Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

aycanım ferim yazdıklarınızı okuyunca hüngür hüngür ağladım hayır beni üzmediniz aynen benim duygularımı ikiniz ayrı ayrı ifade etmişsiniz bu yıl ilk kez okul kapanmasına çok sevindim ve yaz tatilinin bitmesini istemiyorum hayır çalışmaktan kaçtığım için değil çalışmayı çok seven ben tatil biter diye korkuyorum normalde tatili sevmezdim eşim bana SIKILMAYA başladınmı dedi. hayır ilk kez tatilde olduğum için çok mutluyum dedim çünkü okulda ikinci sınıf adam muamelesi yapıyorlar birde herkes o kadar rahat ki bu ay çocuk düşünüyoruz diyorlar ve o ay hamile kalıyorlar.dünyanın en kötü insanı benmiyim diye çok düşündüm ki ben karıncayı bile incitmeye korkarım elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışırım ama o yardım etmeye çalıştıklarım öyle bir laf ediyorlarki hayatta her şey boş diyorsun ne ilginçtirki art niyetli olan insanların hayatları o kadar güzel gidiyorki yeri geliyor en güvendiğin insan bile öyle bir laf ediyorki her şey bitiyor ve o nedenle gittikçe ya yalnızlığı ya kendim gibi olanı seçiyorum hepimiz bunları yaşıyoruz.sizin anlattıklarınızı ah canım arkadaşlarım sizi çooook seviyorum ve çok iyi anlıyorum iyiki varsınız

Aycan,Geschenk,Umut nasilsiniz kizlar? Sanirim bugün daha iyiyiz..döktük eteklerimizdeki,gözlerimizdeki,kalbimizdeki taslari rahatladik degilmi?

kendinize iyi bakin,aksama bulusalim kimseciklere söz vermeyin olurmu canlar...

Sonunda tüpleri kapali cikip,sogan suyu icerek acildigini söyleyen birini buldum...umut oldu bana..kiz 5 ay yapmis...ben 2 ay 15 gün yapip birakmistim..oda 2.düsükten sonra yani nerdeyse 1,5 yili önce..

asi_prenses kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar sogan kürünü şiddetle öneriyorum herkese ben 5ay içtim yılmadan usanmadan tüplerim kapalıydı rahimde sorunvardı 1ay önce laparoskopi histereskopi amaliyatı oldum çok şükür rabbime hiç bir problemim kalmamış tüplerim açık rahimde hiçbir sorun yok heyet aşılamaya karar vermiş inşallah tutar allahım benim ve benim gibilerin yüzünü güldürsün kucaklarımızı meleksin bırakmasın bu ayın 12sinde 3fotoyla gidecegim başlayacagız büyük ihtimal sogan suyu mucizesine inanıyorum tüplerimin açık oldugunada inanamıyorum okadar mutluyumki allahım hep mutlu etsin bizleri

of ya kizlar..doktor randevum ayin 20-21 de ,zaman gecmiyor..insallah bari amelyati erken tarihe verirler..bekle babam bekleee..

Kizlar yoksunuz nerdesiniz...mac vardi ona baktik..siz nerdesiniz...umarim hersey yolundadir...artik yarin görüsürüz..

Aycan bir sen ugramamsin buralara...tatlim iyimisin? bizi habersiz birakma...üzersin bak bizi..

arkadaşlar hepinizin mübarek miraç kandilini gönülden kutlarım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. bu gece bol bol dua edelim....

neden artık kimse gelmiyor buraya?? kızlar sorunmu var? merak ediyorum. Aycan iyisin inşallah.. merak ediyorum artık...

