Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Canlarim benim,biricik arkadaslarim..yazamadim size kusuruma bakmayin ne olur..10 günlügüne tr ye gittim,ablamin kayinvalidesi vefat etti.Ablama 2. bir anne gibiydi..sonrada is güc,bunalim yazamadim iste...

Ben 48. gün regl oldum..ama sadece 1 gün ve 1 tane günlük pet kullandim,kahverengi lekelnme oldu o kadar..sonrada kesildi..gecen ay hadi kortizyonlu ignedendie dedik ya bu ay niye böyle oldu..bende artik saldim cayira,ne sogan kürü ne caylar,nede baska birsey yapmiyorum..önümüzdeki ay doktora gidecegim hormon testi icin..

gemisi okuyamadim yarin bkarim..hepinizi cok öptüm

Seviyorum siziiiiii

Kacak hosgeldin, basinsagolsun. Allah mekanini cennet etsin. Hormon testi icin endokronologa sevk almalisin. Beni 12 Subatta hastalanmistim, o zamandan bu yana 14.04 de reglim geldi ama bugün altinci gün vede hala gelmekte, canini sikma, Mirakelde bu ay gecikti, Dktora neden bir an önce gitmiyon ???? Ama Agnus Castus (Hayit Hapi) yada digr adi Mönchspfeffer kapseln almani tavsiye ederim, ben aliyorum 90 günlük paket aldim, 10 gün ictim, sogan kürüne 2. ciye baslicaktim bugün ama cumartesi baslicam Ne bu simdi tesllim bayragini sen cekersen..............Silkelen kendine gel.

merhaba aycancım ben ilk soğan kürünü 13 gün uyguladım adetimin 8.günü başlamıştım 15 güne tamamlayamadım misafirlerim vardı 13. günden iki gün sonra yani adetimin 23 günü kahverengi akıntım geldi az umutlandım sonraki gün sancıyla iki üç tane kan pıtısı düştü ve kanama oldu açık renkte 6 kez test yaptım bu arada malesef negatif sonuç aldım bende bu kanamayı adet saydım ve ikinci kürüme başladım 0 tarihi baz alarak 10 gün öncesinde başladım 10 gün kullancam canım bakalım hayırlısı sonuçları paylaşırım.

iyide zenfelim, incir kürü 21 gün yapiliyor bildigim kadariyla..........Tecrübelerini paylasmana cok sevinirim.

slm arkadaşım,sizleri buradan takip ediyorum hep,okuyorum yazdıklarınızı.gönderdiğin ilacı o ay kullanamadım eşim iş dolayısıyle burda değildi,bu ay nasip oldu kullandık.4 tane yumurta oluştu,2si iyiydi.ama sanırım tutunamadılar,bugün adetim geldi berbat sancılarla.bayağı umutlanlden mıştım herşey yolundaydı,olmadı.cuma adetin 3.günü bakalım ne diyecek dr.bitkisellerede başladım bugünden.seni haberdar edeyim dedim,keşke müjde verebilseydim.tekrar tşk ler.umarım herşey iyi gidiyordur,sağlıkla al bebişini kucağına.

canım, hayırlısı olsun. ne diyeceğimi bilemiyorum. bir kaç ay dinlen, bu süre içinde de bitkisel birşeyler yap. ben bitkilere inanıyorum. inşallah diğer sefer olur.

canim cok sagol, ben dün cevabini kacirmisim, ama bugün baslarim sogan kürüne. Bende dün kimse cevap vermedi diye icin icin bozulmustum toprakcim. 15 gün yaptim gecen sefer

bu seferde adetine tahmini 10 gün kala başlayıp 10 gün yapacaksın. sonra inciride 21 gün+7 gün ara+21 gün şeklinde toplamda 42 gün. bu arada da adetinle beraber böğürtlen kökünüde yapabilirsin adetle başlayıp 14 gün yapıp bırak. sonra tekrarla.

