Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

günaydın. hatta tünaydın olmuş artık :)
aycan o pozitif bize küsmü anacım neden hiç görünmek istemiyor bize :) çift çizgi pozitif gibi kelimelerle işimiz yokkk.. hayırlısı olsun canım. gelene ahada kapı gelmeyene işte sapı sempatiksalakcinni

Aycan,Geschenk,Umut merhaba kizlarrr

Aycan,hayirlisi olsun artik...geschenk kiz umudumuzu yitirmeyelim....Ama Allahimdan tek istegim 2 kirmizi cizgiyi her kadina tabi isteyene görmeyi nasip etsin..sonrada o bebecikleri ,sag,salim,kucagimiza almayi tabiki..

Esimin görüsmesi saat 16.30..bakalim ne olacak..cok heyecanliyim..

Umut umarim günün güzel geciyordur...hormon sonuclarin senin moralini bayagi düzeltti bence...

hersey güzel olacak...

kızlar bir gireyim dedim aycanım seni merak ettim neden bilmiyorum sanki neyse boşver bitanem olacak biliyorsun ferim ben iyiyim evde tembellik yapıp bitki içiyorum bakalım sonumuz ne olacak geshenk bir gün çift çizgi bizede nasip olacak inanıyorum hepinizi öpüyorum

umut sen nerelerde takılıyorsun bakiim :))) gezgin seniii.. nasıl gidiyor?

feri doğru söylüyorsun tabi sağlıkla sürsün önemli olan o. yaa umut yitirmekte değil. ben karışığım boşverin siz beni :) kabullenmek belki. hiç kalamamak bana olmayacağını kabullendiriyor. ha bide soruyorlar ya niye yapmıyorsun diye. daha napayım neyse. eşin iş görüşmesinde dimi bugün. inşallah güzel haberle döner. iyi olur valla çalışması sizde çok değişiklik olur.

umut işinmi var çıkıyosun galiba. görüşürüz. aycan sabahtan gelmiş bir ara ama daha yok. gene gece buluşacağız galiba.

Sevgili Umut,
sen nekadar ekek kisirliginda basarili desnde ben Memorial, Dr. Semra Kahraman diyorum, bir sürü basarili hikayeleri var kadin kisirligiylada ilgili. Bu doktor zaten bu isi ilk Türkiyeye getiren Doktor

Ha birde bak su yaziyi okudum, bizim KK dan,
selected_79 kullanıcısından alıntı
5yıllık yorucu bi bekleyiş ve uğraşlardan (bi dünya ilaç ve aşılama tadevisinin ardından) sonra drumla tüp kararı aldık.
bende drumun tavsiyesi üzerine tüp işlemimi florance nightingle hastanesinde yaptırdım vede ilk denemede olumlu sonuç aldım.. şuan 5 aylık hamileyim.. kısmetse bi kızım olcak. şubat ayında transferim olmasına rahmen beni halen arayıp durumumu soruyorlar.. yani işlem olumlu deyip bırakmıyorlar.. bu beni çok mutlu ediyo..
hastanedende çok memnunum.. her bir görevli bizimle çok ilgilendiler vede hepsi güler yüzlü insanlar.. hiç tanımadığım görevliler bile hep bana olumlu olması yönünde dua etti. çok gönlüm oldu..

Emre Bey ve ekibine özellikle Fusun Hanıma çok teşekkürler
bana bu günleri yaşattıkları için Allah hepsinden razı olsun..

ILGIN OLAN islem bittikten sonra hastalarini birakmiyolarmis

Son düzenleme:

ne güzel. ilgi alaka için çok mükemmel bişi sürekli ilgilenilmesi herkesin samimi içtem olması hastanın memnuniyeti. fakat ben yinede nasip kısmet diyorum.. aynı hastanede hamile kalabileni de var kalamayanı da herkes tedaviye aynı yanıtı veremiyorki. aynı hastaneyle aynı ekiple sonraki denemelerde kalabilende var mesela demek zamanı gelmiş oluyor başka yere de gidilse. elbette ilgi alaka bekliyoruz hepimiz bide üstüne pozitif alınca bal kaymak olur. bende çook duyuyorum bu memorial hastanesini. bir araştır bakalım ücretlerini falan umut içine sinerse kalma yeri varsa başlarsın en azından.

kizlar esimin aradi görüsmesi iyi gecmis %99 olumlu diyor,ama 15 güne kadar haber verceklermis..bakalim artik,onunda hayirlisi..öpüldünüzz

nasıl bulalım kıs... aaaa arayacaz yani.... başkada gelen yok bir ben bakıyorum arada. umut bugün nasılsın uğrarsan yaz bari.

geshenk iyiyim canım bugün kimse yok feri eşinii işinin olma ihtimaline çok sevindim daualarımız seninle hepinize iyi geceler

evet canım feri hayırlı olsun canım. hadi bu iş size uğur getirsin.

umutcum iyi olmana sevindim canım. yarın görüşürğz o zaman.

aycancım bu akşam hiç gelmedi. yorgundu herhalde uyuyakalmış olabilir.

