eda selam nasılsın on line gözüküyorsun
Umut insallah hayirli heberlerle dönersin...
Aycan seninde doktorun yarin sanirim..umarim sende güzel seyler duyarsin
Geschenk sen yine firardasin umarim sende iyisindir
cok öptüm hepinizi....
kimsecikler ugramamis..
kizlar biktim usandim artik,hamile kalip düsürmekten,arastirmaktan,okumaktan,doktorlara yazmaktan.doktor doktor gezmekten..ailemin,annemin,babamin ben her aradigimda hayirli haber varmi diyip,üzülmelerinden,hayal kirikliklarindan...Bitmek tükenmek bidenlmeyen bu kisir döngüden..
Artim su cocuk mevzusunu unutup,akip giden hayata karismaliyim sanki..6 yil olacak verdigim mücale ve bunun 2-3 yili hep sakli gizli,yumurta takibi,o güblerde esimi caktirmadan ikna etme,reg gecikince umutlanma,olunca aglama,hamile olunca sevinme,sonra öldügünü ögrenince yikilma..7 gün 24 saat gelmeyecek ve hic sahip olamayacagim o cocugu hayal etmekle,her gördügüm cocuga icimin sizlamasiyla,cocuklarim yasasaydi,su yasta olacaklardi,nasil olacaklardi diye gecmise aglamakla...
bes para etmez insanlarin laf sokmalari,en zayif yerine her seferinde vurmalarindan biktimm usandimmmmmmmmmmmm...olmuyor iste olsa 3 kez aynisini yasamzdiim birakmaliyim artik bu israri busaplantiyi...cokyoruldum cokkkkkkkkkk
Fericim ,
madem acik ameliyat yapilacak git o türk doktora, onlarda acik ameliyat diyolar, bari siz yapin de....
eminim yardimci olacaktir.
Bir de miyomu 10 cm. 11 cm olan bile laparoskopi oluyorlar diyosun, seninki niye olmuyo, demekki miyom kolay bi yerde degil. Niye olumsuz düsünüyorsunki, bide güzel tarafindan bak, vücudunda senin anne olmani engelleyen bisey va vede sen bundan kurtulacaksin, önünde anne olmana engel bisey kalmicak, ha hayallerini 8 ay erteliceksin okadar.
Bak zaman zaman bende isyan ediyorum, sonrada her serde bir hayir vardir diyorum.
Her insanin hayatta bi ugrasi var, demekki bizim hayattaki ugrasimiz da bu. Keske elimizden bisey gelse.......
Benim terminim doktorda dündü, gittim, ultrashall icin 40 € para ödedim, artik sigorta ödemiyormus, ilginc.....Neyse adam bakti, hersey yolunda görünüyor dedi. Kist vede miyom yokmus, Clomifen yazdi, tabi kullanmayi düsünmüyorum...
Artik hormonlardan biktim. Smear testi filan.....siradan rutin muayene, adet gecikmesi ara sira olabilirmis, menopoza girmenize daha cok var dedi. Birde yumurtaliklarimin tembel oldugunu söyledi, ama kimi kadin cok üretirken kimi kadinin yumurtaliklari tembel dedi, clomifenle yumurtaniz olusur dedi. neyse bacim olay bundan ibaret.
Anlican hersey bildigin gibi. Ben anne olamicam fikrini zaten kabullendim. Evliligimden bisey anlamadim, anne olayim diye...... Hayatimi hayirlimi hayirsiz olucagini bilmedigim, olmayan bi cocuk icin mahvedemem. Icim tabiiki yaniyor ama Allah bana bunu layik görmüs diyorum neyapayim, al yine psikologlardayim, adam anlamiyor bile, fikri kafanizdan silin diyor, oysa ben kendin icin yasa diyor. Bu yasa kadar hic kendim icin yasamadimki ben....
Belkide hakli, düsünüyorum, allah bize yuva kurmayi nasip etti, ama evlat vermedi, ya hic evlenemeyenler yalnizliga mahkum olanlar neyapsin, Bizim ki birazda nefis olayii, insanoglu hep fazlasini ister, olmayanin pesinde kosar, neden benim bir cocugum yok???? Olmali ??, anne baba üzülüyor, yavrumun bir evladi yok diye, cevre ….onlar baska bir alem, küsümser kinar, ama kendilerini görmezler, belki cok hayirsiz bir evladi var, belki ölümü evladindan olacak, bilemeyiz, bilinmeyen okadar cok sey varki hayatimizda....................
Ah be Ferim, mutlaka ama mutlaka bir nedeni var bu yasadiklarimizin, zor seyler yasiyoruz, bunlari yaziyorum ama tabiiki zaman zaman bu cocuk hasretiyle ölmek bile istiyorum ama yapilacak hicbisey yok, Allahin merhametine siginmaktan baska, Allah hepimizin yardimcisi olsun. Icimizden sadece birinin bile cocugu olsa, inan bana ben kendim anne olmusum kadar sevinicem...............
Biraz güzel bak hayata...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?