aycan balık yağı ve b kompleksi içmiyormusun
Yaa benim iternetim kesildi bu arada, yazamadım :sinifsinif:
İlkini yeditepe üniversitesinde denemiştik, alelacele, ne fiyat araştırdık, ne rapor çıkarttık, saf saf sanki ilkinde olacakmış gibi :bbo: O zaman bu fsh derdimi de bilmiyordum, kist de o deneme ile yineledi... Bu sefer umutlu olmaya çalışacağım, ama FSH da 30 çıktı kızlar geçen ay biliyorsunuzO yüzden ilki gibi kaptırmayacağım kendimi herhalde... Yarın beyoğluna gideceğim bakayım dediğiniz kitabai yazarı kimdi ?
Lütfen oku, sanada daha önce dedim ama sen beni ciddiye almiyon eda, beyinlerimizin isleyisini degistirmedigimiz sürece bu girdabin icinde cikamicaz
1 i baska bir merkezde, 4 ü ayni merkezde, zaten olusan yumurta sayim en fazla 3, o da 2 si dölleniyo, allah vermeyince embriyolog napsi be eda..........mafoldumben . ben simdilik bitkilerle vücudumu vede hormonlarimi dengeliyorum, siz yaptirin merkezlerinizi anlatin bakariz. Bak Feriyede tüpbebek merkezine git dediler ama al iste yine hamile
hadi bakalim, insaallah kaliteli güzel yumurtalarin olsun, incir kürüne baslasaydin keske ignelere baslayinca, en azindan fazla vede kalliteli olurdu
Embriyolog ne yapsın olur mu ??? Benim 7.de tutan arkadaşıma ne diyeceksin o zmaan, 6 kere bir sürü farklı yer denemiş, ama birinde tutacağı tutmuş işte, hiç de belli olmuyor bak naniknanik Hem 2 sağlam iyi sayı, kaliteli olsa yeter ...
Ferri daha önce de hamile kalmış ama, ben hiç kalamadım, farklı bir yapı sorunu olmalı bende :uhm: Nerde kaldı bu kız sahi CADIARZU Hemen yatıp dinlemmeye mi geçti yoksa :sm_cool:
Bu ay soğanı yapıyorum diye yapmadım inciri.. İğnelerle olur mu ki ?? Bir sorarım doktora bakalım, olur derse yaparım, yoksa da yerim artık :)))
Senin eşinde sperm sorunu var bir de galiba, nasıl, hiç mi sperm bulamıyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?