
Sende fsh magdurumusun, ben gibi.
Tedavi sürecini merak ediyorum, ben bütün rezervimi tükettikten sonra biraz dinlenmeye cekildim,
yani dibi göründü bende.
Aycan, ayin 28'ini bekliyorum, sonuclarini cok merak ediyorum.
Arkadaslar dün sogan kürüne baslamadan önce son bi test daha yapiiim dedim (nolurnolmazdiye...ehem)
Tabiiki negatif.....
Ama herdefasinda insan kücük de olsa bilsek bile durumumuzu kücücük bi umutla bekliyo dimi.
Sonrasinda yine hayal kirikligi kendikendine kizma küsme, bedenine sinirlenme onu cezalandirmak icin
gidip ne kadar sagliksiz yicik iccek seyler varsa alma. O ruh halini sizlere anlatma geregi yok sanirim.
Allaha emanet olun,
selamlar
Arkadaşlar merhaba 6 aydır gebelik topiğindeyim,bu ay da olmayınca çokk üzüldüm alternatif tıpta neler yapılalbilir diye konuyu araştırırken topiğinize rastladım,yazılarınızın çoğunu okudum dizi izler gibi burdaki her karakterde kendimi buldum sanki,okudum okudum,hıçkıra hıçkıra ağladım hemde nasıl yazdıklarınız içime işledi resmen,,şu an gözlerim öyle şişki,burayı ziyearet etmişken yazmadan çıkmak istemedimAllahımmmmm inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimizee en yakın zamanda.bugünlerde dua niyetine Allah ın isimlerini tesbih ediyorum EL BARİ,EL MUSAVVİR,EL HALIK inşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur
UMUT burdaki arkadaşlar gibi bebek yolundaki mücadeleni,haykırışlarını,üzüntünü derinden hissettim, bu hastalığı yeneceğine ve bu mücadeleye tekrardan başlayacağına inanıyorum,umut olmalısın...
ve bu güzel yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum,ilk okuduğumda içim açılmıştı halen de öyle
"Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın!.."Ekmek almak için bir fırına gidersin,beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar.Ve fırıncının hoşuna gidersin,hoş sohbetsin ya...Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir.Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın.Ama bilemezsin ki,fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek....
sağlıcakla kalın...
canım cok gecmis olsun rabbim acil şifalar versin senı burdan takip ediyorum bende çok üzüldüm ama inşallah iyi olacaksın moralini yüksek tut
duamda olacaksın
Arkadaşlar merhaba 6 aydır gebelik topiğindeyim,bu ay da olmayınca çokk üzüldüm alternatif tıpta neler yapılalbilir diye konuyu araştırırken topiğinize rastladım,yazılarınızın çoğunu okudum dizi izler gibi burdaki her karakterde kendimi buldum sanki,okudum okudum,hıçkıra hıçkıra ağladım hemde nasıl yazdıklarınız içime işledi resmen,,şu an gözlerim öyle şişki,burayı ziyearet etmişken yazmadan çıkmak istemedimAllahımmmmm inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimizee en yakın zamanda.bugünlerde dua niyetine Allah ın isimlerini tesbih ediyorum EL BARİ,EL MUSAVVİR,EL HALIK inşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur
UMUT burdaki arkadaşlar gibi bebek yolundaki mücadeleni,haykırışlarını,üzüntünü derinden hissettim, bu hastalığı yeneceğine ve bu mücadeleye tekrardan başlayacağına inanıyorum,umut olmalısın...
ve bu güzel yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum,ilk okuduğumda içim açılmıştı halen de öyle
"Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın!.."Ekmek almak için bir fırına gidersin,beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar.Ve fırıncının hoşuna gidersin,hoş sohbetsin ya...Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir.Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın.Ama bilemezsin ki,fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek....
sağlıcakla kalın...
Selam Kizlar,
UMUTUM, güzel haberlerin icin sagol, dualarim seninle canim arkadasim, hersey cok ama cok güzel olucak. Insaallah dostlugumuzda hep devam edicem, yarin doktordan sonra lütfen bize yaz, merakta birakma.
Ferim günaydin, ise devammi???
Mirakel sogan kürüme gecen hafta pazar basladim biliyorsun, sükür cuma gecesi, reglim gelmeye basladi. 28 inde endokrolonojiye kan vericem ama netice hemen verilmiyor onu söyleyeyim. En azindan reglim geldi sükür diyorum.
Toprakcim, kiz seninde 18mm yumurta varmis bi bakarsin, hamile kalmisin.
