henüz biber domates falan çok pahallanmadı ya, biraz daha kış girene kadar kullanmasam mı diye düşünmekteyim aslında.bu geçiş sürecini pazardan alarak devam mı etsem bilemedim...

Yani şöyle diyeyim, vaktime göre, rende domates kullanabilirim ama genelde domates biber kullanmamaya çalışıyorum
Ama kavanoz bamya, et, barbunya fln kullandım. Meyve suyu için olanlardanda kullandım. Yetmediği yerde limonata yaparım.

anladımm, o halde ben ekim sonunu bekleyeyim bari, nasılsa vaktimde bol pazara gidip alıp kullanmaya devam edeyim..

1kg taze ayıklanmış sarımsağı unutmuşum...

cnm bir araştırayım burâdakiler nerede ve ne kadarmış diye tesekkurler harikasinn

Bugün Bim'den aldım 14.5 tl bir paketi. 2 paket aldım ben de. Bir bakın isterseniz.

Bugün bimde gördüm 14.5 tl
Taşımayamam diye almadım bugün benn

Kızlar çok teşekkür ederim küçük kuzum da artık mini mini 1 inş

cnm bende okulda cok fotokopi cekiyorum ama bazi kagotlar makineye sıkışıyor malesef
uzeri yesil olan fotokopi kagidi 19 kusurdu a101 de ben ondan kullaniyorum
bimdekini gormedim bi bakayim

Bir şey almamışim gibi geliyordu ama abartmisim ben de.bugun 1 sarımsak alayım dedim her şeyi boşaltıp geri koymak zorunda kaldım .biraz hafifleyene kadar zorlayacak bu Buzluklar bizi

Ben bugün yine bir serveti marketlere bırakıp geldim. Tatilden döndükten sonra market falan gormek istemiyorum.
Sok, kim, 101 gezdim. İndirimde kalan ürünleri itina ile buldum.
Şokta 2'li Pantene 21,25 TL (fiste fazla geçti farkı aldım)
Cokokrem büyük boy
A101de fairy 2*1350 14,90 (eski aktüel )
Finish tablet 20li
Kolonyagi ( bunda da indirim etiketi vardı fiste farklı geçti farkını aldım.)
3 tane Marmara birlik 800 Gr zeytin
Toz tatlı cesitleri
Stoklarımızda yerini aldı.
Bunlara günlük yumurta, süt, peynir, ekmek vs eklenince bütçe yine costu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…