KIZLAR ben pazara kadar yokum..c.tesi amcamin torununun,yani kuzenimin oglunun sünnet dügünü var..bize 250 kilometre....bu gün ögleden sonra yola cikacagiz..cuma,c,tesi kalip pazar ögleden sonra döneriz...esimi 1 ay konusma sonrasi zorla ikna ettim..ben gelmem diyor sen git dedi...herkes ailecek geliyor,ben tek basimami gidim diye..sanki bekarim ben..öyle iste...insallah oralarda regl olmam,gerci tetbirli gidecegim ama yinede olmazsa rahat ederim...
cok öptüm sizi,kendinize iyi bakin...
Seam Kizlar,
Fericim insaaah eylenirsin, mirakelcim sonuclari ayin 10 unda yani pazartesi alicam. Size yazarim. Yildiz tekrar yazman cok güzel, ya o kuaför arkadasina okadar sevindimki anlatamam, allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Caram dilerim hersey yolunda gider bize hep güzel haberler yazarsin. Toprakcim umutla basla islemlere, umutsuzlukla degil, kendini hamile düsle.......Saribeybi selam sanada.
Umutum nerlerdesin?????? Yaz bize cok rica ederim. Saglicakla kalin. Sevgilerimle
topraksu,
her giristigimiz tedavi bizden okadar cok sey caliyorki, adina tedavi diyoruz iste ama umut.. Umutsuzluk.. Icimizde nekadar enerji varsa pozitif veya negatif bitiriyor, yasayan bilir. Seni, ne demek istedigini cok iyi anliyorum.
Oluruna birakalim diyoruz ama yoo bi yandan bisiyler durtuyor, bidaha deneyelim bidaha bidaha;(.
Hayirlisi be arkadasim, sen sanki simdiden kotu sonuc almanin savunmasina gecmis olabilirmisin acaba. Belki bu sikintili halin bundan olabilirmi. Yinede tedavi oncesi hazirliklarini yapmaya calis guzel seyler dusunki insallah hepberaber burada senin guzel haberinle sevinelim.
Aycan,
sonuclarini aldinmi, cok merak ediyorum.
Mucadeleci feri sen nasilsin, gunlerin yogun geciyor okuyabildigim kadariyla.
Cara, hamileligini okudum tebrikler, sonuclari bildirirsin merak ederiz, hani buraya fazla ugramasamda aklimdasiniz, insallah bebeginin saglikli haberini alirsin.
Saribeybi selamlar.
Umut bizleri habersiz birakma,
arkadaslar dualarim sizlerle
aminnnn..sende iyi bak kendine
kızlar ben pazara kadar yokum..c.tesi amcamin torununun,yani kuzenimin oglunun sünnet dügünü var..bize 250 kilometre....bu gün ögleden sonra yola cikacagiz..cuma,c,tesi kalip pazar ögleden sonra döneriz...esimi 1 ay konusma sonrasi zorla ikna ettim..ben gelmem diyor sen git dedi...herkes ailecek geliyor,ben tek basimami gidim diye..sanki bekarim ben..öyle iste...insallah oralarda regl olmam,gerci tetbirli gidecegim ama yinede olmazsa rahat ederim...
Cok öptüm sizi,kendinize iyi bakin...
seam kizlar,
fericim insaaah eylenirsin, mirakelcim sonuclari ayin 10 unda yani pazartesi alicam. Size yazarim. Yildiz tekrar yazman cok güzel, ya o kuaför arkadasina okadar sevindimki anlatamam, allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Caram dilerim hersey yolunda gider bize hep güzel haberler yazarsin. Toprakcim umutla basla islemlere, umutsuzlukla degil, kendini hamile düsle.......saribeybi selam sanada.
Umutum nerlerdesin?????? Yaz bize cok rica ederim. Saglicakla kalin. Sevgilerimle
herkese merhaba selamlar..
Nasılsınız bakalım?
Ben yine yoğun iş temposuyla çalışmaya devam ediyorum..
