Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Umut, cok gecmis olsun insallah ameliyattan sonra atlatirsin bu nalet hastaligi.
Biliyorum üstesinden gelceksin, sen bunca yasadiklarindan sonra - anne olma mücadelesi -
güclendin. Bizler pes etmiyoruz.
Dualarim seninle.

Feri, sen coookkk sabirli birisin kiz peygamber sabri var sende.
Bu ne mücadele böyle.

Topraksu, yasin kac?
Sende fsh magdurumusun, ben gibi.
Tedavi sürecini merak ediyorum, ben bütün rezervimi tükettikten sonra biraz dinlenmeye cekildim,
yani dibi göründü bende.

Aycan, ayin 28'ini bekliyorum, sonuclarini cok merak ediyorum.

Arkadaslar dün sogan kürüne baslamadan önce son bi test daha yapiiim dedim (nolurnolmazdiye...ehem)
Tabiiki negatif.....
Ama herdefasinda insan kücük de olsa bilsek bile durumumuzu kücücük bi umutla bekliyo dimi.
Sonrasinda yine hayal kirikligi kendikendine kizma küsme, bedenine sinirlenme onu cezalandirmak icin
gidip ne kadar sagliksiz yicik iccek seyler varsa alma. O ruh halini sizlere anlatma geregi yok sanirim.

Allaha emanet olun,
selamlar

Arkadaşlar merhaba 6 aydır gebelik topiğindeyim,bu ay da olmayınca çokk üzüldüm alternatif tıpta neler yapılalbilir diye konuyu araştırırken topiğinize rastladım,yazılarınızın çoğunu okudum dizi izler gibi burdaki her karakterde kendimi buldum sanki,okudum okudum,hıçkıra hıçkıra ağladım hemde nasıl yazdıklarınız içime işledi resmen,,şu an gözlerim öyle şişki,burayı ziyearet etmişken yazmadan çıkmak istemedimAllahımmmmm inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimizee en yakın zamanda.bugünlerde dua niyetine Allah ın isimlerini tesbih ediyorum EL BARİ,EL MUSAVVİR,EL HALIK inşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur

UMUT burdaki arkadaşlar gibi bebek yolundaki mücadeleni,haykırışlarını,üzüntünü derinden hissettim, bu hastalığı yeneceğine ve bu mücadeleye tekrardan başlayacağına inanıyorum,umut olmalısın...

ve bu güzel yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum,ilk okuduğumda içim açılmıştı halen de öyle

"Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın!.."Ekmek almak için bir fırına gidersin,beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar.Ve fırıncının hoşuna gidersin,hoş sohbetsin ya...Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir.Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın.Ama bilemezsin ki,fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek....

sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:

bende fsh, rezerv hormonlar falan normal ama galiba yaşla alakalı kalitesizlik sorunum oluyor, ilaçlara aksine olumsuz cevap veriyorum kalite yönünden. 3 ne gatif aşılama 1 negatif tüp bebek, 3 sonu gelmeyen doğal yoldan gebeliğim var. şimdi 2.tüp bebeği düşünüyorum.

Umutcugum soku kisa zamnda atlatmana cok ama cok sevindim..sali ola hayrola insallah olumlu,güzel haberler alacagiz..sen yeterki kalbini ferah tut,cok zor biliyorum ama biz kadinlar o kadar mücadeleci ve sabirliyizki,her yanginda küllerimizden yeniden doguyoruz..dualarimiz,aklimiz,kalbimiz seninle..seni cok seviyoruz..

Mirakel zaman,yasatiklariyla insani öyle bir törpülüyorki ..Ben de bazen kendine inanamiyorum..Zaten sabretmesem ne yapacagim ki..umut,beklenti olunca sabirda mecburi yol arkadasimiz oldu..
Sende allaha emanet ol,sogana devam..ben 10 gündür yapiyporum..gerci cogu zaman günde 1 kere yapabildim..

Toprakcigim dün reglimin 10. günüydü esimle 2 haftadirdi fanfini fon yapmiyorduk:))ovülasyona az kalinca ve spermlerde yenilensin diye dün yine annelik duyguma yenik düsüp esime yanasmacilik yaptim oda zaten hemen atladi..bu gün ovülasyon testi yaptim 2. cizgi birinciye cok yakin,yarinda yapim daha aciksa yarinda calisma yaparim..insallah kist gitmistir..yenini yumurta olusmustur..ama yumurta gelismese ovülasyon testi o kadar belirginlersimi acaba..

Saribeybi sen nasilsin canim,hersey yolundami..doktora filan gitinmi..

