Altı aylık hamile olduğumu öğrendim :(

Ayca1618

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
7
0
86
İstanbul
Adetimi gününde geçirdim , herhangi bir ağrı sızı yada kusma olmadı . Hiç bir belirtisi yoktu . Bu ay adetim geçikti ve doktora gittik altı aylık hamile olduğumu öğrendim ne yapıcağımı bilmiyorum. Devlet hastaneleri günü geçtiği için hiç bir test yapmıyor sağlığı hakkında şüpelerim var , bu altı ay içinde doğum kontrol hapı da dahil bir çok ilaç kullandım ağır kaldırdım röntgen bile çekildim. Lütfen yardımcı olun kimse yönlendirmiyor ne yapabilirim ?

Ayrıca iki aylık iken devlet hastanesinde kan ve idrar tahlilide yapıldı ama hiçbirşey söylemediler(karın ağrısı için gittiğimde).

özel hastaneye git bence güvencen varsa
ne demek kontrol etmiyoruz
hastaneyi yıkarsın gerekirse başlarına
inşallah bi sıkıntı yoktur

öncelikle tebrik ederim allah bağışlasın daha sonra sormak istiyorum hiç bi farklılık hissetmedinizmi 6 aylık bi bebek içerde tekme atar döner bunları hissetmedinizmi?? kanamanızda hiç bir değişiklik olmadımı yoksa 2-3 gün gibi bi süre de bitince o kadarmı sürüyor sandınız kilo almadınızmı göbeğiniz büyümedimi çok soru sodum ama çok şaşırdım

canım rontgen filmini 3 aydan sonra cekındıysen hıc bır sey olmaz ama ılaclar zarar vermısmıdır onu bılmıyorum.doktora gıt sen ama sıradan bır doktora gıtme prf.olsun mumkunse dıgerlerı bu işin ıcınden cıkamayabılır..

ayrıca benim bi arkadaş da 5 aylıkken öğrenmişti
şimdi sapasağlam bir kızı var
allah korumuştur inşallah

canım benim Allah Kerim bebeğini Allah a emanet et, kalbini Allah a bagla, elbette Rabbim seni ve bebegini çok seviyor, sen ne kadar şefkatlisin bak evladına, emin ol Allah ın şefkatini ikiniz üstünde daha çok, inşAllah sağlık ve sıhhatle alırsın bebegini eline, şimdi üzülme ne olur annesi üzülmeki minik bebegine yansımasın.

bazen haberlerde cıkıyor ya karnı agrıyor dıye gıdıyor cocuk dogurup gelıyorlar....bu da onun gibi bişey ama insan şok olur ya...umarım çok saglıklıdır.....

acıkcası hiç bir belirtisi olmadı benim için tam bir şok oldu , biraz kilomda var içeri büyüme gibi bir terim ile karşılaştım internetde ne kadar mümkün bilmiyorum ama tek korkum sağlığı ve malesef şu an bunun için kordosentez diyorlar onun içinde sevk istiyorlar devletde ilgilenmiyor ne yapabilirim hiç bilmiyorum .

Allaha havale ederdim ben senin yerinde olsaydım
artık 5 aylık olmuş zaten aldıramazsınki artık bi sorun varsa bile (Allah korusun tabi)
bence bol bol dua et fazla da sorgulama
kendine bir doktor bul hemen ve rutin kontrollerini ol

içim hiç rahat değil ya bir sorun varsa , hiçmi öğrenme şansım yok . Yada ne yapabilirim ?

Cevaplarınız ve dualarınız için birbir teşekkür ederim.

20. ve 24. haftalarda ayrıntılı ultrason var,acaba ona girsen nasıl olur,,,detaylı inceleniyor herşeyi,organları,elleri,ayakları,,,ama bu saatten sonra bişi olsada aldıracakmısınız,,,???inşllh sağlıklıdır,Allaha bol bol dua edin,

içim hiç rahat değil ya bir sorun varsa , hiçmi öğrenme şansım yok . Yada ne yapabilirim ?

Cevaplarınız ve dualarınız için birbir teşekkür ederim.

ben hala neden devlet hastanesinin ilgilenmediğini anlayamadım ilgilenmek zorundalar çünkü alo 184 hattı var ilgilenmezlerse oraya şikayet edeceğini söle hala ilgilenmezlerse şikayet et her türlü kontrollerini yapmak hatta seni başka bi hastaneye bile sevk ederler canım sende kontrollerini yaptırıp içini rahatlatırsın

nerde yaşıyorsun eger ank veya ankya gitme ihtimalin varsa eyüp ekinci var ayrıntılı ultrasyon yapıyor beynine kadar inceliyor bir görün derim inşş hayırlı saglıklı bir evladın olur

istanbulda yaşıyorum , detaylı ultrason beni çözüme ulaştırırmı çünkü soruduğumda bana sadece kordosentez çözüme ulaştırır sizi dendi.
184 dü arıyacağım teşekkür ederim . Umarım devletde halledebilirim . Çünkü bu konular için fazla tecrübesizim ve haberimiz dışında gelişen bir gebelik. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.

canım bende 2li 3lü test hiç bişe yaotırmadım ayrıntılı ultrasaon yaptırmıştım orda çocugun iç organlarını tarıyorlar acele et yalnız ayrıntılı ultrason bebek çok büyüyünce yapılmıyor çünkü rahim içinde sıkısıp kldıgı için iyi gözlemlenmiyomuş bende 22- 24 haftalarda o arada yaptırdım, özellerde fiyatı bu ultrasonun 85-125 arası değişiyor sanırım, ben yaptırdıgım zaman bnim hastede kampanya vardı dilersen özelden sana hangi hastane oldugunu yazayım ama şimdi hala kampanya var mı bilmiyorum

canımm artık özel hastanelerdede çok az bi ücret ödeyerek muayene olabiliyosun ama kordosentez vs. işlemlerden ücret alabilirler ama devlet hastanesinde olmayan veya olamayacak bir şeyse seni araştırma hastanelerine yönlendirirler bu arada aklıma geldi ne röntgeni çektirdiniz bilmiyorum ama karın röntgeni çekildiyseniz bebek röntgende çıkar birdee ultrasona girip bebeğinizi gördünüz kalp atışlarını duydunuzmu???

bi kadın nasıl anlamaz hamile olduğunu çok ilginç

benmde bi tanıdığım var 7. ayda öğrendi hamile olduğunu oda çok hap kullanmış
her adet tarihinde kanaması olmuş ama maşallah çok sağlıklı bi oğlu var

inş sizde bi problem çıkmadan sağ salim alırsınız kucağınıza

Yanılmıyorsam discovery channel'daydı.Hiçbir hamilelik belirtisi olmadan sadece karın ağrısıyla dr a gidip doğurup geliyorlardı öyle bir belgesel programı vardı izlerken bile şok olmuştum...Karnınız ne durumda peki?

umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız...

Valla benim de acaip iştahım açıldı,akıtılarım çoğaldı,kasık ağrılarım var umarım bi aksilik olmaz da adet olurum,şu an hiç hazır değilim çocuğa...:26:

canım hayırlı olsun ama çok ilginç geldi bana inşallah yavrun sağlıklıdır Rabbim korumuştur onu merak etme ama mutlaka bir doktora gözük , peki hiç adet dönemlerinde değişiklik olmadı mı hiç farklılıklar yaşamadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…