Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

fericim canım benim
senin myom tam olarak nerede ve büyüklüğü ne kadarki?? bende de var biliyorsan belki ve çok büyük benimkide rahim kadardı tüp işleminden önce hormon ilaçları dahada büyütüyor kesin büyüdü iyice.. benimde hep aklımda bir baktırayım diyorum.. kansızlığıa sebep biliyorsun ayrıca gebeliğide engelleyebiliyor. hatta ileri aşamada kansere dönüşmesi gibi sebeplerle aklımın bir köşesinde iyice geç olmadan ameliyat olma fikrim var.. ancak umutun anlattıkları açıkçası benide düşündürüyor.. mesela benim yengemde de vardı dediğin gibi sıçramış falan dediler rahminide aldılar.. yine bir akrabamızında yumurtalılarına kadar aldılar myom ameliyatına girdiklerinde oldu bu gelişmeler. bende tırsmıyor değilim. mesela en sonki işlemimde doktor alınmasını istememeişti.. fakat eğer hamile kalsaydım dayanılmaz ağrı yapacağınıda söylemişti. öte yandan almanyada kuzenimde çok uğraştı ikinci bebeğine myomdan dolayı olmuyor dediler ve aldırdı ondan sonra gerçektende hamile kaldı.. işte gel-gitlerdeyim tam olarak bende... ne yapsam bilemiyorum... ancak sen iyi bir araştır bence doğru doktoru bul risklerinide iyice bir masaya yatırın öyle gir bu işe. sonra pişman olacağın bir şey yaşama Allah korusun... Rabbim şifamızı versin.. nerden çıktı bu meretler yaa.. % 30 her kadında olabilen bir şey deyip duruyor doktorlar o da bizi buldu işte.. sınavımız uzun demekki bizim.. Allahım yardımcın olsun canım..

eşinin işi içinde üzülme hiç.. aycanın dediği gibi istese iş bulur çalışır içinde yok demekki.. bırak Allaha havale et her şeyi.. inşallah her şey yoluna girecek sen O na sığın elbet sana bir çıkış yolu gösterecek canım.. her kötü giden şeyin ardından mutlaka güzel şeyler gelir.. yeterki sabret. hayırlısıyla atlat şu zamanları ben inanıyorum her şey iyiye güzele doğru gidecek bunlar o günlerin habercisi.. bir kapı kapanır bir kapı açılır.. Allah büyük.. sen huzurunu mutluluğunu hiç kaybetme olurmu...

aycancım canım myomlar kendiliğinden asla yok olmuyor.. sonuç mutlaka ameliyat.. hatta birden fazla olanları da var ama konumu nerede olduğu yani önemli büyüklüğüde tabi. tek bildiğim civanperçemi biraz küçültebiliyormuş ama asla yok olmayacak maalesef bu et parçaları. benimki hepten büyüdü artık hissediyorum karnım çıktı resmen ağrıda yapıyor ara ara... alınması gerekli yani ama doğru doktor şart tabiki öyle herkese rast gele yaptırılacak bir operasyon değil.... Allah şifalar versin hepimize.. bakalım senin sonuçlar ne çıkacak.. yani bitkisel denemelerin hayırlı olsun canım... gelişmeleri bize anlatırsın... çok ara vermeyin ama kızlar merak ediyorum sizi.

Merhaba Arkadaşlar, geçmiş olsun diyorum...

Diğer bölümde yazdıklarımız silinince Aycan'ın peşinden buraya geldim :1rolleyes: Aycancığım, Doppelherz'in Selen ve Zinkini aldım, dün buradaki doktora gösterdim, kullanabilirsin deyince de başladım, haber edeyim dedim yerimseniben Teşekkürler canım verdiğin alternatif bilgilere :1rolleyes:

Selam Edacim,
hosgeldin, hayatim, doktorlar alternatife inanmamakla birlikte, karsida cikmazlar. Sen simdi türkiyedemisin ????
Bu topikte fazla insan degiliz, vede buradaki arkadaslarimi cok seviyorum, toplam 4 kisiyiz zaten bide arada ugrayanlar oluyor.

