Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

senin için değişiklik olur biraz. kafa dağıtırsın.

bend regli oldum bugün. yarın idip hrmon testleirmi yaptıracağım.

feri senle eşlerimizin benzer yönü çok:) benimkide düğünlere falan gelmemeye çalışır, ben zorla beni tek mi bırakacaksın diye ikna etmeye çalışırım. bayramlarda evden kolay kolay çıkmaz. özetle biraz cins:)

Seam Kizlar,
Fericim insaaah eylenirsin, mirakelcim sonuclari ayin 10 unda yani pazartesi alicam. Size yazarim. Yildiz tekrar yazman cok güzel, ya o kuaför arkadasina okadar sevindimki anlatamam, allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Caram dilerim hersey yolunda gider bize hep güzel haberler yazarsin. Toprakcim umutla basla islemlere, umutsuzlukla degil, kendini hamile düsle.......Saribeybi selam sanada.
Umutum nerlerdesin?????? Yaz bize cok rica ederim. Saglicakla kalin. Sevgilerimle

Hayat kisa gelen bir battaniye gibidir.

Yukari cekersin ayak parmaklarin isyan eder.

Asagi cekersin omuzlarin titrer . Ama yine de, neseli insanlar dizlerini
karinlarina ceker, rahat bir uyku uyumayi basarir

Aycan canım, umutlu olmak lazım ama hep olumsuzluk olumsuzluk, tekrardan bir tane dahası ağır gelir. ilk tüp bebeğe başlarken çok umutluydum, aşılamalarda olmadı ama onun çok da doğal yoldan üstünlüğü yok tüp bebek yaparsam olur diyordum rezervimde yaşıma göre iyi görünüyordu, o zaman 2.gün kontrolünde sağlı sollu toplam 11 tane vardı, zaten kendi kendime 2 defa hamile kalmıştım, kesin olacak diyordum bırak olmasını benim düşündüğüm konu acaba kalanları donursam mı dondurmasam mıydı. bırak dondurmayı benim 11 yumurtadan zar zor 2 embiryom oldu , transfer edildi ama onlarda nasıldı Allah bilir. sanki tokat yemiş gibi oldum. benim için çok kötü bir tüp bebek deneyimi oldu. tekrardan yine kalitesiz yumurtalarım olacak diye korkuyorum. bugün reglimin 2.günü gittim hormon tetslerimi yeniledim p.tesi alacağım sonucu, dr sulu ultrasonda çekelim dedi. reglim bitsin onuda çektireceğim. test sonuçlarımı çok merak ediyorum değerlerime en son 1,5 sene önce bakılmıştı.

aminnnn..sende iyi bak kendine

herkese merhaba selamlar..
Nasılsınız bakalım?
Ben yine yoğun iş temposuyla çalışmaya devam ediyorum..
Kocamda bu gece sabaha kadar çalışacakmış
ilçeye gitmişlerdi sabah döneceklermiş..
Ben de bugün 1 saate kadar çıkarsam çok sevineceğim ama aklım aeşimde kalacak..
Herkese çok selamlar öptm sizi

bizler iyiyiz. sen nasılsın.
hep böyle yoğun mu çalışıyorsun. sen hangi şehirdeydin canım.

Toprakcim ya, seni bizlerden iyi kimse anlayamaz, ya bak ben 5. denememde sadece bir yumurta üretebildim. Kiz nolur olucak allahin izniyle de, anliyorum zor, her deneme umut vede yikim. Ama baska sansimiz yok, bak tüp bebek yöntemiyle bircok cift anne baba oluyor, neden onlardan biri sen olmayasin, böyle düsün. kaybedicek neyin var, ha maddi manevi yikim. Ama oldugunu düsün, dünyanin en mutlu kadinlarindan birisi olucaksin insaallah. Bol bol taze sebze meyve ya. Kuru incir ye. Aslinda birsey diyeyimmi bu degerler filanda fasarya, lucaksa oluyor, biz nerede yanlis yapiyoruz bilmiyorum, sanirim stresi atamiyoruz, olumlu düsünemiyoruz, eh bukadar olumsuzluktan sonra. Ama herseye ragmen denemeye deger, vede zor biliyorum ama gercekten üzerindeki negatif enerjiyi at lütfen. Sevgilerimle

Saribeybicim, esinle aran düzeldimi???? Allaha emanet ol.

