slm kızlar
ben hiç iyi değilim 19.30 da işten geldim ve bu saate kadar ağlıyorum...
eşimle telefonda tartıştık bana msj atmış annenleri arıyorum gelip alsınlar seni diye...
çok zoruma gitti bununla kaç defadır aynı şeyi yapıyor git diyor bana...
sabah 8 den akşam 8 e kadar eşşek gibi çalıştım gördüğüm muameleye bakın ya ..
çok doluyum hıçkıra hıçkıra bağıra çağıra ağlamak istiyorum......
ne demek bu, nasıl böyle birşey söyler, o kaadr ciddi birşey miki kolayca bunu söyleyebiliyor. ağlama canım, o şimdi böyle diyerekten sana ayağını denk al yoksa ... mesajı vermeye çalışıyordur kendince. acayip sinir oldum, ne şans ya hepimiz nasıl insanlara denk gelmişiz, değer bilmeyen, bencil.
slm kızlar
ben hiç iyi değilim 19.30 da işten geldim ve bu saate kadar ağlıyorum...
eşimle telefonda tartıştık bana msj atmış annenleri arıyorum gelip alsınlar seni diye...
çok zoruma gitti bununla kaç defadır aynı şeyi yapıyor git diyor bana...
sabah 8 den akşam 8 e kadar eşşek gibi çalıştım gördüğüm muameleye bakın ya ..
çok doluyum hıçkıra hıçkıra bağıra çağıra ağlamak istiyorum......
Saribeybi, bu ikinci evliligin biliyorum ama yürümüyorsa, ayril arkadasim. Sorunu neymiski, bu denli saygisizlik yapiyor, bide bu adama cocukmu yapicaksin, ah be arkadasim cocugun olsa bu sefer cocukla seni ortada birakacak, ilk esinden ayrilmamismi bu adam???, ben cok üzülüyorum bu denli saygisizliga pes yani, zaten karisindan ayrilmis adam degil, karisi ölmüs adamla evlenmek lazim, kimse iyi kocasini birakmiyor....türk kadini hele hic............Niye üzüülüyorsunki, ona diyecegin tek söz ""eminsen bu söylediklerinden yazik, cünkü beni kaybedersin"".
Kizlar unutmayin, KACAN KOVALANIR, sevginizi belli ettiyseniz, biraz zaafinizi biliyorsa kullanirlar, dolayisiyla hep güclüyü oynayacak, hep kacan siz olacaksiniz, o zaman bakin nasil panikliyorlar. Kaybetme korkusu olmali erkegin, %100 emin olmamali sizin ona olan duygularinizdan....
Takmayin kafaniza sunlari, hasta olarak kabul edin, inanin daha kolay yürür hayat. Sevgiler
Canim benim üzme kendini ne olur..insan cok üzülüyor,kiiriliyor,onuru inciniyor ....esin kendini ne saniyorki,aileni araiyaip seni teslim almalarini isteyecekmis..sen ailenin onlara yolladigi bir ürün filanmisinda,begenmedi diye iyade edecek...bu erkekler cok ama cok bencil,cahil,vicdansiz..sen kendi parasini kazanan,cagdas,modern bir insansin..ona ihtiyac duydugum tek sey,sevgi,saygi,paylasim..ortak bir hayati p aylasmak..benim kocamda cok ama cok sacmalayan,konusurken bazen agzimi acik birakacak kadar sacmalayan biridir...Ama gel görki ne yapayim,idare ediyorum iste..yoksa hic yaninda durulacak cinsten degil...Allahtan biz bunlara muhtac felan degiliz...paramizi vermiyorlar,hasta degilizde bize bakmiyorlar,yoksa kim bilir neler yaparlardi......Sanki bunlari bir kadin dogurmadi,kardesleri,ablalari yok...ne bicimler ya....
üzme kendini,insallah düzelir...öptüm seni
kızlar AMH testi yaptırmıştım geçen sene değerim 2,82 iydi, şimdi olmuş 1,03 , doğal olarak bekliyordum düşmesini ama açıkçası düşüş fazla geldi moralim çok bozuldu, ayrıca da anlamadım, geçen ay kontrole gittiğimde 9.günümdü doktor sağda 6 tane soldada 4 tane folikül vardı, geçen sene de aşağı yukarı bu civarlarda olurdu. acayip demorolize oldum doktorla görüşemedim yokmuş, yarın görüşeceğim.
