canim nereden nereye gidiyorsuhuz tayinlee...

rabbim isteyenlere bebek nasio etsininsallah

Güle güle kullan ütünü canım
Hava açılınca bizde kabak çiçeği gibi açıldık :))
Ekimden itibaren toparlamayı umuyorum canım

karamelli_turta canım aynen valla biz istek ihtiyaç ne varsa alıyoruz sanırım bugünlerde. Tek kanmadığım şey indirimler. Deo filan indirimdeymiş ama ben deo kullanmıyorum parfüm kullanıyorum diye almadım kayınvalidem 4 tane almış ona da söylüyorum bilinçleniyor aslında ama o çok kullanıyor sanırım şaşırdım valla :))

Şekerim bu ara çok yakın gördüm sana kendimi
Almak iyi güzel de azalacağım Ekim gibi toparlarız inşallah
Parfüm deme bana iki açılmamış yediğim var bir tane de kullandığım ama dün gratis kandırdı beni puccini donna aldım 100 tl idi fiyatı ama ne zamandır istiyordum zaten
Uzun süre parfüm yok artık bana.
Deodorant olarak sadece koktukaltı kullanıyorum zaten .

bnde 5 6tane alıyorum canım epey gıdıyo cunku yaklasık 3 4tl ındırım oluyor bir tanesınde.

Ahahah topiğe tepki olarak varolduk sanki bugünlerde :)) toparlarız tabiki biz yuvalarımızın birikimci dişi kuşlarıyız dün eşim bana baktı baktı çok emek veriyorsun herşeyin başka senin dedi çok şaşırdım ağladım valla farkında olduğunu bilmiyordum söyleyene kadar
3 yıl parfüm yok sana öyleyse bende 3 tane vardı birinin son damlaları artık diğer ikisi bitmeden almam yenisini

Kızlar ben roller on, deo, parfüm indirimlerden ucer, beşer alıyorum hep.
Evde bı tane, çantada bı tane, şirkette bı tane, arabada bı tane falan derken epey kullanıyorum
Geçen yaz ben çok sıktim kendimi her yönden, bu sene iki yazlık yaşıyorum resmen
Sizin okullar açılsın, benim mesailer başlasın Ekim itibari ile havaların da soğumasıyla toplarız kendimizi
Bir kere yaptık bir daha yaparız :))

Amin canım en yakın ve en hayırlı zamanda gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…