Adetimi gününde geçirdim , herhangi bir ağrı sızı yada kusma olmadı . Hiç bir belirtisi yoktu . Bu ay adetim geçikti ve doktora gittik altı aylık hamile olduğumu öğrendim ne yapıcağımı bilmiyorum. Devlet hastaneleri günü geçtiği için hiç bir test yapmıyor sağlığı hakkında şüpelerim var , bu altı ay içinde doğum kontrol hapı da dahil bir çok ilaç kullandım ağır kaldırdım röntgen bile çekildim. Lütfen yardımcı olun kimse yönlendirmiyor ne yapabilirim ?
Ayrıca iki aylık iken devlet hastanesinde kan ve idrar tahlilide yapıldı ama hiçbirşey söylemediler(karın ağrısı için gittiğimde).
Adetimi gününde geçirdim , herhangi bir ağrı sızı yada kusma olmadı . Hiç bir belirtisi yoktu . Bu ay adetim geçikti ve doktora gittik altı aylık hamile olduğumu öğrendim ne yapıcağımı bilmiyorum. Devlet hastaneleri günü geçtiği için hiç bir test yapmıyor sağlığı hakkında şüpelerim var , bu altı ay içinde doğum kontrol hapı da dahil bir çok ilaç kullandım ağır kaldırdım röntgen bile çekildim. Lütfen yardımcı olun kimse yönlendirmiyor ne yapabilirim ?
Ayrıca iki aylık iken devlet hastanesinde kan ve idrar tahlilide yapıldı ama hiçbirşey söylemediler(karın ağrısı için gittiğimde).
acıkcası hiç bir belirtisi olmadı benim için tam bir şok oldu , biraz kilomda var içeri büyüme gibi bir terim ile karşılaştım internetde ne kadar mümkün bilmiyorum ama tek korkum sağlığı ve malesef şu an bunun için kordosentez diyorlar onun içinde sevk istiyorlar devletde ilgilenmiyor ne yapabilirim hiç bilmiyorum .
Allaha havale ederdim ben senin yerinde olsaydım
artık 5 aylık olmuş zaten aldıramazsınki artık bi sorun varsa bile (Allah korusun tabi)
bence bol bol dua et fazla da sorgulama
kendine bir doktor bul hemen ve rutin kontrollerini ol
içim hiç rahat değil ya bir sorun varsa , hiçmi öğrenme şansım yok . Yada ne yapabilirim ?
Cevaplarınız ve dualarınız için birbir teşekkür ederim.
istanbulda yaşıyorum , detaylı ultrason beni çözüme ulaştırırmı çünkü soruduğumda bana sadece kordosentez çözüme ulaştırır sizi dendi.
184 dü arıyacağım teşekkür ederim . Umarım devletde halledebilirim . Çünkü bu konular için fazla tecrübesizim ve haberimiz dışında gelişen bir gebelik. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.
istanbulda yaşıyorum , detaylı ultrason beni çözüme ulaştırırmı çünkü soruduğumda bana sadece kordosentez çözüme ulaştırır sizi dendi.
184 dü arıyacağım teşekkür ederim . Umarım devletde halledebilirim . Çünkü bu konular için fazla tecrübesizim ve haberimiz dışında gelişen bir gebelik. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?