Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

KIZLARRR simdi arastirdim ve kortizon adet düzensizligi yapiyormus..kortizon igne vurulup 4 ay regl olmayan birini okudum ve 3 ay her gün kanamsi olani..tabi bunlar okudugum uc örneklerdi..bende bu gün test alip yaparken cok ama cok heyecanlanmistim..keske önce okusaydim..öptüm tekrar..

mrrb cnm çok geçmiş olsun
cnm fizik tedaviye gittim ama büyük ihtimalle hamişliktendir dedi.
bu hafta daha iyiydim..
sana da acil şifalar dilerim..

mrb arkadaslar yazilanlari tek tek okuyamadim uzun bi aradan sonra tekrar dondum araniza cok zor gunler gecirdim tup bebek tedavim malesef kii olumsuzlukla sonuclandi simdilik bebek kelimesi bile duymak istemiyorum nedense hepiniz iyisinizdir insallahh cokk opuyrum sizleriii

Selam Gümsecim,
aramiza dönmene sevindim, keske güzel haberle dönseydin....herseyin hayirlisi yapilacak bisey yok. Sabir Sabir Sabir......................

Ferim bende gecen ay 12 sinde hastalandim, ama hälä gelmedi. Yine gelmiyor, bu düzensizlikler siklasmaya basladi, o yüzden cok üzülüyorum. Sende hemen niye test yaptin, testte hemen cikiyormiki sonuc. Bekle bakalim nolcek.

mrb hoşgeldin..

Sari beybicim, anladigim kadariyla bel kaslarin zayifti, hamilelikte agirlik binince, agrilar siddetli oldu. Gecmis olsun.

galiba cnm..
dünden ber de sol tarafım ağırlaştı..
artık son zamanlarda ne yaparım bilmem

Selam Gümsecim,
aramiza dönmene sevindim, keske güzel haberle dönseydin....herseyin hayirlisi yapilacak bisey yok. Sabir Sabir Sabir......................

cok isterdim guzel haberlerle donmeyi ama olmadi sabir sabir o da bende kalmadi maleseffff

cok isterdim guzel haberlerle donmeyi ama olmadi sabir sabir o da bende kalmadi maleseffff

öncelikle çok çok geçmiş olsun gümse.eminim çok kötü günler geçriyosundur.ama napalım işte çekecek çilemiz bitmedikçe gelmeyecek bebeklerimiz...

öncelikle çok çok geçmiş olsun gümse.eminim çok kötü günler geçriyosundur.ama napalım işte çekecek çilemiz bitmedikçe gelmeyecek bebeklerimiz...

cok tesekkur ederim..cok guzel soylemisssin bitmedikce gelmicekler aama benim sabrimda kalmadi artik birdaha denermiyim onuda bilmiyorum dusunmek bile istemiyorum

Selam tatlim,
ben 5 kez ICSI denedim. 5 den sonra pes dedim. Sen bu denemeni nerede yaptin, birde Gümsecim neden hemile kalamiyordun sen???, kac yumurtan olustu, kacini dondurttun??, kac embriyo yerlestirildi????, Hangi merkezde yapildi???? Cok soru sordum biliyorum, cevaplamazsanda saygi duyarim. Sevgilerimle.

Gümsecigim seni görmek cok güzel,keske hamis olarak gelseydin,keskeböyle olmasaydi ama ne desek bos.Cocuk konusunda iyi degiliz,gerci topkte care dogurdu,saribeybi,toprak hamile,geschenk sanirim dogurdu..umut kötü zamanlar gecirdi ama simdi cok sükür iyi..benle Aycanda ayni..artik bizi sensiz birakma,birbirimize destek olalaim..cok öptüm

Ferim bende gecen ay 12 sinde hastalandim, ama hälä gelmedi. Yine gelmiyor, bu düzensizlikler siklasmaya basladi, o yüzden cok üzülüyorum. Sende hemen niye test yaptin, testte hemen cikiyormiki sonuc. Bekle bakalim nolcek.

Aycan bu gün reglimin 35.günü ama hala regl olmadim..hic böyle birsey yasamdim.belime vurulan igne kortizonlu oldugu icin yapabilirmis ama doktor yinede mutlaka bir jinekologa gidin dedi..cuma gidecegim,cumaya kadar beklim..bu gün yine test yaptim tabiki negatif..öylesine yaptim zati..yinede insan heyecan yapiyor:))

TOprak canim nerelerdesin,ugramamisin ..bebis nasil.sen nasilsin cok öptüm seni..

SARIBEybi sen nasil oldun,umarim bel agrin hafiflemistir.karbonatli yuyu yaptinmi caniko...cok öptün seni ve bebisi

UMUTTTT tatlim yaz bize..

YILdiz sen nasilsin..zeyno bebek nasil,kim bilir ne kadar tatli olmustur,tam isirmalik kivama gelmistir..öp yerimize..

CAre tatli anne ..UMut bebek nasil,alistimi bu dünyaya,sen nasilsin,anlat bize..cok öptüm sizi.

aycancim yoo oyle dusunme cok soru sormadin tabii kii..o kadar zor gunler yasadim ki anlatsam burda belki roman olur.herhangi bi sebep yok olmamasinda.8 tane yumurta toplandi 2 tanesi dollendi 1.kalitedeydi 2side.yumurta toplamadan once dokt.rahimde kalinlik var dedi diger ay yapmaliyiz dedi ilac kullandim o arada, diger ay kontrol ettikten sonra yerlestrdi.1 ay sureyle dondurdu sadece anlamadim hic bise ilk denememdi deneyimszlikmi ne anlamadim adanada yaptirdim ben cnm.ben 1den sonra pes ettim umarim ALLAH bana o cesareti gucu tekrar verir.suanda pisikolojm alt ust olmus durumda bilmiyorum ne yapacagimi

fericiim cok tsk ederim cnm sizleri gormekte cook guzel...keske olabilseydim cnm cok isterdim masallahh allah hepsinin bebegini bagislasin sag saglim.evet cnm sizlerinde destegine cok ihtiyacim var cok saolun iyi ki varsiniz

TOprak canim nerelerdesin,ugramamisin ..bebis nasil.sen nasilsin cok öptüm seni..

SARIBEybi sen nasil oldun,umarim bel agrin hafiflemistir.karbonatli yuyu yaptinmi caniko...cok öptün seni ve bebisi

sağol tatlım bel ağrım sağ tarafım geçti...1 hafta kadar sonra bu defa sol taraf tutuldu..
idare edeceğim doğuma kadar..
allahım yardımcımız olsun zor günler bunlar ama Rabbim dayanma gücü verecek inş..
sizlerin de dua ve desteğiyle..

hayırlı cumalar hanımlar...
Allahım cuma hürmetine günahlarımızı kusurlarımızı affeylesin...
bizleri sevdiklerimizi, ailemizi kaza-bela ve kötülüklerden korusun inş..
bizi kendisinden başkasına el açtırıp yalvartmasın inş..
evlerimize hayır bereket nasip etsin inş..
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin Rabbim..
evsizlere ev, işsizlere iş, çocuksuzlara çocuk, nasip etsin Rabbim
hamile olanlara hayırlı ve sağlıklı doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim..
Amin,Amin,Amin....

fericiğim buralardayım. iyiyim. uzun bir süre geldim kimseler yazmayınca bende bakıp çıkıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…