Canlarim benim,biricik arkadaslarim..yazamadim size kusuruma bakmayin ne olur..10 günlügüne tr ye gittim,ablamin kayinvalidesi vefat etti.Ablama 2. bir anne gibiydi..sonrada is güc,bunalim yazamadim iste...
Ben 48. gün regl oldum..ama sadece 1 gün ve 1 tane günlük pet kullandim,kahverengi lekelnme oldu o kadar..sonrada kesildi..gecen ay hadi kortizyonlu ignedendie dedik ya bu ay niye böyle oldu..bende artik saldim cayira,ne sogan kürü ne caylar,nede baska birsey yapmiyorum..önümüzdeki ay doktora gidecegim hormon testi icin..
gemisi okuyamadim yarin bkarim..hepinizi cok öptüm
Seviyorum siziiiiii
Kacak hosgeldin, basinsagolsun. Allah mekanini cennet etsin. Hormon testi icin endokronologa sevk almalisin. Beni 12 Subatta hastalanmistim, o zamandan bu yana 14.04 de reglim geldi ama bugün altinci gün vede hala gelmekte, canini sikma, Mirakelde bu ay gecikti, Dktora neden bir an önce gitmiyon ???? Ama Agnus Castus (Hayit Hapi) yada digr adi Mönchspfeffer kapseln almani tavsiye ederim, ben aliyorum 90 günlük paket aldim, 10 gün ictim, sogan kürüne 2. ciye baslicaktim bugün ama cumartesi baslicam Ne bu simdi tesllim bayragini sen cekersen..............Silkelen kendine gel.