Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Saribeybi, bu ikinci evliligin biliyorum ama yürümüyorsa, ayril arkadasim. Sorunu neymiski, bu denli saygisizlik yapiyor, bide bu adama cocukmu yapicaksin, ah be arkadasim cocugun olsa bu sefer cocukla seni ortada birakacak, ilk esinden ayrilmamismi bu adam???, ben cok üzülüyorum bu denli saygisizliga pes yani, zaten karisindan ayrilmis adam degil, karisi ölmüs adamla evlenmek lazim, kimse iyi kocasini birakmiyor....türk kadini hele hic............Niye üzüülüyorsunki, ona diyecegin tek söz ""eminsen bu söylediklerinden yazik, cünkü beni kaybedersin"".

Kizlar unutmayin, KACAN KOVALANIR, sevginizi belli ettiyseniz, biraz zaafinizi biliyorsa kullanirlar, dolayisiyla hep güclüyü oynayacak, hep kacan siz olacaksiniz, o zaman bakin nasil panikliyorlar. Kaybetme korkusu olmali erkegin, %100 emin olmamali sizin ona olan duygularinizdan....

Takmayin kafaniza sunlari, hasta olarak kabul edin, inanin daha kolay yürür hayat. Sevgiler

Canim benim üzme kendini ne olur..insan cok üzülüyor,kiiriliyor,onuru inciniyor ....esin kendini ne saniyorki,aileni araiyaip seni teslim almalarini isteyecekmis..sen ailenin onlara yolladigi bir ürün filanmisinda,begenmedi diye iyade edecek...bu erkekler cok ama cok bencil,cahil,vicdansiz..sen kendi parasini kazanan,cagdas,modern bir insansin..ona ihtiyac duydugum tek sey,sevgi,saygi,paylasim..ortak bir hayati p aylasmak..benim kocamda cok ama cok sacmalayan,konusurken bazen agzimi acik birakacak kadar sacmalayan biridir...Ama gel görki ne yapayim,idare ediyorum iste..yoksa hic yaninda durulacak cinsten degil...Allahtan biz bunlara muhtac felan degiliz...paramizi vermiyorlar,hasta degilizde bize bakmiyorlar,yoksa kim bilir neler yaparlardi......Sanki bunlari bir kadin dogurmadi,kardesleri,ablalari yok...ne bicimler ya....

üzme kendini,insallah düzelir...öptüm seni[/QUOTE]

Demekki sevgisiz büyümüs bu adamlar, anne baglari cok güclü degil be Feri, Allah helal süt emmislerle karsilastirsin. Bozma moralini, hayatta mutlu olmak icin okadar cok seyimiz varki aslinda biz görmüyoruz, sagligimiz. Gerisi hikaye

kızlar AMH testi yaptırmıştım geçen sene değerim 2,82 iydi, şimdi olmuş 1,03 , doğal olarak bekliyordum düşmesini ama açıkçası düşüş fazla geldi moralim çok bozuldu, ayrıca da anlamadım, geçen ay kontrole gittiğimde 9.günümdü doktor sağda 6 tane soldada 4 tane folikül vardı, geçen sene de aşağı yukarı bu civarlarda olurdu. acayip demorolize oldum doktorla görüşemedim yokmuş, yarın görüşeceğim.

Canim benim üzme kendini ne olur..insan cok üzülüyor,kiiriliyor,onuru inciniyor ....esin kendini ne saniyorki,aileni araiyaip seni teslim almalarini isteyecekmis..sen ailenin onlara yolladigi bir ürün filanmisinda,begenmedi diye iyade edecek...bu erkekler cok ama cok bencil,cahil,vicdansiz..sen kendi parasini kazanan,cagdas,modern bir insansin..ona ihtiyac duydugum tek sey,sevgi,saygi,paylasim..ortak bir hayati p aylasmak..benim kocamda cok ama cok sacmalayan,konusurken bazen agzimi acik birakacak kadar sacmalayan biridir...Ama gel görki ne yapayim,idare ediyorum iste..yoksa hic yaninda durulacak cinsten degil...Allahtan biz bunlara muhtac felan degiliz...paramizi vermiyorlar,hasta degilizde bize bakmiyorlar,yoksa kim bilir neler yaparlardi......Sanki bunlari bir kadin dogurmadi,kardesleri,ablalari yok...ne bicimler ya....

