- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.021
Yemek planı beraber yapsak ya. Bizim pazar cumaları oluyor. Bir liste yaptım gibi yarın gideceğim.ben pazara ancak pazartesi gidebilirim
o gun benim alışveriş gunum kumbaraya para atma gunum olsun bir de pzt tartilirim
pek planli yasamaya baslayacagim zaten kostur kostur bir hayatim var
Evine hoşgeldin turtacim :)Mesai bitti ama ben yokken ne güzel kaynattınız :)) hep takip ettim
İyi yapmışsın baştan alarak :))Bu ayda böyle olsun dimi :)
Ben sözüm ona bu ay gün parası artacak ve yarım alacaktım, nerdeeeee
Daha birşey alamam diye 10ar USD, euro, 0,28gram da altın (bankanın alt limiti bu) aldım hesap kitap yaadan.
Hesap yaptıktan sonra para kalmadı alamazdim:)))
hayır misafir berekettir, 1 ini yer 9 u bırakır
Yok kismazdim ben.hatta bir çok şeyi misafir geldiğinde kolaylik olsun, elimin altında hazır olsun diye hazırlıyorum.
asil stok yapilan seyler misafir varken kolaylik sağlıyor cnm
Hoşbuldum canım :))Evine hoşgeldin turtacim :)
Kızların performansı bugün yerinde maşallah, ben de gündüz kuşağını kaçırdım ama akşama yetiştim ucundan :)
Bizim Kızların hepsi çok iyi niyetlidir ,kırmadan cevap verir düşünce tarzları ne olursa olsun o yüzden seviyorum burayıHaklisiniz kizlar bu sacma dusunce nerden geldi aklima bilmiyorum tovbe tovbe :)
Bu aralar stok yapmak biriminden daha önemli canım, şimdi işimizi sağlama alalım sonra birikime yine başlarız.İyi yapmışsın baştan alarak :))
Ben agustos Eylül sıfırlardayım ama toparlayacağız hep birlikte yine .
Şu stok işlerini halledelim de .
Şöyle gelmiştir aklına zaten kredi borcum yüksek, elimizde az para kalıyor misafir gelince de masraf olacak. O zamana param kalsın diye düşünmüş olabilirsin.Haklisiniz kizlar bu sacma dusunce nerden geldi aklima bilmiyorum tovbe tovbe :)
Bizim Kızların hepsi çok iyi niyetlidir ,kırmadan cevap verir düşünce tarzları ne olursa olsun o yüzden seviyorum burayı
Şaka da yapmak istemiş olabilirsin aslında
Şöyle gelmiştir aklına zaten kredi borcum yüksek, elimizde az para kalıyor misafir gelince de masraf olacak. O zamana param kalsın diye düşünmüş olabilirsin.
Çünkü aynı şey dün benim de aklıma geldi, bana ev görmeye daha doğru düzgün kimse gelmedi yazin herkes biryerdeydi. Ekimden sonra yoğun misafirlerim olur elimizde para kalmayacak nasıl olacak derdine düştüm açıkçası
Sonra da dedim amannnn gelen kismetiyle gelsin :)
Cok romantik gercekten :)Yarın biz izinliyiz eşimle romantik romantik market gezeceğiz :)))
Oh oh ne güzel :))Yarın biz izinliyiz eşimle romantik romantik market gezeceğiz :)))
Uzun uzun haftalarca kalacaksa evet kendine bıktırabilirDusununce bi anda kizdim kendime niye oyle dusundum diye aslinda misafiri cok severim ama simdi gelecek olanlar esimin anne babasi buyuk ihtimal baya kalacaklar ama ben 1 haftadan sonra skliyorum elimde degil gelmelerinide biraz kişa denk getirmeye calisiyolar sanirim. E biz iki kisiyiz yaptigim stoklar bize baya baya gider cunku cok tuketmiyoruz kayinvalidemin eli biraz boldur nasilsa bunun evinde var diye biseylerin israf edilmesini istemem acikcasi. O yuzden boyle dusundum galiba yoksa severim onlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?