Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

iyide burdakindede öyle yaziyo, bilemiyom feri, bide zehirlenmeyelim, bak latince adi Heracleum sphondylium, bu yazdigimda damla bundan yapilmis, HERALVENT vede 10 ml.

Ay umut bir sürü sey kullaniyoruz zaten, bosver allah askina, bitkiler 3 aydan önce etki gösteremiyorlar, onun vakti saati gelmis, on günde hangi bitki etki ediyomus, okadar Allah ona nasip etmis, oda sebebi olmus, yoksa ben 10 günde o kadar etkili bi bitki duymadim hic

Selamlar herkese.... Birkaç gün giremedim iyi kaynatmışsınız :1rolleyes:

Umutcuğum, sen de galiba benim gibi tüp denemesi arefesindesin.. Neden Umut tüp bebeği seçtiğimi sormuşsun... Ben ilkini çok da araştırmadan hızla karar verip Yeditepe'de yaptırmıştım, tutmadı... Bunda biraz araştırdım, Alman Hastanesi ekibinin epeyce övüldüğünü gördüm, şimdi o ekibin Umut'ta olması bana iyi geldi... Yedinci tüp denemesinde hamile kalan bir arkadaşım da Ulun Bey'de başarıyı yakalamıştı, o da bana daha bir güven verdi.. Bu sitede de bu doktoru epeyce öven yazılar okudum..Bir arkadaşım da embriyologlarının iyi olduğunu söyledi....Bir de merkez şu an evime kısmen yakın... Ayrıca bu kez ben devlet raporu çıkartıyorum, burası SGK ile de anlaşmalı, vs.vs. Dolayısıyla ben bu kez burada karar kıldım..Umarım son kez de olur bilmiyorumkismile

Ulun Bey ile ilk görüşmeyi yaptım, kendisini de yapıcı ve olumlu buldum, inşallah bir 15-20 güne kadar start vereceğiz... Ama ben de oldukça gerginim :çok üzgünüm: yazdıklarını öyle iyi anlıyorum ki... İnsan neredeyse o gerginlik olacağına denemeyeyim demeye geliyor :çok üzgünüm: Ama o da doğru değil... Böylesine zorlu bir sınavda güçlü durmak da bize düştü, ne yapalım, duracağız artık ! :umursamaz:

Aycan, sen de psikoloğa başladın demek.. Aslında benim de kesinlikle desteğe ihtiyacım var, hissediyorum, ama bir yandan da öylesine bir doktor fobisi oluşmaya başladı ki bende, yeni randevular ve randevular eklemek istemiyorum hayatıma kötükedihüso Şu dönem destek kitaplar okumalıyım ben de galiba en iyisi ...

Bu arada bu haplar ve otlar trafiği o kadar karıştı ki bende de, bu ay tarçın-bal-çörekotunu yine yapacaktım, reglin 6. günü oldu bugün geldi aklıma :roflol:

kizlar...Tüp Bebek Özel Bölüm
38 Yaş üstü genç hanımlar buraya

orda Badenur diye biri var..o 2 asilama 4 tüp bebek yaptirmis..tabi sonuc negatif..sonra HSG cekilmis ve tüp leri iltihap doluymus ,o yüzden embriyo tutunamiyor kiz bosu bosuna o kadar deneme,para ve stres yasamis..

isterseniz o topikte kullaniciya ayit bütün msj leri okuyunda..okuyun yasadiklarini.....simdi lap olmus,tüpler alinmis galima ve miyom vardi oda tiraslanmis..yani artik tekrar denerse sonuc pozitif olma sansi var...

Neler var..tüp bebek öncesi kisacik bir islem yapilmadigi icin olanlara bakin...ben miyomu var diye badenuru takip ediyordum..cok üzüldüm yasadiklarina..dikkatli olmak ve muhakak bilgili olup doktoruda bence yönlendirmek lazim..yoksa adamlar..toplu sünnet töteni gibi..detayli arastirma yapmadan,tüp bebek sirasina dizip insanlari para pesinde kosuyorlar..ve sonuc bir sürü madur insan....

kızlar iyi akşamlar kandiliniz kutlu olsun edacığım bilgi için teşekkür ederim ben de istanbul tüp bebeği düşünüyorum ama kesin değil adet de oldum olacağım perşembe falan istanbulda olacağım hakkımızda hayırlısı ben buralardayım gelirseniz

Umut ne güzel, sen hemen başlıyorsun o zaman tedaviye demek alkisalkisalkis Sen neden o merkezi seçtin, ben tanımıyorum orayı CADIARZU Sende sorun ne, kaçıncı denemen ?

Ferry, ben bu doktora sordum deneme öncesi rahim filmi çektirsem mi diye, eğer daha önce düşük vs. yaşasaydın bakardık, şu anda gerek yok dedi :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…