Ferim eyleniyorsundur insaallah.

Umuttttttttttttttttttt ?????????????????????

bizler iyiyiz. sen nasılsın.
hep böyle yoğun mu çalışıyorsun. sen hangi şehirdeydin canım.

bende iyiyim cnm..
hayr hep böyle yoğun değilim şirketimiz uluslararası bir fuara katıldığı için işler baya yoğun önümüzdeki hafta sonu rahatlıcam inş..
ben şanlıurfadayım...

sağol cnm benim şu an için iyiyiz sen nasılsın?

Cara'cigim,
Okuyunca sana cevap vermeden edemedim. Oncelikle olumlu dusun lutfen, benim de 2'li testimde kan degerim 1/80 cikmisti hatirlarsan...bilmiyorum bahsettim mi ama kuzeniminde 2'li test sonucu 1/40 cikmisti (hani ayni zamanda hamile kaldigim kuzen) basariyla amniyosentez yapildi ona herhangibir sorun cikmadi...simdi minisi oyle akilli ki yapmasi gereken butun hareketleri 3-4 hafta onceden yapiyor. Daha 2 aylikken donmeye basladi dusun. Sakin moral bozma aklina kotu seylerde getirme. Kuzenim amniyosentez oldugunda gunlerce okumustum internetten endiseden gebermistim sonra benim test sonucumda kotu gelince kafayi siyirdim tahmin edersin ki....yapilan bu test sadece bir istatistik, bebegin dollendigi tarihin yanlis yazilmasi, kilonda hafif bir oynama vs gibi sacma sebepler bir anda risk faktorunu artiriyor....zaten 32 yas uzeri olunca 1-0 yenik basliyorsun teste...o yuzden kafani bozma bebisin saglikli olacak. Onlar cok guclu bebekler....haberdar et bizleri emi?
Sevgiler
Y

Kizlar selamlar,

Yarin sabah gun agarmadan kisa bir tatile cikacagiz. Kayinvalide ile kaplicaya gidiyoruz. Zeyno hanim gezecek yani...kizlar dualariniz sayesinde bebisim cok seker bir kiz oldu, kargaya yavrusu kuzgun gozukur derler ya :)
buyuyor minik kus...benimde iznim bitiyor sadece 2 ayimiz kaldi gecti vallahi koskoca 4 ay neredeyse...
Nasil ayrilacagim ben kusumdan bilemiyorum. Bizim tasinma isleri vardi hatirlarsaniz bakalim haber bekliyoruz...kismetse Ankara'ya tasinabiliriz. Eger durumlar boyle olursa ben 1 sene calismayabilirim. Sirket muhtemelen kabul etmez Ankara ofisine gecmemi, bana yol verirler, napalim ben de 1 sene kizimla oturup sonra calismaya baslarim...en zoru da sifirdan is bulmak ve kendimi kabul ettirmek. Aslinda cok seviyorum isimi ve calisma arkadaslarimi ama esim isterse mecburen tasinacagiz...dua edin bize hakkimizda hayirlisi olsun.

15 gun kadar internet erisimim olmayacak...sizleri okuyamayacagim simdiden hepinize sevgiler
Y

kizlar merhabalar,dün gece geldik,cok yorucu gecti ama memnun kaldim,tüm akrabalarimi gördüm.tek sorun tabiki cock sorusuna nerdeyse verdigim 80-100 cevap oldu ama alismisim artik..

pazar sabahi kalktim ki pette regl belirtisi var,öglende bsaladi..25.günde regl olmus oldum..yarin randevum var,reglin 3. günü oluyor,klomene bsalarim tabi kist gitmisse

sonra yazdiklarinizi olur,yazarim,kendinize iyi bakin..sizi özledim..

