- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.041
Sağolun kızlar. Allah korusun dişimizden tirnagimizdan artırıyoruz resmen. Sizler daha risk altındasınız tabi Allah bilir ya yine deKesinlikle eve koyma canim mahallemizde 2 hafta icin de 2 kere hırsızlık oldu
Günaydın canım ben de düşmesini bekliyorum. Yarım altın param birikti. Ne zaman param olsa altın yükselmiş oluyor. Olsun paramız olsun da bekleriz.Günaydın
Ben de düşüş bekliyorum
Altın alnam lazım
Bence de 2 kez zarar olacaktır. Ayrıca tabi biz de öyle ne zaman bilezik yapsam bir şekilde bozuldu harcandı gitti. Göz önünde olmasa daha iyi bence insanların gözleri da kalıyor.Bende çeyrekleri bozup bilezik yaptım ama takmıyorum ve zarar oldu sonuçta bozarken kayıp oluyor sonra bileziği bozunca yine kayıp oluyor yani 2 defa zarar takmayacaksanız hiç ugrasmayin
eğer bir ev ve araban varsa ikinci ise bozdurmayın canımkızlar size altın konusunda ben de birşey danışacağım. bize araba lazım altın dahil bozup almayı düşünüyoruz ben kv ve annemin bana yaptığı bileklik ve bileziği saklıyordum. onları bozdursam mı pişman olur muyum. ayrıca hiç takamıyorum günlük hayatımda takabileceğimi de hiç sanmıyorum.
teşekkür ederim canım cevabın için.eğer bir ev ve araban varsa ikinci ise bozdurmayın canım
ama araba ilkse ve evde yoksa güzel bi yatırım aracı çünkü ikinci el piyasası da çok fazla değerleniyor kesinlikle.yani o zaman bozdur.
Malesef lojmanda degiliz az bi altinim var surekli yanımda tasiyorum onu da hi kac ay icinde bedelli askerlik icin bozduracagiz birdaha fiziki altin almayi alyans disinda dusunmuyorumSağolun kızlar. Allah korusun dişimizden tirnagimizdan artırıyoruz resmen. Sizler daha risk altındasınız tabi Allah bilir ya yine de
Biz lojmanda olduğumuz için rahatız size göre. Yine de korkuyor insan tabi
Evet temizligi cok guzel oluyor ayagina dolanan bisey yok yakinda bebis olcagi icin esimde aldirmak istemiyor cocuk oynamak ister rahat edemezsiniz diyeaksesuar almamakla çok iyi yapmışsın bence. ben evimde ne var ne yok atmak istiyorum bugünlerde. aksesuarım hiç yok bu arada. sade yaşam sade kafa ve kolay temizlik basit düşünce hedefim
aynen mesela bizim tezgahın ve masaların köşesinde hep sünger yapışık 2 yıldırEvet temizligi cok guzel oluyor ayagina dolanan bisey yok yakinda bebis olcagi icin esimde aldirmak istemiyor cocuk oynamak ister rahat edemezsiniz diye
Amin canim insallah :)))aynen mesela bizim tezgahın ve masaların köşesinde hep sünger yapışık 2 yıldırAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım nacizane fikrim bozdurma onları hatıra olarak kalsın derim..kızlar size altın konusunda ben de birşey danışacağım. bize araba lazım altın dahil bozup almayı düşünüyoruz ben kv ve annemin bana yaptığı bileklik ve bileziği saklıyordum. onları bozdursam mı pişman olur muyum. ayrıca hiç takamıyorum günlük hayatımda takabileceğimi de hiç sanmıyorum.
Geçmiş olsun cnm ..Tatilden döndüğümüz sabah hasta kalktım. Yazın hasta olmayı nasıl basardım bilmiyorum. Başım çok ağrıyor burnum akıyor sürekli. Bir katarin aldım ise yarar inşallah
cnm benim oğluma da 22 tane çeyrek gelmişti bende bunlar bir iki erir gider düşüncesiyle 36 gr bilezik yapmıştım hala duruyo misafirliğe gittiğimde falan takıyorum .. altın takmayı seviyom benMerhaba ıyı geceler :) dogurdum geldim. Bundan sonra grupta aktşf yer almak istiyorum. :) sizr danışmak istediğim bir konu var elimde 19 ceyrek var bu ceyreklerı bozudurup bılezık almak mantıklımı
Sağol canım.Bizde lojmandayız altınlarımızı evde tutuyoruz bişey olmadı şimdiye kadar .. Konya’da yeni evimiz de güvenlikli bi sitede olacak Orada da evde tutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?