Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

haklısınız kızlar...
izne ayrılmadan bi kısım işleri halletmesi için biraz uğraşıcam..
umarım başarabilirim...

merhaba kızlar

SARIBEYBİ sona yaklaştın çok az kaldı, hayırlısıyla. doğum iznine erken mi ayrılacaksın.

AYCAN ben bakıyorum hemen hemen hergün ama yazan olmuyor bende bakıp çıkıyorum.

FERİ gene kayıplarda.

Selam Kizlar,
kimseler gelip gitmemis, benim hälä reglim gelmedi, doktora gittim dün, bana 2 aylik dogum kontrol hapi verdi. Icmemeye karaliyim, hormonlariniz düzensiz galiba dedi, icimden iyiki doktor olsarak bunu söyledin dedim. 2 ay sonrada tekrar hormon tahlilleri icin sizi sevk ederiz dedi. Ultrasonda aslinda kanama icin rahimin hazir oldugunu neden reglimin gelmedigini bilemedigini sol tarafta kist gördü bundan da olabilir dedi. Ben onun erdigi hapi kullanmayi düsünmüyorum. Hayit hapi aldim, onu icicem yine sogan kürü yaparim önümüzdeki ay, kizlar sogan kürüne ragmen sökülmedim ya ne diyeyim. Ilginc, demek otun cöpün islemedigi yerlerde varmis. Feri sultan önce Ümit sonra sen tek tek gidiyorsunuz. Ne diyeyim, dilerim bende tamamen yok olurum, canim cok sikkin.

Selam Saribeybi,
senden benden baska gelen giden olmamis. Canim cok sikkin hälä reglim gelmedi................:26:
evt cnm noldu topiğimize???

evt cnm sona yaklaşıyoruz..
inş dualarınızla sağlıkla gelir kızım...
10 gündür raporluydum cnm yarın ayrılırm inş doğum iznine...
evt feri nerelerde nasıl acaba? :26:

slm cnm benimde düzensizdi adetlerim..
biliyorum çok sinir bozucuydu...
soğan işe yarardı bende aslında umarım sende de kendiliğinden gelir..
hem nasıl söz o öyle lütfen böyle karamsar olma cnm ya..

Selam Canlarim,
Hepinizi kucakliyorum, Saribeybicim seni ve topragi Allah bi nefeste kurtarsin. FERI noldun???????????????????, Mirakel sen nasilsin???? Gümse sen nerlerdesin????, Yildiz artik yazmaz oldu, Cara bebegini büyütüyor insaallah. Iyi haftasonlari........................................

merhaba arkadaşlar soğan kürüne adetimin 8. günü başladım 13 gün kullandım 15gün yapamadım misafirlerim vardı.iki gün sonra kahverengi akıntı oldu az buda adetimin 23gününe denk geliyor sonra bitti derken ertesi gün kan pıhtısı düştü biraz kanamam oldu yine bitti derken 3.gün yine pıhtı düştü kan temizdi açık renkti anlayamadım ben adetmi gördüm sizde böyle şeyler yaşadınızmı tabi testte yaptım negatif

Selam Zencefil,
sanirim kist vardi ve o temizlendi. Iyide neden sogan kürü yaptin??? umarim sormamin bi mahsuru yoktur. Selam

Selam Kizlar,
ben cok sükür 12.Subattan bu yana reglim olmamisti biliyorsunuz, 14.04 de cok sükür geldi, vede gayet yogun bi sekilde gelmekte, sl kasigimdada bi agri var, simdi düsünmekteyim tekrar sogan kürümü yapsam, yoksa incir kürümü yapayim, lütfen fikir verin

soğan kürünü geçen sefer kaç gün yapmıştın, eğer 15 günlük yaptıysan bence bu sefer gene soğan yap 2 nci 10 günlük kürü, o biter bitmezde incire başla.

Selam Zencefil,
sanirim kist vardi ve o temizlendi. Iyide neden sogan kürü yaptin??? umarim sormamin bi mahsuru yoktur. Selam

selam aycan zannediyorum öyle oldu.bende pco var adet düzensizliği ondan yapmıştım.ikinci soğan kürüne başladım bugün 3 ay yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı.

sağol tatlım nasılsın?

