- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.981
canim nereden nereye gidiyorsuhuz tayinlee...Kızlar tayinciyiz demiştim .. haftaya uçağımız var malum dolabı boşaltmaya çalışıyorum yağ salça uçağa almıyorlar 1 kilo köytereyağım vardı kaynanam yapmıştı yine 1 kilo salçam ikisini de sattım 40 tl birikime gitti
Güle güle kullan ütünü canımbence de kızlar kışın çeşit üretmek çok zor iştahlar desen yerinde oluyor çok şükür
o yüzden yazın canımız istemiyorken her şeyden yarım kilo fazla alıp bir pişirim kış için koyulabilir.
karamelli_turta sana dur demek isterdim ama dün markete 280 yemeğe 60 tl harcamış biri olarak ha bir de kızımın park arkadaşlarına dondurma ısmarladık derken 400 tl kadar harcamış biri olarak pek yüzüm yok
ben eskiyen eşyaları yeniliyorum bugünlerde ayrıca yeni ütü aldım 350 tl ama çok mutluyum çok memnunum
Bitlis’ten Konya’ya gidiyoruz cnmcanim nereden nereye gidiyorsuhuz tayinlee...
rabbim isteyenlere bebek nasio etsininsallah
hayirli olsun yeni gorev yeriniz saglikli gunleriniz olsunBitlis’ten Konya’ya gidiyoruz cnm
aaa ummuyoruz toparliyoruz bk yine azar yicen bendenGüle güle kullan ütünü canım
Hava açılınca bizde kabak çiçeği gibi açıldık :))
Ekimden itibaren toparlamayı umuyorum canım
Umuyorum toparlayacağızaaa ummuyoruz toparliyoruz bk yine azar yicen benden
eylulde okul açılınca gorusuruz yaz bizi fena bozfu gezmeler alisverislerUmuyorum toparlayacağız
Şu yaz geçsin okul falan açılsın hahha
Şekerim bu ara çok yakın gördüm sana kendimikaramelli_turta canım aynen valla biz istek ihtiyaç ne varsa alıyoruz sanırım bugünlerde. Tek kanmadığım şey indirimler. Deo filan indirimdeymiş ama ben deo kullanmıyorum parfüm kullanıyorum diye almadım kayınvalidem 4 tane almış ona da söylüyorum bilinçleniyor aslında ama o çok kullanıyor sanırım şaşırdım valla :))
bnde 5 6tane alıyorum canım epey gıdıyo cunku yaklasık 3 4tl ındırım oluyor bir tanesınde.karamelli_turta canım aynen valla biz istek ihtiyaç ne varsa alıyoruz sanırım bugünlerde. Tek kanmadığım şey indirimler. Deo filan indirimdeymiş ama ben deo kullanmıyorum parfüm kullanıyorum diye almadım kayınvalidem 4 tane almış ona da söylüyorum bilinçleniyor aslında ama o çok kullanıyor sanırım şaşırdım valla :))
Evet canım aynen ..eylulde okul açılınca gorusuruz yaz bizi fena bozfu gezmeler alisverisler
Ahahah topiğe tepki olarak varolduk sanki bugünlerde :)) toparlarız tabiki biz yuvalarımızın birikimci dişi kuşlarıyızŞekerim bu ara çok yakın gördüm sana kendimi
Almak iyi güzel de azalacağım Ekim gibi toparlarız inşallah
Parfüm deme bana iki açılmamış yediğim var bir tane de kullandığım ama dün gratis kandırdı beni puccini donna aldım 100 tl idi fiyatı ama ne zamandır istiyordum zaten
Uzun süre parfüm yok artık bana.
Deodorant olarak sadece koktukaltı kullanıyorum zaten .
Ben çok şaşırdım valla çok kullanmadığından sanırım. Rol-on indirimde olsa ben de alıp stok yapardım belki bilemedimbnde 5 6tane alıyorum canım epey gıdıyo cunku yaklasık 3 4tl ındırım oluyor bir tanesınde.
Amin canım en yakın ve en hayırlı zamanda gelsin inşallahcanım benim ay bebiş gelsin de ben razıyım onunla ilgilenirim güller gibi bakarım ben ona
sadece mesela çocuğumda olsa o vakti temizlikle değil de çocukla geçirmek istiyorum
yani işten geleyim yatamasam bile onu alıp parka götüreyim evde oyunlar oynayayım
benim felsefem sürekli batan yerleri her gün her gün dip köşe temizlemeye gerek yok hayat çok kısa eşimle vakit geçiririm daha iyi mantığındayım. dua edin bana topikçe uleenn bebiş gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?