UMUTTTTTTTTTTTTTTTT sanirim senden haber yok..meraktayiz

aksama yazarim ..öptümmm

Başlık: Tüp bebek Gönderilme zamanı: 09.10.2011 18:02:19
Soru: İyi günler hocam, ben tüp bebek tedavisine başladım, doktorum bana uzun protokol başlattığını söyledi ve regl olmadan başladı tedavime, bu şekilde oluyor mu? Bana daha önce 2 kere aşılama yapıldı ama tutmadı. 29 yaşındayım ve tüm tetkilerimiz temiz, gizli infertilite deniyor, cevabınız için teşekkürler.

Op. Dr. Kutlugül YÜKSEL
Atatürk Bulvarı No: 117/23 Bakanlıklar-Ankara
Tel : 0(312) 4258530 - 4258550 Op.Dr.Kutlugül YÜKSEL Doktor - Ankara Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - Jinekolog JİNEKOLOG- OPERATÖR
Tüp bebek tedavi regl olmadan adetin18.- 21. günü başladığı zaman daha iyi sonuç alınır. Hoşçakalın
Cevap Zamanı : 10.10.2011 1548

Toprakcigim sen hani endise ediyorsun ya,kasim reglim bayrama denk gelirde tüp öbür aya kalir diye..doktorumonline.com diye bir sitede bu soru ve cevabi görünce buraya kopyalayim dedim...cok öptüm tatlim...

Aycancigim aldinmi kan sonuclarini,merakta kaldim..gireresen yaz lütfen..cok öptüm tatliskommm

Mirakel....Saribeybi nasilsiniz umarim hersey yolundadir..

Yildiz iyi tatile canim benim...

öptüm sizide----

Iyi tatiller yildizcim, hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun belkide tasinman daha iyi olur kizinla fazladan 1 sene daha vakit gecirirsin.

FERi canım hoşgeldin.

YILDIZ sana da iyi tatiller.

AYCAN bende baktırım hormonlarıma ama daha gidip sonucu almadım.

SARIBEYBİ sende iyisin umarım.

sulu ultrason çekilen var mı aranızda, doktor bir çekelim dedi, çok bilgi bulamadım bu konuda, ağrılı mı, çok gerekli mi, o ay yumurtalara zarar verir mi gibi.

Mirakel....Saribeybi nasilsiniz umarim hersey yolundadir..

Yildiz iyi tatile canim benim...

öptüm sizide----

herkese iyi akşamlar kızlarrr umarım hepiniz iyisiniz...
yeni güzel haberler var mı bilmiyorum ama benden güzel haber var ...
c.tesi akşam test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür...
ama tabi inanamadım ertesi gün eşime nöbetçi eczane aratıp bi test daha yaptım..
o da çift çizgi olunca hemen acile gittim ve kan verdim
değerim 2175 çıktı inanamadım...
doktor söylemeden de inanamadım bugün dr gittim alttan usg baktı ve keseyi gördük çok şükür
2 hafta sonra da gel kalp atışlarını görelim dedi...
inanın hiç ama hiç aklımda olmadığı bi an aldım bu güzel haberi..
stres kesinlikle etkiliyomuş çünkü ben 1 aydır sabah 8 akşam 8 çalışıyorum
ilaç gibi geldi bu haber bana ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..inş dualarınızla sorunsuz bir gebelik yaşar
bebeğime kavuşurum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

gözünaydın çok sevindim. Sağlıklı bir şekilde inşallah kucağına alırsın.

Tebrikler canim...Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Cok calisma artik, streste yok, bol su iciyorsun. Canim ya, insaallah cok ugurlu bi bebek olup, senin bütün sorunlarini alir götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…