Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

feri dün seni çok merak ettik ama güzel haberlerini alınca çok sevindim sakın endişelenme herşey yolunda ve yolunda olacak artık olumsuz düşünmek yok topiğimizin ilk bebeği yiğenimize iyi bak feri ben daha öncede sormuştum tekrar sorayım ovulasyon testinde iki çizgiyi yani ikinci çizgi koyu olduğunda doğrumu o gün mü ilişki bir gün sonramı ben onu karıştırdım cevaplarsan sevinirim aycanım geshenk eda sizler nasılsınız akşama görüşürüz

canım yakaladım bak seni bu akşam.. iyiyiz umutcum sen nasılsın???

Umutcum yetisemedim sizlere, canim arkadasim ben hic oval. testi yapmadim sana yardimci olamicam, geschenk sen ne alemdesin, bide benim icin rüyaya yat be bacim, bu arada diger taraftaki arkadasina cok sevindim, onun niye cocugu olmuyodu be hemsom, bu arada sana helal olsun, bence o arkadasimizin hamileliginde büyük payin var, dilerim sende en yakin zamanda müjdeli haberi alirsin. bize sende müjde verirsin. Kiz hizir acil servis gibisin, sen test al yolla. kiz helal sana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Edacim sen yoksun ortalarda, insaalah güzel gecmistir günün.
Umuuuutttttum yol arkadasim, sen nasilsin? günün nasil gecti ?????
Arabesk Feri sanada iyi geceler. Sen artik gebe bi bayansin, aksam 22.00 ile sabah 05.30 arasinda uykuda olmaya bakki, vücudun kendini yenilesin, bebegini daha güzel beslesin....

Canlarım geldiiim, ancak şimdi girebildim eve.. İşten sonra Taksime gittim, ilaçlarımı aldım, inşallah uğur ve ikiz yavrular getirecekler bana kaydirigubbakcemile3 Ordan da çıkıp secret ve çekim yasası kitaplarımı aldım, görev tamamdır kızlar :lepi::lepi:

Yahu İstanbul yanıyor, bildiğiniz gibi değil, Taksimde dolaşacaktım biraz, eczacı ilaçlar dayanmaz bu sıcağa, eve gidin deyince, aceleyle kitapları aldım döndüm, kan ter içinde kaldım !!!

Eeee sizden ne haberler ??

Ferriciğiim, ne güzel haberler, çok sevindim, demek onaylandı hamilelilin, ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll alkisalkisalkisalkisalkisalkis Haydi bakalım bir bebek büyütelim de sayfada diğer inatçı sıpalar da takılsınlar seninkinin peşine :dance:kaydirigubbakcemile

Gechenkciğim, dün Umuttaki fiyatları sormuşsun. Normalde 5 000 TL dediler, raporla merkeze 1300 ödeyeceğim (daha önce ilk muayenede 150 ödemiştim, onu buradan düşecekler), ilaçlara da bugün 890 verdim. Bilmiyorum başka ek harcama çıkar mı ? Şimdilik böyle.. kaydirigubbakcemile5 Sen nerede yaptın son denemeni ? Nasıl gelişti, kaç yumurta oluştu, kaç yerleştirildi ?

Aycancığım, Umutcuğum :1hug:

kızlar geldim geç geldim tv de benim adım sam diye bir filme takıldım yeni bitti ve ben geldim ama kimseyi bulamadım kızlar secret kitabının yazarı kim ? edacığım tedavin hayırlı olsun hadi 2. bebeğimiz senden bekliyoruz allah kolaylık versin

