Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

anladim canim..ne zaman kafan rahatlar,kendini hazir hissedersen git doktora,detayli konus...sein olmamasi icin bir neden yok..belkide stres etkiliyordur..is stresi,ev stresi kolay degil..bende öptüm seni

Canim benim ..ne kadar stresli,yorucu seyler yasadin kim bilir...Bebek rahme düstügü anda ananneninde endisesi basliyor degilmi...Care canim benim üclü test icin ne desem bilmiyorum..amniyosntez sonucunu beklemekten baska yapacak birsey yok..Allahtan istegim sonuc iyi ciksin...sonucta tek gercek sonucu amniyosentez verecek..2´li 3´lü testleri rikikolu cikip.amniyosentezleri iyi cikan cok insan okudum..icini sen ferah tut,cok zor biliyorum...test sonucu cikinca lütfen yaz bize..inanki aklim sende kalacak..bebegin cinsiyti belli olmustur,yegenimiz erkekmi,kizmi olacak yaz bize...gerci saglikli olsunda,sag salim kucagina alda gerisi bos...

esinde iyi yapmis aslinda ...zaten test sonucu yakinda cikacakmis,bulandirma kafani..stres yapmaki bebekte etkilenmesin..Canim benim...sende bebegimize allaha emanet olsun,insallah güzel sonuc yazacaksin bize...cok öptüm seni..

kizlar, napiyonuz???,ben yogunum, biliyorsunuz cumalari okula gidiyorum, oyüzden girmiyorum. Umarim hepiniz iyisindir. Kendinize iyi bakin.

kIZ Aycan..ask olsun sana..c.tesi,pazar.p.tesi heryer tatil sen hala yoksun ortalikta,görünüp kacmisin...Aycan havalar süper gidiyor ama persembe itibariyle 12-13 derecelere düsecek..ben hala is kurumunun yolladigi isie gidiyorum..kasim sonu bitecek..haftada 20 saat..gecen persembe Mannheim üni de yemekhane, cafede1 gün denemelik calstim.. 8 saat..cok agir geldi..elim,kolum,belim koptu..ordaki sef kadin 2 haftaya haber veririm dedi..calisan cok türk vardi.yemek yapim asamasindan ögrencilere verilmesi,mutfak temizligi,bulasiklar aklina ne gelirse iste..yorucu is ama ne yapim..insallah alirlar beni..vatandaslik icin yardim almamam lazim..cok tembel oldum ben burda..tr deki diplomami bile denklestiremedim..tr de ünüversite bitir burda ünüversitenin mutfaginda calis...vardigim sonuc bu olacak..cocuk derdine düsmekten,bir arpa boyu yol alamadim..2011 bitigi gibi benim icin cocuk mevzusuda bitecek..su an cok baska yerlerde olabilirdim..TR den keske gelmeseydim ,hadi geldim ,burdaki olanaklari kullanip ki bir sürü scenegim vardi ama ben kacak,göcek hamile kalmaya calisarak.3 düsük yasiyip bunalimlardan cikamayarak doldurdum 7 yilimi..elde var sifir...ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh kaz kafali feri....

Umuttttttttttttttttttttttttt canim benim,nerelerdesin,acaba amelyat filanmi oldu..kendini iyi hissedince,yazmak isteyince yaz bize tatlim..cok öpüyorum seni ..Allaha emanet o

Ya, Ferim, niye böyle diyon, bak, önce diplomani denklestirmekle basla ise, Fachhochschule olarak taninir eminim, sonra meslek yapabilirsin, önemli olan karar vermen. Ha bu arada hicbirsey icin gec degil bak ben 39 da yine okula basladim, isin yani sira götürüyorum..Sende yapabilirsin. Cocukta olursa olur yapilacak bisey yok ben öyle düsünüyorum kendi acimdan.
Havalar dedigin gibi cok güzeldi, yazin bile böyle olmadi. Bu arada alman vatandasi mi olmak istiyorsun, ben olmadim, cünkü bir getirisi yok, arti trden emekli olamama gibi negatif yanlari var. Alman olmadim cünkü adim Helga olarak degismedikce zaten alman vatandasliginin bi anlami yok. Neyse senin bi düsündügün vardir elbet.
Ben sana yinede olanaklari kullan derim Ferim. Inan psikolojine cok iyi gelicek. Kendine güvenin artar. Neyse seni öpüyorum kocaman.

Umutum, sen nasilsin???, Toprak, Cara, Yildiz, Saribebybi ve digerleri hepinize sevgilerimi yolluyorum.

anladim canim..ne zaman kafan rahatlar,kendini hazir hissedersen git doktora,detayli konus...sein olmamasi icin bir neden yok..belkide stres etkiliyordur..is stresi,ev stresi kolay degil..bende öptüm seni

sağol cnm umarım öyledir..
Sen nasılsın neler yapıyosun??

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içim çok daralıyor bugünnnnnnnnnn.