AYcan sen nasilsin canim..aycan havalar buralarda iyi gidiyor..aycan benim icin yeni bir is secenegi dogdu ünüversitede,ayrintili olarak sonra yazarim..29 eylül yani persembe 1 günlügüne deneme calismasi yapacagim..mannheim ünüversitesinde cafesinde kasa isi..bakalim ne olacak..ama alirsalar kranklilarin yerine calisacakmisim..detaylari tam konusmadik,deneme den sonra dediler..bakalim artik..

Yildicigim nasilsin canim benim..zeynomuz nasil,artik iyiyce ele avuca gelmistir canim benim ya,ne tatlidir simdi...masallah ona..yaz bize tatil maceralarinizi...cok öptüm

Bakale iyi dileklerin icin cok tsekürler..dilegimiz,dualarimiz kimsenin üzülmemesi,herkesin evlat sahbi olmasi..kendine iyi bak..

hepinize mutlu,huzurlu günler canim arkadaslarim..

biraz önce ovülasyon testi yaptim tek cizgi..demek günkü pozitifti..bu gece calisma yapmaliyim..insallah sagdan yumurtam olmustur ve tutar...off ya hep ayni kisir döngü..

Been gecen pazar bir arkadasimin dogum gününe gitmistim..orda bir bayan vardi..esi Tr de ögretmen ama buraya 4 yilligina göreve gelmisler..burda esi türkce dersleri veriyormus..arkadsimin kizida onun kocasindan türkce ders aliyor..ordan tanismislar..sabah arkadasim aradi..o bayan hamileymis..kadinin yasi 43 ama daha genc duruyordu kizi var oda 4 yasinda..demeki gec evlendi,yada gec anne oldu..kadin hakinda bilgim fazla yok,yeni tanistim..arkadasim hamile deyince cok sevindim 5 haftalikmis,daha doktorada gitmemis..cuma test yapmis evde....ama malesefki kadin aldirmak istiyor..2 yil ünce yine hamile kalmis bebek 9 haftaliken kalbi durmus..Eside istemiyormus.Buna ragmende ikiside korunmuyormus..nasilsa yas gecti olaz diye...2012 de temmuz ayinda burdaki 4 yilari dolacakmis ve geri TR ye döneceklermis....arkadasimda bana soruyor,tanidik doktor varsa,türk gidelimde konusalim diye...doktorun telini adresini verdim,ben sizle gelemem ...arkadasinada söyle yasi 43.4 yasinda kizi var ve bu hamilelik ona Allahin bir lutfu...aldirmasin,kizina kardes olur,günahada girmesin..istersen bize gel,onuda cagirim konusalim dedi..ama ben kadini 1 kez 4-5 saat dogum gününde gördüm..simdi kadinda istemiyor,kocada ikiside yasini basini almis..ben nasil karisim dedim..beni bozar filan....Cok ama cok sinirim bozuldu...simdi gidip o cugu aldiracaklar..bir bizim yasdigimiza bak...offf yaaaaaa..

Insallah aldirmar..

Selam Kizlar,
UMUTUM, güzel haberlerin icin sagol, dualarim seninle canim arkadasim, hersey cok ama cok güzel olucak. Insaallah dostlugumuzda hep devam edicem, yarin doktordan sonra lütfen bize yaz, merakta birakma.

Ferim günaydin, ise devammi???

Mirakel sogan kürüme gecen hafta pazar basladim biliyorsun, sükür cuma gecesi, reglim gelmeye basladi. 28 inde endokrolonojiye kan vericem ama netice hemen verilmiyor onu söyleyeyim. En azindan reglim geldi sükür diyorum.

Toprakcim, kiz seninde 18mm yumurta varmis bi bakarsin, hamile kalmisin.

Yeni arkadaslar aramiza hosgeldinz.

Harika bir hikaye, paylasimin icin tesekkürler.

canım dr un 18 mm olduğu gün sadece değerlendirdik, aslında sonraki 2 gün önemliydi ama eşim sinir etti beni ertesi gün yorgundu 8 de yattı kaldıramadım ondan sonraki günde havasında değildi.

