Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Vitaminlerimi aliyorum, sogan kürü yapiyorum, baska bisey yapmiyorum.
Ben böyle bi diyet duymadim, sen gida yaptikca vücut daha cok strese giriyo akabindede dogal olarak hormonal dengen dahada bozuluyo.
Akisina birak, dogal beslen vede alternatif desteklerinede devam et, Yok onu yeme, cay icme, oldu ozaman yatip ölelim. Yok be arkadasim, ye ve ic herseyi öyle seymi olur allah askina.
Stres ihtiyacin olan en son sey...............

Son düzenleme:
Kizlar..Haziran 9 da kan vermistim pihtilasmayla ilgili...aslinda dehe evel kraomozom arastirmasi icin kan verdigimde Trombofili testide yapilmisti..oda pihtilasma testi..ve birsey cikmamisti..sonra benim kadin doktorum gelistirilmisi yaptiralim dedi..benim saglik sigortami arayip özelikle konustu,cünkü normalde karsilamiyeorlar,pahali tesstler diye...neticede bu gün aldim test sonucunu....

ve bende 7 kan degerinde sorun cikti..yani bende pihtilasma varmis...benim türk doktor bu testi israrla istemese..ben yine hamile kalsamda sorun yok sanip,yine bebgimi kaybedecektim...cok morelim bozuldu....2. düsükte yaptirmak istemistim..ama yasla ilgili bu tür düsükler deyip beni baslarindan saldilar..cocuklar sagliksiz yumurtaya döllenmis,yasiniz zaten ileri..düsükler normal dediler....
proleyin s-45
pölsminogan-132
krealitin serum-0,55
hemoglobin-11,4
mcv-77,8
mch-23,1
faktör v-141

Tekrar olurda hamile kalirsam..9 ay göbekten ,kan sulandirici igne yapacakmisim..ignenin dozajida cok iyi ayrlanmaliymis,yoksa bebek yine ölecek...cok ama cok yikildim...

mIyom icinde acik amelyat olamiyorum...pihtilasmadan dolayi..yani bu testi almayip amelyat olsam kanamam durdurulamayacak..sacmaliga bakarmisiniz...Laparaskopi olacagim ve benim kadin doktorum yapmayacak..Mannheim üni hastanesinde olacagim..amelyat öncesi ve sonrasi igne vurulmaliymisim..amelyat tarihi degisti yani..bu gün hastahaneyede gittik..Agustos 3 te konusma icin randevu aldik...amelyatta o zaman belli olacak...Laparaskopi olacagima sevindim aslinda,daha cabuk iylesirim..benim kadin doktorum hastaneyi arayip konustu..kendi tanidigi doktor icin randevu yapti cok iyi ve tecrubeli dedi...anelyat tarihi belli oluncada kedin doktorumu arayacagim,o tekrar görüsüp benim durumumu anlatacak...

iyice bunaldim anlayacaginiz..su pihtilasma sonucu yikti beni...sizde yoksunuz...

bu arada son hamileligimde ben KK okuduklarima dayanarak ve arastirmalarim sonucu,yastan kaynakli da hergün 1 tane 100 mg lik beb aspirini icmistim meger o yüzden hamileleigim 18. haftaya kadar gelmis..zaten bebek 16. haftada ölmüs o sekilde 2 haftada icerde kalmisti...aspirini söyledim ictigimi..icmesen ilk 3 ayda düserdi.aspirin sayesinde büyümüs ,ama sonra tabiki yeterli gelmemeis ve bebek ölmüs..

simdi yazmislar kagida gebeligin ilk ayindan itibaren clexane yada fargmin igne kullanilmali ve dozajida her ay ayrlanmali diye...

son gebeligimde türk doktora gitmedigim icin cok pismanim..eve yakin diye arka sokaktaki almana gittim..oysaki türk bana tekrar hamile kalirsan önlem olsun diye sana igne verecegim demisti,bende anlayamamistim ne diyor diye...meger düsük dozajli kan sulandirici igne verecekmis bu gün söyledi..35 yas sonrasi hastalarima veriyorum ama seninki yüksek dozajli olmaliiymis ,yeterli gelmezdi,elimded test sonucu olamdigi icin yine o bebek belkide ölecekti diip beni teselli etmeye calisti....

