Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Aycan ben umutu zaten...bence dogal yolla hamile kalmak hicin bir sorunu yok...ama tüpe gidecegim dioyr...burda olsa umuta hicbir doktor tüp demez...umutun tek sorunu bence relaks olamiyor...kendini inandirsa o ay hamile kalcak..

arkadaşlar ben ora olarak fiziksel olarak öyle çok acı çektimki bir daha aynı acıyı yaşayamam ama histerozkopi yapılmıştı kapalı olsa o zaman söylerlermiydi acaba rahim yeni kendini toplamı anlatmıştım ameliyatta dikişli olduğu için incelmişti birde rahim filminde rahimin yırtılma ihtimali var yok bir daha o acıyı çekemem

Aycan ben umutu zaten...bence dogal yolla hamile kalmak hicin bir sorunu yok...ama tüpe gidecegim dioyr...burda olsa umuta hicbir doktor tüp demez...umutun tek sorunu bence relaks olamiyor...kendini inandirsa o ay hamile kalcak..

Sana katiliyorum bu konuda, Umut cok rahat hamile kalir. Ha ameliyat sonrasi sorunlar yasamis ama, ankaradaki ameliyatlarla sorun ortadan kaldirilmis.
Umut psikolojik olarak cok problemler yasadigindan dolayi. Hakli olarak bu konuda tedirgin.

Bildigim kadariyla histeroskopide cikmaliydi, ama emin degilim. Ya ben seni anliyorum. Onca ameliyat filan...............Haytim rahim bu caylarla dahada iyi olucak, civan percemi rahim icin bicilmis kaftan. Allahin izniyle

ah aycanım benim yaşadığım fiziksel ve psikolojik acıları anlatamam birde bende yumurta sorunu vardı kızlar unuttunuzmu

ama bitkilere inanıyorum ilaçlarla büyümeyen yumurta bitkilerle büyüdü rahim de sorun kalmadı inşallah bu ay tam gaz çalışacağım

umut ben kasimda cektirdim..cektirmeden KK deki yorumlari okuyunca cekimeye titreyerek gittim,..sonrada o kadar pisman oldumki okuduguma...inan o kadar rahat gectiki anlatamam...senin sansizligin iyi doktora denk gelmemis olmak...hem artik özelikle tr de alet,erdavat son modern,son teknoloji...yine söylüyorum bilgi en önemli sedir bizim icin...bilgimiz olsunki,tedavimize ona göre yön verelim....Senin tüp yapmak icin bir nedenin yok bence..

ama relaks değilim demiştim ya dr bana benim psikolojimi bozuyorsun dedi birde halen o yumurta takibine alışamadım oraya çıktığım zaman bacaklarım zangır zangır titriyor

Kizlar sizce bende miyom filanmi var ? Feri miyom adet gecikmesi yaparmi? Bu nedir simdi ???
Yoksa infeksiyonmu oldu ???
Simdi bana lütfen gülmeyin, biz jinekologmuyuz demeyin tamammi

evet kızlar şu an o kadar rahatım ki bitkileri yapıyorum eğer tüpüm kapalı isede adaçayı yağı ve maydanoz süt buharı ile açılabilir kızlar birde kaç gündür ateşimi ölçüyorum hep aynı 36.4 yorumunuz

Kizlar sizce bende miyom filanmi var ? Feri miyom adet gecikmesi yaparmi? Bu nedir simdi ???
Yoksa infeksiyonmu oldu ???
Simdi bana lütfen gülmeyin, biz jinekologmuyuz demeyin tamammi

miyom adet gecikmesi yapmaz...ama kist yapar diye bilyiorum..enfeksiyon olsa ,idrarda yanma,filan olur hissedersin zaten..aycan sen bence yarin bi doktora git kizzz

aycanım miyom adet düzensizliği yapmıyor en azın da bende öyle idi sen neden test yapmıyosun en azında ona göre yorum yaparız hmilelik belirtileri her insan da aynı olmaz bence

umut,bence atesiini ölcme..insan yiparaniyor....ovulasyon testleri var onlardan al ve ovülasyon gününü yakalamaya calis ,o günlerde calis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…