Sen tedaviye ne zaman basliyorsun????

kızlar ben dün geldim ama misafirlerim vardı giremedeim akşama görüşelim hepinizi ço özledim ben de herhangi bir değişiklik yok

Aksama girmeye calisicam, ama eve gec gidicem, zamanim olursa giricem. Feri sen nerlerdesin bak Umutta geldi.......

Umutcum :teytey: hosgeldin

Canım ben pazar günü döndüm İstanbula, pazartesi de hemen doktora gittim. Tedaviye bu ay başlayacaktık ama transfer toplama gününde eşim burada olmayacak görünüyor, o yüzden bir sonraki aya erteledik, muhtemelen bir 20 gün kadar sonra başlayacağız. Şimdilik destek hap ve otlar ile cycloprogynova ve de B 12 iğnesi alacağım.

Bu arada hastane raporunu çıkarıp ilaçlarımı almaya çalışıyorum...

Sizler ne durumdasınız ? Nasıl planlarınız ? Alternatif tıp ilk sırada tabii :1rolleyes:

merhabalar arkadaşlar opuyorumnanaktan
bende hayıt çayı içmeye başladım gerçekten adeti düzenlediği doğrumu kullanan varmı kararsızım boşada içmek istemiyorum birde içine şeker atıyorum yararlılığı azalıyormudur aceba bilmiyorumkismile

Kizlar yüreregim sizlarr:)a.s.

Geschenk----Simdi benim miyom...6 cm..rahmin arka duvarinda,kilcal damarlarada yapisik ve rahim agzina dogru büyüor...sol tüpüm kapali ya..miyom tüpe cok yakinmis,onun verdigi baskidanda kapali olabilirmis..

dün bir doktora daha gittim..oda amelyat mutlaka ol.ama neden laparaskopi yapmiyor dedi..bende daha rahat calismak ve tüpümü net görmek icinmis dedim..aklina yatti..ama acik amelyatin iglesme sürecinin zor oldugunu,en az 6 ay gebelik yasak dedi..benim icin sorun degil..5 yilda 3 bebek kaybettim..mesele sag salim dogurmak..yoksa 10 kez hamile klamisim ne fayda

Yarin tekrar amelyati yapacak olan doktorla görüsecegim saat 13.30 da gel dedi..hem hastane evraklarini dolduracagiz hemde konusacagiz tekrar.
.Aycan doktora güveniyorum..paraci biri degil..ihtiyacida yok..kendi yapmak istedi,cünkü cocugun yok ve rahmin korunmasi senin icin en önemli sey ama Almanlar belki bunu o an önemsemezler ve bir sorun cikinca direk kökten halledelim diyip rahmini alirlar dedi..olasilik cok az ama var....zaten benim basimada hep olmaz isler geldi bu yasima kadar..yine olamz is gelir,alirlar rahmimi

Aycan..doktor bebeklerin ölüm sebebi miyom degil dedi..cünkü 1.de miyom yoktu..2.de 3cm idi..3.ded 4 idi..ama simdi tekrar hamile kalirsan miyom bebegin gelisimine ve canli dogumuna engel olur cünkü 6 cm..ve hamile kalirsan 2-3 katina cikabilir ..ki oda hemen kalirsam..5-6 ay sonra klasam belki miyom dahada büyüp,simdi amelyat olmadigim icin pisman olup,o zaman yine olmak zorunda kalcaksin dedi..

Artik hayirlisi..zaten miyom beni rahatsiz ediyor..sürekli agrim ve idrara cikma istegim var..kesin amelyat olacagim..ne olursa olsun artik biktim usandim..Allahada dua edegegim..beni evlat sahibi yapacaksa ..amelyat sorunsuz gecsin cocuk sahibi olim...yoksada sorun ciksin alsinlar rahmimi bitsin 5 yildir yasadigim stres...