Canlarim benim,biricik arkadaslarim..yazamadim size kusuruma bakmayin ne olur..10 günlügüne tr ye gittim,ablamin kayinvalidesi vefat etti.Ablama 2. bir anne gibiydi..sonrada is güc,bunalim yazamadim iste...

Ben 48. gün regl oldum..ama sadece 1 gün ve 1 tane günlük pet kullandim,kahverengi lekelnme oldu o kadar..sonrada kesildi..gecen ay hadi kortizyonlu ignedendie dedik ya bu ay niye böyle oldu..bende artik saldim cayira,ne sogan kürü ne caylar,nede baska birsey yapmiyorum..önümüzdeki ay doktora gidecegim hormon testi icin..

Seviyorum siziiiiii

fericiğim başınız sağolsun. arada haber ver, böyle kayboluyorsun merak ediyoruz.

canım, hayırlısı olsun. ne diyeceğimi bilemiyorum. bir kaç ay dinlen, bu süre içinde de bitkisel birşeyler yap. ben bitkilere inanıyorum. inşallah diğer sefer olur.

inşallah canım.başladım zaten bitkisellere.bu ay dinleneceğiz zaten çünkü iğnenin etkisi sürermiş bir iki ay.rabbim hayırlısını versin hepimize.

Seviyorum siziiiiii

cnm başınız sağolsun çok merak ettik seni..
lütfen habersiz kaybbolma bir daha...

Aycan, 30 martta adet olduktan 18 gun sonra yine adet oldum!!! Normal sekilde geldi ve gitti ne az nede cok, simdi bu da ne demek oluyor? anlamadim, ama sanirim uc haftadir farkli marka hayit kapsullerine baslamistim acaba diyorum bunun etkisiylemidir, bu kapsuller daha mi sert geldi diye yorumluyorum degisikligi,ben yine devam edecegim bakalim uc hafta sonra nasil gelisecek merak ediyorum. aksamlari melisa otu ve civanpercemi otunu demleyip iciyorum, Tr'den getirttigim ari sutu-bal-polen 6 aydir her sabah aliyorum, bir tek sogan kuru'ne elim varmiyor baslamaya hiccc canim istemiyor nedense baslamaya. Vitaminlerden B12(etle aram pek iyi degildir) D, selenyum/cinko aliyorum, simdilik bu kadarla yetiniyorum, isyerinde sallama adacayi iciyorum. Yani elimden geldigince ostrojen tasiyan ne varsa tuketmeye calisiyorum eksilmesin diye.
Sende gelismeler nasil?

Feri merhaba, basiniz sagolsun.
Sen mucadeleci Feri olarak havluyu ring'e atarsan bizler ne yapmaliyiz? Teslim olma sen güclüsün, hepimizden güclüsün, bazen seni okudukca burada mücadelerini icimden bravo helal olsun kadina ne kadar dayanikli diyorum, dilerim Rabbimden tüm dualarin kabul olsun.

Selamlar

Seviyorum siziiiiii

merhaba
üstüne görme olabilir belki.....
gebelik testi yaptırdınız mı hiç?

evet canım 21 gün+ 7 gün ara+21 gün yaptım

bu kürü kolay içmenin bir yolu var mı
ben bir türlü içemiyorum da..
Aycan..Care..Geschenk..Mirakle,..Topraksu..Sarbeybi hepinize merhaba...

Umutcugum nerelerdesin ne urumdasin,insallah hersey yolundadir..Canim benim biricik arkadasimiz...

