Ahhhh canim benim,ne güzel bir korku degilmi..Allah herkese böyle tatali korkular yasatsin insallah...cok öptüm seni...
Kizlar nerelerdesiniz bakim..ben geldin,siz yok oldunuz:)) hepiniztin isci bayrami kutlu,mutlu olsun canlarim..
slm kızlar,nasılsınız
kızlar iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.daha önce yazamadım nolur kusura bakmayın.birkaç defa girdim tam yazacam bebeğim izin vermedi.
bebeğim dün üç ayını doldordu ama üç aydırda hep hasta.soğuk algınlığı bronşit derken hastanede yattık.şimdi evdeyiz ama yine ilaç kullanıyoruz.onu koruyamadığımı düşünüp kendimi suçlu hissediyorum,kötü günler geçiriyorum ama inş düzelecek.birde teyzeleri çok gazlıyız.özellikle geceleri kabus gibi, genelde sabahlıyoruz.çok yorgunum ama bir gülüşü tüm yorgunluğumu alıyor.Allahım hepinize bu duyguyu tattırsın inş.hep duamdasınız.
kızlar şimdilik bu kadar uyanmak üzere fırsat buldukça yazarım.kendinize iyi bakın çok öptüm..
slm kızlar,nasılsınız
kızlar iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.daha önce yazamadım nolur kusura bakmayın.birkaç defa girdim tam yazacam bebeğim izin vermedi.
bebeğim dün üç ayını doldordu ama üç aydırda hep hasta.soğuk algınlığı bronşit derken hastanede yattık.şimdi evdeyiz ama yine ilaç kullanıyoruz.onu koruyamadığımı düşünüp kendimi suçlu hissediyorum,kötü günler geçiriyorum ama inş düzelecek.birde teyzeleri çok gazlıyız.özellikle geceleri kabus gibi, genelde sabahlıyoruz.çok yorgunum ama bir gülüşü tüm yorgunluğumu alıyor.Allahım hepinize bu duyguyu tattırsın inş.hep duamdasınız.
kızlar şimdilik bu kadar uyanmak üzere fırsat buldukça yazarım.kendinize iyi bakın çok öptüm..
amin cnm benim çok sağol...
cnm ben ev işlerini halletmeye çalışıyorum..
azar azar yapayım diyorum ama yine de çabuk yoruluyorum..
sen nasılsın neler yapıyosun?
Kizlarrr dün yine regl oldum ve 19. günde regl olmus oldum,gecen ayda öyle oldu..yine dün ve bu gün sadece günlük pet kullandim.pedin üstü az bir kahverengilik oldu o kadar,gecen ayda öyle olmustu..sanirim menepoz canlari caliyor benim icin..ablalarimda 42 ye girmeden menepoza girdiler,hatta bir ablam 39 yasinda menepoza girdi 3-4 ay icinde...ne diyim böyle iste.allahtan hayirlisi artik..
hepinizi cok öptüm..
slm kızlar,nasılsınız
evt teyzesi çok az kaldı...
inş cnm dualarınızı eksik etmeyin benden..
artık doğum korkularım başladı zaten
kocaman bi göbişim var teyzesi sığmıyor bi yerlere...
yavaş yavaş yapıyorum cnm annemde sağolsun yardım ediyo zaten..
düşündüğün için çok tşk ederim..
sende kendine iyi bak
Rabbim bu güzel duyguyu sana da tüm isteyenlere de yaşatsın inş... (amin)
hayret kimsecikler gelmemis :2:
Ben duydumda geldim cankom:)) AYcannn nasilsin tatlim.Anneler günümüz kutlu olsun tatliskom...cok öptüm
anneler gününüz kutlu olsun kızlar...
eşim yeni geldi görevden de bende annemdeydm yeni geldim
öptm hepinizi
iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?