Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Gebze uzak Gechenkciğim yaaa, boşver ben alırım buradan, gelmesi sorun olur falan şimdi son anda....Gidip kendi elimle alayım yarın da içim rahat olsun... Çok teşekkür canım :1rolleyes:

eda hangi ilaçları alıyorsun ve kaç doz alıyorsun eda en fsh ın kaçtı ve ulun bey ultrason muayenesi yaptımı yani sana ne dedi detaylı anlatırmısın

tamam edacığım iyi geceler bu topik te yazın en boş adamı ben olduğum dan herkesi kendim gibi sandım hadi iyi uykular canım yarın görüşürüz

En son FSH 30ları bulmuştu Umutcuğum benneyaptımki Ulun Bey baktırmai neye yarayacak demişti, ben bu çaylar işe yaramış mı diye merak edip yaptırdım, maalesef yükselmişti geçen ay :bbo: Ulun Bey muayene etti, sağda benim çikolata kisti var, solu iyi gördü o, 2 den fazla yumurta olabilir gibi geliyor bana dedi... Şu an reglimi bekliyorum canım ve bu vitaminlerle birlikte onun verdiği cyclo prognyvayı alıyorum, sanıyorum hafta sonunda regl olup tedaviye başlayacağız...

Ben ilk tedavimde lucrin ve gonal f kullanmıştım, bu kez puregon, merionel, orgalutran ve ovitrelle yazmış reçeteye... Farklı şekilde uyarmaya çalışacak bu kez belli ki... Umuyorum bu ilaçlara daha fazla yanıt veririm Umutcuğum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
geshenk tekrar hoşgeldin canım

hoşbulduk umutcum.. ne yaptın sen tüp bebek düşüncen varmı

tamam edacığım iyi geceler bu topik te yazın en boş adamı ben olduğum dan herkesi kendim gibi sandım hadi iyi uykular canım yarın görüşürüz

yok canım sen yaz istediğin kadar ben sana çene yetiştiririm canım..

eda hayırlı olsun umut tüp bebekte mi başladın.. çok pahalı gelmişti bana orası ama doktorları çok iyi diye duyuyorum... ne zaman başlıyorsun.. uykun gelmiş galiba dönünce yazarsın yada ben geçmişi iyi bir okuyum bir ara.

Gechenkciğim, ben rapor da çıkarttım bu sefer, epey uygun olacak fiyatı gibi... Haftasonu regl olurum tahminimce, 2. günü gidip başlayacağım nasipse a.s Süreçleri yazarım size artık, şu an pozitif görünüyor herşey bana orada...

Canlarım gözlerim kapanıyor....Haydi arkası yarın :1hug:

edacım sen bana fiyatlarını yazıver benimde hakkım var aslında bide umut da mı yaptırsam bana da uzak orası işte... bende negatif sonuçtan sonra ümidimi yitirmiştim donuklarım var ama hiç ayağım gitmek istemiyor nedense denemek gelmiyor içimden..

edacım iyi geceler canım.. bu akşam ne güzel denk geldik hepinizi gördüm online ne mutlu bana.. feri yarın girer hayırlı haberlerle inşallah..

gittinmi umut.. bu akşam düzgün yazamadım bulmuşken sizi. görüşürüz inşallah.. rahim kalınlığı için aycanım sana bitki kürleri bulmuştu denedinmi canım.. progestan aslında kalınlaştırıyor eksikmi sende acaba.. adetlerin nasıl umut düzenlimi bari.

Aycan-Umut-Geschenk-Eda
canlarim benim..sizi merakta biraktim kusruma bakmayin artik..simdi anlayatim bu günümü

Gece zaten yatamadin..türk doktoru saat 10 kadar kan aliyor diye ciktim yola..saat 9 da ordaydim,icersi hinca hinc dolu,Clisanlara durumu anlattim,ama kesinlikle terminsiz zaten alamayiz,doktorunda 11 de amelyati var 10.30 da cikacak,yarin gel dediler...doktorun odadan cikmaini bekledim,ayak üstü anlatim cünkü adamin okadar hastasi varki,daha gecen hafta gittim ama beni zor hatirladi,dosyaniza bakmaliyim,kan verin ve sonuclar persembe gelir,persemde ögleden sonra gelin dedi...tabi sinir oldum...kani verip ordan ciktim..

sonra esimi aradim ,doktorla görüsemedim diye..oda geldi beraber Mannheim üni ye gittik.1 saat bekledikten sonra,tekrar kan aldilar,sonuclari öglened sonra arar söyleriz ,ona göre igneye baslarsiniz dediler,clexane igne proggesteron ve folyo yazdilar..kadin ultrasal yapmadi,cok yeni kese belki gözükmez stres olursun 3.4 gün sonra bakilir dedi..bu arada amelyatida iptal etirdik..

receteleri alip eve geldik tabi ben yorgunluktan stresten bittim..Eczaneye gittim igne yoktu ismarladim...bizi saat 4 gibi aradilar,kan degerlerinde sorun yok bhCG ye göre 4.5 haftalik gebpelik var ,igneye baslayabilirsiniz demisler...

