Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Canim ya,
bak bende 12.02 den beri regl olmadim. Neden niye bilmiyorum, test filanda yapmadim hic bi belirti yok cünkü ara ara ates basiyor, bu yaslarda normal, 1 hafta daha beklerim sogan kürüne baslarim, napim???

canim ya,
her denemeden sonra yasadigimiz seyler, ama bak benim arkadasimda seninki gibi sebebpsizdi, 2. tüp denemesinde ikiz hamile simdi, canini üzme cok rica ederim, tekrar tabiiki deniceksin, önce gücünü topla derim ben

Canim ya,
bak bende 12.02 den beri regl olmadim. Neden niye bilmiyorum, test filanda yapmadim hic bi belirti yok cünkü ara ara ates basiyor, bu yaslarda normal, 1 hafta daha beklerim sogan kürüne baslarim, napim???

Aycan benim bu gün 41 gün oldu hala reg olmadim..Cuma doktora gitim..kist filanda yok..sol yumurtaligin yaninda sanki,su yada kan birinkintisi var..dedi..igne vurdurdugumu söyledim,bel agrisindan dolayi..ben öyle diyince,bir gebelik testi yapim acaba dis gebelikmi var dedi,gercci aklim yatmadi..belim cok agirmisti ama gecti..neyse kan sonucu negatif..1 hafta daha bekleyelik dedi..persembe tekrar gidcegim,olmazsam ilac verecekmis..ama hic umudum yok..cok sinirlerim bozuk,benimde vucudumu ates basiyor..lekelenme bile yok..nedir bu böyle...cok öptüm seni..

fericiğim buralardayım. iyiyim. uzun bir süre geldim kimseler yazmayınca bende bakıp çıkıyordum.

Toprakcigim masallah bebegin büyümüs..artik buralardayiz ama durumumuz iyi degil,ne hamileyiz nede regl oluyoruz..neyse bunada sükür..öptüm seni tatalim beni..

slm hanımlar nasılsınız?
biz iyi olmaya çalışıyoruz...
şikayetlerim sıkıntılarım hiç geçmiyor..
zor günler geçiriyorum işten ayrılmama 1 hafta kalmıştı da
geçen hafta doktorum bebeğin 3 hafta geride dedi..
baya bi endişelendim şimdi daha dikkatli davranıyorum..
yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum ama stres yapmadan da duramıyorum..
dualarınızı bizden eksik etmeyin..
benim dualarım hep sizlerle..
ayrıca size bir şey sormak istedim..
bi yakınım tüp bebek deneyecek fakat maliyet konusunda herkes bişey demiş.
sizin de fikirlerinizi alsam çok sevinirim..
Allaha emanet olun..

canım kendine dikkat et, bir önceki kontrolünde birşey dememişmiydi. yani birdenmi oldu gerilik. eğer yeme ile alakalı ise sende kaloriden ziyade daha besleyici şeyler ye bari. bol bol meyve sebze. süt yoğurt.

Canim ya,
bizim yaslardaki bayanlarda normal bence, bak simdi, ben doktora filan gitmedim, bu sabah sogan kürüne basladim, en gec sogan kürünün sonunda reglim gelir. Napalim, bunalima girelim cokmayalim, ama yasam devam ediyor be ferim.....................Bi sekilde bunuda atlaticaz.

Saribeybim gec döllenmedi, sen doktorlarin her dedigini kafana takip bunalima girme, Saglikli beslen gerisi önemli degil. Ben tüp denemelerimi Almanyada yaptim o yüzden TR fiyatlarini bilmiyorum canim.

canım kendine dikkat et, bir önceki kontrolünde birşey dememişmiydi. yani birdenmi oldu gerilik. eğer yeme ile alakalı ise sende kaloriden ziyade daha besleyici şeyler ye bari. bol bol meyve sebze. süt yoğurt.