Canim ya,
niye icin daraliyor, biz bu kadar stresle bukadar karamsarlikla nasil hamile kalcaz. Olmazki böyle, ama askolsun, elimizde olanlari aklimiza getirip, belki kendimizi kandiralim ama pozitif olmaya cevremize güzel enerji vermeye gayret gösterelim, kendine iyi bak toprakcim, sagligina dikkat et cok rica ederim.

al bendende o kadar..reglime az kadi ya daralti basladi bende..gögüslerim cok agiriyor..progesteron kullandigim 2 ay agirmadi..bu ay kullanmadim basladi yine..off offff kirmizilar gelecek ve yine ayni kisir döngü baslayacak...öptüm..
sağol cnm umarım öyledir..
Sen nasılsın neler yapıyosun??
ne yapayim canim,yaptigim hersey bos geliyor bana,reglimi bekliyorum..sonrasi malum..öptüm

Aycan tabiki haklisin,bende biliyorum ama bir türlü kendimde o enerjiyi bulamiyorum..bazen diyorum ki keske menepoza girsem,yadda doktor su rahim filmini ceksede,tüpün kapali raporu verse bende kurtulsam artik..kafamin icinden ciksa her ayki hesap,kitap..Labirenteki fare gibiyim..öptüm

hayırdır cnm?
daralıyoruz zaman zaman ama halimiz Rabbime malum inş tez vakitte çektiğimiz sıkıntıların karşılığını annelikle alırız...
hepiniz dualarımdasınız
iyi bakın kendinize...

reglim yaklaştıya tekrardan aynı döngü olacak onu düşünüyorum bunalıyorum, bu ay son, sonraki ay tüp yaptıracağım herkes iple çeker zaman gelsede başlasam diye, bende zaman yaklaştıkça stres yapıyorum. çünkü içimde hiç bir olumlu birşey yok. gerçekten hiç iyi değilim. düşündükçe daralıyorum.

Topraksu,
her giristigimiz tedavi bizden okadar cok sey caliyorki, adina tedavi diyoruz iste ama umut.. umutsuzluk.. icimizde nekadar enerji varsa pozitif veya negatif bitiriyor, yasayan bilir. Seni, ne demek istedigini cok iyi anliyorum.
Oluruna birakalim diyoruz ama yoo bi yandan bisiyler durtuyor, bidaha deneyelim bidaha bidaha;(.
Hayirlisi be arkadasim, sen sanki simdiden kotu sonuc almanin savunmasina gecmis olabilirmisin acaba. Belki bu sikintili halin bundan olabilirmi. Yinede tedavi oncesi hazirliklarini yapmaya calis guzel seyler dusunki insallah hepberaber burada senin guzel haberinle sevinelim.

Aycan,
sonuclarini aldinmi, cok merak ediyorum.

Mucadeleci Feri sen nasilsin, gunlerin yogun geciyor okuyabildigim kadariyla.

Cara, hamileligini okudum tebrikler, sonuclari bildirirsin merak ederiz, hani buraya fazla ugramasamda aklimdasiniz, insallah bebeginin saglikli haberini alirsin.

Saribeybi selamlar.

Umut bizleri habersiz birakma,
arkadaslar dualarim sizlerle

Bende su an ayni bunalimdayim..yine kacti uykularim..normalde 24-26 arasi reglim.ama 2 ay progesteron kullandim 29-28.gündee oldum,bu ay kullanmadim simdi ne zman regl olacagimda belli degilyarin 24. günüm..gögslerim belim cok fena.

Toprakcigim kafani biraz bosaltmaya calis,yolu nedir bilmiyorum tabiki,keske bilsekte rahat olabilsek ama senin icin önemli bir sürec baslayacak..tüp bebek süreci eminimki cok yorucu,streslidir..zaten kasim reglinle baslayacak maraton,bari keske öncesi az rahat olsan..offf yaa ne diyorum ben...sanki elimizdede ..toprakcigim ne diyecegimide toparlayamiyorum,2 gündür resmen ruh gibiyim,kafam cok daldin..esim bu gün bana sen herhangi bir maddemi kulaniyorsun ne bu halin dedi..herseyi unutuyirum,söylenenleri anlamiyorum kafamin her bir milimetre karesi regl olacakmayim,olmayacakmiyimda..

ne olur sende bari az rahat ol..benim stresim bos..her ay yasanacak bu stres..ama sen tüp yaptiracaksin madden,mannen önemli bir sürec..keske senin tüpe baslayacagim zaman hepimiz ayni sehirde ayni evde olup bu süreci seninle yasasaydik,güle ,oynaya,hayaller kura kura test gününe kadar yan yna olsaydik..transfer sonrasi seni yataga yatirip,kaldirmayip etrafinda pervane olsaydik..kekler ,böreklerle.kebaplarla seni besleyip tombalak yapsaydik....ne güzel olurdu degilmi:))

keske bunlar olabilseydi..canim benim yaa insallahh sonuc pozitif oalcak..

iyiyim canim..ahhh mirakelcigim ne mücadelesi artik mücadele edecek seyde kalmai,esime fanfini fon yapalim dedemimi yapiyor artik ama sanirim artik faydasi yok..eskiden ovülasyon zamani calisma yapacagim biye,atmadigim takla kalmiyordu neyseki o derdim kalamdi..sali randevum var,kist gittimi diye bakacak,klomen verecek gitmisse bakalim artik..2012 de artik cocugu hayatimdan cikaracagim..artik kafam durmus durumda..

sen nasilsin?

