kızlar bende alternatif tıp olarak gecermi bilmiyorum ama belimi çektirdim bide kasığımıfericiğim buralardayım. Iyiyim. Uzun bir süre geldim kimseler yazmayınca bende bakıp çıkıyordum.
kızlar bende alternatif tıp olarak gecermi bilmiyorum ama belimi çektirdim bide kasığımı
Aycan bu gün reglimin 35.günü ama hala regl olmadim..hic böyle birsey yasamdim.belime vurulan igne kortizonlu oldugu icin yapabilirmis ama doktor yinede mutlaka bir jinekologa gidin dedi..cuma gidecegim,cumaya kadar beklim..bu gün yine test yaptim tabiki negatif..öylesine yaptim zati..yinede insan heyecan yapiyor:))
aycancim yoo oyle dusunme cok soru sormadin tabii kii..o kadar zor gunler yasadim ki anlatsam burda belki roman olur.herhangi bi sebep yok olmamasinda.8 tane yumurta toplandi 2 tanesi dollendi 1.kalitedeydi 2side.yumurta toplamadan once dokt.rahimde kalinlik var dedi diger ay yapmaliyiz dedi ilac kullandim o arada, diger ay kontrol ettikten sonra yerlestrdi.1 ay sureyle dondurdu sadece anlamadim hic bise ilk denememdi deneyimszlikmi ne anlamadim adanada yaptirdim ben cnm.ben 1den sonra pes ettim umarim ALLAH bana o cesareti gucu tekrar verir.suanda pisikolojm alt ust olmus durumda bilmiyorum ne yapacagimi
Canim ya,
bak bende 12.02 den beri regl olmadim. Neden niye bilmiyorum, test filanda yapmadim hic bi belirti yok cünkü ara ara ates basiyor, bu yaslarda normal, 1 hafta daha beklerim sogan kürüne baslarim, napim???
fericiğim buralardayım. iyiyim. uzun bir süre geldim kimseler yazmayınca bende bakıp çıkıyordum.
slm hanımlar nasılsınız?
biz iyi olmaya çalışıyoruz...
şikayetlerim sıkıntılarım hiç geçmiyor..
zor günler geçiriyorum işten ayrılmama 1 hafta kalmıştı da
geçen hafta doktorum bebeğin 3 hafta geride dedi..
baya bi endişelendim şimdi daha dikkatli davranıyorum..
yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum ama stres yapmadan da duramıyorum..
dualarınızı bizden eksik etmeyin..
benim dualarım hep sizlerle..
ayrıca size bir şey sormak istedim..
bi yakınım tüp bebek deneyecek fakat maliyet konusunda herkes bişey demiş.
sizin de fikirlerinizi alsam çok sevinirim..
Allaha emanet olun..
Aycan benim bu gün 41 gün oldu hala reg olmadim..Cuma doktora gitim..kist filanda yok..sol yumurtaligin yaninda sanki,su yada kan birinkintisi var..dedi..igne vurdurdugumu söyledim,bel agrisindan dolayi..ben öyle diyince,bir gebelik testi yapim acaba dis gebelikmi var dedi,gercci aklim yatmadi..belim cok agirmisti ama gecti..neyse kan sonucu negatif..1 hafta daha bekleyelik dedi..persembe tekrar gidcegim,olmazsam ilac verecekmis..ama hic umudum yok..cok sinirlerim bozuk,benimde vucudumu ates basiyor..lekelenme bile yok..nedir bu böyle...cok öptüm seni..
slm hanımlar nasılsınız?
Allaha emanet olun..
canım kendine dikkat et, bir önceki kontrolünde birşey dememişmiydi. yani birdenmi oldu gerilik. eğer yeme ile alakalı ise sende kaloriden ziyade daha besleyici şeyler ye bari. bol bol meyve sebze. süt yoğurt.
Saribeybim gec döllenmedi, sen doktorlarin her dedigini kafana takip bunalima girme, Saglikli beslen gerisi önemli degil. Ben tüp denemelerimi Almanyada yaptim o yüzden TR fiyatlarini bilmiyorum canim.
canim ya,
her denemeden sonra yasadigimiz seyler, ama bak benim arkadasimda seninki gibi sebebpsizdi, 2. tüp denemesinde ikiz hamile simdi, canini üzme cok rica ederim, tekrar tabiiki deniceksin, önce gücünü topla derim ben
slm hanımlar nasılsınız?
Allaha emanet olun..
tşkler kızlar.. dikkat ediyodum da artık daha dikkatliyim..
dr değiştim de bu dr böyle dedi öbürü herşey normal diyodu..
2 hafta gibi bi gerilik vardı ama baştan beri böyle diye sorun yok diyodu
oysa bu dr sorun olur bebeği kurtarmak şu an güzel zamanıyla senin elinde falan dedi.
kötü hissettim kendi,mi iyi bi anne değilmiyim diye..
sari beybi dikkat et kendine bebegede insallah sag saglim kucagina alirsinn..ben yeni denedim sayilir toplamda ilaclarla falan 4 bucuk milyari buluyor benim ki donduruldu onun icin de ayri para odedim ama gerekli olan butce 4 veya 5 milyar arasi diyebilirim
Canim ne demek iyi bi anne degilmiyim, ay birak Allah askina, gayet iyi bi annesin, böyle sacma seylere takilma.
tşkler kızlar.. dikkat ediyodum da artık daha dikkatliyim..
dr değiştim de bu dr böyle dedi öbürü herşey normal diyodu..
2 hafta gibi bi gerilik vardı ama baştan beri böyle diye sorun yok diyodu
oysa bu dr sorun olur bebeği kurtarmak şu an güzel zamanıyla senin elinde falan dedi.
kötü hissettim kendi,mi iyi bi anne değilmiyim diye..
canım bunun senle alakası yok suçlama kendini. arkadaşımda da olmuştı ve o kadar iyi beslenirdi ki, öğlen yediğini akşam yemezdi farklı besin alayım diye. imkanın olsa bir perinatoloğa yani riskli gebelik uzmanına görünsen.
Ferim bende gecen ay 12 sinde hastalandim, ama hälä gelmedi. Yine gelmiyor, bu düzensizlikler siklasmaya basladi, o yüzden cok üzülüyorum. Sende hemen niye test yaptin, testte hemen cikiyormiki sonuc. Bekle bakalim nolcek.
Selam kizlar, uzun zamandir elim varmadi bi turlu buralara girmeye.
Hamile arkadaslara Rabbimin emanetlerini saglikla kucaklarina almalarini diliyorum, dualarimiz sizlerle.
Selam Aycan, yine berabere gidiyoruz benim adet en son 8 subatti, benimde canimi cok sikmaya basladi bu durum dusundukce icim daraliyor, gecenlerde oturdugum yerde terlemeye basladim sIk sIk araliklarla, bu boyle bir iki hafta surdu, artik dusunmemeye calisiyorum kemik erimesi icin ek vitaminler almaya basladim artik bunami hazirlanmak lazim?
Feri sen nasilsin is nasil gidiyor memnun kalmissindir umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?