Günaydın kızlar! Bugün eşimle bir kaç kreş bakacağız aklımıza yatan olursa eylülde 28 aylıkken başlayacak kızım kreşe. Zaten şu anda evde terör estiriyor kreş belki iyi bile gelebilir diye düşünüyorum çok sıkılıyor evde. Dikkat etmem gereken bir şey var mı sizce? Ayrıca kurum kreşi mi iyidir yoksa özel kreş mi ne düşünüyorsunuz?

Hiç kreş deneyimim olmadı ama önemli olan iyi olması hepsinde kamera var artık takip edebiliyirsun çocuk da isteyerek gidiyor zaten sevince ısınamazsa rahat etmezse gitmek istemez

gunaydin herkese

evet nakit olsa alinirdi iyi olurdu sanki.

az miktar harcligim var al sat yapabilirim
mesai basladiginda bu seviye de olursa
Ben elimde olanları 192 den bozdurdum şimdi düşmesini bekliyorum yine en sonki düşüşte 185 gördü yine o seviyelere düşerse alıcam

Ne guzel Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin

B Bugunneselibirgun
2 hafta once bir salgin vardi 2 gozumde iltihaplandi kuculdu bulanik gordu cok fena. onceden de bozuktu
rutin kontrol diyelim
saglik cok onemli

Haklısın gerçekten sağlık yerinde olmayınca hiçbir şeyin değeri ve kıymeti olmuyor Geçmiş olsun canım

p_ritha teşekkür ederim. Bizim de ilk tecrübemiz olacak. 3 kreş gezdik bugün iyi bir semtte. Ancak 1 i çok güzelken diğer ikisi midemi bulandıracak kadar berbattı Allah herkesin yardımcısı olsun. Cumartesi günü kızımla gideceğiz sonrasında da oryantasyon olacak bakalım hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…