- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.521
ağustos ayı için 18 gr altın aldım.
eylülde hedefim 5 gr daha almak ama eylül zorlu olacak. tatil var, taksit var
Sekerim ağız tadıyla otur inşallah.canım valla hala şaka gibi geliyor desem :)
en güzelide ne kadar para ödersen öde boşa gitmediğini bilmen..
Allah nasip ederse bi daha taşınmayacağını bilmek harika bi duygu..
rabbim herkese nasip etsin inşallah herkesin gönlüne göre versin
biberleri kizartip ayri bir kapta domates sosu pisirdim sonrada kizaran biberleri sosun icine attim bikac dk fokurdadiktan sonra kavanozlara sicak koyup kapattikgünaydınlarr
canım biber kızartmasını nasıl yaptın anlatırmısın domatesli mi koydun? duruyor mu uzun süre?
çok sağol canımmSekerim ağız tadıyla otur inşallah.
Rabbim bana da hayırlısıyla evime yerleşmeyi nasip etsin.
eline sağlık afiyetle yiyinn biz domates biber yapıyoruz da menemen diyorlar demi? kızartıp yapmadım.. sarımsak da koyuyor musunn?biberleri kizartip ayri bir kapta domates sosu pisirdim sonrada kizaran biberleri sosun icine attim bikac dk fokurdadiktan sonra kavanozlara sicak koyup kapattik
ben her yil yaparim acil durumda iyi oluyor
238den almak da bana şey geliyor 206dan bozdurdum ben 1,5 ay falan oluyordur sanırım..Dün keşke alsaymışım 238 tl idi dün. Bugün 242 tl olmuş
ben olsam elime geçitkçe ufak ufak alır atardım kenara, düşer diye bekledikçe harcarsın, daha da çıkar belli olmazçok şükür biraz kenara para atabildik bu ayda size bişey danışcam kızlar
dolar borcumuz var ya bizim sizce alıp ufak ufak kenara atsammı ne dersiniz yoksa bekliyimmi dolar düşer diye napsak bilemedim
Silmiştim canım. Bana cevap yazmamış olduğunu düşünerek.238den almak da bana şey geliyor 206dan bozdurdum ben 1,5 ay falan oluyordur sanırım..
sen yazdın da sildin mi alıntı yaptı görünüyor bildirimde , fakat benim mesajım görünmedi mesajında..
218 de almadım, 224 tü alsammı dedimm keşkeler havada uçuşuyor maaleseff... keşke bozdurmasaydım... keşke şu fiyattan alsaydım vs vsSilmiştim canım. Bana cevap yazmamış olduğunu düşünerek.
Para oldukça alacağım sanırım. Kısmet geçen yıl düşükken biraz birikmişti. Şimdi yüksekten alacağım yoksa harcarım. Bir de yukarı seyirde hareketlendi yine.
Yakında ekonomist olacağız
hic koymadim cnm nasil olur bilmiyorumeline sağlık afiyetle yiyinn biz domates biber yapıyoruz da menemen diyorlar demi? kızartıp yapmadım.. sarımsak da koyuyor musunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?