Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

yok dinlenemedim dedim ya ailece gittik ben yalnızlığa rahatlığa alışmışım çoluk çocuk gençlerin kaprisi yani dinlenmedim yoruldum ama ailece olmayınca da denizin tadı çıkmıyor bilmiyorum bitti gitti işte

Ya ben alistim, sadece esim ve ben, birilieri olunca, SIKILIYORUM, denizinde hayatinda tadini sadece esimle cikarmak istiyorum, ha iyi anlastigim arkadaslar da olabilir, ama aileden kimse..................

canım psikoloğu iyi düşünmüşün ama biz güçlü olması gerekken kişileriz bizi kimsenin üzmesine izin vermemeliyiz diyeceğim kendimi de kandıracağım bende ilk kez bu yıl okulun açılmasını istemiyorum çünkü yine aynı şeyleri yaşayacağım ama biz birbirimize deste olmalıyız

ah aycanım benim iyice elim ayağım karıştı ne yapacağımı bilmiyorum adet oldum olacağım yerimde duruyorum hayırmı şermi gitme için de isteğim kalmadı aynı şeyleri yaşamak beni çok korkutuyor

Canim arkadasim, haklisin, iyikide varsin, ama destek alayim dedim, cünkü herseferinde cekim yasasi kitabini okuyorum, bu seferde psikologa gideyim dedim, adamin beni pek anladigini sanmiyorum ama ben agliyorum vede anlatiyorum oda dinliyo, cocuk fikrini unutmam gerektigini söylüyo, adam alman, bizim kadinlarimiz icin cocuk cok önemli degil diyor, ama düsünce yapiniz farkli oldugundan sizi anlamaya calisiyorum diyo, Anlican oda bos ama bakayim belki biseye yarar

Aycan pisikolok neye dayanarak cocuk fikrini unut diyorki..sende deneyeceksin tippen imkansiz denilince birakirsin,yada sen artik istemedigine karar verirsen...hayat hersey ragmen geciyor ve biz bir karar verirsek onuda zamanla kabulleniriz...o zamanda vazgecer ve acabalari bile aklimiza getirmeyiz..

Umut canim benim..hosgeldin..sende lütfen umudunu kaybetme hepimiz bir kez daha deneyecegiz...

Ah be feri, ben birdaha tedavi düsünmüyorum, ha mucizeler hep vardir, olursa tabiiki mutlu olurum, ama bir daha tüp filan ugrasicak gücüm yok, hem maddi, hemde manevi yikim olsa 5 kez denedim olurdu....

Umut sen gittiginden beri, feriyle bizde aksamlari yazisamadik, bak sen geldin yine aksam yazilarimiz basladi

ask olsun aycan...inanki doktor,doktor gezmekten misafir agirlamaktan yorauldum..KK ded sorun vardi girilmiyordu zaten..

Ben bitkilerle, vitaminlerle yola devam edicem kizlar, biliyosunuz, hep de söylüyorum, Allahim hakkimizda hayirlisi nasilsa olsun.............

ask olsun aycan...inanki doktor,doktor gezmekten misafir agirlamaktan yorauldum..KK ded sorun vardi girilmiyordu zaten..

Askolsun, kötü anlamda söylemedim, sen yanlis anladin, birlikteyiz iste önemli olan bu. Sonra hep birlikte oluncada gayet güzel oluyor sohbetimiz..............kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…