kizlar esim mannheim uniye gidip test sonuclarini almis,bugün söyledim iyi demelerine güvenmiyorum diye ..benim TSh-0.08 cikmis 0.27-4.20 normal araliklar yaziyor...yarin sabah doktora gidecegim,kan verim tekrar..cok moralim bozuldu..offf offffffffffffffff
iyi geceler canlarim..
Aycan-geschenk-eda sizlerde iyisiniz anladigim kadariyl...hep iyi olun canlarim....
Bende iiyiyim,sadece cok hafif gögüs agrim ve yorgunluk var...esim sinir etti beni,ogluda burda diye sesimi cikarmiyorum cocuk sahit olmasin tartismamiza ..hic birsey elini sürmüyor ama dagitmaya,pisletmeye gelince 1 numara..ev 85 mk bize zaten cok büyük..sosyal konutta oturuyoruz kirasi ucuz yeri ve mk sine göre..evin etrafida agaclik,,,evin icin agaclardan ucusan tozlarla birde beyaz tüyümsü seylerle doluyor,cam kapi acik tabi..belim,kasiklarim agiriyor rica ettim ama bosuna...süpr diyorum süpürmüyor,yedigini kaldir diyorum kaldirmiyor,oglu ondan beter..sürekli acikiyorlar,birseyler istiyorlar ama bugün hicbirsey yapmadim...
belim,kasiklarim agiriyor diyip odadn biel cikmadim..sadece kahvalti ve öglen yemegi koydum...esime tabaklari makinaya koy dedim koymamis..bende koymayacagim kalsinlar öylece mutzfakta...cöpüde at dedim atmamis zaten hava sicak kokuyor hemen..Ben odada uzaniyordum her´seyi birakip cikmislar ev darmadagin ama ellemeyecegim..bütüngün burnumun dibinde yatalak gibi yatip,yiyip,iciyor bu ne yaa..Rica ettim güya 2 gün evel bana yardimci ol diye..olmasanda kendi dagittigini topla brnim durumumu biliyorsun diye...neyse bunaltmiyim sizi...
Yarin doktora gidecegim..Artik kesenin gözükmesi lazim.5+0 oluyor.. umarim bir sorunla karsilasmam.korkuyorum diyecegim kizacaksiniz bana...ama ne yapim korkuyorum....hem ondan dosyamida alacagim,cok kalbalik oluyor,banada uzak,....Ayin 19 zunada gebeligi takip etirecegim türk bayan doktordan randevu yaptim...o zamanda 6+0 oluyor kalp atisinida insallah görürüm...
sizi seviyorum..
Demek öğrencisin :1rolleyes::1rolleyes: Kolay gelsin canım...
Ben aslında bu tip kitapları hiç okumam, hiç ilgi alanım değil ... Ama şu sıra haydi bir deneyeyim dedim...
Hangi tür kitaplar okuyorsun ???, belki bizimde ilgimizi ceker.
iyi kolay gelsin sana, realist olmakla olayin hic alakasi yok, ama senin anladigin buysa söyleyecek laf yok. Su SECRET i ikidebir yazma, tekrar söylüyorum cok agir bi kitap ve sürekli tekrarlarla dolu, ben sevmedim. (Anladigim kadariyla okuyamadim diye merak iciinde oldugundan aldin, yoksa bu topikte o kitabin adini yazan sensin) Mevlana ve Goetheye diyecek biseyim yok.
Cekim Yasasinin da parapsikolojiyle alakasi yok.
Neyse senide hic kitap okumayan tipler vardirya, ama konusurken kitap kurdu sanirsin, öylemisin diye merak ettigim icin sordum
Dünya Klasiklari filan beni SIKIYOR, Klasik olmus zaten.......................
Hadi kolay gelsin sana, dilerim bugün islerin yolunda gider. Allah emeklerini bosa cikarmasin
Neyse, ben bu saçma karşılaştırma detaylarına hiç girmeyeceğim... Gechenkin dediği gibi herkesin zevkleri, düşüncesi, zevki ayrı... Ama sen kendi tercih ve düşüncelerini dikte etmektesin, farkında olarak ya da olmayarak... Bu yazım tarzın hiç hoşuma gitmedi ve de bana samimi gelmedi... Bu da benim şu anda en son ihtiyacım olan şey...
İyi günler size arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?