tavuk bende alacagim boldurup atarim dondurucuya
bugun annem zamlâ birlikt e elektrik faturasi 25 tl yukselmia diyor bakalm bizum ne olacak

Kızlar ben de liste yapayım, gözümden kaçan eksik varsa söyleyin, alışveriş listeme ekleme yapayım:
Temizlik Ürünleri
100 fairy tablet
2 büyük boy fairy elde yıkama
2 küçük çamaşır suyu
2 cif
4 lt renkli sıvı deterjan
2 roll on
1 şampuan
1 saç kremi
2 diş macunu
Diş fırçası
Kulak çöpü
Buzdolabı poşeti
32li wc kağıt
Rulo havlu
Makyaj pamuğu
Yüz yıkama jeli
Bulaşık süngeri-teli
1 camsil
Buzluk
5 poşet barbunya
6 poşet bezelye
2 poşet hazır dolma içi
1kg sarımsak
4 poşet bamya
Kurbandan kuşbaşı
Kıyma
Yarım kilo tereyağı
8 sucuk ( bunu da kurbandan yaptırdım)
1 poşet tavuk
Gıda
10 lt ayçiçek yağı
7 lt zeytinyağı
2 kg ceviz
10 kavanoz menemen
5 kg şeker
1 kg çay
5 kg un
1 kg nohut
1kg bulgur
2.5 kg pirinç
1 kg incebulgur
1 türk kahvesi
3 paket makarna
1 paket şehriye
2 kg domates salçası
2kg biber salçası
Maden suyu

ben pazara ancak pazartesi gidebilirim
o gun benim alışveriş gunum kumbaraya para atma gunum olsun bir de pzt tartilirim

pek planli yasamaya baslayacagim zaten kostur kostur bir hayatim var
Yemek planı beraber yapsak ya. Bizim pazar cumaları oluyor. Bir liste yaptım gibi yarın gideceğim.

Planlı yaşamak en güzeli riskleri ve kötü sürprizleri sevmiyorum
Pazar icin salı/cmrtsi alternatifim var ama ekimden sonra pazara da çok sık gitmeyi düşünmüyorum, iki haftada bir gitsem yeter bize.
Eşimle yemek olayını konuştuk biz zaten tek çeşit yanına salata, ayran falan yapıyoruz. Kışın bir de çorba olunca yetiyor. Ekim itibari ile haftasonundan birkaç gunluk yemek yapma rutinime döneceğim
Birlikte liste yapmak olabilir ya da liste yapan paylaşsın herkese fikir olur.
Ben şirketin yemek listesine göre evdeki yemekleri ayarlıyorum aynı hafta denk versin aynı yemekler diye
Ben daha ilaç alacağım en önemli şeyi unuttum, listeye yazdım ama market market gezmekten ona sıra gelmedi.

İyi yapmışsın baştan alarak :))
Ben agustos Eylül sıfırlardayım ama toparlayacağız hep birlikte yine .
Şu stok işlerini halledelim de .

Haklisiniz kizlar bu sacma dusunce nerden geldi aklima bilmiyorum tovbe tovbe :)
Bizim Kızların hepsi çok iyi niyetlidir ,kırmadan cevap verir düşünce tarzları ne olursa olsun o yüzden seviyorum burayı
Şaka da yapmak istemiş olabilirsin aslında

İyi yapmışsın baştan alarak :))
Ben agustos Eylül sıfırlardayım ama toparlayacağız hep birlikte yine .
Şu stok işlerini halledelim de .
Bu aralar stok yapmak biriminden daha önemli canım, şimdi işimizi sağlama alalım sonra birikime yine başlarız.
Benim de durumum pek parlak değil biliyorsun nasil toparlayacagim, ne zaman yoluna girecek hiçbir fikrim yok. birlikte göreceğiz yaparız birşeyler

Haklisiniz kizlar bu sacma dusunce nerden geldi aklima bilmiyorum tovbe tovbe :)
Şöyle gelmiştir aklına zaten kredi borcum yüksek, elimizde az para kalıyor misafir gelince de masraf olacak. O zamana param kalsın diye düşünmüş olabilirsin.
Çünkü aynı şey dün benim de aklıma geldi, bana ev görmeye daha doğru düzgün kimse gelmedi yazin herkes biryerdeydi. Ekimden sonra yoğun misafirlerim olur elimizde para kalmayacak nasıl olacak derdine düştüm açıkçası
Sonra da dedim amannnn gelen kismetiyle gelsin :)

Bugun bende alisveris yaptim yine
2paket arpa sehriye
7 paket makarna aldim 1.60dan
2 kg rize cay 22.90dan
Is yerinden 100lu demlik ve 2.tane 48li demlik cay toplamda 24mu ne olmasi gerekiyor
2 paket kahve 6 tl
Islak mendil 3 tane 1.15ten
Pisirma kagidi 2 tane 12.5
4lu buzd poseti 5.25
Orkd 22li 8 tl
Knor corba 5 tane 1.69dan bulunsun dedim
Abc konsatre yumusatici size uydum 10.90 a buldum :)
Bakalim yarin ne alicaz :)

Bizim Kızların hepsi çok iyi niyetlidir ,kırmadan cevap verir düşünce tarzları ne olursa olsun o yüzden seviyorum burayı
Şaka da yapmak istemiş olabilirsin aslında

Dusununce bi anda kizdim kendime niye oyle dusundum diye aslinda misafiri cok severim ama simdi gelecek olanlar esimin anne babasi buyuk ihtimal baya kalacaklar ama ben 1 haftadan sonra skliyorum elimde degil gelmelerinide biraz kişa denk getirmeye calisiyolar sanirim. E biz iki kisiyiz yaptigim stoklar bize baya baya gider cunku cok tuketmiyoruz kayinvalidemin eli biraz boldur nasilsa bunun evinde var diye biseylerin israf edilmesini istemem acikcasi. O yuzden boyle dusundum galiba yoksa severim onlari.

Uzun uzun haftalarca kalacaksa evet kendine bıktırabilir
Bizde bir laf vardır misafirlik 2 gün :)))
2 gün sonra ev işlerine yardım etsin diye .:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…