Sevgili Umut,
sen nekadar ekek kisirliginda basarili desnde ben Memorial, Dr. Semra Kahraman diyorum, bir sürü basarili hikayeleri var kadin kisirligiylada ilgili. Bu doktor zaten bu isi ilk Türkiyeye getiren Doktor
Ha birde bak su yaziyi okudum, bizim KK dan,
selected_79 kullanıcısından alıntı
5yıllık yorucu bi bekleyiş ve uğraşlardan (bi dünya ilaç ve aşılama tadevisinin ardından) sonra drumla tüp kararı aldık.
bende drumun tavsiyesi üzerine tüp işlemimi florance nightingle hastanesinde yaptırdım vede ilk denemede olumlu sonuç aldım.. şuan 5 aylık hamileyim.. kısmetse bi kızım olcak. şubat ayında transferim olmasına rahmen beni halen arayıp durumumu soruyorlar.. yani işlem olumlu deyip bırakmıyorlar.. bu beni çok mutlu ediyo..
hastanedende çok memnunum.. her bir görevli bizimle çok ilgilendiler vede hepsi güler yüzlü insanlar.. hiç tanımadığım görevliler bile hep bana olumlu olması yönünde dua etti. çok gönlüm oldu..
Emre Bey ve ekibine özellikle Fusun Hanıma çok teşekkürler
bana bu günleri yaşattıkları için Allah hepsinden razı olsun..
ILGIN OLAN islem bittikten sonra hastalarini birakmiyolarmis
Sevgili Yol Arkadaslarim,
bugün sogan kürüne basladim. Doktora gitsem hormon vericek, o yüzden gitmiyorum.
Paylasmak istedim, üzmek degil amacim..................
Canim cok SIKKIN, herzaman erken gelen reglim neden bu ay tutukluk yapti?
Ben sizede anlatmistim 28.Mayista endokronologa gittim, FSH 10 cikti, kadin erken menopoz filan olamaz demisti, e peki simdi bu ne ????
Cok üzüldüm !!!, ben mücadele ettikce, ille bi aksilik cikiyo. Hep olumlu baktim, hayirlisi buymus hakkimda dedim teslim oldum derken reglim gelmiyo, hernekadar inanmasamda insan ister istemez umutlaniyo, „mucize olmusmudur hamilemiyim“ diye ama nafile yine o tek cizgi.
Amacim sizi üzmek filan degil, neolur beni yanlis anlamayin, (sadece bu duygularimi sizinle paylasabiliyorum) ama ben zaten bu durumu kabullenmistim, baskalarina yardim edicem, benim dünyadaki misyonum bu demistim, ben beynime bu fikri programlamisken hop reglim gelmiyo, hernekadar inanmasamda hamile olacagima; belki diyorsun, neden olmasin, mucizeler hep vardir. Ama öyle olmuyor.
Ne istiyoruz biz cokmu istiyoruz, bir evlat, vaybe necok sey istiyoruz.
Birde bu dert yetmezmis gibi, karsina tüccarlar cikiyo, beyaz giyinmis, sana banka gözüyle bakan, sen ne hissediyosun?, insanmisin? seninde duygularin varmi? yüreginde ne firtinalar kopuyor?, kimsenin umurunda degil. Cocugun yokya,....
Cevren kinayeli (vede aciyarak) bakar
Doktorlar banka oldugunu düsünür
Seni birtek anlayan hic tanimadigin sadece yazistigin, senin gibi yol arkadaslarin, gönül dostlarin... Ne aci !!!
IYIKI VARSINIZ, SIZI COK SEVIYORUM
Canim Acycanim.....
Neden bizi üzdügünü düsünüyorsunki,biz birbirimizin üzüntülerine,ortak olmak,cektigimiz aciyi paylasmak,kimselere deyemediklerimizi demek icin burdayiz degilmi...biz artik cokuz,yalniz degiliz...canim benim FSH 10 olmasi demek..menepoz riskinin bile olmamasi demek..regl gecikmesi her kadinda senede 2-3 olmasi normalmis..
Umut etmek,mucize beklemek bizim ekmegimiz,suyumuz...ne düsünsen,ne desen haklisin Aycanim...biz bu dünyada ne istiyoruz ki..Allahim bizi kadin olarak yaratmissa,kadin olmak Anne olamaksa,neden bizden bunu esirgiyor ki....
Bende dün gece cok agladim..Hayatim boyunca hep iyi ,düzgün,vicdanli,merhametli,insan olmaya calistim...3 cocugum ölüncede,bu muydu karsiligi dedim..insanlarin laf sokmasindan,beni hastalikli,kusurluymus gibi görmelerinden,ayda beni 3 kez bile görseler,her gördüklerinde bebek varmi diye sorup terbiyesizlik yapmalarindan biktimm,usandim..
Esim dün bana,,.Artik seni iyi görüyorum,anladin heralde cocuk doguramayacagini,Vermeyen Allahin vardir bir bildigi..sende anla bunu,Amelyatini ol,sonrada önce yaptigin gibi.beni kandirma,dogum kontrol haplarini ic,sansini zorlama dedi....dil kursuna tekrar git,sonrada is buluruz calisirsin dedi.....bu sözleri yikti beni....T amam haklisin dedim....sonrada sabaha kadar,cocuklarimin ultrasal kagitlarina bakip agladim.....
Vazgecmeyecegim...Allahimdan tek dilegim tüplerimin 1 acik olsun...acik degilseler....hormonlarim,yumurtalarim,rahmim altin degerinded olsa bana faydasi yok...
bu duygularimi sizden baskasini söyleyemem...sizi seviyorum..
merhaba bayanlar.yazdıklarınızı okudum gerçekten üzülüyorum.benim bi çocuğum var ama şimdi de 2.si olmuyor.
hep namazlardan sonra yada aklıma geldikçe çocuğu olmayanlara dua ediyorum.ama siz de şunu hep hatırlayın BU BİR İMTİHAN OLABİLİR.hep böyle düşünün.biraz da olsa rahatlarsınız.
veren de ALLAH alan da o.
insan kendinde olmayan için üzülür.gözü görmeyen,ayakları olmayan.kulakları duymayan.bazıları yarım insandır hatta tekerlekli sandalyelerde görmüşsünüzdür.
yani insan da ne eksikse hep onu isteriz değilmi? bu normaldir.
ama bütün bunları da birer imtihan olarak görmeyi unuturuz.
bayanlar lütfen hayatı kaçırmayın.başka güzellikleri de görün.
sizi gerçekten anlıyorum.bişeyi isteyipte sahip olamamk çok kötü.bu ister 1 ister 2.3 ne olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?