Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Selam Kizlar,
hepinizin burda olmasina tekrar cok sevindim. Neyse Umutum sende hosgeldin.........
Pes etmek yok. Edacim raporuna sevindim, hadi bakalim hayirlisiyla insaallah.
Uzun yazmicam nette dolastim biraz bilgi topladim.

Bak sizlere yolluyorum.

RAHIM INCELIGINE KARSI (Saracoglundan kür)

Hekiminiz rahim duvarınızın incelmiş olduğunu belirtmiş ise, bir ay boyunca günde enaz 1 ençok 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içiniz. 100% nar suyu olarak satılan hazır meyve suları da bu amaçla kullanılabilir.
Dikkat!
Kimler nar suyundan uzak durmalıdırlar!
1. Rahim duvarı kalınlaşmış olanlar
2. Aşırı adet kanaması olanlar
3. Düşük tansiyonlular
4. Rahim miyomlarına bağlı ara kanama geçiren bayanlar

Miyomlar da (Kas yapılı urlar), doktor kontrolünün olumlu bir sonuç vermesine kadar, uzunca bir süre her gün civanperçemi oturma banyoları alındığında iyileşebilirler.
Oturma Banyosu: Iki büyük avuç dolusu ince kıyılmış taze bitki veya 100 gr kurutulmuş bitki, gece boyunca soğuk suda bekletilir. Ertesi gün kaynama derecesine kadar ısıtılır ve süzülerek, banyo suyuna eklenir.

Ahmet Maranki Miyom Kürü
Malzemeler:
*Aslan pençesi
*Civan perçemi
*İsteğe göre bal
Hazırlanışı:
Yarım litre suyun içerisinde bir tutam aslanpençesi ilave edin.Belirli bir müddet kaynatıldıktan sonra.Ilımaya bırakılır.Daha sonra isteğe göre bal ile tatlandırılarak her sabah içilir.
Akşamları ise yukarıda anlatılan kürden farklı olarak aslanpençesi yerine civanperçemi kullanarak yapın ve sadece akşamları için.
20 gün boyunca her sabah aslanpençesi kürü ve her akşam civanperçemi şeklinde aralıksız uygulayın.20 gün sonunda bir hafta ara verin ve bir 20 gün gün daha uygulamaya devam edin.Bu şekilde hem miyoz, menepoz gibi kadın odaklı sorunlarınıza çare bulurken hemde bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlamış olacaksınız.

inşallah en sondaki gibi olur.... ben son seçenek için duacınım valla hemen hamile kalsan kan sulandırıcısı ile myom kontrol altında geçse gitse bebiş öyle gelse myomda bebek gelirken yok olup gitse oradan... Allahım inşallah böyle olur. :Saruboceq:

canım ellerine sağlık.. çok iyi olmuş.. ben yapayım bari bu arada bunu ama ramazanda nasıl ayarlıyacam bunu.. sahur iftar şeklindemi bakalım içinden çıkabilirsem unutmadan aksatmadan deneyim de küçülse bari biraz.. nerden tebelleş olduysa çokda ağrı yapmaya başladı bana. en burada bir doktora gittim. hala bana alınmadan kalabilir diyor hem büyümüş iyicene bende şaşırdım kaldım artık. menapozla ancak kaybolur diyor açık ameliyatla alırımistersen diyor rahim kesiğinden falan bahsettim dediki sanki sezeryanla ameliyat edilince rahim kesilmiyormu dedi toparlar kendini o dedi...

Ferim dilerim 2. dilegin olur vede Cleaxane la isi götürürsün.

Geschenk bence yap hayatim, ramazan dolayisiyla sahurda icebilirsin bide iftardan sonra, bence yap
Ya bu doktorlar bunu laparoskopiyle yok edemiyolarmi nasil beceriksizler ya...................

aycan yazdığın şiiri biliyorum ve o kadar seviyorumki sık sık okurum bu arada çekim yasasını aldım ama başlamadım

Kitabi almana cok sevindim dilerim begenirsin, yazdiklarini okudum, yapisiklik icin ilac kullanicaksin ya, eminim iyi gelicek. Olumlu düsün Umut bu isin üstesinden geliceksin, sabirla bak görücen, önce kendine inan..................

