Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Eda, NIL GÜN den Cekim Yasasini okumani siddetle tavsiye ederim.
Umut, hep dua ediyorum Allahim yüzünü güldürsün canim arkadasim. Ayni sey senin icinde gecerli Edacim, dilerim cok basarili tedavi gecirip hamileyim yazarsiniz, sonrada dogurursunuz.

Feri, herkesin okadar cok hikayesi varki, KK da ne mucizeler okuyoruz, Allah vermiceksede bir sürü engel cikiyo iste.
Geschenk sen dondurulmuslari nezaman kullanmayi düsünüyosun.
Saglikla kalin

şu an düşünmüyorum... ben bıraktım iyice.. isteğimde yok açıkçası.. kısırlığı kabul ettim ben oturdum yerime... çok şükür sağlığım yerinde şu anda... Allahın taktiri.. kaderime razı olum sonuçta....

Umut yarin istanbulami gidiyorsun canim, randevu aldinmi???, Aksam giremedim, kusura bakma, istanbul tüp, hep iyi seyler yaziyorlar, hayirlisi olur insaallah. Bak doktordan, veya gittigin merkezden güzel elektrik almazsan hic baslama Umut,
Gittigin merkezde hersey dörtdörtlük olmali.....................a.s

Sen hälä toparlanamamissin, neyse biraz daha zaman. Tecrübe böyle ediniliyor iste be Geschenk, bir müddet sonra yine isticeksin, ama bukadar cabuk havlu atma...........
Bana göre önce su rahimini deforme eden miyomdan kurtul, diger sayfada okudum, bayagi kötüymüs diye yazmissin, birde risksiz hicbisey yok, tüp bebekde riskli ama yaptiriyoruz, dolayisiyla sebepsiz aciklanamayan kisirlik diyordun, belkide aciklamasi bu..............................

Son düzenleme:
Aycan..iyiym tatlim,yapacak birsey yok,mecbur iyi olmaliyiz..ayin 3 nü bekliyorum insallah erkene verir amelyat tarihini..umarim sende iyisindir?

Umut..umarim hersey yolunda gider,canim benim icimde sanki bu sefer olacak gibi bir his var..sen rahat ol.gerisi zaten Allaha kalmis..

Geschenk ..sende az dinlen ,sora yola devam tatlim...

Kizlar Aycan inanir ama inaninki su an o kadar sogukki,bataniyenin altindayim,resmen dondum,sanki Kasim ayindayiz..16 derece yagmus,offf bu havalarda insani depresif,umutsuz ,mutsuz,yapiyor...Beni bu havalar mahvetti:) cok öptüm tatliciklarim:1hug::sm_cool:

Kizlar Aycan inanir ama inaninki su an o kadar sogukki,bataniyenin altindayim,resmen dondum,sanki Kasim ayindayiz..16 derece yagmus,offf bu havalarda insani depresif,umutsuz ,mutsuz,yapiyor...Beni bu havalar mahvetti:) cok öptüm tatliciklarim:1hug::sm_cool:[/QUOTE]

Be Feri Münihtede ayni hava, soguk, yagmurlu, kasvetli, yakinda saclarim yesil cikicak :1shok:

kı zlar yoksunuz yine ben adet olmayı bekliyorum adetin 1..günü randevu alacam 2. veya 3. günü orda olacağım hayırlısı bakalım feri iyi dileklerin için sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun. ben buralardayım gelirseniz görüşürüz

merhaba umut.. nasılsın? hiç denk gelemiyorum tekinizle bile.. canım görüşme yaptınmı istanbuldamısın sen?

geshenk burda idim ama başka yerlerde idim yetişemedim yok istanbul da değilim bu aralar hiç denk gelemiyoruz iyi geceler canım

Merhaba kizlar,nasilsiniz umarim iyisinizdir..

Umut...senin son durumun ne,adet oldunmu,ist icin hersey ayarlandimi,lütfen yaz...
Aycan,canim sen nasilsin.
Geschenk,sen nasilsin tatim..

Aksam görüsemezsek bile,arada girip,hakkimizdaki son gelismeleri,yada gelisememmeleri yazalim tatlilarim..
Bende iyiym..cok karnim agiriyor galiba,regl olacam..icimde umut vardi aslinda,o da birsey oldugundan degilde ,umutsuz olmamak icin..Ayin 3 olsada doktor söylese amelyat tarihini..cok öptüm tatlilar..
opuyorumnanaktan

kızlar merhaba ben pazartesi istanbulda olacağım istanbulu bileniniz var mı ist tüp mer yani taksime en yakın semtler hangileri bana yazarmısınız ona göre kalacak yer arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…