Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Ya kizlar, Allah verdigi herderdin, dermanini da vermis dogada sadece arayip bulmak gerekiyo, sadece umutta durum farkli serefsiz bi doktorun kurbani, ama ben inaniyorum, oda bize müjde verecek, bu olay enerji meselesi, simdi bana belki sinirleniyorsunuz ama, en umutsuz halinde bile feri 2. ihtimalden bahsediyordu, yazdiklarini okuyun bak.

Allah yardimcin olsun yasim 38 hatta 38,5 oldum

Ben inanıyorum sana canım :1rolleyes: Bir an önce alıp şu kitapları enerjimi tersine döndürmem lazım zemuszemus Temkinli olacağım diye ters kaçmasın enerjim kaydirigubbakcemile3

eda ilaçlar ile ilgili yazdıklarımı okudunmu

Okudum canım, Umuttaki arkadaş bir fiyat aldı bana Taksimde bir tanıdıkları yerden, ykş. 850 tutar raporla dedi, hemen Umutun yanındaki eczaneye sordum 1100 dedi,ü yarın taksimdekine faxlayacağım reçetemi, son fiyat çıkaracak, karar verip akşam da almaya gideceğim duruma göre... Yeni bir yere daha sormak bir iş daha geliyor bana şimdi, bu Taksimdekinin fiyatı iyi gibi geldi bana :uhm:

ya kızlaaaar ben bu rahimi nasıl düzeltecem ha aycan feri ovulasyonda yapmıştı sen yapıyormusun

yok yapmiyorum, senin rahimin düzgün biseyin yok. Nar suyu ic bak 2 kere yazdim sana canim benim, bak feri tüpüm kapali diyodu al iste miyom diyodu, hamile. Senin rahimindede bisey yok, varsada düzelcek insaallah, vücut kendini yenileyebilen bi organizma, ha selenyum kullan hücre yenileyici özelligi var umut

hani başka şeylerde yapayım ne bilim aycan aldığım ilaçları nasıl kullanacağımı yazmadın folik asit günde 1 diğerleri? birde ben bu hapları eczaneden almadım adanada amerikan pazarı diye bir yer var orda aldım dhea zaten başka yerde yok zink de yok tu

gechenk dediğiniz yerden mi aldı ilaçları ?? Gerçi 3 gün içinde almam lazımmış diye yarın hallederim diyordum CADIARZU

Aycan Hekimim bak ben Selenle Zinkimi ksatmadan alıyoruuuuuum zemuszemus Bir tanesinin içinde Folik asit de var zaten, onu ayrıca almıyorum o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…