Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Aycan-geschenk-eda sizlerde iyisiniz anladigim kadariyl...hep iyi olun canlarim....

Bende iiyiyim,sadece cok hafif gögüs agrim ve yorgunluk var...esim sinir etti beni,ogluda burda diye sesimi cikarmiyorum cocuk sahit olmasin tartismamiza ..hic birsey elini sürmüyor ama dagitmaya,pisletmeye gelince 1 numara..ev 85 mk bize zaten cok büyük..sosyal konutta oturuyoruz kirasi ucuz yeri ve mk sine göre..evin etrafida agaclik,,,evin icin agaclardan ucusan tozlarla birde beyaz tüyümsü seylerle doluyor,cam kapi acik tabi..belim,kasiklarim agiriyor rica ettim ama bosuna...süpr diyorum süpürmüyor,yedigini kaldir diyorum kaldirmiyor,oglu ondan beter..sürekli acikiyorlar,birseyler istiyorlar ama bugün hicbirsey yapmadim...

belim,kasiklarim agiriyor diyip odadn biel cikmadim..sadece kahvalti ve öglen yemegi koydum...esime tabaklari makinaya koy dedim koymamis..bende koymayacagim kalsinlar öylece mutzfakta...cöpüde at dedim atmamis zaten hava sicak kokuyor hemen..Ben odada uzaniyordum her´seyi birakip cikmislar ev darmadagin ama ellemeyecegim..bütüngün burnumun dibinde yatalak gibi yatip,yiyip,iciyor bu ne yaa..Rica ettim güya 2 gün evel bana yardimci ol diye..olmasanda kendi dagittigini topla brnim durumumu biliyorsun diye...neyse bunaltmiyim sizi...

Yarin doktora gidecegim..Artik kesenin gözükmesi lazim.5+0 oluyor.. umarim bir sorunla karsilasmam.korkuyorum diyecegim kizacaksiniz bana...ama ne yapim korkuyorum....hem ondan dosyamida alacagim,cok kalbalik oluyor,banada uzak,....Ayin 19 zunada gebeligi takip etirecegim türk bayan doktordan randevu yaptim...o zamanda 6+0 oluyor kalp atisinida insallah görürüm...

sizi seviyorum..

kizlar esim mannheim uniye gidip test sonuclarini almis,bugün söyledim iyi demelerine güvenmiyorum diye ..benim TSh-0.08 cikmis 0.27-4.20 normal araliklar yaziyor...yarin sabah doktora gidecegim,kan verim tekrar..cok moralim bozuldu..offf offffffffffffffff
iyi geceler canlarim..

İyi geceler canlarım, İstanbul yanıyor, bir de ütü yapmak zorunda kaldım, cayır cayır yanıyorum şu anda

Ferriciğim, ben hipotiroidim biliyorsun, çok TSH ölçtürmüşlüğüm var..... 0,08 çok önemli değil canım... Biraz yüksek sadece, bebeği etkileyeceğini sanmıyorum, az bir hap ayarlaması ile düzelir, ayrıca gebelikte zaten düşecektir muhtemelen bu değer, belki de hap bile gerekmez... Sakın moralini bozma, hiç moral bozacak bir değer değil bu !!! Aycan'ın dediği gibi havadan nem kapıyorsun canım, relaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxx hihoyyythihoyyyt

canım bir sürü şey yazdım teki bile gitmedi ve ben sinir oldum.. tıpkı eşine çok sinir olduğum gibi.. şimdi tek tek tekrar yazamayacağım.. özetle lütfen rica ediyorum kendine ve yeğenimize dikkat et o sorumsuz bencil kocana hiiiç aldırış etme.. sen sadece kendinle ilgilen.. bu gidişin sonu kötü son biliyorsun o yüzden hiç kimseye takılma ne kocana ne oğluna ne başkasına.. bak sen kendi sağlığına.. yavrunu kucağına alacaksın ve her şeyi unutturacak sana o minik şey :)) eşini olduğu gibi kabul et ve bırak ne hali varsa görsün koksun isterse her yer sen yorulma yine kendi temizlesin sakın yorulma ve de üzülme tatlım...

bizde seni seviyoruz... opuyorumnanaktan

Selam Kizlar,
insaallah iyisinizdir. Burasi soguk vede yagmurlu, kasvetli bi hava.
Feri hicbiseyi kafana takma derim ben, 9 ay temizlik yapmasan neolurki ????........esin rahatsiz olmuyorsa, sende olma.

Canım, Türk ve dünya edebiyatından kitapları zevkle okuyorum... Bazen belli bir yazara takılıp onun kitaplarını takip ediyorum... Ben biraz realistim galiba, o yüzden çok psikoloji detaylarına dalmak beni sıkıyor.. Hele parapsikoloji, doğaüstü güçler vs. konular sıkıyor çok.. Bir de şimdi yeni yüzyılın para eden parlayan konuları ya bunlar, daha bir şüpheyle satış meselesi gibi bakıyorum çoğuna... Pozitiff enerji vs. elbet doğru, ama bunların allanıp pullanıp "secret" ve bin türlü kitap cd tarzı sunumu bana sadece kapitalizm oyunları olarak görünüyor... Zaten hayatta yaşanmışlıklarla vardığımız sonuçları birileri satışa sunuyor gibi hissediyorum... Pozitif enerji ile mesela Mevlana ya da Goethe bağlantısı çok daha anlamlı bana göre... Şu ara elimde Nietsche'nin Zerdüşt'ü var mesela, pek de pozitif değil ama öyle gerçekçi ve de bilgece ki...:::Çok keyifle okuyorum onu...

