Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

ok. yaparim tatlim. Umut tüp islemlerine basladiginda sigarayi, azalt, aslinda birak dicem ama birakamazsin belki diye azalt diyorum, hatta nikotini 0,1 sigaralar var, onlardan ic

BEN burdayım
yaa kendi kendine arada kopup duruyor int.
ateş ölçme dahil yapmadığım kalmadı kızlar haklı bu konuda aycan demiş galiba ..bu tür yöntemler moral bozmaktan başka işe yaramıyor. bu seferde buna takılıyorsun her sabah vay düştü yokmçıltı ahada tamam oldu aman düşmüş gitti gibi. canı sıkıyor zamanla oluruna bırakmak en güzeli ben bunu biliyorum artık. hatta olmazsada umrumda değil.
dün gezmekteydik hemen konu bebek. düşünmüyormusun neden yapmıyorsun neyi bekliyorsun. Allahım yaa sanki oluyorda ben yapmıyorum töbe töbe. alıp elimlemi sokayım onu oraya demi yav :))) bende artık düşünmüyorum diyebiliyoryum rahatlıkla başkada söz yok zaten. ben sitedim o gelmedi şimdide ben istemiyorum gelmezse gelmez. :umursamaz:

aycan sende benim için kadın kısırlığında başarılı yerler araştırırmısın ben başedemedim sigara öyle yapayım ama onların etkisi az olurmu

Geschenk canim ya, kiz küstünmü sen ???
Ya biz napalim, askolsun, ha disariya, düsünmüyoruz de, bende öyle yapiyorum, ama bunlari hep yasadik be geschenkcim

aycan gittimi.. yarın iş var geç olmuş yine. umut tatil artık tabi yerimseniben biz çalışmaya devammm :hulya: pazartesi en sevmediğim gün offfff.... çıkıyormusunuz bende ona göre veda konuşmamı yapayım :))

aycan sende benim için kadın kısırlığında başarılı yerler araştırırmısın ben başedemedim sigara öyle yapayım ama onların etkisi az olurmu

Arastiririm tatlim, tamam. Canim benim doktorlar tüp bebege baslanildimi sigarayai yasakliyorlar ya, ben onun icin uyariyorum, ha ben birakmadim o baska. Ama su anda zaten bitki yapiyoruz birakman gerekli degil. Ben ignelere basladin zaman icin söylüyorum,

aycan görünmüyor gene nasıl oluyorsa :)) bende gitti sandım.
yoook be kime küseyim anacım. yoruldummu kabullendimmi ne bilim hiç hamile kalmadım ya daha artık olmayacağını kafama yerleştirdim. nasıl bunca zaman hiç hamile kalamz bir insan çatlasam olmayacak bunu iyice benimsedim yani. olursa harbi mucizedir benim için. eh mucizelerde peygamberlere verilir. yani hiç şansım yokkkk amaaannn -tatlicadiarzu- umursadığımda yok.

Umut günde 10 sigara cok degil, ama tüpe baslayinca 5 e düsür. Ben cok iciyorum
Canilarim haklisiniz saat gec olmus ben cikayim, öpüyorum ikinizide.
Iyi geceler opuyorumnanaktan

o zaman eşim tepem de istesemde içemiyordum anca eşim bir yere gittiğinde içiyordum içmeyince de stres oluyordum ama belli zaman sonra gizli içmeye alışıyordum bu kez daha dikkat ederim nikotini düşük sügaralar gerçekten etkilimi benim içtiğim de nikotini çok değil ama az da değil eğer etkili ise yani az zararsız ise onlardan alayım

geshenk çok çabuk havlu attın olmaz öyle dur bakalım ikinci de allah büyük belki tüpe bile gerek kalmadan kendiliğinde hamile kalacaksın inşallahhhhhhh

heee attım havluyu sabunu :)) böyle hissediyoırum napiim. ümit kesmekte değil. anlatması zor. yaşamışsınız işte anlıyorsunuzdur siz beni. hepimizin yaşadığı şeyler işte. kader yada. yani moral falan bulmak değil moralimde iyi kabullanmakmi desem bilmiyorum işte. neyse hadi bende çıkayım hayırlı geceler fıstıklar. öpüldünüz. kaydirigubbakcemile3

Günaydin Kizlar,
Test yaptim vede sonuc negatif. Merak etmeyin diye yaziyorum.
Fericim insaallah kesinin is görüsmesi güzel gecer.
Umutcum, nikotini düsük sigara, daha az zararli diye biliyorum tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…