Ben sabah doktora gitim...solda 3 yumurta var ama onlar isime yaramiyor..sagda 2 tane biri 11 digeri 17 mm aslinda bu gün reglimin 6. günü ve sadece 3 klomen ictim,daha bu gün ve yarin da icecegim...doktor cok iyi dedi..p.tesi sabah 09.30 da yine gidecegim,catlatma ignesinide kesin p.tesi vururuz dedi..doktor kasim ve araliktata klomen veririm,yumurtalarinin durumu cok iyi hamilelik olmazsa tüplerine bakabiliriz,bende gebelik olmazsa sag tüpününde kapandigini düsünecegim dedi..ama 3 denemeden sonra cünkü HSG ve laparaskopide bakilmis,simdi bakip tüpleri zorlamiyim,olmazsa son care bakarir ama HSG degil sadece tüp gecirgenligi icin bir cekim yarmis onu yapacak,sanirin 4 ay önceki dokotrun bana yaptigindan,tabi ondan bahsetmedim...son gelismeler bunlar.....tabi esime bahsetmedim kolmen filandan insallah calisma yapacagim zaman aksilik cikmaz..cok dikkatli ve stratejik davranmaliyim:)) cok öptüm sizi..

kendinize iyi bakin..

benimde sol kapalı
hsg ve laparoskopi yapıldı bana da
peki bu tüp geçirgenliği için yapılan çekimin adı nedir.

mrb hanımlar nerelerdesiniz yine?
ben artık evdeyim diye ev işleriyle ilgileniyorum..
boyuna temizlik yapıyorum..
yemek falan derken bi bakıyorum akşam olmuş
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?

mrb hanımlar nerelerdesiniz yine?
ben artık evdeyim diye ev işleriyle ilgileniyorum..
boyuna temizlik yapıyorum..
yemek falan derken bi bakıyorum akşam olmuş
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Canim benim,bebegini kucagina almaya ne kadarda az klamis,insallah kolay bir dogum olur..karnin iyice büyümüstür,fazla yorma kendini,yapilacaklarida yavas yavas yap.kendine dikkat et seni cok öpüyorum..:nazar:

merhaba
üstüne görme olabilir belki.....
gebelik testi yaptırdınız mı hiç?

Antalyacigim,test filan yapmadim,üstüne görme sanip zamaninda o kadar testler yaptim ki artik gerek yok..benim 2 tüpümde kapali..önce sol kapaliydi,sagda gecis darligi vardi..2 yil sonra tr de tekrar cektirdim ikiside kapali dediler..anlayacagin umutsuz vakkayim ben..sana bol sanslar canim..

Aycan, 30 martta adet olduktan 18 gun sonra yine adet oldum!!! Normal sekilde geldi ve gitti ne az nede cok, simdi bu da ne demek oluyor? anlamadim, ama sanirim uc haftadir farkli marka hayit kapsullerine baslamistim acaba diyorum bunun etkisiylemidir, bu kapsuller daha mi sert geldi diye yorumluyorum degisikligi,ben yine devam edecegim bakalim uc hafta sonra nasil gelisecek merak ediyorum. aksamlari melisa otu ve civanpercemi otunu demleyip iciyorum, Tr'den getirttigim ari sutu-bal-polen 6 aydir her sabah aliyorum, bir tek sogan kuru'ne elim varmiyor baslamaya hiccc canim istemiyor nedense baslamaya. Vitaminlerden B12(etle aram pek iyi degildir) D, selenyum/cinko aliyorum, simdilik bu kadarla yetiniyorum, isyerinde sallama adacayi iciyorum. Yani elimden geldigince ostrojen tasiyan ne varsa tuketmeye calisiyorum eksilmesin diye.
Sende gelismeler nasil?

Feri merhaba, basiniz sagolsun.
Sen mucadeleci Feri olarak havluyu ring'e atarsan bizler ne yapmaliyiz? Teslim olma sen güclüsün, hepimizden güclüsün, bazen seni okudukca burada mücadelerini icimden bravo helal olsun kadina ne kadar dayanikli diyorum, dilerim Rabbimden tüm dualarin kabul olsun.

