Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

eda, ilk denemem farkli bir merkezde yine münihte, ama diger 4 denemem ayni merkezde, ama ben doktrumu cok seviyorum, Prof, suudi arabistandan bile müsterileri geliyo. Doktorum elinden geleni yapti, Allah nasip etmemis, ben gecen yaz tr ye geldim, bi dolandirici doktorla karsilastim bidaha tövbe, ha belki Dr. Kutluk Oktay ile ilgili yazilari takip ediyorum, ama valla igne hormon deyince basim dönmeye basliyo gercekten psikolojim bozuldu, o yüzden psikologa gitmeye basladim, ama Allah verecekse otla bitkiyle versin Eda.
Bak UMUT sana nezamandir o kitabi oku diyorum, göreceksin okudukca aslinda bu girdapi kendin beyninle yarattigini göreceksin. Cok mutluyum iyiki aldin kitabi sagol

Yaa benim iternetim kesildi bu arada, yazamadım :sinifsinif:

İlkini yeditepe üniversitesinde denemiştik, alelacele, ne fiyat araştırdık, ne rapor çıkarttık, saf saf sanki ilkinde olacakmış gibi :bbo: O zaman bu fsh derdimi de bilmiyordum, kist de o deneme ile yineledi... Bu sefer umutlu olmaya çalışacağım, ama FSH da 30 çıktı kızlar geçen ay biliyorsunuz O yüzden ilki gibi kaptırmayacağım kendimi herhalde... Yarın beyoğluna gideceğim bakayım dediğiniz kitabai yazarı kimdi ?

schwarzkümmelöl fsh yi düsürüyordu canimcim ama olsun hayita devam et, da düsürür, kitabin yazari NIL GÜN

Lütfen oku, sanada daha önce dedim ama sen beni ciddiye almiyon eda, beyinlerimizin isleyisini degistirmedigimiz sürece bu girdabin icinde cikamicaz

Ben B vitamini de balık yağı da kullanıyorum, hatta Ulun Bey B vitamin iğnesi de verdi 5 tane, onları da yaptırdım, kilo yapmadı bende Umut...

Aycancığım, şanssızlık olmuş !! Bu iş de öyle bir sektör oldu ki, şaklaban dolu ortalık kötükedihüso Ben en çok Alman hastanesi ekibini duydum her yerde, o yüzden Umut bana güvenilir geldi, bakalım nasıl geçecek... Ama doktorun iyi de olsa 5 kez denediysen aynı yerde bence tebdil-i mekanda ferahlık vardır Aycanım opuyorumnanaktan Mesele sadece doktor da değil, çoğu embriyologların öneminden de bahsediyor, belli mi olur.. Hem bak benim 7. de tutturan bir arkadaşım var, bana en çok o moral verdi, hep dediği pes etmeyeceksin ! İkizleri oldu, hemen üstüne de doğal yola bir tane geldi, şimdi başını kaşıyacak zamanı olmayan 3 çocuk anası a.s Ama yıpranmanı anlıyorum tabii,çok zor duygular :çok üzgünüm:

1 i baska bir merkezde, 4 ü ayni merkezde, zaten olusan yumurta sayim en fazla 3, o da 2 si dölleniyo, allah vermeyince embriyolog napsi be eda..........mafoldumben . ben simdilik bitkilerle vücudumu vede hormonlarimi dengeliyorum, siz yaptirin merkezlerinizi anlatin bakariz. Bak Feriyede tüpbebek merkezine git dediler ama al iste yine hamile

Lütfen oku, sanada daha önce dedim ama sen beni ciddiye almiyon eda, beyinlerimizin isleyisini degistirmedigimiz sürece bu girdabin icinde cikamicaz

ben hala bir kitapçıya gidemedim, yoksa bu kez kesin okuyarak rahatlatmam lazım kendimi, biliyorum... Bir de şu geçen senelerin meşhur secret kitabını alırım belki, o zmaan çok popüler diye özellikle almamıştım, ama şimdi iyi gelir belki.. Ben yarın ilaç almaya taksime gideceğim, orada bakarım şimdi hepsine yerimseniben

2 yumurtam oldu canım yeditepede, lucrin ve 450 gonal F ile... İkisi de döllendi, biri birinci kalite idi, ama tutmadı kötükedihüso Ama aşılamada sadece hap ile 4 tane oldu, ben de anlamadım :uhm: Sonuöta o da tutmadı.. Şimdi ilaçları değişti ulun bey, bakalım fark olacak mı ?

Senin nasıldı yumurta gelişimin ?

Son düzenleme:
hadi bakalim, insaallah kaliteli güzel yumurtalarin olsun, incir kürüne baslasaydin keske ignelere baslayinca, en azindan fazla vede kalliteli olurdu

Embriyolog ne yapsın olur mu ??? Benim 7.de tutan arkadaşıma ne diyeceksin o zmaan, 6 kere bir sürü farklı yer denemiş, ama birinde tutacağı tutmuş işte, hiç de belli olmuyor bak naniknanik Hem 2 sağlam iyi sayı, kaliteli olsa yeter ...

Ferri daha önce de hamile kalmış ama, ben hiç kalamadım, farklı bir yapı sorunu olmalı bende :uhm: Nerde kaldı bu kız sahi CADIARZU Hemen yatıp dinlemmeye mi geçti yoksa :sm_cool:

hadi bakalim, insaallah kaliteli güzel yumurtalarin olsun, incir kürüne baslasaydin keske ignelere baslayinca, en azindan fazla vede kalliteli olurdu

Bu ay soğanı yapıyorum diye yapmadım inciri.. İğnelerle olur mu ki ?? Bir sorarım doktora bakalım, olur derse yaparım, yoksa da yerim artık :)))

Senin eşinde sperm sorunu var bir de galiba, nasıl, hiç mi sperm bulamıyorlar ?

EDA arkadsina Allah nasip etmis, sonunda al kulum doy bebege demis kaydirigubbakcemile3. Sen anladigim kadariyla istanbulda calisiyosun, ev hanimi degilsin...

Eda zaten benim sorunum yoktu artik ilerleyen yasimla normal, evet sperm hareketsiz vede sayi düsük, bitkisel kürlerle yüzde 25 hareketlilik oldu okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…