KIZLAR günaydin...
Kesin Hamileyim...sonucu yes ---no diye belirten testen aldim..aklim karismasin diye...sonuc yes yaziyor...cok mutluyum cok...ama bir o kadarda korkak...tiroyit,kan pihtilasmasi,6 cm miyom.. 3 düsük ve 39,5 yas...ne kadarda cok korkacak seyim var..Esime söylemedim daha onun tavirlarida düsündürüyor beni..diger hamileliklerimde yaptiklari..insanliktan cikisi...
gece hic yatamadim...eger esim benim moralimi bozacak tek bir hareket yapsin..solugu tr de alacagim..2 hamileligimide burnumdan getirdi,üzüleyim,aglayayim kendimi caresiz hissedeyim diye ne gerekiyorsa yapti...
bu benim son sansim..Allahimin bana mucizesi...bu bebegimi kollarima almazsam ölümüm demektir,inanki yasayamam...
kizlar dua edin bana...cok korkuyorum..Allahim bana gecmisteki 3 aciyi unuttursun...su an kendimi öyle yanliz hissediyoruk ki..gerci bu histe degil cok yalnizim.....
yüce rappim sizlerede en kisa zamanda nasip etsin..sag,salim kucagimiza versin ...
iyiki varsiniz..yoksa kimle paylasacaktim...
Aycan--Eda cok tesekkür ederim..Yaradanim herkese sag,salim kucagina almayi nasip etsin..
Aycan esime söyledim...hayirlii ded..tekrar üzülmeni istemem dedi..bende artik nedeni belli,bu sefer birsey olmayacak dedim..konusma bu kadar sürdü..Yarin sabah doktora gidecegim,cok karisik duygular icindeyim...ama tüm negatif düsünceleri atacagim kafamdan,hep iyiyi,güzeli düsünüp hayal kuracagim...
cok sagolun canlarim benim...
umut galiba 10 gün kalcakti
geschenkte uramamis
Canım, ne yapayım, koşturuyorum bir yerlerde, raporla ilaç almaya gittim, üzerine eksik bir yazı yazmışlar, yine alamadım kötükedihüso Pazartesi sabah yine hastaneye gitmem lazım, yani bir rapor veriyorlar ama canım çıktı benneyaptımki Keyfim iyiydi, ama bu arada bazı insanlar canımı sıktı Cuma günüMoralli girmeye çalışıyorum yine de bu döneme ...
Canım yaa, 5 deneme, hem de Almanya'da, maddi manevi ne kadar zor !! Bu kadar sabrın elbet bir karşılığı olacaktır, hep dediğim gibi biz elimizden geleni yapalım da içimiz de rahat olsun... Bak dün şu şiire rastladım Can Yücel'den, ne kadar da doğru :1rolleyes:
Can Yücel - Olmuyorsa Zorlamayacaksın
Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey
varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!
Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…
Yanlış anlamayın sakın, bu şiiri umutsuzluk anlamında yazmıyorum, duygularımıza tercüman olduğundan ve de gönlümüzün rahat olması için elimizden geleni yapmanın önemi açısından bana çok yakın geldi yerimseniben Biz bu konuya takıldık hayatta, ama pekçok konuda aynı çabalar ve sonuçsuzluklar var aslında...
Yumurta ve sperm oldukça umut var arkadaşlar, ama az ama çok ! Düşe kalka yola devam
Ferriciğim, hamilesin yaaaaa, bundan daha büyük moral olur mu !!!! Tabii ki negatifleri atacağız canım, heyecanla bekliyorum doktor görüşmeni :1rolleyes: Sürü ayağını da hepimiz peşine takılalım zemuszemus
Sevgili Fericim,
yazdiklarindan cikardigim kadariyla, esin senin üzülmenden korktugu icin cocuk istemiyormus, sevindim bu seni ne kadar sevdigini gösterir. Yarin hayirlisiyla doktoruna gidersin, a bu arada ameliyat termnini iptal etmeyi unutma.....Doktorunda terminini iptal edebilir hatirlat. Hayirlisi ya, bak mübarek 3 aylardayiz sana ugur getirdi. Ne güzel
Edacim harika bir siir,
Can Yücel cok güzel yazmis, ben de öyle yaptim, olmuyorsa olmuyor dedim biraktim, ama siir gercekten duygularimi ifade ediyo.
Eda be dilerim emeklerin bosa cikmaz. Sen tedaviye baslicaksin, Zinki filan kesme sakin kaliteli yumurta önemli, birde incir kürüne basla canim yumurtalarinin cok vede kaliteli olmasi icin, ben tedavideyken bütün bunlari bilmiyordum, sen biliyorsun, bilincli yap herseyi...Anlamadigim bisey var özel degilse cok neden esinle ayri yasiyorsun, ya buraya gel yada esin tr ye dönsün. Belkide uzun süre berlikte yasamadiginizdan hamile kalamiyorsundur be canim. Neyse bu cok özel oldu dilersen cevap yazma.
Kiz Geschenk nerdesin bak yegenimiz geliyor, sen bi habersin.
ayyyyyyyy allahım bu ne güzel ne güzel bir haber geldim yazdıklarınızı yarı okudum yarı okumadım sadece ferini hamileliğine sevincimi bir an önce yazmak istedim ya çoook mutluyum ferim çoooooook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk bebeğimiz geliyor eda sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?