Canim benim üzme kendini ne olur..insan cok üzülüyor,kiiriliyor,onuru inciniyor ....esin kendini ne saniyorki,aileni araiyaip seni teslim almalarini isteyecekmis..sen ailenin onlara yolladigi bir ürün filanmisinda,begenmedi diye iyade edecek...bu erkekler cok ama cok bencil,cahil,vicdansiz..sen kendi parasini kazanan,cagdas,modern bir insansin..ona ihtiyac duydugum tek sey,sevgi,saygi,paylasim..ortak bir hayati p aylasmak..benim kocamda cok ama cok sacmalayan,konusurken bazen agzimi acik birakacak kadar sacmalayan biridir...Ama gel görki ne yapayim,idare ediyorum iste..yoksa hic yaninda durulacak cinsten degil...Allahtan biz bunlara muhtac felan degiliz...paramizi vermiyorlar,hasta degilizde bize bakmiyorlar,yoksa kim bilir neler yaparlardi......Sanki bunlari bir kadin dogurmadi,kardesleri,ablalari yok...ne bicimler ya....
üzme kendini,insallah düzelir...öptüm seni
Toprakcigim AMH gercekten 1 yilda o kadar düsermi ki...benimki 2010 haziran ayinda 1 idi..bu sene temmuzda doktor bana hormon testleri yapti...Amh Yine 1 yaziyordu..sonradan farketim ki sonuc kagidinda gecen 2010 sonucunu yazioyr ve eger istenirse tekrarlanabilir yazmislar yaninada not olarak..Doktor bana yine 1 dir, 1 yilda pek degismez dedi..demekki kendince varsayimini söyledi..doktor öyle diyince bende AMH hakinda pek bilgim olmayinca doktorunki dogrudur dedim,kim bilir benimki kaca düsmüstür......Masallah senin yumoslöarda iyiyimis...benim ilacsiz bazen 1 bazen 2 oluyor...sein teste acaba yanlislikmi var ..10 tane folikül olacak AMh 1,03 olacak anlamadim vallhi.....Zaten artik hicbirseyi anlamaz oldum..neye güvenecegiz ,neye inanacagiz sasirdim..test aliriz yanlis sonuc verir,doktorlar bizim bildigimi kadar bilmez.,olmayacak derler olur,olacak derler olmaz...bozma moralini 1,03 te iyi bir deger..bize lazim olan zaten 1 yumos,1 bebek....cok öptüm seni
Günaydin kizlar..
Umutcugum nerelerde ne durumdasin acaba..seni cok meral ettim..acaba hemen amelyat filanmi oldun..sali doktor ne dedi...gelde yaz bize canim..insallah iyisindir..
Aycan p.teside tatil..3 gün tembelik yapacagiz diyecegim ama nerde..Esim dün cocugu aldi p.tesi birakacak ve dün gece oglu kendi odasinda yatti..esim yolda ne dediyse artik..senin doktor ne oldu ,gerci sonuclari anca sali,carsamba alirsin..gör bak hersey iyi cikacak..
Yildiz gercekten ugramaz oldun yoksa zeyno seni bizle paylasmiyormu:)) Insallah ikinizde iyisinizdir..yaz bize
Mirakel..sen neler yaptin canim,iyimisin,sende kayboldun ortalitan..cok öptüm
Toprakcigim günaydin tatlim..neye karar verdiniz..merkezde karar kildinmi
CARE.........................GESCHENK
KIzlar nerelerdesiniz ne durumdasiniz..inci taneleriniz nasil.artik hamis oldugunuz bellidir,bebekleriniz büyümüstür..ne güzel bir duygu göbüslerin büyümesi,bebegin hissedilmesi..benim karnim büyüdükce kendimi dünyanin engüclü kadini hissediyordum...ne olur yazin bize size cok merak ediyorum
saribeybi canim benim sen nasilsin..esinle düzeldimi sorunlar..sen su an sanirim tedavi felan görmüyorsun..doktora gitinmi sonra,yeni doktor buldunmu kendine..öptüm
evet canım karar kıldım, yalnız kasım reglimle başlamayı düşünüyorum, reglimin 2. yada 3.günü gel dediler ama bayrama gelme ihtimali var onu düşünüyorum şimdi acaba o zaman bir geciktirici falan kullansam olur mu yoksa tüp öncesi böyle brişey yapmanın zararı olur mu.
Ama fericiğim acayip korkuyrom şimdiden sanki olumsuz olacak hissine kapılmışım. kabus gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?