canım ben ASM de yaptırmıştım aydın beye.. 16 yumurtam toplandı 2 verildi birinci yani en iyi kaliteydi ama tutmadı veletler... bana hastanede 2 denmişti ama doktor tel de 4 donuk var dedi... bir dahada gitmedim görüşmeye felan. ara verdim... umut tüp bebek için kalacak yerim yok başlamış olsaydım... raporla iyiymi,ş.. o rapor heyet raporumu ben aslında öyle bişi çıkarttım ama kullanmadım çünkü SGK anlaşması yok ASM nin... acaba geçerlimi doğru rapormu bendeki 150 lira verdim ve 8 ayrı doktor onay verdi tüp bebek yapmasında bir sakınca yoktur diye yazıyor sadece... muayene için ücret alınmıyordu ama benimkinde 1300 + ilaçlar dimi senin yaklaşık 2300 e yakın olacak raporla bide muayene hee dondurma işlemi için ayrı alınıyor ücret 600 tl almışlardı benden onun içinde.. aslıda bahçeci kliniği istemiştim bende baştan ama hem ücreti yüksekti.. hemde kalma sorunu vardı işte geçen yıl... nasip burayymış napalım...

Selam Umut,
The Secret cok SIKICI vede tekrarlarla dolu, ben dün yazmistim ama Eda yinede almis, ama Cekim Yasasi ve onun icerigi ayni, ama The Secret Cekim Yasasi gibi akici degil. Cekim Yasasini bitirdikten sonra, tavsiyem
% 100 Düsünce Gücü adli kitabi tavsiye ederim. Yazari Jack Ensign Addington; Tercüme: Birol Çetinkaya buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

ben okumuştum bu kitabı... güzel. bir nevi doğal psikolojik terapi.....
bende bir türkçe kitap tavsiye edeyim madem bu tip kitaplara yöneliyorsunuz.. muhammed bozdağ nın ruhsal zeka kitabını okuyun o da rahatlatıcı bir kitap...
tavuk suyuna çorba serisini de okumuşsunuzdur sanırım...
bende dünya ve türk klasiklerini almıştım kolilerce kitap bir yayınevinden bir dünya para ödemiştim hatta.. kızmışlardı bana :))) sonra kitap rafı alıp dizdim onları bir güzel...okuyamadığım çok kitap var daha.. inanın vaktim yok... çok severim ama daha derslerim var çalışmam gereken ona bile vakit bulamıyorum.. ben halkla ilişkiler mezunuyum işletmeninde 3. sınıfındayım ikinci farklı bir bölüm.. aslında ders çalışmam lazım sınavlarım yaklaşıyor... ama iş, ev çok zor hepsine yetişmek... bide bu bebek peşine düşüp ona ayırdığım vakit....

ASMnin açılımı ne canım, neresi, ben bilmiyorum ... Orada nasıldı fiyatlar ? Senin söylediğin rapor kurul raporu, o da gerekiyor tüp bebek raporu için, kurul raporu da galiba 6 ay geçerli, onu kullanmak için geç kalmadan alman laım tip bebek raporunu. Sen hastanesine göre istenen belgeleri hazırlayıp verince tüp bebek raporu çıkıyor sana... Bana Umuttakiler Haydarpaşa daha sakin oraya gidin demişlerdi, ona rağmen epey uğraştım !! Ama Zeynep Kamil vs. çok daha uzun sürüyormuş...

Ayy ne güzel 16 yumurta ve de kaliteli... Neden tutmadı acaba ? Rahim filmi çekmişler miydi sana ?

Demek öğrencisin :1rolleyes::1rolleyes: Kolay gelsin canım...

Ben aslında bu tip kitapları hiç okumam, hiç ilgi alanım değil ... Ama şu sıra haydi bir deneyeyim dedim...

Geschenk, Muhammet Bozdag ruhsal Zekayi okudum, o da sarmadi, ben Cekim Yasasi ve %100 Düsünce Gücünün tadini hicbi kitapta bulamadim. Bu arada psikolojini düzeltmeden 50 defada tüp bebek yaptirsan bos, buna ben en güzel örnegim. Beyin kilitliyo................Rahat olsaydim belki bugün bi cocugum olurdu.............
Bu arada Halklar iliskileri bitirmisin, bidaha isletme niye ????, Zaten memur degilmisin ???
bu arada dün sordugum sorulara cevap yazmamissin, su arkadasini merak ettim sorunu neydi niye hamile kalamiyordu ???:hulya:

evet canım çekildi.. yapılması gereken her şey yapıldı.. hiiiç sorun yok hiççç.. nasip başka açıklaması yok.. nasip..

