Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim..belime MRT cekildi..fitik yok ama delimde 2 yerde sinir sIkismasi olmus 1 gece hastande yattim,belime hani su epudural dogumda yapilan igneler varya onlar gibi 3 igne yaptilar..kortizyon ve yag icerikli bir mede enjekte edildi..edildigi gece hastande kaldim..simdi iyiyim ama tam gecmis degil..p.tesi ortopedide tekrar randevum var..bakalim ne diyecek..
Saribeybi acaba sendedemi bir sinirsikISmasi failan var..
mrb arkadaslar yazilanlari tek tek okuyamadim uzun bi aradan sonra tekrar dondum araniza cok zor gunler gecirdim tup bebek tedavim malesef kii olumsuzlukla sonuclandi simdilik bebek kelimesi bile duymak istemiyorum nedensehepiniz iyisinizdir insallahh cokk opuyrum sizleriii
mrb arkadaslar yazilanlari tek tek okuyamadim uzun bi aradan sonra tekrar dondum araniza cok zor gunler gecirdim tup bebek tedavim malesef kii olumsuzlukla sonuclandi simdilik bebek kelimesi bile duymak istemiyorum nedensehepiniz iyisinizdir insallahh cokk opuyrum sizleriii
Sari beybicim, anladigim kadariyla bel kaslarin zayifti, hamilelikte agirlik binince, agrilar siddetli oldu. Gecmis olsun.
Selam Gümsecim,
aramiza dönmene sevindim, keske güzel haberle dönseydin....herseyin hayirlisi yapilacak bisey yok. Sabir Sabir Sabir......................
cok isterdim guzel haberlerle donmeyi ama olmadisabir sabir o da bende kalmadi maleseffff
öncelikle çok çok geçmiş olsun gümse.eminim çok kötü günler geçriyosundur.ama napalım işte çekecek çilemiz bitmedikçe gelmeyecek bebeklerimiz...
cok isterdim guzel haberlerle donmeyi ama olmadisabir sabir o da bende kalmadi maleseffff
Ferim bende gecen ay 12 sinde hastalandim, ama hälä gelmedi. Yine gelmiyor, bu düzensizlikler siklasmaya basladi, o yüzden cok üzülüyorum. Sende hemen niye test yaptin, testte hemen cikiyormiki sonuc. Bekle bakalim nolcek.
Selam tatlim,
ben 5 kez ICSI denedim. 5 den sonra pes dedim. Sen bu denemeni nerede yaptin, birde Gümsecim neden hemile kalamiyordun sen???, kac yumurtan olustu, kacini dondurttun??, kac embriyo yerlestirildi????, Hangi merkezde yapildi???? Cok soru sordum biliyorum, cevaplamazsanda saygi duyarim. Sevgilerimle.
Gümsecigim seni görmek cok güzel,keske hamis olarak gelseydin,keskeböyle olmasaydi ama ne desek bos.Cocuk konusunda iyi degiliz,gerci topkte care dogurdu,saribeybi,toprak hamile,geschenk sanirim dogurdu..umut kötü zamanlar gecirdi ama simdi cok sükür iyi..benle Aycanda ayni..artik bizi sensiz birakma,birbirimize destek olalaim..cok öptüm
TOprak canim nerelerdesin,ugramamisin ..bebis nasil.sen nasilsin cok öptüm seni..
SARIBEybi sen nasil oldun,umarim bel agrin hafiflemistir.karbonatli yuyu yaptinmi caniko...cok öptün seni ve bebisi
TOprak canim nerelerdesin,ugramamisin ..bebis nasil.sen nasilsin cok öptüm seni..
SARIBEybi sen nasil oldun,umarim bel agrin hafiflemistir.karbonatli yuyu yaptinmi caniko...cok öptün seni ve bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?