Topraksu yok uzun zamandir??? Mirakel sen neler yapiyorsun???, Cara ???, Yildiz Zeynomuzu büyütüyor, ise geri döndünmü Yildiz???, Gümse sen nasilsin???, Umutcum sevgiler
canım arkadaşlarım ne kadar uzun süre oldu allah nasip ederse artık burdayım.sizleri çook özledim psikolojim eh işte düzeldi diyebiliriz çok mutluyum okula başladım .sizi çok özledim
gündüz uyudum uykum kaçtı aaa birden aklıma geldi sizi çok ihmal ettim hepinizi öpüyorum artık inşallah burdayım görüşürüz .
iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..
merhaba kızlar
özledim hepinizi, artık pek görüşemiyoruz. burası bayağı durgunlaştı.
SARIBEYBİ inşallah herşey yOLUNDA GİTMİŞTİR VE BEBEĞİNDE SENDE İYİSİNDİR. FIRSATINI BULURSAN BİZE HABER VER.
ben iyiyim kızlar, 32.haftamız bitiyor. zaman yaklaştıkça heyecan artıyor.
hepinizi çok çok öpüyorum.
Topraksu yok uzun zamandir??? Mirakel sen neler yapiyorsun???, Cara ???, Yildiz Zeynomuzu büyütüyor, ise geri döndünmü Yildiz???, Gümse sen nasilsin???, Umutcum sevgiler
canım arkadaşlarım ne kadar uzun süre oldu allah nasip ederse artık burdayım.sizleri çook özledim psikolojim eh işte düzeldi diyebiliriz çok mutluyum okula başladım .sizi çok özledim
gündüz uyudum uykum kaçtı aaa birden aklıma geldi sizi çok ihmal ettim hepinizi öpüyorum artık inşallah burdayım görüşürüz .
UMuTTTT UMUTTTTTT UMUTTTTTT canim benim .biricik arkadasim..okula baslamana cok sevindim,sana moral olur.Ne günler yasandi degil mi umutcugum,yasamayan bilemez..Umarim son olur.artik yüzün hep güler,hep mutlu olursun..
Sen yokken benim hayatimda nerdeyse hic birsey degismedi..TR de rahim filmi cektirdim 2 tüpüm kapali cikti..gecen ay esime tüp bebekten bahsettim,baska isin mi yok deyip,tek kelime bile konusturmadi..ben gercekten cok bahtsiz,sansiz bir insanmisim bebek konusunda..bazen düsündükce cildirasim geliyor..kaybetigim bebekler zaman gectikce dahada sanki yaralayacak beni..6 aydir depresyon tedavisi icin ilac aliyorumda iyiyim,ypksa inanki kaldiramam.
seni cok öpüyor canim benim..bizi sensiz birakma..
Canim ya, seni gördügüme cok sevindim. Bende öpüyorum seni kocaman. Nasilsin neler yapiyorsun????, ise devammi??? Esin calisiyormu????,
UMuTTTT UMUTTTTTT UMUTTTTTT canim benim .biricik arkadasim..okula baslamana cok sevindim,sana moral olur.Ne günler yasandi degil mi umutcugum,yasamayan bilemez..Umarim son olur.artik yüzün hep güler,hep mutlu olursun..
Sen yokken benim hayatimda nerdeyse hic birsey degismedi..TR de rahim filmi cektirdim 2 tüpüm kapali cikti..gecen ay esime tüp bebekten bahsettim,baska isin mi yok deyip,tek kelime bile konusturmadi..ben gercekten cok bahtsiz,sansiz bir insanmisim bebek konusunda..bazen düsündükce cildirasim geliyor..kaybetigim bebekler zaman gectikce dahada sanki yaralayacak beni..6 aydir depresyon tedavisi icin ilac aliyorumda iyiyim,ypksa inanki kaldiramam.
Cnm sen kaç senelik evlisin merak ettmde.Öncedende sanki bu topiklerde bebek istediğini yazdığını hatırlıyorum
ferim canım benim sizi çook özledim ne yaşadığımı ben biliyorum bu günüme binlerce şükürler olsun
ferim canım arkadaşım üzme kendini allah herşeyin hayırlısını versin belki şu an olmamasından vardır bi hayır inan senin sağlığından daha önemli bir şey yokmuş.dikkat et kendine.
hamileleri yeni doğum yapanları yebrik ediyorum hepinizi öpüyorum.
Aycancigim ne yapim iste,ise gidip geliyorum,esim hala calismiyor..bu sefer gercekten is ariyor ama tabiki yillarin calismamisligindan kimse ise almiyor..24 mayista terminim var,kadin dogumda..reglim 1 gün ve sadece lekelenme oldu 3 regildir..vucudumuda acayip ates bastiriyor gün icinde 2 ,3 kez sanki icimde volkan var.bakalim menepozmu kapimda..senneler yapiyorsun..esin nasil,ailen nasil...cok öptüm seni..
Aycan canim benim,bu gün hormon sonuclarini ögrendim..24 de kan vermistim ama doktor bu hafta geldi,tatile gitmisti..telde konustum..FSH 9 cikmis ama yasiniza göre iyi dedi,gecen sene bu zamanlar 4,3 idi..regl olamam sorunu icin TSH´ya baktir dedi..kendi niye baktirmamis anlamadim.sonucta hormon icin kan alininca onada bakiliyordu..7.ayin ilk haftasi zaten randevum var Endekoronolijide..Durumlar bundan ibaret yani...Cok öptüm seni
merhaba kızlar
neoldu buraya anlamadım. herkes birden yok oldu. hergün bakıyorum günlerdir yazan yok. benim doğum tarihim belli oldu 3 temmuz hayırlısıyla. haber vereyim dedim. hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?