Birikimci olduk hepimiz

Iyi aksamlaarrr
Sonunda eve geldik. Türkiyemizi baştan başa geçtik geldik.
Balıkesirden zeytin kavun, Bursadan kestane, Malatyadan da kayısılarımızı kaptım geldim
Herşey yerinden alınca güzel, lezzetli

Bu arada yarim altın param olmuş

Evimi çok özlemişim ohhh şükür evimdeyim. Sabah bur sürü ud beni bekliyor.

İyi evin yolunu unutmadin:)
Hoşgeldin canım
Yerinden alınca hem daha lezzetli hem güvenilir bence de

Merhaba ıyı geceler :) dogurdum geldim. Bundan sonra grupta aktşf yer almak istiyorum. :) sizr danışmak istediğim bir konu var elimde 19 ceyrek var bu ceyreklerı bozudurup bılezık almak mantıklımı
Bende çeyrekleri bozup bilezik yaptım ama takmıyorum ve zarar oldu sonuçta bozarken kayıp oluyor sonra bileziği bozunca yine kayıp oluyor yani 2 defa zarar takmayacaksanız hiç ugrasmayin

Merhaba ıyı geceler :) dogurdum geldim. Bundan sonra grupta aktşf yer almak istiyorum. :) sizr danışmak istediğim bir konu var elimde 19 ceyrek var bu ceyreklerı bozudurup bılezık almak mantıklımı
Merhaba canım hoşgeldin bebiş nasıl?
Bence bozdurma öyle kalsın ama sen bilirsin hep zarar böyle bozdurup

Kesinlikle eve koyma canim mahallemizde 2 hafta icin de 2 kere hırsızlık oldu
Allah korusun.
Şu an oturduğum bölge ve evim ekstra güvenlikli ama önceki evde bizzat hırsız tecrübemiz var malesef. O yuzden birak altını üzerimde nakit para bile çok az tasirim

Sağlıkla büyüt inşallah bebişini
Tanıdık kuyumcu varsa fark almadan bilezige cevirebilirsin

Günaydın kızlar, nihayet cuma
Bu hafta epey yoğun geçti benim için
Haftasonu da epey koşturmaca ile geçecek misafirlerim var.
Yarın ve pazar arkadaş kahvaltıları, yarın akşam çaya bir yakinimiz gelecek.
Pazar akşam nikah ve haftasonu yine bitti.
Bayram tatiline kadar ben hep yoğun olacağım.
İşleri tatile kadar bitirmek için 4-5 gün akşam mesai yapacağım. Gelmek isteyen misafirleri de elimden geldiğince davet edip agirlayacagim.
Bayramda kurban koşturmacasi da olacak ve belki birkaç gün halamın yazlığına gitme durumu var

14 aylik evliyim evime hic aksesuar almadim diyebilirim kiradayiz dun salon ve oturma odam icin istedigim aksesuarlari buldum 390 tl toplamda ama kendimi tutuyorum kendi evim olunca almak icin almak isteyipte almadigim herseyin tutarini altina çevirmek istiyorum insallah biraz dusus olur bugun altin da

aksesuar almamakla çok iyi yapmışsın bence. ben evimde ne var ne yok atmak istiyorum bugünlerde. aksesuarım hiç yok bu arada. sade yaşam sade kafa ve kolay temizlik basit düşünce hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…