üzme kendini,insallah düzelir...öptüm seni[/QUOTE]

Demekki sevgisiz büyümüs bu adamlar, anne baglari cok güclü degil be Feri, Allah helal süt emmislerle karsilastirsin. Bozma moralini, hayatta mutlu olmak icin okadar cok seyimiz varki aslinda biz görmüyoruz, sagligimiz. Gerisi hikaye [/QUOTE]

KIZLAR HEPİNİZE AYRI AYRI TŞK EDERİM..
O GECE ZATEN EVE GELMESİNİ İSTEMEDİM.BİRAZ YALNIZ KALIP KAFAMI TOPARLAMAK İSTEDİM.
DÜNDE ZATEN EVİMİZİ SU BASMA OLAYINDAN DOLAYI ŞİKAYETÇİ OLDUĞUMUZ ŞAHISTA BENDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTA
GÜYA ONA HAKARET ETMİŞİM...BUNUN İÇİN İFADE VERMEM GEREKİYODU
İŞTEN ALDI BENİ İFADE VERDİK EVE GİTTİK..
PEK FAZLA KONUŞAMADIK ZATEN HEP KENDİNİN HAKLI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ.
KIZGINLIKLA SÖYLEDİM DEDİ.BENDE Bİ DAHA BÖYLE BİŞEYİ İMA ETTİĞİNDE BİLE
ÇIKAR GİDERİM AMA Bİ DAHA GERİ DÖNÜŞÜ OLMAZ DEDİM.
ÖZÜR FALAN DİLEDİ AMA KIRGINLIĞIM DEVAM EDİYO...
YOĞUN ÇALIŞIYORUM ZATEN BAKALIM ARTIK HAYIRLISI

Toprakcigim AMH gercekten 1 yilda o kadar düsermi ki...benimki 2010 haziran ayinda 1 idi..bu sene temmuzda doktor bana hormon testleri yapti...Amh Yine 1 yaziyordu..sonradan farketim ki sonuc kagidinda gecen 2010 sonucunu yazioyr ve eger istenirse tekrarlanabilir yazmislar yaninada not olarak..Doktor bana yine 1 dir, 1 yilda pek degismez dedi..demekki kendince varsayimini söyledi..doktor öyle diyince bende AMH hakinda pek bilgim olmayinca doktorunki dogrudur dedim,kim bilir benimki kaca düsmüstür......Masallah senin yumoslöarda iyiyimis...benim ilacsiz bazen 1 bazen 2 oluyor...sein teste acaba yanlislikmi var ..10 tane folikül olacak AMh 1,03 olacak anlamadim vallhi.....Zaten artik hicbirseyi anlamaz oldum..neye güvenecegiz ,neye inanacagiz sasirdim..test aliriz yanlis sonuc verir,doktorlar bizim bildigimi kadar bilmez.,olmayacak derler olur,olacak derler olmaz...bozma moralini 1,03 te iyi bir deger..bize lazim olan zaten 1 yumos,1 bebek....cok öptüm seni

Demekki sevgisiz büyümüs bu adamlar, anne baglari cok güclü degil be Feri, Allah helal süt emmislerle karsilastirsin. Bozma moralini, hayatta mutlu olmak icin okadar cok seyimiz varki aslinda biz görmüyoruz, sagligimiz. Gerisi hikaye [/QUOTE]

KIZLAR HEPİNİZE AYRI AYRI TŞK EDERİM..
O GECE ZATEN EVE GELMESİNİ İSTEMEDİM.BİRAZ YALNIZ KALIP KAFAMI TOPARLAMAK İSTEDİM.
DÜNDE ZATEN EVİMİZİ SU BASMA OLAYINDAN DOLAYI ŞİKAYETÇİ OLDUĞUMUZ ŞAHISTA BENDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTA
GÜYA ONA HAKARET ETMİŞİM...BUNUN İÇİN İFADE VERMEM GEREKİYODU
İŞTEN ALDI BENİ İFADE VERDİK EVE GİTTİK..
PEK FAZLA KONUŞAMADIK ZATEN HEP KENDİNİN HAKLI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ.
KIZGINLIKLA SÖYLEDİM DEDİ.BENDE Bİ DAHA BÖYLE BİŞEYİ İMA ETTİĞİNDE BİLE
ÇIKAR GİDERİM AMA Bİ DAHA GERİ DÖNÜŞÜ OLMAZ DEDİM.
ÖZÜR FALAN DİLEDİ AMA KIRGINLIĞIM DEVAM EDİYO...
YOĞUN ÇALIŞIYORUM ZATEN BAKALIM ARTIK HAYIRLISI[/QUOTE]

Saribeybicigim üzme kendini,insallah hersey düzelir..

