arkadaşlar hepinizin mübarek miraç kandilini gönülden kutlarım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. bu gece bol bol dua edelim....
neden artık kimse gelmiyor buraya?? kızlar sorunmu var? merak ediyorum. Aycan iyisin inşallah.. merak ediyorum artık...
Kizlar merhaba,
bu aksam girelim yazisalim dicektim, ama yatiya misafirim geliyo, artik yarin aksam bi aksilik olmazsa bulusalim, bir sohbet edelim.
Sizleri cok özledim
çoook koptuukkk... bende özledim sizi yaaa.. hadi toplaşın artık bir akşam..
feri sen niye hiç girmiyorsun peki
umut ya sen ?? bazen online görüyorum seni... ama hiç karşılaşamıyoruz..
kızlarr benim tüplerde tıkanıklık var ne işe yararki bilginiz varsa yazın hele ben bir iki bişey biliyorum ama kaydirigubbakcemile2
canim benimde sol tüp kapali,sagda gecir darligi vardi...HSG cektirdigim ay bu sonuc cikti...o ay hamile kaldim..HSG de sag tüpüm genisledi galiba ve hamile kaldim...ama malesef 18.haftda kaybettim...simdi bilmiyorum sag tüpüm ne alemde,cünkü bebek 2 hafta ölü kalmis karnimda..insalla kapanmamistir...agustosta laparaskopi olacagim bakilcak...
ben 2 ay dir reglin 5.günü 5 gün adacaayi yagi yapiyorum...sonic artik lapta belli olur...sen lnelöer yapiyorsun tüple ilgili..
kızlarr benim tüplerde tıkanıklık var ne işe yararki bilginiz varsa yazın hele ben bir iki bişey biliyorum ama kaydirigubbakcemile2
Kizlar yazmayi unuttum..bu gün regl oldum yani 22.de gün olmus oldu..normalda 26 günde bir oluyordum..22.günde cok erken oldu..sanirim caylardan, acikcasi sasirdim..biraz bozuldum aslinda..regl düzenimde bozulursa ovülasyonu takip edemem..neyse artik bakalim öbür ay ne olacak....iyi geceler
adaçayı yağını bende yaptım ama devam etmedim sonra papatya buharı yaptımm şimdide ısırgan otunun suyuna girme şeysi varmış onu düşünüyorum ama ısırgan bulamıyorumkiiboshayallersmile:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?