Umut canim benim hosgeldin sende...insallah iyisindir...

Aycan..Bu arada miyom sadece menepoza girince kücülen birsey,yok bile olmuyor..vucut östorojen salgiladikca büyüyor..bazi bünyede yavas,bazisinda hizli..bende 1. bebek düsütükten sonra miyom cilti 2 cm idi 1 yil dogum kontrol hapida kullandim..sadece büyümesi durdu..ama süreklide kullanamazdim..sogan suyuda ictim zamaninda sonuc alamadim..hayita ictim 3 ay..yine büyümeye devam etti..son 2 hamileligimde iyice büyüdü..

tek care amelyat...öptüm kizlarrrrrrr

Edacim hayirlisi olsun insaallah, dilerim hersey yolunda gider, bu arada vitaminlerini vede bitkilerini bol bol kullan, daha bir ayin var nasil olsa. Kac yasindasin Eda ???

Serap bitki kürlerine seker katilmaz, bitkinin kimyasini bozarsin, evet hayit gercekten etkili bir bitki.

Feri, doktorunun para pesinde kosmamasi güzel, zaten senin ona güvenmen en güzeli, kafanda soru isaretleri varsa kötü, ama yazdiklarindan okudugum kadariyla, sen doktorundan o güveni almissin, buna cok sevindim. Dilerim herseyde cok güzel gecer. Sonunda sende kucagina bebegini alirsin. Ah be Feri, ne diyeyim, Allahim saglikla kurtarsin seni. Bu miyomlarin yok olmamasi cok ilginc ya.........

Umut aksam girmemissin canim.

Kiz Geschenk, sen neler yapiyorsun, nasil gidiyo, moralin iyimi???

canım aycan açıklama getirmiş zaten illada acı geliyorsa azıcık bal kat istersen öyle içenlerde var.. Allah şifa versin.

kızlar ben dün geldim ama misafirlerim vardı giremedeim akşama görüşelim hepinizi ço özledim ben de herhangi bir değişiklik yok

hoşgeldiiiiiiiiinnnnn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
nasıl geçti gel bir arada anlat bakalım... özledim hepinizide kimseler yokk.. arada gelip gidiyoruz rastlaşmadık henüz.

bizde seni seviyoruz gülüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

öyle deme be feri.. ağzın öyle der kalbin demez amaaa... olurmu alsınlar rahatlayım hişşşşttt duymayım bi daha bunu klava: kızaerım bak sana... stres yapma rahatlat kendini gözünü seveyim Allahın bir zamanlaması taktiri vardır.. sabır bitanem sabır... bak bu yaşta giderse rahmin yumurtalıkların menapoz belirtilerin başlar Allah korusun o daha zorrr.. deme öyle töbe dee.... sorun falan çıkmasın inşallah hayırla geçer ameliyatın anne olmana vesile olur.. müjdeni bizde sevinçle paylaşırız canım benim..

bende ameliyat olma fikrini az az benimsiyorum bakalım büyük bendeki merette ya.. sağlık açısından en azından.. bebek düşüncem yok artık malum... kısırlığımı kabullendim oturdum gayetde rahatım.. Allahım böyle taktir etmiş demekki..

iyiyim tatlım çok şükür sorun yok.. misafirlerimiz var.. onları gezdiriyor memnun etmeye çalışıyoruz. işler yoğun.. bugün kırmızılara büründüm bilem :))) yuvarlanıp gidiyorum işte.. aynı tas aynı hamam.. sen neler yapıyorsun hemşom ?? tatile çıkmadınmı daha??

Edacim hayirlisi olsun insaallah, dilerim hersey yolunda gider, bu arada vitaminlerini vede bitkilerini bol bol kullan, daha bir ayin var nasil olsa. Kac yasindasin Eda ???