Kocamda bu gece sabaha kadar çalışacakmış
ilçeye gitmişlerdi sabah döneceklermiş..
Ben de bugün 1 saate kadar çıkarsam çok sevineceğim ama aklım aeşimde kalacak..
Herkese çok selamlar öptm sizi
Aycan canım, umutlu olmak lazım ama hep olumsuzluk olumsuzluk, tekrardan bir tane dahası ağır gelir. ilk tüp bebeğe başlarken çok umutluydum, aşılamalarda olmadı ama onun çok da doğal yoldan üstünlüğü yok tüp bebek yaparsam olur diyordum rezervimde yaşıma göre iyi görünüyordu, o zaman 2.gün kontrolünde sağlı sollu toplam 11 tane vardı, zaten kendi kendime 2 defa hamile kalmıştım, kesin olacak diyordum bırak olmasını benim düşündüğüm konu acaba kalanları donursam mı dondurmasam mıydı. bırak dondurmayı benim 11 yumurtadan zar zor 2 embiryom oldu , transfer edildi ama onlarda nasıldı Allah bilir. sanki tokat yemiş gibi oldum. benim için çok kötü bir tüp bebek deneyimi oldu. tekrardan yine kalitesiz yumurtalarım olacak diye korkuyorum. bugün reglimin 2.günü gittim hormon tetslerimi yeniledim p.tesi alacağım sonucu, dr sulu ultrasonda çekelim dedi. reglim bitsin onuda çektireceğim. test sonuçlarımı çok merak ediyorum değerlerime en son 1,5 sene önce bakılmıştı.
bizler iyiyiz. sen nasılsın.
hep böyle yoğun mu çalışıyorsun. sen hangi şehirdeydin canım.
Toprakcim ya, seni bizlerden iyi kimse anlayamaz, ya bak ben 5. denememde sadece bir yumurta üretebildim. Kiz nolur olucak allahin izniyle de, anliyorum zor, her deneme umut vede yikim. Ama baska sansimiz yok, bak tüp bebek yöntemiyle bircok cift anne baba oluyor, neden onlardan biri sen olmayasin, böyle düsün. kaybedicek neyin var, ha maddi manevi yikim. Ama oldugunu düsün, dünyanin en mutlu kadinlarindan birisi olucaksin insaallah. Bol bol taze sebze meyve ya. Kuru incir ye. Aslinda birsey diyeyimmi bu degerler filanda fasarya, lucaksa oluyor, biz nerede yanlis yapiyoruz bilmiyorum, sanirim stresi atamiyoruz, olumlu düsünemiyoruz, eh bukadar olumsuzluktan sonra. Ama herseye ragmen denemeye deger, vede zor biliyorum ama gercekten üzerindeki negatif enerjiyi at lütfen. Sevgilerimle
Saribeybicim, esinle aran düzeldimi???? Allaha emanet ol.
Ferim eyleniyorsundur insaallah.
Umuttttttttttttttttttt ?????????????????????
Canim benim ..ne kadar stresli,yorucu seyler yasadin kim bilir...Bebek rahme düstügü anda ananneninde endisesi basliyor degilmi...Care canim benim üclü test icin ne desem bilmiyorum..amniyosntez sonucunu beklemekten baska yapacak birsey yok..Allahtan istegim sonuc iyi ciksin...sonucta tek gercek sonucu amniyosentez verecek..2´li 3´lü testleri rikikolu cikip.amniyosentezleri iyi cikan cok insan okudum..icini sen ferah tut,cok zor biliyorum...test sonucu cikinca lütfen yaz bize..inanki aklim sende kalacak..bebegin cinsiyti belli olmustur,yegenimiz erkekmi,kizmi olacak yaz bize...gerci saglikli olsunda,sag salim kucagina alda gerisi bos...
esinde iyi yapmis aslinda ...zaten test sonucu yakinda cikacakmis,bulandirma kafani..stres yapmaki bebekte etkilenmesin..Canim benim...sende bebegimize allaha emanet olsun,insallah güzel sonuc yazacaksin bize...cok öptüm seni..