Aycan...Umut..mirakel

esim geldi simdi cikim,sizede yazacagim aksama...cok öptüm sizii

fericiğim özletiyorsun kendini:)

bende acayip şaşırdım böyle düşmesine, telefonda kız diyince dondum kaldım, p.tesi doktoru arayacağım, aslında bugün aramam lazımdı arayın yarın doktorla görüştürelim demişlerdi ama elim bir türlü gitmedi.
şu bahçeci forumunda dr. ulun uluğ'a yazdım o da aynı yerde mi ayptırdınız hata olabilir demiş, aynı hastanenin farklı ildeki şubesinde yaptırdım. ilk başta şok oldum ama sonra ertesi gün düzeldim. tüp bebektede nisan ayında 11 tane toplandı ama kaliteli olmadı, sonra dedim aman sayıyı boşver sen kaliteyi nasıl artırabilirim onun için uğraş dedim kendi kendime.

öptüm seni.

UMUT'u da merak ediyorum aslında arayacağım onu ama uzun süre telefonum kapalı olacak demişti. ben p.tesi bir şansımı deneyeceğim. olmazsa mesaj atarım belki cevap verir.

YILDIZ,AYCAN sen de pek gelmez oldun. özletiyorsunuz kendinizi.

SARIBEYBİ boşver sen kendi ayakları üzerinde duran birisin o düşünsün sen ona değil o sana muhtaç.

Günaydin kizlar..

Umutcugum nerelerde ne durumdasin acaba..seni cok meral ettim..acaba hemen amelyat filanmi oldun..sali doktor ne dedi...gelde yaz bize canim..insallah iyisindir..

Aycan p.teside tatil..3 gün tembelik yapacagiz diyecegim ama nerde..Esim dün cocugu aldi p.tesi birakacak ve dün gece oglu kendi odasinda yatti..esim yolda ne dediyse artik..senin doktor ne oldu ,gerci sonuclari anca sali,carsamba alirsin..gör bak hersey iyi cikacak..

Yildiz gercekten ugramaz oldun yoksa zeyno seni bizle paylasmiyormu:)) Insallah ikinizde iyisinizdir..yaz bize

Mirakel..sen neler yaptin canim,iyimisin,sende kayboldun ortalitan..cok öptüm

Toprakcigim günaydin tatlim..neye karar verdiniz..merkezde karar kildinmi

Saribeybi canim benim sen nasilsin..esinle düzeldimi sorunlar..sen su an sanirim tedavi felan görmüyorsun..doktora gitinmi sonra,yeni doktor buldunmu kendine..öptüm

CARE.........................GESCHENK

KIzlar nerelerdesiniz ne durumdasiniz..inci taneleriniz nasil.artik hamis oldugunuz bellidir,bebekleriniz büyümüstür..ne güzel bir duygu göbüslerin büyümesi,bebegin hissedilmesi..benim karnim büyüdükce kendimi dünyanin en güclü kadini hissediyordum...ne olur yazin bize size cok merak ediyorum

KIZlar ben kesin bu ay yine hamile degilim...benim istanbulda bir kiz arkadasim var..adi Nurdan,25 yillik arkadasim,kardes gibiyiz.. ben son 1 yildir her ay onu bir kez rüyamda görüyorum,özeliklede reglime 1 hafta filan kala..son 6 aydirda karar verdimki onu görmem hamile olmadigimin belirtisi ,dün gece yine gördüm rüyamda..rüyada ayni.bir odanin icinde ikimizde konusmadan öylece oturuyoruz..cok kisa yani..

