mrb cnm iyi olmaya çalışıyorum cnm..
Işte ki yoğunluğum devam ediyo hemde her geçen gün artarak..
Eve pek vakit ayıramıyorum..dolayısıyla eşime de...
şimdilik böyle durumlar..
Ben bu ay da dr gitmicem kızlar kafamı iyice toparlamak istiyorum beklemedeyim..
Umarım herkes iyidir.. öptm..
canım bizi merak etmişsin sağol canım benim.valla iyimiyim değilmiyim ben de bilmiyorum.eşim interneti yasaklamıştı bana çünkü az daha kafayı yiyordum,bu yüzden yazamadım şimdide kaçamak yapıyorum.en son ikili testimin riskli çıktığını yazmıştım size, üçlü test te riskli çıktı hemde 1/37 böyle olunca amniyosentez yaptırdım.işte o aralar dawn sendromunu araştırmaktan kafayı yiyordum nerdeyse.bebeğim hastamı değil mi diye düşünmekten sabahlara kadar uyuyamadım.amniyosentezi yaptıralı 25 gün oldu ve sonuçlar henüz çıkmadı,sanırım önümüzdeki hafta çıkar.
onun dışında ara ara mide bulantıları,gaz sancıları ve nefes darlığı çekiyorum.anlıycağınız hamileliğim çok zor geçiyor ama yine de şükür.sonuçlar güzel çıksında bunlar geçici şeyler..
Bu arada UMUT u okudum ve çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin.umut çuğum okuyormusun bilmiyorum ama nolur kendini bırakma onun seni yenmesine izin verme.hep duamda olacaksın..
kızlar hepiniz duamdasınız
kizlar, napiyonuz???,ben yogunum, biliyorsunuz cumalari okula gidiyorum, oyüzden girmiyorum. Umarim hepiniz iyisindir. Kendinize iyi bakin.
kIZ Aycan..ask olsun sana..c.tesi,pazar.p.tesi heryer tatil sen hala yoksun ortalikta,görünüp kacmisin...Aycan havalar süper gidiyor ama persembe itibariyle 12-13 derecelere düsecek..ben hala is kurumunun yolladigi isie gidiyorum..kasim sonu bitecek..haftada 20 saat..gecen persembe Mannheim üni de yemekhane, cafede1 gün denemelik calstim.. 8 saat..cok agir geldi..elim,kolum,belim koptu..ordaki sef kadin 2 haftaya haber veririm dedi..calisan cok türk vardi.yemek yapim asamasindan ögrencilere verilmesi,mutfak temizligi,bulasiklar aklina ne gelirse iste..yorucu is ama ne yapim..insallah alirlar beni..vatandaslik icin yardim almamam lazim..cok tembel oldum ben burda..tr deki diplomami bile denklestiremedim..tr de ünüversite bitir burda ünüversitenin mutfaginda calis...vardigim sonuc bu olacak..cocuk derdine düsmekten,bir arpa boyu yol alamadim..2011 bitigi gibi benim icin cocuk mevzusuda bitecek..su an cok baska yerlerde olabilirdim..TR den keske gelmeseydim ,hadi geldim ,burdaki olanaklari kullanip ki bir sürü scenegim vardi ama ben kacak,göcek hamile kalmaya calisarak.3 düsük yasiyip bunalimlardan cikamayarak doldurdum 7 yilimi..elde var sifir...ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh kaz kafali feri....
anladim canim..ne zaman kafan rahatlar,kendini hazir hissedersen git doktora,detayli konus...sein olmamasi icin bir neden yok..belkide stres etkiliyordur..is stresi,ev stresi kolay degil..bende öptüm seni
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içim çok daralıyor bugünnnnnnnnnn.
al bendende o kadar..reglime az kadi ya daralti basladi bende..gögüslerim cok agiriyor..progesteron kullandigim 2 ay agirmadi..bu ay kullanmadim basladi yine..off offff kirmizilar gelecek ve yine ayni kisir döngü baslayacak...öptüm..kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içim çok daralıyor bugünnnnnnnnnn.
ne yapayim canim,yaptigim hersey bos geliyor bana,reglimi bekliyorum..sonrasi malum..öptümsağol cnm umarım öyledir..
Sen nasılsın neler yapıyosun??
Ya, Ferim, niye böyle diyon, bak, önce diplomani denklestirmekle basla ise, Fachhochschule olarak taninir eminim, sonra meslek yapabilirsin, önemli olan karar vermen. Ha bu arada hicbirsey icin gec degil bak ben 39 da yine okula basladim, isin yani sira götürüyorum..Sende yapabilirsin. Cocukta olursa olur yapilacak bisey yok ben öyle düsünüyorum kendi acimdan.
Havalar dedigin gibi cok güzeldi, yazin bile böyle olmadi. Bu arada alman vatandasi mi olmak istiyorsun, ben olmadim, cünkü bir getirisi yok, arti trden emekli olamama gibi negatif yanlari var. Alman olmadim cünkü adim Helga olarak degismedikce zaten alman vatandasliginin bi anlami yok. Neyse senin bi düsündügün vardir elbet.
Ben sana yinede olanaklari kullan derim Ferim. Inan psikolojine cok iyi gelicek. Kendine güvenin artar. Neyse seni öpüyorum kocaman.