Bende Geschenk senin vede Ferinin, Umutun kandilini kutlarim
Bu hafta bunalim takildik ama Allahin izniyle yine burada yazismaya devam edicez.
Öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile3

Kizlar merhaba,
bu aksam girelim yazisalim dicektim, ama yatiya misafirim geliyo, artik yarin aksam bi aksilik olmazsa bulusalim, bir sohbet edelim.
Sizleri cok özledim

Kizlar merhaba,
bu aksam girelim yazisalim dicektim, ama yatiya misafirim geliyo, artik yarin aksam bi aksilik olmazsa bulusalim, bir sohbet edelim.
Sizleri cok özledim

çoook koptuukkk... bende özledim sizi yaaa.. hadi toplaşın artık bir akşam..

feri sen niye hiç girmiyorsun peki

umut ya sen ?? bazen online görüyorum seni... ama hiç karşılaşamıyoruz..

kızlarr benim tüplerde tıkanıklık var ne işe yararki bilginiz varsa yazın hele ben bir iki bişey biliyorum ama kaydirigubbakcemile2

çoook koptuukkk... bende özledim sizi yaaa.. hadi toplaşın artık bir akşam..

feri sen niye hiç girmiyorsun peki

umut ya sen ?? bazen online görüyorum seni... ama hiç karşılaşamıyoruz..

Geschenk ben arada giriyorum bakiyorum kimse yok,geri cikiyorum ne yapim...

umut umarim iyisindir,yoksun sende ,haberde yok..

Aycan umarum iyi bir gece gecirirsin..

kızlarr benim tüplerde tıkanıklık var ne işe yararki bilginiz varsa yazın hele ben bir iki bişey biliyorum ama kaydirigubbakcemile2

canim benimde sol tüp kapali,sagda gecir darligi vardi...HSG cektirdigim ay bu sonuc cikti...o ay hamile kaldim..HSG de sag tüpüm genisledi galiba ve hamile kaldim...ama malesef 18.haftda kaybettim...simdi bilmiyorum sag tüpüm ne alemde,cünkü bebek 2 hafta ölü kalmis karnimda..insalla kapanmamistir...agustosta laparaskopi olacagim bakilcak...

ben 2 ay dir reglin 5.günü 5 gün adacaayi yagi yapiyorum...sonic artik lapta belli olur...sen lnelöer yapiyorsun tüple ilgili..

Kizlar yazmayi unuttum..bu gün regl oldum yani 22.de gün olmus oldu..normalda 26 günde bir oluyordum..22.günde cok erken oldu..sanirim caylardan, acikcasi sasirdim..biraz bozuldum aslinda..regl düzenimde bozulursa ovülasyonu takip edemem..neyse artik bakalim öbür ay ne olacak....iyi geceler

adaçayı yağını bende yaptım ama devam etmedim sonra papatya buharı yaptımm şimdide ısırgan otunun suyuna girme şeysi varmış onu düşünüyorum ama ısırgan bulamıyorumkiiboshayallersmile:uhm:

hoşgeldin emos...
bunu rahim filmindenmi söylediler sana. ikiside mi tıkalı yani.. eğer böyle ise kesin rahimiylede açılma olmamışsa küçük yapışıklık değilse yani.. norml yolla gebe kalman zorlaşıyor canım... yani tüplerden rahime gidecek ya döllenen yumurta tıkalı olunca nasıl gidecek? yani tüp yaparlar sanırım sana... tüpleri açan bir bitkisel benim bildiğim yok. arkadaşlar biliyorsa yazarlar tabi. yaşın kaçtı senin? kaç yıldır bebek düşünüyorsun anlatırmısın biraz.

fericim sen o bitkilerin hepsini aynı anda içme bence.. karıştırma özelliklede... yani aç karnına birini sabah iç birini gece yada sadece birini hep iç bir süre sonra diğerine başla... hayıt zaten erken regl sebebi bunu her yerde böle okuyorum.. bide stresini zalta azıcık be canım... çok etki ediyor şu hain stres hormonlara

neden yaptın bunları=?? yani tüplerin içinmi? ısırgan burada çok var.. nerede oturuyorsun her yerde olan bir bitki aslında.. aktarlarda da var artık kurusu satılıyor.. ama bizim buralarda yol kenarlarında bahçelerde hep var.

kızlar ben geldim kimse yok emos8935aramıza hoşgeldin bende adaçayı yağını kullanıyorum kızlar birazdan yine gelirim yoksanız ben 10 günlüğüne tatile gidiyorum yarın.orda net bulursam girerim bulamazsam artık dönüşte hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…