kizlar ...Kizlar gelemi yanaginizdan öpemiii:)
Saat kac oldu yatamadim..aylardir felaket ve mutluluk senaryolari yaziyorum geceleri...uykularim kaciyor.Haftalardir 3-4 saatle yasiyorum..Esimin oglu burda,okullar kapali,19 agustosta geri gidecek,Babasini ve bilgisayari zaptetti,oyun oynuyor ne yapsin..o yüzden cok kisa araliklarla ,zorla giriyorum,ama kendime mini laptop ismarladim,.taksitle ödeyecegim...neckermann diye bir yerden,calismayanlarada veriyorlar..cumaya kadar gelir..hem hastahaneyede götürürüm...gelelim seneryolara....
Varan 1.....Felaken senaryosu..........Miyom amelyati oluyorum,hastanedeyim,aciyla.siziyla geciyor günler,taburcu oluyorum,sonra rahimde yapisiklik olusuyor,enfeksiyon oluyor,yaralarim kapanmiyor..acik olma olasiligi olan tüpümde kapali cikiyor,artik hayallerimin bile olamayacagi son beni bekliyor ve amelyat olduguma bin pisman olarak yillar geciriyorum
Varan 2....Mutluluk senaryosu......[/COLORson düsükten sonra reglim 26 günde bir oldu,bir gecen ay 22,de oldu..simdi benim yarin adet olmam lazim..hayal kuruyorum adet olamazsam,test alsam ve hamile kalmis olsam miyom sorun yasatacak ama fazla büyümese ve sorun cikarmazsa,hemen kan sulandirici igneyede baslasam,mutlu sonada ulassam....
2. seneryo icin hicbir belirti yok ama hayalini kurmakta güzel...ben 3 hamileligimdede hic belirti yasamadim 8 haftaya kadar..sadece belirti olarak cok agliyordum,hatta regliime 2.3 gün kala aglama kirizine girmistim,biri gülse niye gülüyor diye agliyordum..
sizinle bunlari paylasmak istedim....yazdiklarinizi okudum kizlar.....
Aycan...Umut.......Geschenk...Eda-11....yazdiklarfinizi yarin sakin kafayla,degerledirecegim..
Miyomlar da (Kas yapılı urlar), doktor kontrolünün olumlu bir sonuç vermesine kadar, uzunca bir süre her gün civanperçemi oturma banyoları alındığında iyileşebilirler.
Oturma Banyosu: Iki büyük avuç dolusu ince kıyılmış taze bitki veya 100 gr kurutulmuş bitki, gece boyunca soğuk suda bekletilir. Ertesi gün kaynama derecesine kadar ısıtılır ve süzülerek, banyo suyuna eklenir.
Ahmet Maranki Miyom Kürü
Malzemeler:
*Aslan pençesi
*Civan perçemi
*İsteğe göre bal
Hazırlanışı:
Yarım litre suyun içerisinde bir tutam aslanpençesi ilave edin.Belirli bir müddet kaynatıldıktan sonra.Ilımaya bırakılır.Daha sonra isteğe göre bal ile tatlandırılarak her sabah içilir.
Akşamları ise yukarıda anlatılan kürden farklı olarak aslanpençesi yerine civanperçemi kullanarak yapın ve sadece akşamları için.
20 gün boyunca her sabah aslanpençesi kürü ve her akşam civanperçemi şeklinde aralıksız uygulayın.20 gün sonunda bir hafta ara verin ve bir 20 gün gün daha uygulamaya devam edin.Bu şekilde hem miyoz, menepoz gibi kadın odaklı sorunlarınıza çare bulurken hemde bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlamış olacaksınız.
aycan yazdığın şiiri biliyorum ve o kadar seviyorumki sık sık okurum bu arada çekim yasasını aldım ama başlamadım
inşallah en sondaki gibi olur.... ben son seçenek için duacınım valla hemen hamile kalsan kan sulandırıcısı ile myom kontrol altında geçse gitse bebiş öyle gelse myomda bebek gelirken yok olup gitse oradan... Allahım inşallah böyle olur. :Saruboceq:
canım ellerine sağlık.. çok iyi olmuş.. ben yapayım bari bu arada bunu ama ramazanda nasıl ayarlıyacam bunu.. sahur iftar şeklindemi bakalım içinden çıkabilirsem unutmadan aksatmadan deneyim de küçülse bari biraz.. nerden tebelleş olduysa çokda ağrı yapmaya başladı bana. en burada bir doktora gittim. hala bana alınmadan kalabilir diyor hem büyümüş iyicene bende şaşırdım kaldım artık. menapozla ancak kaybolur diyor açık ameliyatla alırımistersen diyor rahim kesiğinden falan bahsettim dediki sanki sezeryanla ameliyat edilince rahim kesilmiyormu dedi toparlar kendini o dedi...
Ferim dilerim 2. dilegin olur vede Cleaxane la isi götürürsün.
Geschenk bence yap hayatim, ramazan dolayisiyla sahurda icebilirsin bide iftardan sonra, bence yap
Ya bu doktorlar bunu laparoskopiyle yok edemiyolarmi nasil beceriksizler ya...................
Neden dolayı yapışıklık, sende de kist mi vardı yoksa ?
