Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Sevgili Fericim,
yazdiklarindan cikardigim kadariyla, esin senin üzülmenden korktugu icin cocuk istemiyormus, sevindim bu seni ne kadar sevdigini gösterir. Yarin hayirlisiyla doktoruna gidersin, a bu arada ameliyat termnini iptal etmeyi unutma.....Doktorunda terminini iptal edebilir hatirlat. Hayirlisi ya, bak mübarek 3 aylardayiz sana ugur getirdi. Ne güzel

Edacim harika bir siir,
Can Yücel cok güzel yazmis, ben de öyle yaptim, olmuyorsa olmuyor dedim biraktim, ama siir gercekten duygularimi ifade ediyo.
Eda be dilerim emeklerin bosa cikmaz. Sen tedaviye baslicaksin, Zinki filan kesme sakin kaliteli yumurta önemli, birde incir kürüne basla canim yumurtalarinin cok vede kaliteli olmasi icin, ben tedavideyken bütün bunlari bilmiyordum, sen biliyorsun, bilincli yap herseyi...Anlamadigim bisey var özel degilse cok neden esinle ayri yasiyorsun, ya buraya gel yada esin tr ye dönsün. Belkide uzun süre berlikte yasamadiginizdan hamile kalamiyorsundur be canim. Neyse bu cok özel oldu dilersen cevap yazma.
Kiz Geschenk nerdesin bak yegenimiz geliyor, sen bi habersin.

Zink ve Seleni alıyorum, ayrıca agnucaston ve balıkyağı, B vitamini, DHEA... Bu ay soğan kürüne devam ediyorum, ikinci ay olarak, o yüzden incir kürü yapmadım, ama kuru incir yemeye çalışıyorum hatırladıkça... Son FSH yüksekliğinden sonra çayları eskisi gibi düzenli içmiyorum artık, ama ortalama hergün yeşil çay, bazen civanperçemi içiyorum...

Bir de en önemlisi bu kez dingin ve stressiz girmek istiyorum tedaviye, geçen sefer o kadar iş güç, koşturma arasında yaptıkki o işleri.. Kimseye söylememiştik, misafirler bile ağırladım o yüzden o arada, çok yorgundum :bbo: Bakalım bu kez farklı ilaçlar denenecek, umarım umutlarım boşa çıkmaz :kedi:

Canım benim, şiir kendimizi yıpratmamamız açısından önemli tabii.. Ama bence kendimizi olacak diye baskıyla streslere sokmadan denemekte fayda var, yumurta ve sperm bulundukça devam diyorum ben yerimseniben Bak mesela ben o şiirdeki aşk kısmını da yaşamıştım, bir sevgili için neler neler yapmamıştım olsun diye, aynen oradaki gibi kendimi bile aşmıştım kaydirigubbakcemile3 Ama bugün gerçekten içim rahat, elimden geleni yapmanın ve sorumlunun ben olmadığımı bilmenin bir rahatlığı var geriye dönüp baktığımda... Bunda da öyle olacak diye düşünüyorum..Bu tüp ve aşılamada o kadar kastımki kendimi mutlaka olacak diye, yumruta var, sperm iyi nasıl olamaz diye !! Ama şimdi işin içine kabullenmelerin de girmesi gerektiğini öğrendim daha fazla yıpranmamak için... Ama bu denememek demek değil, gücünü toplayınca bir daha düşün arkadaşım diyorum sana

Son düzenleme:
Sevgili,
Ferim bugün doktora gideceksin, hayirli haberlerini bekliyorum arkadasim. Güzel haberlerle dön insaallah, vede bir an önce yaz merakta birakma beni............

:lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne kadar sevindim anlatamam sana... Allhım sağ sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.. şu müberak günlerde yürekten diliyorum.... bizler de çoook dua et olurmu tatlım.... eşine söyleme diyecektim ama söylemişsin ve üzülmemeni istemesi bebeği istemediği anlamına gelmediğini farkettim.. yani senin sonrasında geçmişte yaşadıklarından çok etkilenmiş oysaki senin için istemiyormuş aslında değilmi... hadi hayırlı olsun canım.. hayırlı sağlıklı evlat olsun... her zaman yanındayız.. asla yalnız değilsin bunu sakın unutma Şeniz

canım hafta sonu hiç giremedim.. ramazana hazırlık yaptık görümcelerime ablalarıma her iki annemle makarna katlama gibi hamurişi hazırlıkları yaptık.. feci yoruldum sıcakta mahvediyor ateş karşısında bütün gün hamur pişirdim getir götür makarna kes derken bu sabah ayakkabılarımı giyecek halim kalmamış :))) şimdi gördüm mutlu haberi geçti bütün yorgunluğum.. çok mutlu oldum çooookkk..

çok güzel şiir... fikirlerine tamamen katılıyorum...

evet feri ayağını iyi sürü bak.. doğururken bizim adlarını say ve inşallah bu sancıları onlarda çeker diye beddua et bize.. beddua daha çabuk tutuyor ya delikafadulden

yok kıss çoook çalıştırdılar beni.. kayınvalidemle oturuyorum ya ben.. büyük kapısı.. misafirde iş de çok... yazdım yukarıda her yanım dökülüyor.. piller tamamen bitti.sempatiksalakcinni darısı başımıza aycanım... çok sevindim ilk yeğenimiz yola çıktı hadi arkası gelir inşallah... :Saruboceq: bak feri ye de çok dua etmiştim ben...

