Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

balık yağı ,zink.b kompleksi günde 1 kez yeter mi acaba

Balık yağı Murat Berksoy bana 2 sabah 2 akşam demişti, ben onu 1 sabah bir akşama düşürdüm, öyle alıyorum Umutcuğum.. Diğerlerini de sabah kahvaltıdan sonra 1 er tane şeklinde..

Bir de bu ay Ulun Bey bana adet düzenleyici cyclo prognynova verdi, onu alıyorum, ne işe yarayacak tam bilmiyorum ama, bitince adet olacağım sanırım..

Zinki Almanya'dan almıştım canım... DHEA da 21st century markasını aldım hepi 90 tane , 49 TL idi, webden alıyorum onu da... Bak onu Murat Bey yatmadan önce alırsan işe yarar dedi, bilmem doğru mu ... 3 tane birden gece yatmadan alıyorum DHEA'yı...

Türkiyede coraspirin diyolar umut, ben burda ass100 diye aliyorum, cocuk istegi olan herkadinin kullanmasi gerekiyo hatirlatayim,

Inanmiyorum ya, Umutcum ben yazimi bulamiyorum tatlim, Günde 1 tane ACE Selanyum, Folik asit sabah ve aksam kullanilacak, Zink aksam yemeginden önce günde bir kere ac karnina, ben Cörekotuyagida kullaniyorum sabah 2 aksam 2, Omega 3 balik yagi hapida iciyorum, kiz ben cok vitamin kullaniyorum. DHEA nin bir faydasini görmedigimden kullanmiyorum, Günde 1 tanede L-arginin al eger varsa, yoksa bosver zink de ayni ise yariyor, bu arada hayiti hep kullaniyoruz. Civan percemi aslan penceside var biliyosun, ya deli gibi vitamin bombasi olarak dolasiyom ortalarda.
Ha bak ben vitamin b komplexi hic kullanmadim yarin onuda laip baslicam

Aycancığım, hemen hemen aynı yaştayız, daha biraz vaktimiz var canım, dur bakalım pes etmiyoruz.. Enerji, lokman hekim, tüp, hepsine açığız kaydirigubbakcemile2

Kiz 3 tane dhea yi alip nasil uyuyorsun, acayip enerji veriyo, sositososito

Ben bu sira magnesiumada baslmistim kramp girdigi icin ayagima, is yerinde karsimda oturan adam, bitki cadisi takti adima, hergün biseyler yutuyon, haftaya yine sogan kürüne baslayayimmi diye düsünüyorum dur bakalim. Ama Eda senimi kiricam b komplexede baslicam

aycanım çooook teşekkür adiyorum b vitaminini mutlaka al bende selenyum almamıştım onu da alacağım hayıtın hapını bulamadım onuda demleyip içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…