Aycan ben umutu zaten...bence dogal yolla hamile kalmak hicin bir sorunu yok...ama tüpe gidecegim dioyr...burda olsa umuta hicbir doktor tüp demez...umutun tek sorunu bence relaks olamiyor...kendini inandirsa o ay hamile kalcak..
arkadaşlar ben ora olarak fiziksel olarak öyle çok acı çektimki bir daha aynı acıyı yaşayamam ama histerozkopi yapılmıştı kapalı olsa o zaman söylerlermiydi acaba rahim yeni kendini toplamı anlatmıştım ameliyatta dikişli olduğu için incelmişti birde rahim filminde rahimin yırtılma ihtimali var yok bir daha o acıyı çekemem
arkadaşlar ben ora olarak fiziksel olarak öyle çok acı çektimki bir daha aynı acıyı yaşayamam ama histerozkopi yapılmıştı kapalı olsa o zaman söylerlermiydi acaba rahim yeni kendini toplamı anlatmıştım ameliyatta dikişli olduğu için incelmişti birde rahim filminde rahimin yırtılma ihtimali var yok bir daha o acıyı çekemem
ah aycanım benim yaşadığım fiziksel ve psikolojik acıları anlatamam birde bende yumurta sorunu vardı kızlar unuttunuzmu
Iste bu.......... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisama bitkilere inanıyorum ilaçlarla büyümeyen yumurta bitkilerle büyüdü rahim de sorun kalmadı inşallah bu ay tam gaz çalışacağım
ama relaks değilim demiştim ya dr bana benim psikolojimi bozuyorsun dedi birde halen o yumurta takibine alışamadım oraya çıktığım zaman bacaklarım zangır zangır titriyor
bence o doktor bozuyor senin pisikolojini...
Kizlar sizce bende miyom filanmi var ? Feri miyom adet gecikmesi yaparmi? Bu nedir simdi ???
Yoksa infeksiyonmu oldu ???
Simdi bana lütfen gülmeyin, biz jinekologmuyuz demeyin tamammi
evet kızlar şu an o kadar rahatım ki bitkileri yapıyorum eğer tüpüm kapalı isede adaçayı yağı ve maydanoz süt buharı ile açılabilir kızlar birde kaç gündür ateşimi ölçüyorum hep aynı 36.4 yorumunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?