Demek öğrencisin :1rolleyes::1rolleyes: Kolay gelsin canım...

Ben aslında bu tip kitapları hiç okumam, hiç ilgi alanım değil ... Ama şu sıra haydi bir deneyeyim dedim...

yoook öğrenci sayılmam. yani hem öyleyim hem değilim :)) çalışıyorum ben zaten dışarıdan okuyorum bu bölümü

canım aycanım tatlım... evet mezunum ama 2 yıllık.. dikey geçiş hakkım vardı onu değerlendirdim devam ediyorum maaşıma emekliliğime faydası olur diye... burada hiç kolay değil şartlar... bakalım bitirebilirsem inşallah.. pek ders çalışamıyorumki..

diğer sorularını da yanıtlayım kısma hemen :))) o arkadaş 2 yıllık evli son bir yıldır uğraşıyordu adetleri düzensizdi.. 3 ay hayıt içmişti ama faydası yok deyip bıraktı hala düzensizdi yani... sonra yumurta takibine kafayı taktı bulunduğu yerde bulamamış hatta testlerini ben kargoyla yollamıştım onları yaptı çift çizgiyi görünce öalışma yapmış 3 gece ilkinde yakı yapıştırmış beline.. eczanelerde satılıyor bu bel ağrısı için aslında.. bel açıklığını kapatıyormuş.. bardak kapatmak gibi bir şey yani... sonraaa o ay bal, polen yemiş... ağzında sürekli karanfil gevelemiş tarçın katmış bala .. ancak bunları her ay zaten yapıyordu... ekstradan testle yakaladı yani..ve ilk kez pozitif sonuç... hiç belirti olmamış.. üstüne bu ay dünyanın temizliğini yaptı pencereleri değişmiş halılarını yıkadı cam sil ev yerleştir hep öyle yani.. çalışıyorda.. işte olacağı varsa oluyor aycanım.. sen şu kafanaı bir rahatlatsan belkide olacak.... bakalım bende bu ay ona yolladım ya testlerden denedim yakaladım yani kırmızı çizgiyi çalışmada yaptım yinede ümit işte....

Canim insaallah sende yazarin evet hamileyim diye. Okul meselesine gelince, cok iyi asil ozaman biraz derslere kiz tembel, madem gelecegine faydasi var, üstüne dur, hem konsantrasyonunu baska yere verince belkide daha iyi olur, opuyorumnanaktan

Umut tesekkürler canim iyi dileklerin icin...ovülasyon testine ben reglin 10.günü basladim..cünkü benim reglim 26 günde bir oluyor..11..günde hafif kirmizi cizgi cikti..zaten o gün miyom icin kontrolüm vardi ayin 20 si idi doktorada sordum yumartanin durumu ne diye ,sagda solda birer tane var ve catlamamis dedi,ben kac cm diye sordum ama o miyomu cevapladi bende üstelemedim..zaten benim sol tüp kapali,demeki sagdakim ile döllenme oldu...

sonra 12. gün cizgi ikiside ayni kirmiziliktaydi hemen hemen..sonra yapmadim testi ve 2 cizgide ayni renkte olunca 24 yada 36 saat sonra catlama oluyor anlamina geliyor..ben testi sabah 11 de yapmistim,öbürsügün ögleden sonra calisma oldu...olay bundan iabaret..ban daha evelde kullandim ovülasyon testi..hepte denk getirmeye calismistim ama olmamist....Allahtan sonununda iyi olamsini diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…