Kendimi sucluyorum...burda paranla birsey yaptiramiyorsun bile illahim doktor sevki olacak..2. düskten sonra 4 kez TR ye gittim, gitmisken tüm testlerimi yaptirabilirdim.aklimada gelmisti aslinda,kac kezde niyetlendim..ama israrla yasiniz ileri,genclerde bile 2,3 düsük olabilior diyip beni ikna ettiler..8 tüp kanla neler cikiyor ortaya...dikkatli olsaydim belkide bebgim ölmeyecek ve 1 ay sonrada dogacakti..Eylül 2 diye söylemislerdi muhtemel dogum tarihini..

neyse kizlar...bitmiyor sorular,cevaplar,pismanliklar..cok agladim bu gün,bagira ,bagira...Ama olan oldu artik...

Aksama mutlaka bulusalim..

Günaydin kizlar..Umarim güzel bir gün geciririz...Hava 3.4 gündür cok soguk,su an 18 derece ve yagmur yagiyor.Resmek dondum..corap,hirka ve sicak cay...bu gün daha iyiyim..

Aycan,Geschen,Umut ve diger arkadaslar aksama bulusalim....kizlar özledim sizi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım fericim kafana takma her şey düzelecek.. ben hep buralardayım sürekli bakıyorum kimseler olmuyor barim böle yazıp bırakın gene haberleşmiş oluruz.. bak bu pıhtılaşmayı öğrenmiş olman bile büyük bir ielrleme güzel arkadaşım... keşke bende hamile kalabilseydimde sebebi belli olsaydı çaresine bakardık.. bak bizde o da yok... sen merak etme benim iş yerimde aynı senin gibi oldu bir bayan hamile kalınca sürekli o iğnelerden oldu gebeliği boyunca şimdi oğlu var.. kaç tane düşükten sonra hemde.. sayısı belli değil.. ama hiç yılmadı.. bu sorun anlaşıldı ve çaresine baktılar bak kavuştu bebeğine.. seninde ola-cak ben buna kesinlikle inanıyorum.. içini rahat tut sen. Allah yardımcın olsun tatlım.

evet yaaaaa artık bi gelinde buluşalım kaçaklar :))))))
nasıl üşüyorsun yaaa ben şu anda yanıyorum nasıl sıcak buraları var ya anlatamam... acık burdada yağsa nefes alsak.. ah sıcakları yolladınız bize tabi :))) bis yanıyos şimdide... bende senii öpüyorum nanaktannnn opuyorumnanaktan

Sevgili Fericim,
gecmis olsun yazdiklarini okudum, üzüldüm, ama en azindan nedenini ögrendin buda önemli bisey, bundan sonra ona göre önlem alinacak, buda güzel bisey,
Clexane igneyi ben son tüp bebek tedavimde kullandim, cünkü Thrombozyten degerim yüksek, yani o zaman kacti bilmiyorum ama son tahlilde 428 cikti. Igne zaten hazir igne, karnindanda hic aci filan vermiyo, o yüzdende sürekli kan sulandirici hap kullaniyorum.
En azindan su saatten sonra nasil hareket edicegini biliyorsun. Bana göre gecmise takilmakla sadece psikolojini bozuyorsun, olan olmus, yarina bak biraz olumlu düsün, insan nekadar üzülürse, okadar daha üzüntü ceker hayatina.
Hani noldu sana ??? Nerde Quantum sicraman ???, aaaaaa bak kiziyorum ha, iste Allah bir sekilde dogru doktorlari dogru insanlari cikariyor karsina......., Sorularinin cevabini tek tek buluyorsun, Buda önemli bir gelisme fikrimce. Ya dünyada herkesin bir savasi var, bizimkide bebek sahibi olabilmek....
Dilerim icimizden birileri kazanir bu savasi.
Akasama görüsürüz insaallah

canım feri yazdıklarını okudum etkilendim ama bana göre düşüklerin sebebini bilmek çok çok önemli bundan sonra ona göre davranacaksın miyom ameliyatının açık olmamasına sevindim ben açık olmuştumve halen karnımda sezeryan gibi kesik var 6 yıl oldu ve halen iz gitmedi. feri ameliyata kadar soğan
suyu içsene

eda bende tüp düşünüyorum ama halen karar veremedim umut benimde alımdan geçiyor ulun bey sen neden umut u seçtin bana açıklarmısın

Ah be Umutum hicbi yenilik yok, hep ayni, is güc devam. Ya bende cok özledim, tatilin nasildi? dinlenebildinmi???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…