Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Kizlar nerelerdesiniz bakim..ben geldin,siz yok oldunuz:)) hepiniztin isci bayrami kutlu,mutlu olsun canlarim..

Ahhhh canim benim,ne güzel bir korku degilmi..Allah herkese böyle tatali korkular yasatsin insallah...cok öptüm seni...

amin cnm benim çok sağol...

Kizlar nerelerdesiniz bakim..ben geldin,siz yok oldunuz:)) hepiniztin isci bayrami kutlu,mutlu olsun canlarim..

cnm ben ev işlerini halletmeye çalışıyorum..
azar azar yapayım diyorum ama yine de çabuk yoruluyorum..

sen nasılsın neler yapıyosun?

slm kızlar,nasılsınız

kızlar iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.daha önce yazamadım nolur kusura bakmayın.birkaç defa girdim tam yazacam bebeğim izin vermedi.

bebeğim dün üç ayını doldordu ama üç aydırda hep hasta.soğuk algınlığı bronşit derken hastanede yattık.şimdi evdeyiz ama yine ilaç kullanıyoruz.onu koruyamadığımı düşünüp kendimi suçlu hissediyorum,kötü günler geçiriyorum ama inş düzelecek.birde teyzeleri çok gazlıyız.özellikle geceleri kabus gibi, genelde sabahlıyoruz.çok yorgunum ama bir gülüşü tüm yorgunluğumu alıyor.Allahım hepinize bu duyguyu tattırsın inş.hep duamdasınız.

kızlar şimdilik bu kadar uyanmak üzere fırsat buldukça yazarım.kendinize iyi bakın çok öptüm..

cnm çok geçmiş olsun..
iyi bakın kendinize...

AYYYY kimler gelmis kimler..Canim benim ya,seni görmek ne güzel sey..iyiy olunda arada haber versende yeter..Bebeginede masallahhhh 3 aylik olmus,bir 3 ay daha gecsinde iyiyce ele avuca gelir..Bebekler cok hassas oluyorlar,eminimki sen elinden geldigi kadar iyiy bakiyorsundur sakin kendini suclu filan hissetme..Gaziyla,saziyla,caziyla büyüyüp gidecek,kocaman olacak insallahhhh..Cok öptüm canim seni ve umut bebegi..

amin cnm benim çok sağol...

cnm ben ev işlerini halletmeye çalışıyorum..
azar azar yapayım diyorum ama yine de çabuk yoruluyorum..

sen nasılsın neler yapıyosun?

bende iyiyim canim ne olsun iste,evde calis,disarda calis .Anlayacagim siyah beyaz bir hayat iste...mucukk sana

Kizlarrr dün yine regl oldum ve 19. günde regl olmus oldum,gecen ayda öyle oldu..yine dün ve bu gün sadece günlük pet kullandim.pedin üstü az bir kahverengilik oldu o kadar,gecen ayda öyle olmustu..sanirim menepoz canlari caliyor benim icin..ablalarimda 42 ye girmeden menepoza girdiler,hatta bir ablam 39 yasinda menepoza girdi 3-4 ay icinde...ne diyim böyle iste.allahtan hayirlisi artik..

hepinizi cok öptüm..

Selam Feri,
sen icini karartma bence, hep ayni dertten muzdaripiz, valla uzun zamandir giremedim, sinavlarim vardi. Sevgilerimle.

Canim ya, sen ve bebegin iyi olsunda gerisi bos seyler

Kiz senin azicik zamanin kaldi, sen ne temizlik yapip duruyorsun, bak kizin temizlik hastasi olcek..................

Kizlar hepimizin anneler günü kutlu olsun...gecen seneler cok üzülüp agliyordum ama bu yil cok iiiyiyim..öptümm

anneler gününüz kutlu olsun kızlar...
eşim yeni geldi görevden de bende annemdeydm yeni geldim
öptm hepinizi

Topraksu yok uzun zamandir??? Mirakel sen neler yapiyorsun???, Cara ???, Yildiz Zeynomuzu büyütüyor, ise geri döndünmü Yildiz???, Gümse sen nasilsin???, Umutcum sevgilerle

iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..

Canim benim, Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizi habersiz birakma.

merhaba kızlar

özledim hepinizi, artık pek görüşemiyoruz. burası bayağı durgunlaştı.

SARIBEYBİ inşallah herşey yOLUNDA GİTMİŞTİR VE BEBEĞİNDE SENDE İYİSİNDİR. FIRSATINI BULURSAN BİZE HABER VER.

ben iyiyim kızlar, 32.haftamız bitiyor. zaman yaklaştıkça heyecan artıyor.

hepinizi çok çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…