Son düzenleme:
ayyyyyyyy allahım bu ne güzel ne güzel bir haber geldim yazdıklarınızı yarı okudum yarı okumadım sadece ferini hamileliğine sevincimi bir an önce yazmak istedim ya çoook mutluyum ferim çoooooook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk bebeğimiz geliyor eda sıra sende

Selam Umutcum,
sende hosgeldin, nasil gecti dinlendinmi ??, ya Feri bugün doktora gidecekti, hala bisey yazmamis, merak icindeyim

aycanım eda geshaenk nasılsınız ya akşama gelin aycanım bende bugün zink,b kompleks,folik asit,dhea aldım bugün başlayacam selenyumu bilmiyordum çörekotu yağı ile hayıt hapı yoktu sana soracağım bunları günde kaç defa ne zamanlar içecem.kayınvalidemlerde hiç bir bitki içemedim çörekotu bal tarçını yiyemedim öfffff çok üzüldüm bende erken kaçtım. aycan benim moral kaynağım sensin ben bıraktım falan dersen ben zaten zor ayakta duruyorum valla yıkılırım hani hiçvazgeçmeyecektik yaaaaaa sizi çok özledim akşama görüşelim

aycanım sen online gözükmüyosun dinlenmedim aksine psikolojim bozuldu. aynen dediğim gibi çocuğunu kucağına alan geldi bu arada çekim yasasına başladım çok güzel olumsuz düşünceyi biz çekeriz demi

Ferriiiiii, neredesin canım, merakla bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuzzzz Gittin mi doktora, nedir son haberler, merakta bırakma bizi canım :1rolleyes:

Aycancığım, kümmeloil aklımda, bu sefer başlayamadım, ama tutmazsa hemen alıp başlayacağım ona da yerimseniben

Hamarat Gechenk, ne işler yapmışsın böyle :1rolleyes: Hani bize :icecream:hani bize

Bugün tekrar hastaneye gittim, doktor yoktu, diğer imzalayabilecek olan gıcığın tekiydi imzalamadı kötükedihüso Sekretere bırakıp çıktım, öğleden sonra tekrar gittim, kopyalarını yaptırdım, oradan Umut tüp bebeğe gidip ilaçları yazdırdım, oradaki eczane yüksek fiyat verince taksimdeki bir tanesi ile görüştüm, yarın oraya gidip alacağım inşallah ilaçları... İstanbul da nasıl sıcak, nasıl nemli !!!!, ölüyorum yorgunluktan kafamçokkarıştı Şu an koltukta sızmış durumdayım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
umut nereye gidiyon, ben saat 21 de uyurum, dün gece uyuyamadim gece 01,30-02.00 ye kadar uyuyamadim sonrada 05.30 da uyandim, yani bu aksam bidaha giremem, Ben DHEA nin hic bi faydasini görmedim. Zink vede Selenyum önemli, folik asit de hergün 1 tane yutacaksin canim, hayit hapi da öyle. Ben bir daha tüp yapmicam diyorum umutcum, Allah verirse olsun tabiiki ama özel bi cabam yok anlatabildimmi???
Bak simdi eda ve senden bekliyoruz güzel haberi, erkek kisirligi zordur, ya dinleniyorum azcik be, valla öyle cok eskisi gibi kendimi üzmüyorum, zaman zaman üzülüyorum geciyor sizinle paylasinca, ama bak umutum ben 5 kez denedim, hem maddi hem manei artik bittim

Eda o nebicim söz, tutmazsa baslarim diye, bir tek negatif düsünce varsa beyninde hic baslama, tabii seni anliyorum, kosusturmak zor, Allah yardim etsin, ilk tüp denemen nerdeydi ???, Umutda degil degilmi???

DHEA yı bana gittiğim farklı doktorlar hep önerdi Aycancığım, gerçi Tekzen Bey tam da kanıt yok ama öneriyoruz, öyle bir iddia var dedi. Ne kadar kullandın sen ? Bir de sen 5 denemeni de Münih'te aynı yerde mi yaptırdın canım CADIARZU Bak Tr de hem daha ucuz hem de epey iyi merkezler var, bir şans da buraya ver diyorum ben yerimseniben Bakarsın, havası, suyu fark yaratır Aycancığım yerimseniben

Umut sen başladın mı ilaçlarına ? Ne kadar kullanacaksın belli mi ?

edacığım hadi bakalım 2. bebek senden eda sende çekim yasası kitabını okusana çok güzel ben yeni başladım ama okuduğum yere kadar çok güzel kitabi istiklal cad de aldım eda ilaç demişin ilaç fiyatları eczaneden eczaneye değişirmi diyorsun ya diğer bir topikte asm topiğinde üyelerden birinin eşi sanki ilaç mümesili idi kızlara yardım cı oluyordu yanlış bilmiyorsam istersen bir araştıralım geshenk biliyordur geshenk girsin konuş derim

Kizlar cok agir yaziyorsunuz...............Ya Umut bak otlarla yol katediliyo, bu aksam Timur Gürkan cikti TV ye, ciftlerin beslenme sekillerini degistirerek, bide Selenyum zink v.s. gibi desteklerle hamile kalmalarini sagliyoruz diyo, ATV Haberde izledim, yani saglikli oldugunu bildigini ne varsa kullaniyorsun aslinda, bak ben cok cesit vitamin kullaniyorum, eve gel benim dersin, ot bitki, hap hap hap, lokman hekimin evi farkli degildir herhalde. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…