geshenk bu kezde ben seni yakalayamadım döndüğümüzde görüşürüz feri seninlede hiç görüşemedik artık dönüşte
hoşbulduk cnm iyi tatiller inşallah bebişle dönersinopuyorumnanaktankızlar ben geldim kimse yok emos8935aramıza hoşgeldin bende adaçayı yağını kullanıyorum kızlar birazdan yine gelirim yoksanız ben 10 günlüğüne tatile gidiyorum yarın.orda net bulursam girerim bulamazsam artık dönüşte hepinize iyi geceler
hoşgeldin emos...
bunu rahim filmindenmi söylediler sana. ikiside mi tıkalı yani.. eğer böyle ise kesin rahimiylede açılma olmamışsa küçük yapışıklık değilse yani.. norml yolla gebe kalman zorlaşıyor canım... yani tüplerden rahime gidecek ya döllenen yumurta tıkalı olunca nasıl gidecek? yani tüp yaparlar sanırım sana... tüpleri açan bir bitkisel benim bildiğim yok. arkadaşlar biliyorsa yazarlar tabi. yaşın kaçtı senin? kaç yıldır bebek düşünüyorsun anlatırmısın biraz.
ewet cnm rahim fiminde sölendi ama ameliyat oldum şuanda bilmiyorum ne durumda ama risk vardı tekrar tıanmış olabilir dedi dr ve direk tüp yap dedi benim yaşım 21 tüp bebek için erken erken evlilik yaptım 4,5 senlik evliym ve başından beri korunmadım cnm ama umudum var hala yaşımı avantaj olarak görüyorum bi müddet bitkisel deneme yapcam hayırlısı artıkzemuszemus
fericim sen o bitkilerin hepsini aynı anda içme bence.. karıştırma özelliklede... yani aç karnına birini sabah iç birini gece yada sadece birini hep iç bir süre sonra diğerine başla... hayıt zaten erken regl sebebi bunu her yerde böle okuyorum.. bide stresini zalta azıcık be canım... çok etki ediyor şu hain stres hormonlara
neden yaptın bunları=?? yani tüplerin içinmi? ısırgan burada çok var.. nerede oturuyorsun her yerde olan bir bitki aslında.. aktarlarda da var artık kurusu satılıyor.. ama bizim buralarda yol kenarlarında bahçelerde hep var.
hoşbulduk cnm iyi tatiller inşallah bebişle dönersinopuyorumnanaktan
ewet cnm arştırdığıma göre 2 ay düzenli hergün kullanınca açıyomuş tınıkları bakalım hayırlısı artık cnm ben pazarlarda ne zamndır bulamıyorum kurusuda aynı etki yaparmı onda süpeliyim artık kurusunu almayı düşünüyorum şifa olur inşallah bu arada izmirde oturuyorum
EĞER BULAMAZSAN ben sana buradan yollarım... zimir otobüslerine versem sana ulaşırmı? saat tarih veririm sana terminal uzakmı.. kargoyla gidecek bişi değil hani yolda durursa havada sıcak bozulur... otobüsle aklıma geldi ama bilmiyorumkismile
bak hiç bilmiyordum. ısırgan açıyor demek tüpleri.. benim açıktı ama tabi son halini bilmiyorum.. tıkalı olanlara deriz bari sağol paylaşımın için...
Selam Kizlar,
nasilsiniz, cok yogun bir haftasonu gecirdim.
Alo Ferrrrrriiiiiiiiicim, nasilsin, Umutumuzu tatile yolladik, insaallah güzel haberlerle döner.
Selam Geschenk sende iyisin insaallah.
Emos hosgeldin arkadasim sende..................
Ya Geschenk,iyi canım ya ne olsun.. aynı tas aynı hamam.. ev,iş,ev..... tatile de gidemedik biz.. bir garibim yani kaldım buralarda diye :/
Feri ya, bu siralar bendede öyle oluyor, sebebini anlamadim. Aksamlarida sicaktan gücsüz düsüyorum, o yüzden giremedim canim.Simdi girebildim...anlamadim bu isi...aycan senin sayfandan,senin son yazdigin yere bakarak girdim...bende acilmiyor bizim topik..niyeki acaba..aksama bulusalim..tatliciklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?