feri umarım 2.si olur hadi seni göreyim hayırlı haberlerini verki bir yerden başlayalım güzel haberlere.aycanım bilgilerin için çook teşekkür ediyorum. nar suyu rahimi kalınlaştırmak için değilmi aycanım ben yanlış yazdım heralde yapışıklık için değil rahimde kalınlaşma olacakmı diye estrofom kullanıyorum geshenk lütfen miyom ameliyatı olacaksan herhangi bir yerden olma herhangi bir dr a olma en iyisini araştır kızlar lütfen beni gözönüne alın ben salak bir dr a denk geldim ve 6 yıldır uğraşıyorum eğer dr rahime yapışık olan miyomu kazımasa idi şimdi çoktan çocuğum olacaktı belkide yada kısmet belkide.bilemiyorum ama nacizane tavsiyem benim gibi gözü kapalı ameliyata gitmeyin. hayırlısı kızlar ben bugün kayınvalideme gidiyorum birkaç gün yokum yine eltinin çocukları görümcenin çocukları bana çocuğu olmuyor diye komşuların uzayda inmişim gibi bakmaları vs vs neyse kayınvalidem iyi.kaynım da internet varsa girerim yoksa geldiğimde görüşürüz sizi çooooooook seviyorum alllah yardımcımız olsun

sagol Geschenkcim...Geschenk senin miyom kac cm ve rahmin neresinde...benimki disinda rahim agzina dogru büyüyor..4 cm iken doktor alinmasina gerek yok ,hamile kalsan sadece agri yapar dedi..ama hamile kalip düsünce 6 cm oldugu ve büyümeside hizlandigi icin,ayrica sol tüpüde miom kapatmistir ve cok idrara cikiyorum,ve agrimoluyor diye alma taraftari oldular...cünkü zaten yasin ileri ve gecmis öykümden dolayi olacaksada 1 tane olacak,bari riskleri yok edeliki hamile kalirsan düsük sebebi olmasin dediler...pihtilasma zaten bir dert...
Ayrica miyomun tek cözümü operasyon yada menepoz..bütün doktorlar bu konuda hemfikir....

Umut senistanbula gidip rahim filmi cektirip gerimi geldin...keske daha evel yani gitmeden cektirseydin..ama olan olmus artik...Umut iananki su amelyattan cok korkar oldum..Doktor cok iyi isinin ehli,ama bazi riskleri ne kadar yaratmaz bunu anca amelyat sonrasi görecegiz artik....kendine cok iyi bak canim

Aycan insallah canim...hala hastalanmadim..söylemesi ayiptir,vajinaya kulak temizleme cöpü soktup baktim ucu temizmi diye birsey yok...saat 18 e kadar bekleyecegim,olmazsa test alip yarin sabah yaparim..ooff offfffff bilmiyorum artik...

Eda anlamadigim,doktor rahim filmi cekmeden nasil bilecek senin,rahminde yapisiklik,sekil bozuklugu,tüplerde aciklik,kapaliklik,iltihap varmi yokmu diye...tüp bebek icin o kadar para,zaman,stres yasayacaksin..10 dk lik bir rahimfilmi cekilmedigi icin bazi seyleri bilmeden bu yola cikacaksin..olmaz bence öyle...2-3 tüp denemesi,yada asilamadan sonra rahim filmi cekilen insanlar var..ve rahimde veya tüplerde sorun oldugu icin zaten olmayacak seylerle karsilaiyorlar..o arada giden,para,zaman,streste boso .bosuna yasanmis oluyor....

doktoruna israr et ve bence herseyden önce o HSG yi cektir bence,,,tedavine cok önemli bir isik olacak..sevgiyle kal..

canım işte bende ortada kaldım senin hikayeni bildiğim için hepten tedirginim hep aklıma sen geliyorsun zaten. iyi bir doktorada denk gelemedimki arkadaş... yani insanın içini rahatlatacak kesin şeyler söylemiyorlar. sadece ben kötü olasılıkları saydım diye olmaz o dedikleriniz ne yumurtalıklarınıza ne rahminize zarar vermez ameliyat dedi basit zaten alırım açık ameliyatla diyor.. ama kalsa da sorun değil diyor bana halbuki batma yapıyor ağrı başladı diyorum kabızlık var.. bide tüp yaptırdığım prof bana myom dolayısıyla deforme olmuş rahminiz zaten demişti... ee ne olacak peki kalsınmı bu durumda dursunmu gel de cevap al bunlardan insan gibi... offff keşke kadın doğum doktoru olsaymışım vallahi yaa :))

canım yapacam sağolsaın güzel hemşom opuyorumnanaktan ..

