yani ilk muayenede kalp atış ve dış görünüşünde birşey gözükmüyor ama yapılmaması gereken ne varsa yapmışım korkum bundan.
184 yardımcı olamadı malesef sadece şikayet dinliyorlarmış devletin işleyişi hakkında bir bilgi vermedi . Araştırma hastanelerine gitmem gerekiyormuş(sizde yazmışsınız sağolun).Sonuç olarak detaylı ultrason bile beyin sağlığı konusunda bilgi veremiyormuş sadece dışta bir sorun varsa ortantısızlık vs beyinde sorun olma olasılığı artıyormuş.Kordosentez tek çözüm gibi ama onun içinde ikili ve üçlü testde sorun olması gerek bende giremedim hali ile . Röntgenide kartal devletde çektirmiştim . Birşey de söylemediler bende hiç düşünmedim sonuçda adetim var fizik olarak değişiklik yok . Bir korkumda hareketsiz olması hiç hissetirmedi.
canım ozel mesaj attım bakarmısın
Adetimi gününde geçirdim , herhangi bir ağrı sızı yada kusma olmadı . Hiç bir belirtisi yoktu . Bu ay adetim geçikti ve doktora gittik altı aylık hamile olduğumu öğrendim ne yapıcağımı bilmiyorum. Devlet hastaneleri günü geçtiği için hiç bir test yapmıyor sağlığı hakkında şüpelerim var , bu altı ay içinde doğum kontrol hapı da dahil bir çok ilaç kullandım ağır kaldırdım röntgen bile çekildim. Lütfen yardımcı olun kimse yönlendirmiyor ne yapabilirim ?
Ayrıca iki aylık iken devlet hastanesinde kan ve idrar tahlilide yapıldı ama hiçbirşey söylemediler(karın ağrısı için gittiğimde).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?