merhana...
Aycan,Edan,Geschenk,Umut...harf sirasina göre yazdim isimleri...Nasilsiniz ,umarim iyisinizdir..
evet burasi cok soguk,ürekli yagmur var,günesi özledim...
Sabah Nükler Tipa gidip kan verdim,ben 3 yildir oraya gidiyorum..degerlerimin 0.08 oldugunu gösterdim,pek önemsemediler,düsük ama zarari yok dediler..su an 125 mg kullaniyorum,kan alldilar,,bize sonuclari degisiklik yapmam gerekirse receteyle birlikte ,rapor seklinde yollayacaklar...amlamadim gitti...0.08 nasil normal oluyor...
Ordan kadin doktoruna gidecektik ama halim yoktu eve geldik yattim...simdi kalktim..birazdan gidecegim doktora,kese varmi varsa ne alemde..Umarim güzel gecer ayrica cok kabizim,zaten miyomdan vardi sorunum,cok artti,yememe ,icmeme dikkat ediyorum,bol su,posali seyler ,sabah kayisi ama faydasi yok,patlayacagim..ilac isteyecegim artik,..
Size gelismeleri yazarim canlarim benim...su kese görünsün,sonrada icinde bebek,biraz rahatlayacagim...
kızlar selam bakın bu saat oldu halen uyumadım topikleri karıştırırken fertiliAid diye bir ilaca rastladım hamile kalmayı sağlıyormuş aycanım sen bilirsin hiç duydunmu duymadı isen bir araştırırmısın çok övmüşler ben ilk kez duydum iyi geceler
Kzlar selamlar..
Doktorda cok sükür keseyi gördüm,haftasiyla uyumlu dedi..pihtilasma icin her ay hastahaneye gidip kan verecegim,ona göre ignenin dozajinda degisiklik olup olmadigi belirlenecek...birde K vitamininden yoksun gidalarla beslenecekmisim..onuda bana liste halinde vereceklermisi..haftaya gidecegiz oarayada,sevk kagidi yazdi...Tsh icinde Endokrinologieye gitmelisin dedi aslinda biliyorum ama beni 3 yil evel nükler tipa yollanisti doktorum,ordan devam ettim bende...ama haftaya Endokrinologlogada gidecegim..
Anlayacaginiz hersy yolunda..insallah böylede devam eder..miyom icinde bekleyip görecegiz ne desem yalan olur dedi..hormonlardan dolayi büyüyecek ama ne kadar olacagini ve sorun yaratip yaratmayacagina su an karar veremeyiz dedi..rahmin disinda olmasi avantajmis..agrilarim oluyor kasiklarda,miyomun oldugu kisim cok agiriyor,belmde öyle...bakalim artik dua etmekten baska yapacak birsey yok...
Yüce rappim bu mübarek günde sizlerede nasip etsin..hepimiz sag,salim kavusalim bebeklerimize..kendinize iyi bakin canlarim...
feri çok sevindim canım inşallah hep böyle güzel haberlerini alırız çok öpüyorum iyi geceler
Fericim, hadi bakalim güzel haberler yazmissin, cooookkkkk sevindim. Canim K Vitamininden uzak durma sebebin, K Vitamini ile kan sulandirici bir arada kullanilmaz, Allah korusun bir kaza durumunda, kanamayi durduamiyorlar, listeyi aldiginda ona göre diet uygula.
Kiz bize bol bol dua et ha,,,,,,,,,,, Canim ya, ben TSH icin endokronoloji en dogru tercih, bilmem seni niye zamaninda nükleer medizine yollamislar, Neyse bildigim kadariyla esinin oglu bugün gidiyor degilmi ????, Fericim, en son hamileligin üzerinden nekadar gecti simdi ???, Canim ya simdi Kardelenmi geliyor ??? yoksa erkek adi yazmadigindan bilmiyorum ....
Bu arada günaydin..Aycan-Eda-Gschenk-umut....Kizlar hava o kadar berbatki sizlere söylesek inanmazsiniz...Hani yasamak lazim derlerya o cinsten....Bu mübarek günde Allahim hepimizin dileklerini kabul etsin...öpüldünüz..
Bu arada günaydin..Aycan-Eda-Gschenk-umut....Kizlar hava o kadar berbatki sizlere söylesek inanmazsiniz...Hani yasamak lazim derlerya o cinsten....Bu mübarek günde Allahim hepimizin dileklerini kabul etsin...öpüldünüz..
Günaydin Feri,
AMIN buradada havalar, kötü, aslinda tam yatip uyuma havasi, maalesef ben calisiyorum :smiley-cool:
kızlar o yağmurlu soğuk havayı az da buraya yollayın yaaa... biz yandık bu sene.. adapazarı kaç yıllardır bu kadar sıcak olmamıştı... üstüne de ramazan.. ben oruç tutuyorum ya klimalı yerdeyim Allahtan ama işten çıkınca bayağı zaman kalıyor uyku problem oluyor bide. akşamları da tervihe gidiyorum ben Allah kabul etsin.. yoğun geçiyor yani.. sıcaklarla Allaha şükür yinede idare ediyoruz..
feri haberler iyi.. hadi istediğin isimleri takacaksın inşallah bu sefer.. Allah gönlüne göre versin.. yardımcın olsun canım
aycan şeker hemşom tatlım nasıl gidiyor??? izin al git yat dinlen madem uyku havası var.. varmı gelişme sende?? bitki ana :))))))) devammı çaylara???
umut sen yapıyormusun aycanın sana dediği kürleri.. dediğin ilacı bende çok duydum ama denemedim aman o kusur kalsın :)))
eda artık yokmu.. ne demiş öyle hoşçakalın gibi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?