sorma yaa aycan beceriklisine denk gelemedim gitti ya umutun gibi birine denk gelipte yok yere bıçak yersem diye korkmuyor değilim bakalım deneyim bunlarıda küçülürse en azından rahme zarar vermez bari daha fazla.. zaten bebekten çektim elimi ayağımı bari organlarım zarar görmesinde erken menapoza falan girmeyim.

canım valla büyümüş dedi bana içinden bir tane daha çıkmış yani tek ama kendi içinde hani domateslerde patateste yumrular oluyor ya kendi içinde öyle çıkıntı yapmış.. bide resmini verdi orada boyutu yazıyorsa eve gidince bir bakiiim anlarsam yazayım sana o zaman.. benimki ilaçlardan oldu böyle kocaman hiç yok yere myom sahibi oldum başka da bi halt olmadı maalesef :)

kesinlikle katılıyorum.. çok önemli bir aşama bu...

Umutcum,
bak aynen Saracoglunun sitesinden Copy yaptim buraya tekrar yapistiriyorum

RAHIM INCELIGINE KARSI (Saracoglundan kür) (Yani kalinlastirmak icin)
Hekiminiz rahim duvarınızın incelmiş olduğunu belirtmiş ise, bir ay boyunca günde enaz 1 ençok 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içiniz. 100% nar suyu olarak satılan hazır meyve suları da bu amaçla kullanılabilir.
Dikkat!
Kimler nar suyundan uzak durmalıdırlar!
1. Rahim duvarı kalınlaşmış olanlar
2. Aşırı adet kanaması olanlar
3. Düşük tansiyonlular
4. Rahim miyomlarına bağlı ara kanama geçiren bayanlar

Fericim,
bende daha rahim filmi cektirmedim, zaten laparoskopide kamerayla girip herseye bakiyolar, sonra sana filmini bile izletiyolar inan. Laparoskopide zaten hersey elden geciriliyo, kanallar acikmi, rahim durumu v.s.

Kizlar dayanamadim test aldim 2 tane biri ucuz biri pahali.ucuz olani yaptim negatif...öbürünüde sabah ilk idrarla yapacagim..neticede reglim filan gecikmis degil,kendi kendime gelin,güveylik benimki...karnimda agiriyor zaten...neyse artik yarin sabah durum netlesir bence..gelkide bu ay gecikecegi tutar ...Hayirlisi artik...

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr delikafadulden Bize moral lazım moral a.sa.s

Sizler miyomla ben çikolata kistiyle uğraşıp duruyoruz... Kısmet olacaksa olacak arkadaşlar, öyle ya da böyle.. Bu arada hayatı zindan etmememiz lazım kendimize... Ben bu ara fena değilim gibi, tedavi sürecinde ne olur biliyorum ama şu dönem başka şeylerle de ilgileniyorum, arkadaşlarımla programlar yapıyorum, gerçekten iyi geliyor.... Bu ara bana doktor B vitamini iğneleri verdi, hapını da alıyorum, onlar da iyi geldi galiba sinirlerime...

Ferriciğim, doktora söylediğimde benim sorunumun çok belli göründüğünü asıl sorunun yumurta yetmezliği olduğunu söyledi... Tekrarlayan düşükler vs. olsaydı bakardık dedi.. Bilmiyorum, bir daha sorarım, yok derse yaptırmayız artık... Bu arada reglin kaçıncı günü bakıyorlar rahim filmine ? Tedaviye başlayacağım ikinci günü...

Canım, inşallah hamilesindir a.s Değilse de üzülme, yapacağız elimizden geleni, hem tedavilerimize hem de hayatımıza devam edeceğiz... Sen iyi bir doktor buldun mu, kötü senaryo olmayacak canım, engellerinden kurtulacaksın ve gelecek bebeğin :1rolleyes::1rolleyes:

Umutcuğum, bekliyorum tez zamanda güzel haberlerini ve tedaviye başlamanı :1rolleyes:

Aycancığım, lokman hekim gibisin bu sayfada, maaşallah canım :1rolleyes: Sen psikoloğa giderken burada bize umut vermen ne güzel :1hug: Çok teşekkür a.s

Yaradanim hic bir kulunu,darda,zorda,yoklukta,yoksullukta birakmasin...Kimseyi,kimsey muhtac etmesin.Hicbir kulunun boynunu bükük birakmasin..Bizide unutmasin..Tüm sevdiklerimize saglik,sihat versin insallahhhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…