Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

geshenk bu kezde ben seni yakalayamadım döndüğümüzde görüşürüz feri seninlede hiç görüşemedik artık dönüşte

hay Allah yaaaa.. hadi iyi yolculuklar. yazmamışsın nereye gi,ttiğinide ama... hadi güzel dinlen bebişle dönersin inşallah.. iyi tatiller canım... ne kadar kalacaksın onu da yazmamışsın... görüşmek üzere artık..

hoşbulduk cnm iyi tatiller inşallah bebişle dönersinopuyorumnanaktan

ewet cnm arştırdığıma göre 2 ay düzenli hergün kullanınca açıyomuş tınıkları bakalım hayırlısı artık cnm ben pazarlarda ne zamndır bulamıyorum kurusuda aynı etki yaparmı onda süpeliyim artık kurusunu almayı düşünüyorum şifa olur inşallah bu arada izmirde oturuyorum

EĞER BULAMAZSAN ben sana buradan yollarım... zimir otobüslerine versem sana ulaşırmı? saat tarih veririm sana terminal uzakmı.. kargoyla gidecek bişi değil hani yolda durursa havada sıcak bozulur... otobüsle aklıma geldi ama bilmiyorumkismile
bak hiç bilmiyordum. ısırgan açıyor demek tüpleri.. benim açıktı ama tabi son halini bilmiyorum.. tıkalı olanlara deriz bari sağol paylaşımın için...

ayy saol cnm yaa çok incesin allah razı olsun ama seni uğraştırmak istemem ben biraz daha araştırayım bakalım bulamassam sölerim sana tekrar saol cnmolumunekankayizsmile

Selam Kizlar,
nasilsiniz, cok yogun bir haftasonu gecirdim.

Alo Ferrrrrriiiiiiiiicim, nasilsin, Umutumuzu tatile yolladik, insaallah güzel haberlerle döner.
Selam Geschenk sende iyisin insaallah.
Emos hosgeldin arkadasim sende..................

iyi canım ya ne olsun.. aynı tas aynı hamam.. ev,iş,ev..... tatile de gidemedik biz.. bir garibim yani kaldım buralarda diye :/

Simdi girebildim...anlamadim bu isi...aycan senin sayfandan,senin son yazdigin yere bakarak girdim...bende acilmiyor bizim topik..niyeki acaba..aksama bulusalim..tatliciklar

Simdi girebildim...anlamadim bu isi...aycan senin sayfandan,senin son yazdigin yere bakarak girdim...bende acilmiyor bizim topik..niyeki acaba..aksama bulusalim..tatliciklar
Feri ya, bu siralar bendede öyle oluyor, sebebini anlamadim. Aksamlarida sicaktan gücsüz düsüyorum, o yüzden giremedim canim.

yaa sitede hep sorun var.. benim işler yoğun.. herkes izin alıp tatil gitti bana kaldı hep işler. bekçi oldum buralarda ( evde de misafirlerimiz var yatılı uzaktan geldiler görümcem ve arkadaşları marmaristen onları gezdiriyoruz yemek çay yatak muhabbet derken hiiiç vakit bulamıyorum..
ne var ne yok iyice terkettiniz buraları..
varmı bir gelişme kimsede.???

Aycan..Geschenk..Umut nasilsiniz..sitede sorun vardi giremedim..biz internetide üst komsudan aliyoruz,cekimded sorun var...

Kizlar kafam cok karisik..miyom amelyati icin agustos 2 ye randevu aldim..Gittigim Türk doktor yapacak amelyati,normalde Mannheim ünide olacaktim,ama doktor rizikolu,miyom kilcal damarina ve rahim dunarina yapisik,istersen be yapim dedi..cünkü amelyara miyom kanarsa,rahim alinabilirmis..cok düsük,ama olasilik var dedi..aslinda bu doktor amelyat yapmiyor..cok rizikolu oldugunu düsündügüm hastalarimin amelyatlarina giriyorum dedi...seninkini ben yapmak isterim dedi bende ok dedim...

yarin bir bayan doktor var,ondada randevum var,onunlada konusacagim..2 doktor olmalisin diyor..4 ayda 2 cm büyümüs..dahada büyürse bebk icin sorun olur..bakalim yarinki ne diyecek..

amelyati acik yapacakmis..laparaskopiyle zor olur dedi.5 gün yatacakmisin hastanede...tüplerede bakacak,acmaya calisacak..amelyat sonrasida 6 ay gebeli,yasak...sanki hemen kalcagim ya...

Korkuyorum kizlar..ya miyom kanarsa,ya rahimde yapisiklik olusursa..Umutun yasadiklarida geldi aklima..miyom amelyatindan sonra neler yasadigini biliyoruz..

Yarinki doktorlada konisim bakim ne olacak..
kendinize iyi bakin canlarim....

Aycan esimin isi malesefki olmadi...Nedense ben ne istersem,Allaha ne icin dua edersem olmuyor..vardir ama bir bildigi..cok moralim bozuk bu aralar..kendimi kapana kisilmis fare gibi hissediyorum...

canim benim ne menepozu ya...akilli ol bak valla kizarim..FSH 10 ile ki reglin 14,günkü FSH 10 ile kim menepoza girmis...canim reglin 2. yada 3.günü git kadin doktoruna kan ver..randevuya gerek yok..sabah ise gitmeden ver..net sonuucu ögren..gerci Agustosta terminin varmis..orda söyler san..

sende son durumunla ilgili bilgileri yaz tamami.....ben yarin bir konisim kadin doktorlada bakalim ne olack..

Ya Feri yazdiklarin beni bayagi düsündürdü.
Simdi anlamadigim, hic ameliyat yapmayayan bir doktora, sen niye ameliyat yaptiriyorsun?, Ay cok iyi info al. Baska bi doktorda, bu miyomun kilcal damarda oldugunu filan söyledimi sana ???, Nasil is anlamadim. Aldirmazsan zarari varmiymis, kenidliginden yok olmazmiymis????, Ay Feri iyice sor arastir, bak doktorlar sigortadan daha cok para alabilsinler diye, kesip bicmeyi severler. Dikkat et. Anlamadigim, miyom senin hamile kalmana engel degilki, düsük sebebin miyommuymus, öylemi söylediler............., Esinin is meselesine üzüldüm, bence hic üzülme, o istese, cok rahat ise girer, cünkü meslegi güzel, Feri, önce senin sagligin gelir. Mübarek 3 aylardayiz, allahim yardimcin olsun insaallah. Evet Umutun basina gelenleri biliyoruz, iyide anlamadigim, niye Uni Kliniklede görüsmedinki ???, Seni ameliyat edicek olan doktordanda bi bilgi alsaydin ya.........., onlar nediyo???, Bizim türk dokkkktorun dedigiyle ayni fikirdelermi????. Ay Feri ya, sabah sabah canim SIKILDI:
Be kizim ben anlamadim, sen sogan kürü filan yapmadinmi hic, Tüplerin kapali olsa, hamile kalamazsin be feri. Canim arkadasim güclü ol. Ama cok iyi arastir UniKliniklede görüs, kim ameliyat edicek o doktorlada görüs, bu zamanda acik ameliyat iyi düsün.......................
Ben ayin 13 ünde hastalandim 5 gün ama cok az geldi, ayin 18. sogan kürüne basladim, hayirlisi, dün endokronologda terminim vardi kan verdim..................cevap 04.08.2010 da gelcek, tiroid icinde Dereotu kürüne basladim. E böyle iste, Umutu özledim.
Ferim bizimde yüzümüz gülecek insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…