Aycancigim aldinmi kan sonuclarini,merakta kaldim..gireresen yaz lütfen..cok öptüm tatliskommm
Kizlar selamlar,
Yarin sabah gun agarmadan kisa bir tatile cikacagiz. Kayinvalide ile kaplicaya gidiyoruz. Zeyno hanim gezecek yani...kizlar dualariniz sayesinde bebisim cok seker bir kiz oldu, kargaya yavrusu kuzgun gozukur derler ya :)
buyuyor minik kus...benimde iznim bitiyor sadece 2 ayimiz kaldi gecti vallahi koskoca 4 ay neredeyse...
Nasil ayrilacagim ben kusumdan bilemiyorum. Bizim tasinma isleri vardi hatirlarsaniz bakalim haber bekliyoruz...kismetse Ankara'ya tasinabiliriz. Eger durumlar boyle olursa ben 1 sene calismayabilirim. Sirket muhtemelen kabul etmez Ankara ofisine gecmemi, bana yol verirler, napalim ben de 1 sene kizimla oturup sonra calismaya baslarim...en zoru da sifirdan is bulmak ve kendimi kabul ettirmek. Aslinda cok seviyorum isimi ve calisma arkadaslarimi ama esim isterse mecburen tasinacagiz...dua edin bize hakkimizda hayirlisi olsun.
15 gun kadar internet erisimim olmayacak...sizleri okuyamayacagim simdiden hepinize sevgiler
Y
Mirakel....Saribeybi nasilsiniz umarim hersey yolundadir..
Yildiz iyi tatile canim benim...
öptüm sizide----
FERi canım hoşgeldin.
YILDIZ sana da iyi tatiller.
AYCAN bende baktırım hormonlarıma ama daha gidip sonucu almadım.
SARIBEYBİ sende iyisin umarım.
sulu ultrason çekilen var mı aranızda, doktor bir çekelim dedi, çok bilgi bulamadım bu konuda, ağrılı mı, çok gerekli mi, o ay yumurtalara zarar verir mi gibi.
herkese iyi akşamlar kızlarrr umarım hepiniz iyisiniz...
yeni güzel haberler var mı bilmiyorum ama benden güzel haber var ...
c.tesi akşam test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür...
ama tabi inanamadım ertesi gün eşime nöbetçi eczane aratıp bi test daha yaptım..
o da çift çizgi olunca hemen acile gittim ve kan verdim
değerim 2175 çıktı inanamadım...
doktor söylemeden de inanamadım bugün dr gittim alttan usg baktı ve keseyi gördük çok şükür
2 hafta sonra da gel kalp atışlarını görelim dedi...
inanın hiç ama hiç aklımda olmadığı bi an aldım bu güzel haberi..
stres kesinlikle etkiliyomuş çünkü ben 1 aydır sabah 8 akşam 8 çalışıyorum
ilaç gibi geldi bu haber bana ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..inş dualarınızla sorunsuz bir gebelik yaşar
bebeğime kavuşurum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
herkese iyi akşamlar kızlarrr umarım hepiniz iyisiniz...
yeni güzel haberler var mı bilmiyorum ama benden güzel haber var ...
c.tesi akşam test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür...
ama tabi inanamadım ertesi gün eşime nöbetçi eczane aratıp bi test daha yaptım..
o da çift çizgi olunca hemen acile gittim ve kan verdim
değerim 2175 çıktı inanamadım...
doktor söylemeden de inanamadım bugün dr gittim alttan usg baktı ve keseyi gördük çok şükür
2 hafta sonra da gel kalp atışlarını görelim dedi...
inanın hiç ama hiç aklımda olmadığı bi an aldım bu güzel haberi..
stres kesinlikle etkiliyomuş çünkü ben 1 aydır sabah 8 akşam 8 çalışıyorum
ilaç gibi geldi bu haber bana ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..inş dualarınızla sorunsuz bir gebelik yaşar
bebeğime kavuşurum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?