Selam Aycan, yine berabere gidiyoruz benim adet en son 8 subatti, benimde canimi cok sikmaya basladi bu durum dusundukce icim daraliyor, gecenlerde oturdugum yerde terlemeye basladim sIk sIk araliklarla, bu boyle bir iki hafta surdu, artik dusunmemeye calisiyorum kemik erimesi icin ek vitaminler almaya basladim artik bunami hazirlanmak lazim?
Feri sen nasilsin is nasil gidiyor memnun kalmissindir umarim.
sağol cnm benim Allah razı olsun...
kızlar soğan kürünü deniyormusunuz??
Aycancigim, napiim elimde degil dusunmemeye calisiyorum ama ara sira baskin geliyor iste. Sogan kurunu bayadir yapmadim en son ekimdeydi galiba, usenmezsem baslarim herhalde. Kiz ben bebektende gectim yaslanmak istemiyorum simdiden ben artik bu boyuttayim. Acaba yine kist olabilirmi sence aklima takilmiyor degil bi sizlama var bayadir karin altinda.
Selamlar.
Saribeybi, cok gecmis olsun, sen korkunca acidan bebeginde hissetti herhalde oda korkmustur.
kızlar napıyosunuz nasılsınız?
benim dün akşam başıma kötü bişey geldi
paylaşmak istedim...
akşam misafirim vardı yemek hazırlığı yaparken kocaman bir bıçakla
sol başparmağımı kestim ama fena bi kesik kızlar.....
tırnağımın yarısı ile birlikte parmağımdan da kocaman bi et parçası koptu..
başparmağım boşlukta şu an çok korktum
bi süre kızımda kasıldı, hareket etmedi bi de ona da korktum..
hastaneye gittik parçası olmadığındn dikiş olmaz dediler..
pansuman yapılacak akşam - sabah..
haftaya da plastik cerrah görmeli dedi, inş sinirlere bişi olmamıştır dedi..
sabaha kadar zonkladı parmağım
Aycancigim, napiim elimde degil dusunmemeye calisiyorum ama ara sira baskin geliyor iste. Sogan kurunu bayadir yapmadim en son ekimdeydi galiba, usenmezsem baslarim herhalde. Kiz ben bebektende gectim yaslanmak istemiyorum simdiden ben artik bu boyuttayim. Acaba yine kist olabilirmi sence aklima takilmiyor degil bi sizlama var bayadir karin altinda.
Selamlar.
Saribeybi, cok gecmis olsun, sen korkunca acidan bebeginde hissetti herhalde oda korkmustur.
Aycan benimadet basladi hale bak sevinir olduk artik, insan artik hersey kontrol disina cikinca kendi bedenini taniyamaz oluyor dimi, simdiki merak konusu acaba ne zaman bitecek daha bu da var, yani kist varmi yokmu kendiliginden gecermi gecmezmi gibi seyler sen anlarsin ne demek istedigimi. Artik doktor yuzu gormek istemiyorum.
Aslinda sogana baslamam lazim biliyorum ben faydasini goruyorum ama hic canim yapmak istemiyor, motivasyon gittikce azaliyor, hele bir hafta gecsin aradan bakalim ne yaparim.
Sen ne oldun cozulme varmi, ama eli kulagindadir biz ikimiz berabere gittigimiz icin bugun yarin adet olursun, yani bu da tesaduf ayni seyleri yasamamiz.
Arkadaslar Allaha emanet olun.
Selam Canim,
cok gecmis olsun, ben senin o misafirinle seyrek görüsmeni tavsiye ederim, nazari degmis. Bebeginin de kasilmasi normal, senin yasadigin herseyi o da seninle yasiyor. Tekrar gecmis olsun, insaallah acilarin azalmistir.
