merhaba kızlar nerelerdesiniz ya akşam görüşelim eda sende aramıza hoşgeldin eda tüp bebeği nerde yaptıracaksın
Kizlar..Haziran 9 da kan vermistim pihtilasmayla ilgili...aslinda dehe evel kraomozom arastirmasi icin kan verdigimde Trombofili testide yapilmisti..oda pihtilasma testi..ve birsey cikmamisti..sonra benim kadin doktorum gelistirilmisi yaptiralim dedi..benim saglik sigortami arayip özelikle konustu,cünkü normalde karsilamiyeorlar,pahali tesstler diye...neticede bu gün aldim test sonucunu....
ve bende 7 kan degerinde sorun cikti..yani bende pihtilasma varmis...benim türk doktor bu testi israrla istemese..ben yine hamile kalsamda sorun yok sanip,yine bebgimi kaybedecektim...cok morelim bozuldu....2. düsükte yaptirmak istemistim..ama yasla ilgili bu tür düsükler deyip beni baslarindan saldilar..cocuklar sagliksiz yumurtaya döllenmis,yasiniz zaten ileri..düsükler normal dediler....
proleyin s-45
pölsminogan-132
krealitin serum-0,55
hemoglobin-11,4
mcv-77,8
mch-23,1
faktör v-141
Tekrar olurda hamile kalirsam..9 ay göbekten ,kan sulandirici igne yapacakmisim..ignenin dozajida cok iyi ayrlanmaliymis,yoksa bebek yine ölecek...cok ama cok yikildim...
mIyom icinde acik amelyat olamiyorum...pihtilasmadan dolayi..yani bu testi almayip amelyat olsam kanamam durdurulamayacak..sacmaliga bakarmisiniz...Laparaskopi olacagim ve benim kadin doktorum yapmayacak..Mannheim üni hastanesinde olacagim..amelyat öncesi ve sonrasi igne vurulmaliymisim..amelyat tarihi degisti yani..bu gün hastahaneyede gittik..Agustos 3 te konusma icin randevu aldik...amelyatta o zaman belli olacak...Laparaskopi olacagima sevindim aslinda,daha cabuk iylesirim..benim kadin doktorum hastaneyi arayip konustu..kendi tanidigi doktor icin randevu yapti cok iyi ve tecrubeli dedi...anelyat tarihi belli oluncada kedin doktorumu arayacagim,o tekrar görüsüp benim durumumu anlatacak...
iyice bunaldim anlayacaginiz..su pihtilasma sonucu yikti beni...sizde yoksunuz...
Günaydin kizlar..Umarim güzel bir gün geciririz...Hava 3.4 gündür cok soguk,su an 18 derece ve yagmur yagiyor.Resmek dondum..corap,hirka ve sicak cay...bu gün daha iyiyim..
Aycan,Geschen,Umut ve diger arkadaslar aksama bulusalim....kizlar özledim sizi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?