Umutum, sen nasilsin???, Toprak, Cara, Yildiz, Saribebybi ve digerleri hepinize sevgilerimi yolluyorum.
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içim çok daralıyor bugünnnnnnnnnn.
reglim yaklaştıya tekrardan aynı döngü olacak onu düşünüyorum bunalıyorum, bu ay son, sonraki ay tüp yaptıracağım herkes iple çeker zaman gelsede başlasam diye, bende zaman yaklaştıkça stres yapıyorum. çünkü içimde hiç bir olumlu birşey yok. gerçekten hiç iyi değilim. düşündükçe daralıyorum.
hayırdır cnm?
daralıyoruz zaman zaman ama halimiz Rabbime malum inş tez vakitte çektiğimiz sıkıntıların karşılığını annelikle alırız...
hepiniz dualarımdasınız
iyi bakın kendinize...
Topraksu,
her giristigimiz tedavi bizden okadar cok sey caliyorki, adina tedavi diyoruz iste ama umut.. umutsuzluk.. icimizde nekadar enerji varsa pozitif veya negatif bitiriyor, yasayan bilir. Seni, ne demek istedigini cok iyi anliyorum.
Oluruna birakalim diyoruz ama yoo bi yandan bisiyler durtuyor, bidaha deneyelim bidaha bidaha;(.
Hayirlisi be arkadasim, sen sanki simdiden kotu sonuc almanin savunmasina gecmis olabilirmisin acaba. Belki bu sikintili halin bundan olabilirmi. Yinede tedavi oncesi hazirliklarini yapmaya calis guzel seyler dusunki insallah hepberaber burada senin guzel haberinle sevinelim.
Aycan,
sonuclarini aldinmi, cok merak ediyorum.
Mucadeleci Feri sen nasilsin, gunlerin yogun geciyor okuyabildigim kadariyla.
Cara, hamileligini okudum tebrikler, sonuclari bildirirsin merak ederiz, hani buraya fazla ugramasamda aklimdasiniz, insallah bebeginin saglikli haberini alirsin.
Saribeybi selamlar.
Umut bizleri habersiz birakma,
arkadaslar dualarim sizlerle
Canlarim selamlar,
Oncelikle ozur dilerim arkadaslar sizleri ihmal ettim bir hayli, ufakligin hizina yetismek mumkun olamiyor. Yaz donemide olunca amerikadan buyuk gorumcem geldi, bir ay onlarla takildik, sonra kucuk gorumcemle tatile gittik sonra annemlerle Ankara hay huy derken koca yazi devirdik bitirdik minisimle...daha abicigim ile gorusemedik soyle agiz tadiyla. Bu arada zavalli kocacigim tabiri caizse essek gibi calisirken biz kizimla gunumuzu gun ettik vallahi. Bu hafta tekrar Ankara'ya gidiyoruz, ufaklik hem babaanne ve dedesiyle takilacak hem de benim ufak bir operasyon olmam lazim, annemin icine sinmedi kendi doktoruna yaptirmak istiyor. Korkmayin onemli birsey degil, benlerimi almak istedi annemin cerrahi, bunlar ileride tahlike yaratabilir dedi, bir de klasik meme kontrolu (eee anneden mimliyiz ya). Insallah bir terslik olmaz ise 17 Ekim gibi Istanbul'a doncem sonunda. Sonra bayrama kadar kicimi kirip kocamin yaninda oturacagim.
Bu zor donemde anacigim ve babacigim evlerini barklarini terk edip yanimiza geldiler, allah bin defa razi olsun onlardan.
Ilk defa bu hafta minisimi birkac saatligine birakip kuafore gittim, cali supurgesine donmus saclarimi kestirdim...iyi ki de gitmisim super bir haber aldim. Hatirlarsiniz belki benim kuaforde cok ugrasiyordu 2-3 senedir bebis icin, bana demez mi ki supruz supriz hamileyim...en az kendi hamileligim kadar sevindim arkadaslar, tabii ben bi suru musterinin arasinda ziplaya ziplaya agladim... O kadar guzeldi ki uc arkadas (Kuaforum, esi ve ben) bir birimize sarildik ve agladik...En son Mayis ayinda kizcagiz isyan ediyordu yeter biraktim diye...bu yaz kafami dinleyecegim diyordu...Agustos'ta yeni deneme icin doktora gittiginde ogrenmis 2 aylik gebe oldugunu....
Dogum esnasinda sanci cekerken hepinizin ismini tek tek soyledim, yengem demisti ki dogum sancisi sirasinda soyle isimleri bebek onlarada bebek cagirir cennetten diye...once pek inanmamistim ama once Geschenk sonra kuaforum olunca, bu mucizeyi Zeyno'ya bagliyorum keyifle...
Ise baslamama az kaldi, o yuzden bir yandan bakici bakiyorum bir yandan da annemle babamla beraber ev bakiyoruz. Hayirlisiyla onlarda yanimiza tasinacaklar kisa bir sureligine. Onlardan istedigimiz fedakarlik tabiki paha bicilemez. Malesef henuz bakici olayinda muvaffak olamadim. Insallah ev olayinda muvaffak olurum, allahim soyle annemlerin butcesine gore 1+1 bir ev bulsam....
Benden haberler boyle...dualarim ve kalbim sizlerle canim arkadaslarim....
Sevgiler
Y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?