Kizlar esimin bir akranbasinin karsi 3. cocuguna hamileydi..2 tane oglu var..7 ve 3 yasinda..kadin 36 kocasi 42 yasinda..2 li 3 lü testi ve aminiyosentezi önermis doktor ama gerek görmemisler..bebek su an 6 aylik....bu ay basinda ultrasalda doktor bazi anormalikler var demis bunlari 3 boyutlu renkli ultrasala yollamis..bebekte yarik dudak ve kolunun birinde kisalik ,midesinde gelismmeslik varmis..acil karindan suda almislar ve beyinded sorun varmis..doktor igneyle bebgin kalbini durdurup ölü dogurmayi teklif etmisler..bunlarda kabul etmemis..kadinda ,adamda benim hisstigin radikal derecede dindarlar,hatta burda bir tarikata gidiyorlar sanirim....Allah ne verdiyse demisler...esimin teyzesine gittik o anlati--2 saglikli cocugumuz var diye testlere felan gerek duymamislar..ikiside gayet saglikli insanlar hicbir kötü aliskanliklari zaten yok...cok ama cok üzüldüm...

Esim bunlarida duyunca,cünkü ben salak gibi ,43 yasinda hamile kalan kadindanda bahsetmistim..dediki artik korunma zamani..sen cocugum olaz ,tüpüm kapali filan diyorsun ama hicbir sey garanti degil...hem o bebegi düsününce cok ama cok gözüm korktu,gerci allah korusun ama yinede cok ama cok erken teshis edilebilrdi ailenin ihmali..

ben c.tesi ovülasyon testinde pozitifi gördüm...pazarda calisma oldu...simdi beklemedeyim..ama esim sanirim artik korunur,cok üzüldü akrabasina,banada kac kez bak gördünmü filan dedi..

Allah korusun ama vallahi cok gözüm korktu,insan tanidigi birinde duyunca dahada etkileniyor..

öptüm hepinizi...simdi cikim..sonra yazarim size,,

insaallah bu calismanda olmustur. Önlemini alirsada kondomu igneyle delersin Ferim. Dolayisiyla korundugunu sanar sadece, bir arkadasim öyle hamile kaldi biliyorum.

hoşgeldin arkadaşım..bende bu topikte yeniyim ama dediğin gibi hiç yabancılık çekmedim aynı duyguları paylaiıyoruz...
Allah gönlümüze göre verir inş..

slm kızlar
ben hiç iyi değilim 19.30 da işten geldim ve bu saate kadar ağlıyorum...
eşimle telefonda tartıştık bana msj atmış annenleri arıyorum gelip alsınlar seni diye...
çok zoruma gitti bununla kaç defadır aynı şeyi yapıyor git diyor bana...
sabah 8 den akşam 8 e kadar eşşek gibi çalıştım gördüğüm muameleye bakın ya ..
çok doluyum hıçkıra hıçkıra bağıra çağıra ağlamak istiyorum......

ne demek bu, nasıl böyle birşey söyler, o kaadr ciddi birşey miki kolayca bunu söyleyebiliyor. ağlama canım, o şimdi böyle diyerekten sana ayağını denk al yoksa ... mesajı vermeye çalışıyordur kendince. acayip sinir oldum, ne şans ya hepimiz nasıl insanlara denk gelmişiz, değer bilmeyen, bencil.

Son düzenleme:
slm kızlar
ben hiç iyi değilim 19.30 da işten geldim ve bu saate kadar ağlıyorum...
eşimle telefonda tartıştık bana msj atmış annenleri arıyorum gelip alsınlar seni diye...
çok zoruma gitti bununla kaç defadır aynı şeyi yapıyor git diyor bana...
sabah 8 den akşam 8 e kadar eşşek gibi çalıştım gördüğüm muameleye bakın ya ..
çok doluyum hıçkıra hıçkıra bağıra çağıra ağlamak istiyorum......[/QUOTE]

Canim benim üzme kendini ne olur..insan cok üzülüyor,kiiriliyor,onuru inciniyor ....esin kendini ne saniyorki,aileni araiyaip seni teslim almalarini isteyecekmis..sen ailenin onlara yolladigi bir ürün filanmisinda,begenmedi diye iyade edecek...bu erkekler cok ama cok bencil,cahil,vicdansiz..sen kendi parasini kazanan,cagdas,modern bir insansin..ona ihtiyac duydugum tek sey,sevgi,saygi,paylasim..ortak bir hayati p aylasmak..benim kocamda cok ama cok sacmalayan,konusurken bazen agzimi acik birakacak kadar sacmalayan biridir...Ama gel görki ne yapayim,idare ediyorum iste..yoksa hic yaninda durulacak cinsten degil...Allahtan biz bunlara muhtac felan degiliz...paramizi vermiyorlar,hasta degilizde bize bakmiyorlar,yoksa kim bilir neler yaparlardi......Sanki bunlari bir kadin dogurmadi,kardesleri,ablalari yok...ne bicimler ya....

üzme kendini,insallah düzelir...öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…