Selamlar

Mirakel canim benim..2 tüpüm kapali olmasina ragmen,bir masaj teknigi yazmisti bir arkadas arada yine umutlanim o masaji yapiyorum ama tabiki düzenli degil..ben güclü olsam artik ne yazar tip denen bir gerceklik var..6 aya yakindir depresyon tedavisi görüyorum,ilacla..haplar beni baskiliyor,yoksa kabullenmem cok zor olurdu ama yinede bazen cok ama cok canim yaniyor...insan her seye alisiyor,geriyo koca bir pismanlik kaliyor..cok öptüm seni canim..

fericiğim başınız sağolsun. arada haber ver, böyle kayboluyorsun merak ediyoruz.

Toprakcigim nasilsin canim,masallah seninde az bir zamanin kalmis,neyseki aramizda siz varsinizda teselli buluyoruz..beraberce ne acilari,umutlari,umutsuzluklari,sevincleri paylastik...artik habersiz birakmam sizi canim,cok ama cok öptüm seni ve kuzunu:nazar:

cnm başınız sağolsun çok merak ettik seni..
lütfen habersiz kaybbolma bir daha...

Toprakcigim nasilsin canim,masallah seninde az bir zamanin kalmis,neyseki aramizda siz varsinizda teselli buluyoruz..beraberce ne acilari,umutlari,umutsuzluklari,sevincleri paylastik...artik habersiz birakmam sizi canim,cok ama cok öptüm seni ve kuzunu:nazar:

Kacak hosgeldin, basinsagolsun. Allah mekanini cennet etsin. Hormon testi icin endokronologa sevk almalisin. Beni 12 Subatta hastalanmistim, o zamandan bu yana 14.04 de reglim geldi ama bugün altinci gün vede hala gelmekte, canini sikma, Mirakelde bu ay gecikti, Dktora neden bir an önce gitmiyon ???? Ama Agnus Castus (Hayit Hapi) yada digr adi Mönchspfeffer kapseln almani tavsiye ederim, ben aliyorum 90 günlük paket aldim, 10 gün ictim, sogan kürüne 2. ciye baslicaktim bugün ama cumartesi baslicam Ne bu simdi tesllim bayragini sen cekersen..............Silkelen kendine gel.

Merhaba Aycan..aycancigim artik icimden inanki birsey yapmak gelmiyor,hem artik ni icin yapacagim..hormonlara baktiracagim ki menepozla alakali bir durum varmi diye..sinyaller varsa bari o sürece kendimi hazirlayayimki rahat atlatayim..benimde ev.caylarla.haplarla.masaj yaglariyla dolu..bari saglik icin iceyim haplari...Aycan bu gün burda hava cok sicak 28 derece..ilkbahar olmadan yaz geldi.sicak,günes güzel sey ...cok öptüm tatlim seni..

Bassagligi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim..mekani cennet olsun..

hepinizi cok öptüm..

Canim benim,bebegini kucagina almaya ne kadarda az klamis,insallah kolay bir dogum olur..karnin iyice büyümüstür,fazla yorma kendini,yapilacaklarida yavas yavas yap.kendine dikkat et seni cok öpüyorum..:nazar:

evt teyzesi çok az kaldı...
inş cnm dualarınızı eksik etmeyin benden..
artık doğum korkularım başladı zaten :52:
kocaman bi göbişim var teyzesi sığmıyor bi yerlere...
yavaş yavaş yapıyorum cnm annemde sağolsun yardım ediyo zaten..
düşündüğün için çok tşk ederim..
sende kendine iyi bak
Rabbim bu güzel duyguyu sana da tüm isteyenlere de yaşatsın inş... (amin)

evt teyzesi çok az kaldı...
inş cnm dualarınızı eksik etmeyin benden..
artık doğum korkularım başladı zaten :52:
kocaman bi göbişim var teyzesi sığmıyor bi yerlere...
yavaş yavaş yapıyorum cnm annemde sağolsun yardım ediyo zaten..
düşündüğün için çok tşk ederim..
sende kendine iyi bak
Rabbim bu güzel duyguyu sana da tüm isteyenlere de yaşatsın inş... (amin)

Ahhhh canim benim,ne güzel bir korku degilmi..Allah herkese böyle tatali korkular yasatsin insallah...cok öptüm seni...

Back
X