iyi kolay gelsin sana, realist olmakla olayin hic alakasi yok, ama senin anladigin buysa söyleyecek laf yok. Su SECRET i ikidebir yazma, tekrar söylüyorum cok agir bi kitap ve sürekli tekrarlarla dolu, ben sevmedim. (Anladigim kadariyla okuyamadim diye merak iciinde oldugundan aldin, yoksa bu topikte o kitabin adini yazan sensin) Mevlana ve Goetheye diyecek biseyim yok.
Cekim Yasasinin da parapsikolojiyle alakasi yok.
Neyse senide hic kitap okumayan tipler vardirya, ama konusurken kitap kurdu sanirsin, öylemisin diye merak ettigim icin sordum
Dünya Klasiklari filan beni SIKIYOR, Klasik olmus zaten.......................
Hadi kolay gelsin sana, dilerim bugün islerin yolunda gider. Allah emeklerini bosa cikarmasin

Niye böyle tepkili bir yazı yazmışsın anlamadım !!!! Kitap kurdu görünme gibi bir derdim falan yok... Zaten kitapla ilgili bir bölüm de değil burası !!! Merak edip habire soran ve konuyu oraya getiren sensin..

Ne demek Su SECRET i ikidebir yazma !!!! Nasıl bir emir tarzı bu ?? Derdin ne senin ?

kızlar gerilmeye gerek yok.. bugün demek ikiniz içinde zor bir gün tatlıya bağlayın.. boşverin kitap konusunu kim ne isterse onu okusun.. zevkler ve renkler farklı.. tercihlerimiz hep aynı olsaydı tekdüze insancıklar olurduk.. popülasyon diye bir şey olmazdı.. herkesin kendince hayal dünyası duygu ve düşüncesi var sonuçta.. çokmu önemli kitap tercihleriniz Allahaşkına.. kırıldığınıza değmez.. ramazanmı vurdu yoksa size hee :)))))))))) sıcaklarmı yaptı...işlermi çok yoğun.... gelin siz asıl konuya.... neler yapıyorsunuz bakalım nesıl geçiyor günleriniz??

aycan demek oralar serinledi canım ayyy bizede yolla kıss acık buralar yanıyor..... Allahtan klimalı yerdeyim ben oruç o kadar etkilemiyor dışarıda çalışanlara Allah kolaylık versin... yanıyoruz ...

edacım sende ASM nin açılışını sormuştun bana Anadolu Sağlık Merkeziydi.. galiba şimdi Anadolu Sağlık Hastanesi yapmışlar adını... John Hopkins diyede yazıyor altında ortaklıkları var...

Sevgili Eda,
cok sükür bir derdim filan yok, dilerim seninde yoktur. O kitabin adini ikidebir sen yaziyorsun, biz umutla cekim yasasindan bahsediyoruz, burada birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz senin yukaridaki tarzina bakarsan, anlarsin, Asagilayici bir sekilde.
Neyse burada evlat icin bulunuyoruz, morale ihtiyacimiz var, moralsizlige degil, ayni zamandada samimiyete.............yeterince sorun var hayatimizda
Realistlige gelince, ben KK da bir sürü imkansiz hamilelikler okudum, Realist olmak gerekirse, hic sansi olmayan, doktorlarin imkansiz dedigi tipler, Demekki realizminde üstünde olan biseyler var.
Realist olalim hep birlikte pes edelim.........
Benim derdim evlat sahibi olmak, bildigim kadariyla seninki de ayni, birakalim kitaplari bence yolumuza vede ortak cikarlarimiza bakalim. Sevgilerimle vereliniortak

Sevgili Geschenk, burada toplam 2 hafta sicak oldu, onun harici hep serin, bide ne yalan söyleyeyim ben oruc tutmuyorum, Allah sana kuvvet versin bacim, yardimcin olsun Hemsom

Neyse, ben bu saçma karşılaştırma detaylarına hiç girmeyeceğim... Gechenkin dediği gibi herkesin zevkleri, düşüncesi, zevki ayrı... Ama sen kendi tercih ve düşüncelerini dikte etmektesin, farkında olarak ya da olmayarak... Bu yazım tarzın hiç hoşuma gitmedi ve de bana samimi gelmedi... Bu da benim şu anda en son ihtiyacım olan şey...

İyi günler size arkadaşlar...

Sen öyle diyorsan öyledir, karsindakini nasil bilirsin kendin gibi, dikte filan olayi degil bu, samimiyet cok önemli cünkü............

merhana...
Aycan,Edan,Geschenk,Umut...harf sirasina göre yazdim isimleri...Nasilsiniz ,umarim iyisinizdir..
evet burasi cok soguk,ürekli yagmur var,günesi özledim...

Sabah Nükler Tipa gidip kan verdim,ben 3 yildir oraya gidiyorum..degerlerimin 0.08 oldugunu gösterdim,pek önemsemediler,düsük ama zarari yok dediler..su an 125 mg kullaniyorum,kan alldilar,,bize sonuclari degisiklik yapmam gerekirse receteyle birlikte ,rapor seklinde yollayacaklar...amlamadim gitti...0.08 nasil normal oluyor...
Ordan kadin doktoruna gidecektik ama halim yoktu eve geldik yattim...simdi kalktim..birazdan gidecegim doktora,kese varmi varsa ne alemde..Umarim güzel gecer ayrica cok kabizim,zaten miyomdan vardi sorunum,cok artti,yememe ,icmeme dikkat ediyorum,bol su,posali seyler ,sabah kayisi ama faydasi yok,patlayacagim..ilac isteyecegim artik,..

Size gelismeleri yazarim canlarim benim...su kese görünsün,sonrada icinde bebek,biraz rahatlayacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…