Sevgili Yol Arkadaslarim,

bugün sogan kürüne basladim. Doktora gitsem hormon vericek, o yüzden gitmiyorum.
Paylasmak istedim, üzmek degil amacim..................

Canim cok SIKKIN, herzaman erken gelen reglim neden bu ay tutukluk yapti?
Ben sizede anlatmistim 28.Mayista endokronologa gittim, FSH 10 cikti, kadin erken menopoz filan olamaz demisti, e peki simdi bu ne ????
Cok üzüldüm !!!, ben mücadele ettikce, ille bi aksilik cikiyo. Hep olumlu baktim, hayirlisi buymus hakkimda dedim teslim oldum derken reglim gelmiyo, hernekadar inanmasamda insan ister istemez umutlaniyo, „mucize olmusmudur hamilemiyim“ diye ama nafile yine o tek cizgi.

Amacim sizi üzmek filan degil, neolur beni yanlis anlamayin, (sadece bu duygularimi sizinle paylasabiliyorum) ama ben zaten bu durumu kabullenmistim, baskalarina yardim edicem, benim dünyadaki misyonum bu demistim, ben beynime bu fikri programlamisken hop reglim gelmiyo, hernekadar inanmasamda hamile olacagima; belki diyorsun, neden olmasin, mucizeler hep vardir. Ama öyle olmuyor.

Ne istiyoruz biz cokmu istiyoruz, bir evlat, vaybe necok sey istiyoruz.

Birde bu dert yetmezmis gibi, karsina tüccarlar cikiyo, beyaz giyinmis, sana banka gözüyle bakan, sen ne hissediyosun?, insanmisin? seninde duygularin varmi? yüreginde ne firtinalar kopuyor?, kimsenin umurunda degil. Cocugun yokya,....
Cevren kinayeli (vede aciyarak) bakar
Doktorlar banka oldugunu düsünür

Seni birtek anlayan hic tanimadigin sadece yazistigin, senin gibi yol arkadaslarin, gönül dostlarin... Ne aci !!!

IYIKI VARSINIZ, SIZI COK SEVIYORUM

Canim Acycanim.....
Neden bizi üzdügünü düsünüyorsunki,biz birbirimizin üzüntülerine,ortak olmak,cektigimiz aciyi paylasmak,kimselere deyemediklerimizi demek icin burdayiz degilmi...biz artik cokuz,yalniz degiliz...canim benim FSH 10 olmasi demek..menepoz riskinin bile olmamasi demek..regl gecikmesi her kadinda senede 2-3 olmasi normalmis..

Umut etmek,mucize beklemek bizim ekmegimiz,suyumuz...ne düsünsen,ne desen haklisin Aycanim...biz bu dünyada ne istiyoruz ki..Allahim bizi kadin olarak yaratmissa,kadin olmak Anne olamaksa,neden bizden bunu esirgiyor ki....

Bende dün gece cok agladim..Hayatim boyunca hep iyi ,düzgün,vicdanli,merhametli,insan olmaya calistim...3 cocugum ölüncede,bu muydu karsiligi dedim..insanlarin laf sokmasindan,beni hastalikli,kusurluymus gibi görmelerinden,ayda beni 3 kez bile görseler,her gördüklerinde bebek varmi diye sorup terbiyesizlik yapmalarindan biktimm,usandim..

Esim dün bana,,.Artik seni iyi görüyorum,anladin heralde cocuk doguramayacagini,Vermeyen Allahin vardir bir bildigi..sende anla bunu,Amelyatini ol,sonrada önce yaptigin gibi.beni kandirma,dogum kontrol haplarini ic,sansini zorlama dedi....dil kursuna tekrar git,sonrada is buluruz calisirsin dedi.....bu sözleri yikti beni....T amam haklisin dedim....sonrada sabaha kadar,cocuklarimin ultrasal kagitlarina bakip agladim.....

Vazgecmeyecegim...Allahimdan tek dilegim tüplerimin 1 acik olsun...acik degilseler....hormonlarim,yumurtalarim,rahmim altin degerinded olsa bana faydasi yok...

bu duygularimi sizden baskasini söyleyemem...sizi seviyorum..

merhaba bayanlar.yazdıklarınızı okudum gerçekten üzülüyorum.benim bi çocuğum var ama şimdi de 2.si olmuyor.
hep namazlardan sonra yada aklıma geldikçe çocuğu olmayanlara dua ediyorum.ama siz de şunu hep hatırlayın BU BıR ıMTıHAN OLABıLıR.hep böyle düşünün.biraz da olsa rahatlarsınız.

