Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Hayirlisi,
güzel haberlerle dön insaallah

kızlar selam nasılsınız eda aycan kendi fikrini dikte ettirmiyor sadece okuduğu ve bize yardımcı olacağını düşündüğü fikrini bana yazdı istemesem almazdım ama ben aldım aycanın sezgilerine ve samimiyetine çok çok güveniyorum ve kitabı bende çok beğendim gerçekten bana moral verdi acaba tedaviye başladığın için gerginmisin canım allah yardımcın olsun tabiii hepimizin feri bende dün sana bir sürü yazdım gitmedi bıraktım düşüncelerimi aynen kızlar yazmış boş ver 9 ay ev koksun ne olacak sonunda bebişini kucağına aldığında hepsini unutursun yiyeğenimize iyi bak ya bu tsh ile benim de başım dertte galiba aralık0.27ile 4.20 benim 4.54 çıktı buğün dra gittim çok doluydu ilaç kullanayımmı dedim bizim tetkikleri baştan yapmamız gerek onun için de randevu al yani bir kaç hafta sonraya dediler geshenk buraları da yanıyor ama öyle böyle değil ben oruç tutmuyorum ama öyle olmasına rağmen duramıyorum buralar heralde 50-60 derece var akşama görüşürüz

Ya Umut kiz cok sicakmis be orasi, oda cok anacim, insan fenalik gecirir.
Fericim nooldu terminin nasil gecti ??? Kiz yine bunalimdamisin ??? Bide suraya sen sakrak gel, bize hamileligini anlat, güzel güzel, canim ya, hadi haberini bekliyoz feri..............

Kzlar selamlar..
Doktorda cok sükür keseyi gördüm,haftasiyla uyumlu dedi..pihtilasma icin her ay hastahaneye gidip kan verecegim,ona göre ignenin dozajinda degisiklik olup olmadigi belirlenecek...birde K vitamininden yoksun gidalarla beslenecekmisim..onuda bana liste halinde vereceklermisi..haftaya gidecegiz oarayada,sevk kagidi yazdi...Tsh icinde Endokrinologieye gitmelisin dedi aslinda biliyorum ama beni 3 yil evel nükler tipa yollanisti doktorum,ordan devam ettim bende...ama haftaya Endokrinologlogada gidecegim..

Anlayacaginiz hersy yolunda..insallah böylede devam eder..miyom icinde bekleyip görecegiz ne desem yalan olur dedi..hormonlardan dolayi büyüyecek ama ne kadar olacagini ve sorun yaratip yaratmayacagina su an karar veremeyiz dedi..rahmin disinda olmasi avantajmis..agrilarim oluyor kasiklarda,miyomun oldugu kisim cok agiriyor,belmde öyle...bakalim artik dua etmekten baska yapacak birsey yok...

Yüce rappim bu mübarek günde sizlerede nasip etsin..hepimiz sag,salim kavusalim bebeklerimize..kendinize iyi bakin canlarim...

kızlar selam bakın bu saat oldu halen uyumadım topikleri karıştırırken fertiliAid diye bir ilaca rastladım hamile kalmayı sağlıyormuş aycanım sen bilirsin hiç duydunmu duymadı isen bir araştırırmısın çok övmüşler ben ilk kez duydum iyi geceler

Canim duydum ama kullanmadim, ama icinde hayit var ama zaten bir sürü ot filan iciyoruz be umut, bak önce elimizdekileri kullanalim. Mesela sendede bir sürü ot, bal, vitamin var, ama tabi sen bilirsin.

FertilAid for Women doğurganlık geliştirmek ve üreme sağlığı artırmak için tasarlanmiştir. FertilAid for Women'in fomulünün temelinde güvenli ve doğal yollardan sağlıklı yaşamı teşvik ederek hamile kalmaya yardımcı olmak yatmaktadır. Tescilli bitkisel formülü chasteberry (Vitex), kırmızı yonca çiçeği, siberian ginseng ve gingko biloba içeren FertilAid for Women, hormonal dengeyi yeniden kazanmanıza ve üreme sağlığınızı korumanıza yardımcı olabilir.

Her şişe bir aylık kaynağı içerir. FertilAid faydalarını tam olarak gerçekleştirmek 3 ay kadar sürebilir. Eğer clomid (gibi) doğurganlık ilaç alıyor iseniz FertilAid almayın.

Önerilen Kullanım: Günlük 3 kapsül alınız. Hemen alarak başlayabilirsiniz, aylık döngü içinde belirli bir süre beklemeye gerek yoktur.

