Selam kızlar eve gelince duş yapıp yemek yiyip hemen uyudum. Biraz daha normal olarak uyandim. Kötü bir gündü
sekerim00 yerleşme işinin bitmesine sevindim, kendi evinde olmak nasıl bir his :) huzurla oturun inşallah canım.
damla cikolata sezon sonu indirimleri aradığın beden olunca super. Benim de hem tatil hem de genel birkaç parça eksigim var haftasonu önce sosyete pazarına bakacağım, orada bulamazsan pazar günü biraz mağaza gezerim. İstediğim fiyat aralığında bulamazsam genelde almıyorum ve sürekli kullandığım markaları nettenden uygun fiyata bulursam sipariş veriyorum ben. Bu sene pek bişey almadim kendime. Dolabı da epeyce eledim ve olanları değişik değişik giymeye çalışıyorum.
Kışın daha rahat kombin yapıp özenli giyiniyorum ben, saç falan ama yazın sıcaktan sanırım en rahat şeyler hep ele geliyor.
Yarın sabahtan önemli bir toplantımız var kıyafetten bahsetmişken kalkıp ayarlayayim düzgün birseyler

Aynen canım. Bi de ben beğendiğim ürünleri gelip gidip takip ediyorum açıkçası

İyi tatiller canım
Antalya ya sevgilerimi ilet, şöyle beklesin beni 10u sabahı oradayım :)
Aleyküm selam diyor kendisi dört gözle bekliyormuş seni
Sayılı gün çabuk geçer canım.
Çok Seviyorum ben Antalyayı sıcaksa sıcak ne yapalım o kadar olacak.

iyi tatiller cnm bol bol eglen keyfine bak bende tatilde ordaydim
asiri sicak ve nem yoktu guzel bir tatil olsun
Sağol canım bu hafta hava güzel nem yok .
Bayram tatilcileri gitmiş ama yabancı çok .

evet cok yabanci vardi iyi tatiller cnm keyfine bak

kizlar domates soslarini yaptik 4 kavanozda biber kizartmasi yaptim
birazda kapya biber loydum dondurucuya
bikac boş şişem var haftaya gidebilirsem pazara bir seyler alip onlari da kullanırım
Ellerine sağlık canım, afiyetle yiyin.
Ben de biraz domates, kapya biber sos yapacağım. Perşembe haziran tatil aradan çıkarmayim diyorum tabi ucuza kapya bulabilirsem

K kahvemsi mutluluk neyseki gunu tamamlamissin
yarim birakilan isleri gelip birisinin toplamasi hic hos degil
insanla ugrasmak gercekten zor
meslegimi seviyorum ama bir o kadar da insanlarla ugrasmak yipratiyor
Bazen gerçekten insanlarla uğraşamiyorum iletişim kurmak istemiyorum.mesailerde daha verimli çalışıyorum sürekli birşey soran yok, arayan yok en güzeli.
İşin aslı da birşey bilmeyen ama kendini akıllı zanneden ukala insanlardan nefret ediyorum, lafımı asla esirgemem zaten
Sorunların bu tarz kişiler yüzünden olması can sıkıcı. Yoksa işimi gerçekten severek yapıyorum.
İşleri birebir insanlarla iletişim olan kişileri ayrıca takdir eder, saygı duyarım. Her çeşit insana birşeyler anlatmak kolay mesele değil.

2 tl ye aldim kapyayi etli guzeldi cok begendim
kapyayla sos nasil yapılıyor
Uygunmuş ben de o civarda bulursam alırım.
Kapya biber, yeşil biber, sarumsak yağ ile kavurup üzerine doğranmış domates ilave Edip kaynatıyoruz. Domatesler pişmeye başlayınca blender ile birkaç kez bizzztlatiyoruz. Pruzsuz olana kadar birkaç kez yapıyorum bunu. Sonra suyunu çekene kadar iyice kaynatiyorum. Maydanoz, kekik, kırmızı pul biber, nane ilave Edip kapatiyorum. En son saf zeytinyağı dokuyorum. İstersen içine ceviz de koyabilirsiniz.
Biz çok seviyoruz. Et yemeklerinin yanında, menemen ggbi yumurta kırınca, kahvaltıda her türlü yeniyr :)
Şişe olayını ben beceremedim için derin dondurucuda saklıyorum.
650 gramlık derin dondurucu kaplarına yedi tane yapmıştım ikisini yedik bile.
Yumurta domates ile yapıyorum diğerleri çok sulu oluyor

canimm tesekkurler not aldim tarifi deneyecegim

Kızlar selam. Doğum iznindeyim amaama evimde oturamadim daha. Kizkardesimin kınası.düğünü derken hep bi kosusturmaca, hazirlik. Cok fazla düğün oldu bu ay. Hepsine de takı takıldı. Ben gebelikde bahanemle gitmedim sadece kardesimin dugunuyle ilgilendim ama eşim takı takmak icin hepsime katilmak zorundaydi. Bu aksam da eşimin kuzeninin kinasi yarin da dugunu.
Neyseki takilarin cogunu onceden hazirlayip önlemimizi almıştık.
Evde de onceden biriktirdiğim ceyrek yarim bi kac tam altinim vardi. Eşim onlarin hepsini dün alıp üstüne de ekleme yapıp bana bir cift teki 20 gr olan lazer kesim bilezik yaptirmis. Doğum hediyesi niyetine almis kardesimin deda dugununde takmami istemis. Güzel.düşünmüş sagolsun ama ben kendimde secmek isterdim :) foto eklemeyi denicem.

kizlar domates soslarini yaptik 4 kavanozda biber kizartmasi yaptim
birazda kapya biber loydum dondurucuya
bikac boş şişem var haftaya gidebilirsem pazara bir seyler alip onlari da kullanırım
günaydınlarr
canım biber kızartmasını nasıl yaptın anlatırmısın domatesli mi koydun? duruyor mu uzun süre?

canım valla hala şaka gibi geliyor desem :)
en güzelide ne kadar para ödersen öde boşa gitmediğini bilmen..
Allah nasip ederse bi daha taşınmayacağını bilmek harika bi duygu..
rabbim herkese nasip etsin inşallah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…