veren de ALLAH alan da o.
insan kendinde olmayan için üzülür.gözü görmeyen,ayakları olmayan.kulakları duymayan.bazıları yarım insandır hatta tekerlekli sandalyelerde görmüşsünüzdür.
yani insan da ne eksikse hep onu isteriz değilmi? bu normaldir.

ama bütün bunları da birer imtihan olarak görmeyi unuturuz.
bayanlar lütfen hayatı kaçırmayın.başka güzellikleri de görün.

sizi gerçekten anlıyorum.bişeyi isteyipte sahip olamamk çok kötü.bu ister 1 ister 2.3 ne olursa.

aycanım canım bizler buraya birbirimizi üzmak için yazmıyoruzki zaten paylaşmak deşarj olmak aynı dertten muzdarip insanlarla bu olayı anlayanlarla paylaşmak için yazıyoruz en özelimizden en duygu patlaması yaşadığımız anlara kadar. üzülüyoruzda tabiki insanız normal hepsi.. ağla, boşal rahatla ama yaşamdan sakın kopma olurmu. bizden de.. bende sizleri çoook seviyorum.. bak kader bizi nerelerde karşılaştırıyor neleri paylaşıyoruz şuracıkta kimseye deyemediğimiz şeyleri anlatıp rahatlıyoruz bilgi alıp veriyoruz. dualarımızla destek veriyoruz birbirimize. Allahımın bildiği var elbet. tevekkülü bırakmak yok. belki vesile etti bizleri burada bazı insanlara faydamız oldu belki biz farkında değiliz bunun ve belki bunun mükafatını alacağız. bizlerin göremediği ama olması gereken o kadar şey varki gizli alemde... Rabbim isyen edenlerden etmesin bizi bitanem. biz varız bak burada yalnız değiliz... örneğiz işte her halimizle birbirimiz için. rahatlat kafanı hayatın tadını çıkart canım benim. Allaha sığın daima. sıkıntılarının bitemsini dile. elbette başka insanlara faydamız dokunarakta mutlu olabiliriz. bunu deneyelim etrafımız bir bakalım neleri var. şükredelim halimize. olmayınca olmuyor bazı şeyler yada hiiiç ummadığın anda ummadığın şeylerle sürprizler veriyor hayat bize. canımız sağolsun balım sağlık olsun en başta. ruh sağlığı ona bağlı olarkta beden sağlığı. hadi toparlanalım güçlü kadınlarız biz. bize bişi olmaz evelallah. her şeye sahip olan şükretmeyenlerden değilde bunca yaşadığımıza rağmen hiç isyan etmeyenlerden olalım. canım arkadaşım. seni sizleri çoook seviyorum iyiki varız burada hepimiz opuyorumnanaktan

canım bu arada adet gecikmesine niye panik yapıyorsun sen. olabilir ne var bunda benim 40 gün geçtiği zamanlar oldu. sonuç bi şey yok. ama yumurtluyorum. doktorlar hala sorun yok diyor. desinler olduğunu biliyorum ben onlar desin.. Allah vicdanlı hekimlerle karşılaştırsın. elbet bir gün bizimde yüzümüz glecek kızlar..

senin kocana yazıklar olsun... bu lafları nasıl söyleyebiliyor eşine yaaa. çok ama çoook kızdım... bırak Allaha havale et Rabbim büyük muhakkak senin yanında ve yardımcın olacaktır. Allahaım daima ezilenin üzülenin yanında olur. mazlumun yanında olur. sen sakın üzülme bu onun kabalığı ayıbı.. asla vazgeçme ve sakın kendini böyle bir insan için üzme kusura bakma aşin ama valla çok kızdım sayıyorum ağzıma geleni okuduklarıma inananmadım yaa.. duygusuz şey. sen moralini daima yüksek tut herkes konuştuğunla kalır. salla gitsin yeterki ruh halin sağlam olsun. her hastalık üzüntüden çıkıyor kızlar ne olur kendinizi çok yıpratmayın. sağlığınızı bozmayın. tevekkül edin Allahım her şeyi görüyor en iyi biliyor ne olur kendinizi yalnız ve güçsüz hissetmeyin. fericim senide çook seviyorum canım
daima buradayız biz ne isterseniz burada paylaşın.
her şeyinde üstesinden geliriz buna inanın.

çok doğru söylemişsin.. bunlarıda düşünelim kızlar. kesinlikle imtihan dünyası. bzilerinde imtaihanında önemli bir bölüm bu yaşadıklarımız... kaybetmeyelim bu sınavı.. üzülüp ağlayalım ama atlatalım bir şekilde. hayat çok güzel. aldığımız nefes yediğimiz içtiğimiz her şer .. her sabah doğan güneş... bizi her yere götüren ayaklarımız.. her şeyi gören gözlerimiz, çeşitli kokuları duyan burnumuz. tatları farklı alan dilimiz var çoook şükür.. bakın ellerimiz olmasa burada bu paylaşımları bile yapamazdık değilmi. kafanızı şişirmedim umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…