Yeni arkadaslar aramiza hosgeldinz.
Kizlar esimin bir akranbasinin karsi 3. cocuguna hamileydi..2 tane oglu var..7 ve 3 yasinda..kadin 36 kocasi 42 yasinda..2 li 3 lü testi ve aminiyosentezi önermis doktor ama gerek görmemisler..bebek su an 6 aylik....bu ay basinda ultrasalda doktor bazi anormalikler var demis bunlari 3 boyutlu renkli ultrasala yollamis..bebekte yarik dudak ve kolunun birinde kisalik ,midesinde gelismmeslik varmis..acil karindan suda almislar ve beyinded sorun varmis..doktor igneyle bebgin kalbini durdurup ölü dogurmayi teklif etmisler..bunlarda kabul etmemis..kadinda ,adamda benim hisstigin radikal derecede dindarlar,hatta burda bir tarikata gidiyorlar sanirim....Allah ne verdiyse demisler...esimin teyzesine gittik o anlati--2 saglikli cocugumuz var diye testlere felan gerek duymamislar..ikiside gayet saglikli insanlar hicbir kötü aliskanliklari zaten yok...cok ama cok üzüldüm...
Esim bunlarida duyunca,cünkü ben salak gibi ,43 yasinda hamile kalan kadindanda bahsetmistim..dediki artik korunma zamani..sen cocugum olaz ,tüpüm kapali filan diyorsun ama hicbir sey garanti degil...hem o bebegi düsününce cok ama cok gözüm korktu,gerci allah korusun ama yinede cok ama cok erken teshis edilebilrdi ailenin ihmali..
ben c.tesi ovülasyon testinde pozitifi gördüm...pazarda calisma oldu...simdi beklemedeyim..ama esim sanirim artik korunur,cok üzüldü akrabasina,banada kac kez bak gördünmü filan dedi..
Allah korusun ama vallahi cok gözüm korktu,insan tanidigi birinde duyunca dahada etkileniyor..
öptüm hepinizi...simdi cikim..sonra yazarim size,,
canım dr un 18 mm olduğu gün sadece değerlendirdik, aslında sonraki 2 gün önemliydi ama eşim sinir etti beni ertesi gün yorgundu 8 de yattı kaldıramadım ondan sonraki günde havasında değildi.
sağlıcakla kalın...
Toprakcigim dün reglimin 10. günüydü esimle 2 haftadirdi fanfini fon yapmiyorduk:))ovülasyona az kalinca ve spermlerde yenilensin diye dün yine annelik duyguma yenik düsüp esime yanasmacilik yaptim oda zaten hemen atladi..bu gün ovülasyon testi yaptim 2. cizgi birinciye cok yakin,yarinda yapim daha aciksa yarinda calisma yaparim..insallah kist gitmistir..yenini yumurta olusmustur..ama yumurta gelismese ovülasyon testi o kadar belirginlersimi acaba..
Saribeybi sen nasilsin canim,hersey yolundami..doktora filan gitinmi..
AYcan sen nasilsin canim..aycan havalar buralarda iyi gidiyor..aycan benim icin yeni bir is secenegi dogdu ünüversitede,ayrintili olarak sonra yazarim..29 eylül yani persembe 1 günlügüne deneme calismasi yapacagim..mannheim ünüversitesinde cafesinde kasa isi..bakalim ne olacak..ama alirsalar kranklilarin yerine calisacakmisim..detaylari tam konusmadik,deneme den sonra dediler..bakalim artik..
Yildicigim nasilsin canim benim..zeynomuz nasil,artik iyiyce ele avuca gelmistir canim benim ya,ne tatlidir simdi...masallah ona..yaz bize tatil maceralarinizi...cok öptüm
hoşgeldin arkadaşım..bende bu topikte yeniyim ama dediğin gibi hiç yabancılık çekmedim aynı duyguları paylaiıyoruz...
Allah gönlümüze göre verir inş..
slm kızlar
ben hiç iyi değilim 19.30 da işten geldim ve bu saate kadar ağlıyorum...
eşimle telefonda tartıştık bana msj atmış annenleri arıyorum gelip alsınlar seni diye...
çok zoruma gitti bununla kaç defadır aynı şeyi yapıyor git diyor bana...
sabah 8 den akşam 8 e kadar eşşek gibi çalıştım gördüğüm muameleye bakın ya ..
çok doluyum hıçkıra hıçkıra bağıra çağıra ağlamak istiyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?