selam kızlar günaydın
bizde kk kapattık dün
eşim arkadaşından borç aldı kapattı kurtulduk
hiç kredi kartımız kalmadı çok şükür
arkadaşınada 2 ayda ödeyecek 300-300 600 tl almış
sırf karttan kurtulalım diyeee
çok çok zor durumda kalmadıkça kullanmayız allah izin verirse

Günaydın kızlar altın yine uçuşta gr 245 olmuş 1280 den aldığım 5 adet cumhuriyetimi satsam mı çok kararsızım .. birikimde istikrarlı ilerliyorum ama bu ay bizi baya gerdi tayin taşınma yerleşme yol parası derken .. karamelli_turta ağustos ayı birikimimi 1300 olarak değiştirir misin

Kolay gelsin canım. Taşınmak zor gerçekten maddi manevi yıpratıyor. Biz de seneye kısmetse taşınacağız

Merhaba kızlar
İş yerimdeki doktorlardan birinin evinde yangın çıkmış, her şey berbat olmuş. Burda iken haber aldı, eve bir gitti ki alevler... itfaiye falan hemen gelmiş zaten, söndürmüşler. Neyse ki evin sigortası varmış. Geçmiş olsuna gittik, şok oldum. Can kaybı falan değil ama çok feci bir şey...

ayy cok zor bir sey allah korusun kimsenin ne cani ne mali zarar gorsun

canim kuyumcular alirken hep öyle dusuk alıyorlar
valla cok yuksek 1 gr altin 250 tl dile kolay birikim yapmak mucize oldu
aynen canım mart ayında arkadasıma borc vermıstım 25gram not almısım gram altın 167lira dıye, marttan bu gune 80lira zam gelmıs 1gramına yaa 2000lira fazla odemıs olcaklar yani

aynen canım mart ayında arkadasıma borc vermıstım 25gram not almısım gram altın 167lira dıye, marttan bu gune 80lira zam gelmıs 1gramına yaa 2000lira fazla odemıs olcaklar yani
benim ablamlarımda bize 23 gram bilezik borcu var bozdururken 147den mi ne bozdular şimdi düşün ne kadar oldu valla bende üzülüyorum ama yapcak bişey yokki ablam diyo bazen aradaki farkı ödemiyim nolcak espri yapıyo
benimde 31 gram borcum var ablamınkinin üzerine ekleme yapıcam

Kızlar bu altın işine çok canımsıkılıyor yüksek diye altın almadım yine yükseldi

Ben 385 tl.ye bebek gormesine gelenlerin verdigi paralarla birkac ceyrek almistim gecen yukselis doneminde Sonra düştü tüh keske bekleseydim dedim ama düştü diye kalan paralarla da gidip daha fazla altin almadim Cunku daha da düşer diye bekliyor insan bu sefer
Bugun baktim yine ucuyor Iyi ki onlari bari almisim dedim bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…