- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.121
Kızlar doğru zaman mı bilmiyorum ama ev düşünen arkadaşlar bir araştırsın diye yazayım dedim.
İş arkadaşlarımdan iki kişi devletin konut kampanyası ile ev almış. Yerleri biraz uzak ama site içerisinde havuzlu bitmis daireler. Biri 345e diğeri 396 dedi sanırım.
Yüzde on peşin verip kalanını 0,98 ile ödeyecekler iki sefer ara ödeme yapılıyormuş. Peşinat az olduğu için ara ödemede zorlanmayiz diyorlar.
Düşünenler iyice bir araştırsın kızlar, belki fırsattır @tatlu
Evet canım konsantre olan fena degilo zaman hiç gerek yok riske atmayalım sen buluttan memnundun sanırım dimi
İstanbul canım Bahçeşehir dediler sanirimBiz de bakındık ama 550.000 altında bulamadık kampanya dahil olan:/
hangi il canım K kahvemsi mutluluk
suyla karıştırıpmı kullanıyosun canım yoksa kapağı dolduruyomusun
damla cikolata krizi fırsata çevirmiş dün yine canım, tebrikler
Viking in yumuşatıcısını kullanan varmı kızlar a101de indirime girmiş
saol canımm, senin de altının bereketli olsun..360 a mı ne almıştım ben geçen ay başı galiba...nedir bu piyasanın halidamla cikolata bereketli olsun alışverişin cnm
Kuyumcudan geliyorum bende çeyrek 415 aldım bari para değerini kaybetmesin .
Bir taraftan okul alışverişine de başladım
Küçük oğlum da 1.sınıfa başlıyor bugün çanta ve ayakkabı aldık.
İstanbul canım Bahçeşehir dediler sanirim
Atayı 1720 den satıyormuş, alış 1680 baksana uyanıklara sen.saol canımm, senin de altının bereketli olsun..360 a mı ne almıştım ben geçen ay başı galiba...nedir bu piyasanın hali(((
oğluşların da keyifle kullansınlar aldıklarınızı inşallah
Atayı 1720 den satıyormuş, alış 1680 baksana uyanıklara sen.
A 101de de 10 kuruş çeviremedi önce kusura bakmayın dedi peki dedim diğer alışverişimde hatırlatacağım .
Hemen çıkarıp verdi nedir bu insanların bu halisanki bizde parayı sokakta buluyoruz.
Bugün tam anlamıyla 190 tl harcamışım içinde sadece Ezine peynir ile oğlumun sevdiği kuş lokumu var. Ki kırtasiye alışverişini de bim ve A 101 den yaptım .
çok çakal bu kuyumcular...Atayı 1720 den satıyormuş, alış 1680 baksana uyanıklara sen.
A 101de de 10 kuruş çeviremedi önce kusura bakmayın dedi peki dedim diğer alışverişimde hatırlatacağım .
Hemen çıkarıp verdi nedir bu insanların bu halisanki bizde parayı sokakta buluyoruz.
Bugün tam anlamıyla 190 tl harcamışım içinde sadece Ezine peynir ile oğlumun sevdiği kuş lokumu var. Ki kırtasiye alışverişini de bim ve A 101 den yaptım .
Sigara gördüm A101de ama ne marka hiç ona bile bakmadim,bizim çalışanlar sürekli yurtdışına gittiği icin freeshoplardan,yurtdışından aldırmıyorum.a101 de 7.5 tl ye sigaralar vardı. aslında aklım kaldı ama emin olamadım . pakette 2.5 tl ayda 75 tl yapar ki bi fatura öder aslında ama alamadım beğenmezsem diye...çevrende deneyen var mı K kahvemsi mutluluk ? sigara masrafını kısmam gerek
bırakmak lazım da şimdi diyete girelim kararı aldık. hem sigarayı bırakıp hem diyet yapamam ki ben :)))) benim bırakmam çok zor gibi...Sigara gördüm A101de ama ne marka hiç ona bile bakmadim,bizim çalışanlar sürekli yurtdışına gittiği icin freeshoplardan,yurtdışından aldırmıyorum.
Bir bakarım ona da
Aslında birakmamiz lazım ya
sahi kızlar biz ne zaman kullanmaya başlayacağız bunlarıkafanızda bir tarih var mı?
henüz biber domates falan çok pahallanmadı ya, biraz daha kış girene kadar kullanmasam mı diye düşünmekteyim aslında.bu geçiş sürecini pazardan alarak devam mı etsem bilemedim...ben kullanıyorum, ztn kolaylık için yaptım bi yandan yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?