Fericim, hadi bakalim güzel haberler yazmissin, cooookkkkk sevindim. Canim K Vitamininden uzak durma sebebin, K Vitamini ile kan sulandirici bir arada kullanilmaz, Allah korusun bir kaza durumunda, kanamayi durduamiyorlar, listeyi aldiginda ona göre diet uygula.
Kiz bize bol bol dua et ha,,,,,,,,,,, Canim ya, ben TSH icin endokronoloji en dogru tercih, bilmem seni niye zamaninda nükleer medizine yollamislar, Neyse bildigim kadariyla esinin oglu bugün gidiyor degilmi ????, Fericim, en son hamileligin üzerinden nekadar gecti simdi ???, Canim ya simdi Kardelenmi geliyor ??? yoksa erkek adi yazmadigindan bilmiyorum ....

Aycancigim zamaninda bana sintigrafi cekilecek diye ev doktoru oraya yolladi,bendede 2 tane 1 cm lik nodül cikti takrar fakat ici bos bezelermis..sonra onlarda bana 6 ayda bir takip icin randevu veriyorlardi,o sekil devam etti..ama endokronolojiye gidecegim..

Esimin oglu 18 zinde haftaya carsamba gidecek..
Son bebekte 23 Martta ögrendim bebegin kalp atisi yoktu..25 Martada sunu sanciyla aldilar,sonrada kürtajla temizlediler...yani 4.5 ay oluyor...

Isim konusunu bilmiyorum aycan..Kardelen hosuma gidiyor mücadele sonucu gelen bebek olacak ya..Kizm olsun isterim umarim kiz olur..kafam dagilsin kötü seyler düsünmiyim diye hep isim ariyorum kafamda...Kardelen-Zeyno-Neptün-Cemre-Duru-Yaren...ne bilim iste...öptün canim...

Bu arada günaydin..Aycan-Eda-Gschenk-umut....Kizlar hava o kadar berbatki sizlere söylesek inanmazsiniz...Hani yasamak lazim derlerya o cinsten....Bu mübarek günde Allahim hepimizin dileklerini kabul etsin...öpüldünüz..

Bu arada günaydin..Aycan-Eda-Gschenk-umut....Kizlar hava o kadar berbatki sizlere söylesek inanmazsiniz...Hani yasamak lazim derlerya o cinsten....Bu mübarek günde Allahim hepimizin dileklerini kabul etsin...öpüldünüz..

Günaydin Feri,
AMIN buradada havalar, kötü, aslinda tam yatip uyuma havasi, maalesef ben calisiyorum :smiley-cool:

Günaydin Feri,
AMIN buradada havalar, kötü, aslinda tam yatip uyuma havasi, maalesef ben calisiyorum :smiley-cool:

kızlar o yağmurlu soğuk havayı az da buraya yollayın yaaa... biz yandık bu sene.. adapazarı kaç yıllardır bu kadar sıcak olmamıştı... üstüne de ramazan.. ben oruç tutuyorum ya klimalı yerdeyim Allahtan ama işten çıkınca bayağı zaman kalıyor uyku problem oluyor bide. akşamları da tervihe gidiyorum ben Allah kabul etsin.. yoğun geçiyor yani.. sıcaklarla Allaha şükür yinede idare ediyoruz..

feri haberler iyi.. hadi istediğin isimleri takacaksın inşallah bu sefer.. Allah gönlüne göre versin.. yardımcın olsun canım

aycan şeker hemşom tatlım nasıl gidiyor??? izin al git yat dinlen madem uyku havası var.. varmı gelişme sende?? bitki ana :))))))) devammı çaylara???

umut sen yapıyormusun aycanın sana dediği kürleri.. dediğin ilacı bende çok duydum ama denemedim aman o kusur kalsın :)))

eda artık yokmu.. ne demiş öyle hoşçakalın gibi????

Eh be Geschenk, benim grup 3 kisilik, 2 si izinde, dolayisiyla onlar gelmeden ben izine cikamiyorum, Sorma az önce adap. bi arkadasla yazistim, oda cok sicak diyo. Allah ciftcinin yardimcisi olsun, yagmur yoksa kötü. Elimde olsa yollicam yagmuru ama..............Bu arada ben sogan kürü yaptim simdi 15 gün ara verdim Pazar yine 10 gün baslicam, arasira aslan penceside demliyom tabi, vitaminler bildigin gibi devam.
opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız ben bildiğiniz gibi geshenkciğim evet ot yapıyorum bakalım ne olacak allah y ardımcımız olsun kızlar buraların sıcağını anlatmaya kelime yetmez klimadanda başım ağrıyor ama çok perişanız sıcaklar bizi mahvetti görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…