Aslında ben de bu deneme öncesi rahim filmi istedim, ama doktor bana sizin durumunuzda şimdilik gerek yok dedi... 2 yıl önce Almanya'da laparoskopi ile bakılmıştı, herşey normaldi, ama bendeki endo kisti de yapışıklık yapabiliyor, doktor istemeyince tamam dedim, ama bir yandan da kafamda yaptırmak daha mı garanti olur diye kaldı CADIARZU
Ne ilacı veriyor yapışıklığa, olmazsa laparoskopi ile mi temizliyor :1shok:
feri umarım 2.si olur hadi seni göreyim hayırlı haberlerini verki bir yerden başlayalım güzel haberlere.aycanım bilgilerin için çook teşekkür ediyorum. nar suyu rahimi kalınlaştırmak için değilmi aycanım ben yanlış yazdım heralde yapışıklık için değil rahimde kalınlaşma olacakmı diye estrofom kullanıyorum geshenk lütfen miyom ameliyatı olacaksan herhangi bir yerden olma herhangi bir dr a olma en iyisini araştır kızlar lütfen beni gözönüne alın ben salak bir dr a denk geldim ve 6 yıldır uğraşıyorum eğer dr rahime yapışık olan miyomu kazımasa idi şimdi çoktan çocuğum olacaktı belkide yada kısmet belkide.bilemiyorum ama nacizane tavsiyem benim gibi gözü kapalı ameliyata gitmeyin. hayırlısı kızlar ben bugün kayınvalideme gidiyorum birkaç gün yokum yine eltinin çocukları görümcenin çocukları bana çocuğu olmuyor diye komşuların uzayda inmişim gibi bakmaları vs vs neyse kayınvalidem iyi.kaynım da internet varsa girerim yoksa geldiğimde görüşürüz sizi çooooooook seviyorum alllah yardımcımız olsun
Ferim dilerim 2. dilegin olur vede Cleaxane la isi götürürsün.
Geschenk bence yap hayatim, ramazan dolayisiyla sahurda icebilirsin bide iftardan sonra, bence yap
Ya bu doktorlar bunu laparoskopiyle yok edemiyolarmi nasil beceriksizler ya...................
sagol Geschenkcim...Geschenk senin miyom kac cm ve rahmin neresinde...benimki disinda rahim agzina dogru büyüyor..4 cm iken doktor alinmasina gerek yok ,hamile kalsan sadece agri yapar dedi..ama hamile kalip düsünce 6 cm oldugu ve büyümeside hizlandigi icin,ayrica sol tüpüde miom kapatmistir ve cok idrara cikiyorum,ve agrimoluyor diye alma taraftari oldular...cünkü zaten yasin ileri ve gecmis öykümden dolayi olacaksada 1 tane olacak,bari riskleri yok edeliki hamile kalirsan düsük sebebi olmasin dediler...pihtilasma zaten bir dert...
Ayrica miyomun tek cözümü operasyon yada menepoz..bütün doktorlar bu konuda hemfikir....
Eda anlamadigim,doktor rahim filmi cekmeden nasil bilecek senin,rahminde yapisiklik,sekil bozuklugu,tüplerde aciklik,kapaliklik,iltihap varmi yokmu diye...tüp bebek icin o kadar para,zaman,stres yasayacaksin..10 dk lik bir rahimfilmi cekilmedigi icin bazi seyleri bilmeden bu yola cikacaksin..olmaz bence öyle...2-3 tüp denemesi,yada asilamadan sonra rahim filmi cekilen insanlar var..ve rahimde veya tüplerde sorun oldugu icin zaten olmayacak seylerle karsilaiyorlar..o arada giden,para,zaman,streste boso .bosuna yasanmis oluyor....
doktoruna israr et ve bence herseyden önce o HSG yi cektir bence,,,tedavine cok önemli bir isik olacak..sevgiyle kal..
feri umarım 2.si olur hadi seni göreyim hayırlı haberlerini verki bir yerden başlayalım güzel haberlere.aycanım bilgilerin için çook teşekkür ediyorum. nar suyu rahimi kalınlaştırmak için değilmi aycanım ben yanlış yazdım heralde yapışıklık için değil rahimde kalınlaşma olacakmı diye estrofom kullanıyorum geshenk lütfen miyom ameliyatı olacaksan herhangi bir yerden olma herhangi bir dr a olma en iyisini araştır kızlar lütfen beni gözönüne alın ben salak bir dr a denk geldim ve 6 yıldır uğraşıyorum eğer dr rahime yapışık olan miyomu kazımasa idi şimdi çoktan çocuğum olacaktı belkide yada kısmet belkide.bilemiyorum ama nacizane tavsiyem benim gibi gözü kapalı ameliyata gitmeyin. hayırlısı kızlar ben bugün kayınvalideme gidiyorum birkaç gün yokum yine eltinin çocukları görümcenin çocukları bana çocuğu olmuyor diye komşuların uzayda inmişim gibi bakmaları vs vs neyse kayınvalidem iyi.kaynım da internet varsa girerim yoksa geldiğimde görüşürüz sizi çooooooook seviyorum alllah yardımcımız olsun
Eda anlamadigim,doktor rahim filmi cekmeden nasil bilecek senin,rahminde yapisiklik,sekil bozuklugu,tüplerde aciklik,kapaliklik,iltihap varmi yokmu diye...tüp bebek icin o kadar para,zaman,stres yasayacaksin..10 dk lik bir rahimfilmi cekilmedigi icin bazi seyleri bilmeden bu yola cikacaksin..olmaz bence öyle...2-3 tüp denemesi,yada asilamadan sonra rahim filmi cekilen insanlar var..ve rahimde veya tüplerde sorun oldugu icin zaten olmayacak seylerle karsilaiyorlar..o arada giden,para,zaman,streste boso .bosuna yasanmis oluyor....
doktoruna israr et ve bence herseyden önce o HSG yi cektir bence,,,tedavine cok önemli bir isik olacak..sevgiyle kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?