Aycan gercekten ne oldu test sonuclarin,..gerci gidip almaya zamanin oldumu bilmiyoruz..alirsan sonuclari yaz bize..öptüm

Canlarim selamlar,

Oncelikle ozur dilerim arkadaslar sizleri ihmal ettim bir hayli, ufakligin hizina yetismek mumkun olamiyor. Yaz donemide olunca amerikadan buyuk gorumcem geldi, bir ay onlarla takildik, sonra kucuk gorumcemle tatile gittik sonra annemlerle Ankara hay huy derken koca yazi devirdik bitirdik minisimle...daha abicigim ile gorusemedik soyle agiz tadiyla. Bu arada zavalli kocacigim tabiri caizse essek gibi calisirken biz kizimla gunumuzu gun ettik vallahi. Bu hafta tekrar Ankara'ya gidiyoruz, ufaklik hem babaanne ve dedesiyle takilacak hem de benim ufak bir operasyon olmam lazim, annemin icine sinmedi kendi doktoruna yaptirmak istiyor. Korkmayin onemli birsey degil, benlerimi almak istedi annemin cerrahi, bunlar ileride tahlike yaratabilir dedi, bir de klasik meme kontrolu (eee anneden mimliyiz ya). Insallah bir terslik olmaz ise 17 Ekim gibi Istanbul'a doncem sonunda. Sonra bayrama kadar kicimi kirip kocamin yaninda oturacagim.

Bu zor donemde anacigim ve babacigim evlerini barklarini terk edip yanimiza geldiler, allah bin defa razi olsun onlardan.

Ilk defa bu hafta minisimi birkac saatligine birakip kuafore gittim, cali supurgesine donmus saclarimi kestirdim...iyi ki de gitmisim super bir haber aldim. Hatirlarsiniz belki benim kuaforde cok ugrasiyordu 2-3 senedir bebis icin, bana demez mi ki supruz supriz hamileyim...en az kendi hamileligim kadar sevindim arkadaslar, tabii ben bi suru musterinin arasinda ziplaya ziplaya agladim... O kadar guzeldi ki uc arkadas (Kuaforum, esi ve ben) bir birimize sarildik ve agladik...En son Mayis ayinda kizcagiz isyan ediyordu yeter biraktim diye...bu yaz kafami dinleyecegim diyordu...Agustos'ta yeni deneme icin doktora gittiginde ogrenmis 2 aylik gebe oldugunu....

Dogum esnasinda sanci cekerken hepinizin ismini tek tek soyledim, yengem demisti ki dogum sancisi sirasinda soyle isimleri bebek onlarada bebek cagirir cennetten diye...once pek inanmamistim ama once Geschenk sonra kuaforum olunca, bu mucizeyi Zeyno'ya bagliyorum keyifle...

Ise baslamama az kaldi, o yuzden bir yandan bakici bakiyorum bir yandan da annemle babamla beraber ev bakiyoruz. Hayirlisiyla onlarda yanimiza tasinacaklar kisa bir sureligine. Onlardan istedigimiz fedakarlik tabiki paha bicilemez. Malesef henuz bakici olayinda muvaffak olamadim. Insallah ev olayinda muvaffak olurum, allahim soyle annemlerin butcesine gore 1+1 bir ev bulsam....

Benden haberler boyle...dualarim ve kalbim sizlerle canim arkadaslarim....
Sevgiler
Y

Yildizicigim canim benim,senden haber almak ne güzel..kuaför arkadasina cok ama cok sevindim..darisi basimiza yildiz..zeyoyla tatilin tozunu dumanina ktmisiniz,allah sizi nazarlardan korusun..ailenin yanina tasinmasi senin ve zeyno icin cok ama cok iyi olur..seninde ise gitiginde icin bir nebze rahat olur..cok öpüyorum seni..kedinize iyi bakin

KIZLAR ben pazara kadar yokum..c.tesi amcamin torununun,yani kuzenimin oglunun sünnet dügünü var..bize 250 kilometre....bu gün ögleden sonra yola cikacagiz..cuma,c,tesi kalip pazar ögleden sonra döneriz...esimi 1 ay konusma sonrasi zorla ikna ettim..ben gelmem diyor sen git dedi...herkes ailecek geliyor,ben tek basimami gidim diye..sanki bekarim ben..öyle iste...insallah oralarda regl olmam,gerci tetbirli gidecegim ama yinede olmazsa rahat ederim...

cok öptüm sizi,kendinize iyi bakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…