- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.021
İşte ucundan kıyısından birşeyler yapmaya çalışıyoruz, hayat zor ve çok pahalı herşey geçinmek eskiye göre daha zorBirikimci olduk hepimiz
Gun icinde takip etmeye calistim ama cok dusmedi sankiKizlar altin dusmeye basladi takipte kalin ben erken davrandim aldim maalesef
189 a kadar dustu benim takip edebildigim kadariyla sonra 5 gibi firladi birdenGun icinde takip etmeye calistim ama cok dusmedi sanki
İyi evin yolunu unutmadin:)Iyi aksamlaarrr
Sonunda eve geldik. Türkiyemizi baştan başa geçtik geldik.
Balıkesirden zeytin kavun, Bursadan kestane, Malatyadan da kayısılarımızı kaptım geldim
Herşey yerinden alınca güzel, lezzetli
Bu arada yarim altın param olmuş
Evimi çok özlemişim ohhh şükür evimdeyim. Sabah bur sürü ud beni bekliyor.
İyi evin yolunu unutmadin:)
Hoşgeldin canım
Yerinden alınca hem daha lezzetli hem güvenilir bence
Hoşbuldum canım. Kesinlikle öyle bir başka güzel oluyor
Senin de birikimin bereketli olsun inşallah. Ben de senin gibi bulduğum parayı altın yapıyorum, biriktirmek çok zevkli oluyor. Oturup arada onları sayıyorum bir de
Kesinlikle eve koyma canim mahallemizde 2 hafta icin de 2 kere hırsızlık olduiyiniyetli Sağol canım, ben bankadan alıyorum arada hesabı açıp bakmak bile mutlu ediyor, elimde olsa daha mutlu olurum ama evde pek güvenemiyorum
Bende çeyrekleri bozup bilezik yaptım ama takmıyorum ve zarar oldu sonuçta bozarken kayıp oluyor sonra bileziği bozunca yine kayıp oluyor yani 2 defa zarar takmayacaksanız hiç ugrasmayinMerhaba ıyı geceler :) dogurdum geldim. Bundan sonra grupta aktşf yer almak istiyorum. :) sizr danışmak istediğim bir konu var elimde 19 ceyrek var bu ceyreklerı bozudurup bılezık almak mantıklımı
Merhaba canım hoşgeldin bebiş nasıl?Merhaba ıyı geceler :) dogurdum geldim. Bundan sonra grupta aktşf yer almak istiyorum. :) sizr danışmak istediğim bir konu var elimde 19 ceyrek var bu ceyreklerı bozudurup bılezık almak mantıklımı
Allah korusun.Kesinlikle eve koyma canim mahallemizde 2 hafta icin de 2 kere hırsızlık oldu
Sağlıkla büyüt inşallah bebişiniMerhaba ıyı geceler :) dogurdum geldim. Bundan sonra grupta aktşf yer almak istiyorum. :) sizr danışmak istediğim bir konu var elimde 19 ceyrek var bu ceyreklerı bozudurup bılezık almak mantıklımı
aksesuar almamakla çok iyi yapmışsın bence. ben evimde ne var ne yok atmak istiyorum bugünlerde. aksesuarım hiç yok bu arada. sade yaşam sade kafa ve kolay temizlik basit düşünce hedefim14 aylik evliyim evime hic aksesuar almadim diyebilirim kiradayiz dun salon ve oturma odam icin istedigim aksesuarlari buldum 390 tl toplamda ama kendimi tutuyorum kendi evim olunca almak icin almak isteyipte almadigim herseyin tutarini altina çevirmek istiyorum insallah biraz dusus olur bugun altin da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?