Benim kafam bugün çok karıştı :bbo: 4 aydır et süt balık yediğim yok endo diyetinden dolayı, 2 aydır düzenli hayıt çayı, civanperçemi, bu ay soğan kürü, agnucaston, balık yağı vs. ve FSH daha da yükselmiş :uhm: 4 ay önce 15 iken önceki ay 22 bu ay 29 !! Bu diyet bana yaramıyor galiba, metabolizmam daha da zayıfladı gibi hissetmeye başladım... Tam tüp öncesi daha da dikkatli diyet yaparken şimdi bırakmak daha faydalı olacak diye düşünmeye başladım :uhm: Kafam çok karışık kızlar yaaa, ne yapayım sizce :uhm:

İçimden bir ses diyeti bırak sadece agnucaston, DHEA ve vitaminlere devam et diyor, aslında 4 aylık gidiş de bunu gösteriyor gibi Bu arada yaş 37 canım (

Ferry, çok geçmiş olsun, bende de çikolata kisti var, maalesef o da ameliyatsız gitmiyor !!! Senin düşüklerinin sebebi myomun olabilir gibi, eğer türkiyede düşünürsen yaptırmayı benim daha önce kist ameliyatımı yapan iyi bir doktor önerebilirim, benim de bağırsağıma yakın olduğu için açık ameliyat yapmıştı ve yumurtalığımı da korumuştu... Geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
Eda, hayit ve agnus castus ayni seyler, fsh nin yükselmesine sasirdim ya....., schwarzekümmelöl kapseln (cörekotu yagi hapi), sabah 2, aksam 2, mutlaka al. bak ben 50 lerden 10 a düstüm sonra stres yapma, saglikli olan herseyi de ic vede ye. zaten tüp yaptirican ne perhizi yapiyorsun sen ya...............
Ben daha önce dhea kullandim, bi faydasini görmedim, fshyi filan engellemedi. . tabi sen belki faydasini görürsün icini karartmiyayim. Ama yukarida saydigin hic bi bitkinn ben sana fayda vericegini düsünüyorum. Balik niye yemiyorsun, ben hergün balik yagi hapida kullaniyorum, sasiriyorum, sana böyle bi diyet uygulamani doktormu söyledi. Ha FSH yi unut, beyin takiliyo, FSH ya ragmen hamile kalanlar var diger sayfalarda okuduk, zaten menogon, puregon FSH yüksek hatunlara veriliyo, hedef kaliteli vede saglikli yumurta elde etmek, sayisi degil, kaltisei önemli, aldigin o vitaminlerde, yumurta kaliteni kendine getirecek, bu arada dilerim, 2 lt. su iciyorsundur hergün

Sevgili Umut biraz daha bekleyip, cikicam haberin olsun, Feri sende esin geldiginden beri pek ugramiyon, Geschenk senin yine misafirlerin var belli, kizlar birazdan cikicam, daha fazla bekleyemicem...mafoldumben

Canım, bende endometriosis kisti olduğundan sözde bize göre bir diyet uyguluyorum bahçeci kliniğinden bir doktor yönlendirmesiyle ... Doktorun güvenilmez olduğuna karar verip bırakacaktım ki, bu sitede de bu diyetle başarı sağladığını söyleyen bir iki kişi dolayısıyla devam ettim... 4 aydır, et, süt, yumurta, balık vs. hayvansal gıda yemiyorum, çay, kahve, soda dahi yok... Şimdi de bu sonuçlarla kötü mü besleniyorum diye düşünmeye başladım kötükedihüso Bu diyeti yapalı sürekli yükseliyor, doktor da saçma sapan konuşmaya başlayınca bıraktım zaten kötükedihüso

Neyse, ne yapalım, bu sonuçla bugün epeyce moralim bozuldu, ama yapacak bir şey yok, yüksek de olsa denemek durumundayız... Hayırlısı...

Sen neler yapıyorsun, doğal akışına mı bıraktın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…