Zaten benim hamile kalmam mucize olur...benim sag tüpm tam acik bile degil..gecis darligi var..doktor zaten 3 ay klomen,catlatma ignesi yapalim,olmazsa artik baska birseye gerek yok dedi..sol hadi kapandi..bari sag tam acik olaydi ya...gecis darligida 1 yil öncekilaparaskopi sonucu..belkide darlik olan kisimda tikaniklikta olusup.kapanmistir bile..insanlar acik tüplerle bazen yillarca hamile kalamiyor ve gecis darligi tüplemi hamile kalacagim offfff yaaaaaaaaaa Ekim10 da randevum var,insallah kist gitmistir...10 ekimde doktora ya regli gidecegim yada 1-2 gün varken..bakalim insallah reglim gelmemis olur..regliyken kontrolde igrenc oluyor

öptüm sizi..

evet canım karar kıldım, yalnız kasım reglimle başlamayı düşünüyorum, reglimin 2. yada 3.günü gel dediler ama bayrama gelme ihtimali var onu düşünüyorum şimdi acaba o zaman bir geciktirici falan kullansam olur mu yoksa tüp öncesi böyle brişey yapmanın zararı olur mu.
Ama fericiğim acayip korkuyrom şimdiden sanki olumsuz olacak hissine kapılmışım. kabus gibi geliyor.

kizlar, napiyonuz???,ben yogunum, biliyorsunuz cumalari okula gidiyorum, oyüzden girmiyorum. Umarim hepiniz iyisindir. Kendinize iyi bakin.

canım bizi merak etmişsin sağol canım benim.valla iyimiyim değilmiyim ben de bilmiyorum.eşim interneti yasaklamıştı bana çünkü az daha kafayı yiyordum,bu yüzden yazamadım şimdide kaçamak yapıyorum.en son ikili testimin riskli çıktığını yazmıştım size, üçlü test te riskli çıktı hemde 1/37 böyle olunca amniyosentez yaptırdım.işte o aralar dawn sendromunu araştırmaktan kafayı yiyordum nerdeyse.bebeğim hastamı değil mi diye düşünmekten sabahlara kadar uyuyamadım.amniyosentezi yaptıralı 25 gün oldu ve sonuçlar henüz çıkmadı,sanırım önümüzdeki hafta çıkar.

onun dışında ara ara mide bulantıları,gaz sancıları ve nefes darlığı çekiyorum.anlıycağınız hamileliğim çok zor geçiyor ama yine de şükür.sonuçlar güzel çıksında bunlar geçici şeyler..

Bu arada UMUT u okudum ve çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin.umut çuğum okuyormusun bilmiyorum ama nolur kendini bırakma onun seni yenmesine izin verme.hep duamda olacaksın..

kızlar hepiniz duamdasınız

saribeybi canim benim sen nasilsin..esinle düzeldimi sorunlar..sen su an sanirim tedavi felan görmüyorsun..doktora gitinmi sonra,yeni doktor buldunmu kendine..öptüm

mrb cnm iyi olmaya çalışıyorum cnm..
Işte ki yoğunluğum devam ediyo hemde her geçen gün artarak..
Eve pek vakit ayıramıyorum..dolayısıyla eşime de...
şimdilik böyle durumlar..
Ben bu ay da dr gitmicem kızlar kafamı iyice toparlamak istiyorum beklemedeyim..
Umarım herkes iyidir.. öptm..

Bilmemeki,tüp öncesi geciktirici felan bence bosver..doktora sor gerci ama zaten yeterince hormon alacaksin birde geciktirici kullanip simdi rahmi yorma..belkide reglin bayrama gelmez..insallah öyle olur yani..canim benim,korkmaktada haklisin,hamile kalamiyoruz korkuyoruz,tedavi seceneklerine korkuyoruz,hamile kalsak zaten korkumuz tavan yapacak..korkuyla kardes olduk..insallah pozitif olur sonuc ..ben artik kendi dima korkmuyorum..tüm olumsuzluklar geldi basima..benim cocugum filanda olmayacak 2 haftadir filan buna karar verdim..kesin benim sag tüpte kapandi,kapanmadiysada zaten gecis darligiyla bir yere varamam..kac ay sagdan yumurtladim 1,5 yil icinde ..acik olsa olurdu..ben tüm hamileliklerimde en fazla 7 aya hamile kaldim..doktor 3 ay klomen catlatma ignesi dedi ama ben 2 ay deneyecegim olmazsa olmaz...bak gecen ay kullanacaktik kist cikti,demeki yaradanimda istemiyor ne diyim..sagdaki yumurtada catlaisti ama yine olmadi...bu ayda denk geldi iyi calisma oldu..3 kez gün asiri,ovülasyon zamani ama eminimki sonuc fos..

insallah sira sende,sen hamileik haberi vereceksin bize...cok öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…