Saribeybim gec döllenmedi, sen doktorlarin her dedigini kafana takip bunalima girme, Saglikli beslen gerisi önemli degil. Ben tüp denemelerimi Almanyada yaptim o yüzden TR fiyatlarini bilmiyorum canim.

tşkler kızlar.. dikkat ediyodum da artık daha dikkatliyim..
dr değiştim de bu dr böyle dedi öbürü herşey normal diyodu..
2 hafta gibi bi gerilik vardı ama baştan beri böyle diye sorun yok diyodu
oysa bu dr sorun olur bebeği kurtarmak şu an güzel zamanıyla senin elinde falan dedi.
kötü hissettim kendi,mi iyi bi anne değilmiyim diye..

canim ya,
her denemeden sonra yasadigimiz seyler, ama bak benim arkadasimda seninki gibi sebebpsizdi, 2. tüp denemesinde ikiz hamile simdi, canini üzme cok rica ederim, tekrar tabiiki deniceksin, önce gücünü topla derim ben

canimm yaa saol bazen kendimi cok guclu hissediyorum bazende hic cesaretim kalmiyor allahim bana o gucu kuvveti insallah nasip eder birdaha cok saolun iyi ki varsiniz sizlerede yazmasam icinden cikilacaga benzemiyordu..

sari beybi dikkat et kendine bebegede insallah sag saglim kucagina alirsinn..ben yeni denedim sayilir toplamda ilaclarla falan 4 bucuk milyari buluyor benim ki donduruldu onun icin de ayri para odedim ama gerekli olan butce 4 veya 5 milyar arasi diyebilirim

Canim ne demek iyi bi anne degilmiyim, ay birak Allah askina, gayet iyi bi annesin, böyle sacma seylere takilma.

sağol cnm inş..
tşk ederim cnm bilgi için çok sağoll

Canim ne demek iyi bi anne degilmiyim, ay birak Allah askina, gayet iyi bi annesin, böyle sacma seylere takilma.

ay ne bilim ya eşim falan da yemezsen böyle olur gibi laflar ediyolar da
kendimi suçlu hissediyorum artık

canım bunun senle alakası yok suçlama kendini. arkadaşımda da olmuştı ve o kadar iyi beslenirdi ki, öğlen yediğini akşam yemezdi farklı besin alayım diye. imkanın olsa bir perinatoloğa yani riskli gebelik uzmanına görünsen.

cnm bende çok dikkat ettim ama nafile..
dr değiştim de ben bu ay bazı arkadaşlar usg cihazlarının da farklılığından kaynaklanabileceğini söylediler..
ama 2-3 hafta kadar da fark olmaz heralde.
önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum inş..
o zaman kapsamlı bi araştırma yapabilirim..
çünkü yaşadığım yerde çok kaliteli dr ler yok belki yakın başka bi ile gidebiliriz..
dualarınızı eksik etmeyin bizden..

Selam kizlar, uzun zamandir elim varmadi bi turlu buralara girmeye.
Hamile arkadaslara Rabbimin emanetlerini saglikla kucaklarina almalarini diliyorum, dualarimiz sizlerle.

Ferim bende gecen ay 12 sinde hastalandim, ama hälä gelmedi. Yine gelmiyor, bu düzensizlikler siklasmaya basladi, o yüzden cok üzülüyorum. Sende hemen niye test yaptin, testte hemen cikiyormiki sonuc. Bekle bakalim nolcek.

Selam Aycan, yine berabere gidiyoruz benim adet en son 8 subatti, benimde canimi cok sikmaya basladi bu durum dusundukce icim daraliyor, gecenlerde oturdugum yerde terlemeye basladim sIk sIk araliklarla, bu boyle bir iki hafta surdu, artik dusunmemeye calisiyorum kemik erimesi icin ek vitaminler almaya basladim artik bunami hazirlanmak lazim?

Feri sen nasilsin is nasil gidiyor memnun kalmissindir umarim.

Selam kizlar, uzun zamandir elim varmadi bi turlu buralara girmeye.
Hamile arkadaslara Rabbimin emanetlerini saglikla kucaklarina almalarini diliyorum, dualarimiz sizlerle.

sağol cnm benim Allah razı olsun...

kızlar soğan kürünü deniyormusunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…