Öglen 5 gibi gidip igneyi aldim..eve doktoruna gittim 1 saate orda bekledim,,igneyi nasil yapacagimi anlatip haydi yap dedi..siz yapin ,ben sonra yaparim dedim,olmaz dedi...neyse igneyi yaptim,ama zangir,zangir titreyerek..biraz yakti ve azda canim yandi..ama o kadarda olacak..doktordan ciktim o kadar gerilmisimki,yolda agla,agla,bacaklarimda derman yok,tranvay duragina oturup 1 saat agladim..Korkularim o kadar baskinki sevinemiyorum,belki zamanla alisirim halen soktayim..sonra eve gelip bu saate kadarda yattim...

Daha evel burda birde türk bayan doktor yer acti demistimya..yarin ordan randevu alacagim..orasi daha sakin..ama persembe benim doktora gidip konusup,ultrasallada baktiracagim tabi..insallah sorun cikmaz...

Canlarim beim Aycan,Umut,Geschenk,Eda..hep sizi düsünüyorum..cok dua ediyorum hic kimseye anlatamadiklarimi anlatim size..cok moral,destek oldunuz bana.. allahim benim hamileligimi tamamina edrirsin,sizlerede en kisa zamanda hamilelik ve kucakta bebek nasip etsin...

Amelyat olacagim diye ,bu ay pek yogunlasmamaistim aslinda ama yinede bir sans ovülasyon testi yapayim dedim,2 cizgi kirmizi oluncada öbürgün esime cilve yaptim:) geriside allaha kalmisti zaten,insallah sonuda iyi olur...

su an fazla sikayetim yok,midem bulanmiyor,az gögüslerim agiriyor,ama miyom sol tarafimda ve sol kasigim cok agiriyor,sürekli kramp giriyor..tuvalete gidince kirmizi birssey görecegim diye ödüm kopuyor..persembe konusuruz artik doktorla..progesteronu kullanacagim,daha evel agizdan almistim ama bugün doktor ayni tableti vajinadan almami söyledi..esime sordum acaba beni yanlis anladim diye hatirlmiyor..yarin artik eczaneye soracagim vajinadanda alinirmi diye...

Gelismeler bu kadar canlarim benim...sizi cok seviyorum...yarin görüsürüz..iyi uykular tatlilarim..

Son düzenleme:

gelişmeler harika. süper.. bugünlerinin keyfini çıkart. canım vajenden veriliyor bana aşılmamda böyle verilmişti.. tüpte kalçadan iğne olarak verilmişti.. o karından vurulduğun iğnende galiba pıhtılaşma önleyici dimi.. her şey yolunda bak be güzel. artık bilinçli olarak geçecek gebeliğin ve kucağına alacaksın inşallah..

Aycan-Geschenk ikinizde haklisiniz canlarim..ama ne yapim hala soktayim..insanin 3 hüsrani oluncada pozitif olamiyor..fakat artik gecmisi düsünmeyecegim,sifirladim herseyi..evhamda yapmayacagim..aycan doktordan randevu alacagim..önümüzdeki hafta icin..bugün gitmeyecegim yani..
Sizi seeviyorum canlarim..

aferin sana.. bak sakın bizi kandırıp evham yapayım demeyesin ona göre :)))) canım bak göreceksin bu sefer hiç tatsızlık olmayacak.. kucağına alacaksın hayırlısıyla anne olacaksın... sakın aksini düşünme bile... darısı başımıza canım fericim... bak sorun bulundu çaresine bakılıyor bundan iyisi şamda kayısı herşey biyana düşünsene bir kere hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt

bakın kızlar bu arada benim tahminim çıktı.. varan 3 vardı ya ferinin ihtimalleri ben inşallah bu olur demiştim hani hatırladınızmı bakın öylede oluyor myomda doğumda gidecek rüya gibi dimi.. yahu bana bu aralar bişiler oluyor dün akşamda rüya gördüm sözde bebeğim olmuş ama altını falan başkası değiştiriyor çook tatlı bişi.. sabah kalktım bizim diğer topicten bir arkadaş var o da hiç hamile kelememıştı hatta ovülasyon testi yoktu onun oralarda ben yollamıştım bu ay onunla yakalamıştı o da demezmi test yaptım sabah hamileyim.. nasıl sevindim anlatamam size... bu hafta ikinci müjde yaa Allahım ramazan arifesinde devamını getirsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…