Aycan, adet 8 subat basladi ve cok sukur bu sefer galiba 'normal' gecti, temizlenmek uzereyim. Yanliz dikkatimi ceken sey var benim goguslerde agri vardi bir de beyaz(afedersin) akinti, hani kendi durumumu bilmeseydim aklima biseyler gelcek geldide acabami? dedim test yaptim boyle silik ama net bi ikinci cizgi cikmisti, tabi ben saskin mumkunmudur falan, uc gun sonra tekrarladim beyaz cikti, yani bilmiyorum vucut artik iyice alt ust olmus durumdami ne nasil duzene sokarim bilemiyorum. Mayista bi guzel tatil yapmak lazim, deniz, gunes bol d-vitamini. Sende durumlar nasil merak ediyorum.
Saribeybi, nooolur dikkat et kendine herseyi bi kenara atmaya calis bol bol dinlenmeye bak elinden geldigi kadar. Sanirim calisiyorsun nasil geciyor isyerinde rahatmisin bari.
Gumse bencede hormonlardan olabilir, okadar yukluyoruz ki ve bununla beraber gelen buyuk stres, uzuntu anlatilamaz bu yogun duygu firtinasi yasayan bilir. Ama INSALLAH diyorum bi surpriz olabilir, Allah ol derse oldurur.
Aycan, adet 8 subat basladi ve cok sukur bu sefer galiba 'normal' gecti, temizlenmek uzereyim. Yanliz dikkatimi ceken sey var benim goguslerde agri vardi bir de beyaz(afedersin) akinti, hani kendi durumumu bilmeseydim aklima biseyler gelcek geldide acabami? dedim test yaptim boyle silik ama net bi ikinci cizgi cikmisti, tabi ben saskin mumkunmudur falan, uc gun sonra tekrarladim beyaz cikti, yani bilmiyorum vucut artik iyice alt ust olmus durumdami ne nasil duzene sokarim bilemiyorum. Mayista bi guzel tatil yapmak lazim, deniz, gunes bol d-vitamini. Sende durumlar nasil merak ediyorum.
Saribeybi, nooolur dikkat et kendine herseyi bi kenara atmaya calis bol bol dinlenmeye bak elinden geldigi kadar. Sanirim calisiyorsun nasil geciyor isyerinde rahatmisin bari.
Gumse bencede hormonlardan olabilir, okadar yukluyoruz ki ve bununla beraber gelen buyuk stres, uzuntu anlatilamaz bu yogun duygu firtinasi yasayan bilir. Ama INSALLAH diyorum bi surpriz olabilir, Allah ol derse oldurur.
merhaba cnm..
elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıyorum ama 2 hafta daha işteyim sonra evde olucam da..
zaman kısıtlı diye dinlenmeye fırsat olmadan evde de işler başlayacak..
lojmanda oturuyoruz ve tavan boyalarımız pul pul dökülüyo..
eve ilk boyacı girecek onlar kazınacak sonrası malum bi kaç gün temizlik..
daha bebeğimin dolabı beşiği yok onlar alınacak..
benim bi çok eksiğim var onlar halledilecek..
sağolsun eşime göre hep erken mayıs 15 de herşey tamam olurmuş..
ama senin bunları yapacak halin kalırmı diye soran yok tabi..
allahım yardım eder inş..
Ya ailenden kimse yokmu???, sakin kendini yorma, arti tavanlar kazinirkende evde durma, toz tikamasin seni...............Sen eksiklerini tamamlamaya bak, stresten vede agir islerden uzak dur cok rica ederim.
Aycancigim, sanmiyorum biseylerin gelistigini, test yanlistir muhtemelen, ates basmalari bende birbucuk hafta kadar surdu sonra gecti gitti, hayit hapina ben bu hafta baslamistim, bakcez gorcez nolcek.
Saribeybi, ah bu erkekler iste ne diiiim, hemen hemen hepsi ayni, isleri son ana sIkIstIrIrlar, kiz sende biraz numara yaparsin ne bilim nazlan agrilarim var filan biseyler uydur isin cogunu esine yukle madem son dakkaya sigdiriyor isleri
Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?