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir feriden halen haber yokmu? :26:

selam aycan zannediyorum öyle oldu.bende pco var adet düzensizliği ondan yapmıştım.ikinci soğan kürüne başladım bugün 3 ay yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı.

zecefilcim,
benim ilk sogan kürüm ayin 3 ünde bitti, nekadar ara vericem bilmiyorum, sen nekadar ara verdin???? Saracoglugu 3 ay yapilmasi gerektigini söylüyor. 15 gün 10 gün 10 gün ama nekadar ara vericez.

slm arkadaşım,sizleri buradan takip ediyorum hep,okuyorum yazdıklarınızı.gönderdiğin ilacı o ay kullanamadım eşim iş dolayısıyle burda değildi,bu ay nasip oldu kullandık.4 tane yumurta oluştu,2si iyiydi.ama sanırım tutunamadılar,bugün adetim geldi berbat sancılarla.bayağı umutlanmıştım herşey yolundaydı,olmadı.cuma adetin 3.günü bakalım ne diyecek dr.bitkisellerede başladım bugünden.seni haberdar edeyim dedim,keşke müjde verebilseydim.tekrar tşk ler.umarım herşey iyi gidiyordur,sağlıkla al bebişini kucağına.

soğan kürünü geçen sefer kaç gün yapmıştın, eğer 15 günlük yaptıysan bence bu sefer gene soğan yap 2 nci 10 günlük kürü, o biter bitmezde incire başla.

canim cok sagol, ben dün cevabini kacirmisim, ama bugün baslarim sogan kürüne. Bende dün kimse cevap vermedi diye icin icin bozulmustum toprakcim. 15 gün yaptim gecen sefer

Ya kizlar merakimi bagislayin, hangi ilaci kullandiniz??????????????

zecefilcim,
benim ilk sogan kürüm ayin 3 ünde bitti, nekadar ara vericem bilmiyorum, sen nekadar ara verdin???? Saracoglugu 3 ay yapilmasi gerektigini söylüyor. 15 gün 10 gün 10 gün ama nekadar ara vericez.

merhaba aycancım ben ilk soğan kürünü 13 gün uyguladım adetimin 8.günü başlamıştım 15 güne tamamlayamadım misafirlerim vardı 13. günden iki gün sonra yani adetimin 23 günü kahverengi akıntım geldi az umutlandım sonraki gün sancıyla iki üç tane kan pıtısı düştü ve kanama oldu açık renkte 6 kez test yaptım bu arada malesef negatif sonuç aldım bende bu kanamayı adet saydım ve ikinci kürüme başladım 0 tarihi baz alarak 10 gün öncesinde başladım 10 gün kullancam canım bakalım hayırlısı sonuçları paylaşırım.

Canlarim benim,biricik arkadaslarim..yazamadim size kusuruma bakmayin ne olur..10 günlügüne tr ye gittim,ablamin kayinvalidesi vefat etti.Ablama 2. bir anne gibiydi..sonrada is güc,bunalim yazamadim iste...

Ben 48. gün regl oldum..ama sadece 1 gün ve 1 tane günlük pet kullandim,kahverengi lekelnme oldu o kadar..sonrada kesildi..gecen ay hadi kortizyonlu ignedendie dedik ya bu ay niye böyle oldu..bende artik saldim cayira,ne sogan kürü ne caylar,nede baska birsey yapmiyorum..önümüzdeki ay doktora gidecegim hormon testi icin..

gemisi okuyamadim yarin bkarim..hepinizi cok öptüm

Seviyorum siziiiiii

Ya kizlar merakimi bagislayin, hangi ilaci kullandiniz??????????????

gonalf ve ovitrell kullandım canım.daha öncede kullanmıştım,hep iki yumurtam oluyorduadet döngümde 35 gündü.ama hayıtsuyu ve incir kürü ileadet 30 güne düştü,diğerleri küçüktü işe yarar 4 yumurtam oluştu.sanırım işe yarıyor bitkiler.ama bide tutunabilse yumoşlar.

Canim ya...oda olur, insaallah diger 2 yumurtani dondurdun................Insaallah birdahakine tutunurlar, Sperm kalitesi okeymi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…