- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.541
Dilekcim hayrını gör canım bereketli olsun.
Kızlar beden egitimi öğrt arkadaşim çok güzel zayıflamış okulda bana hava atiyorsu bugün. Dedimki arkadaş sem bizim bedencimizsin senden yardım istedik bur ise yaramıyorsun
Dedim naptın cabuk söyle. Göbeğini erit diye bir program varmış onu uygulamış telefona yükledi sabah sağolsun. Onu da yapamazsam dilinden kurtulamam.
Akşam incelerim ve başlarım inş
Canim sagol. Yalnuz ben yasli bir kadinim o yuzden sıkıntı yaşıyorum.Kuzum ...karbonhidrat ..protein ..yağ.. vitamin..
Bunlar dengeli alınınca kilooo gidiyo27 kilo verdim.. haftalık hedefim 500 gram vermekti..öle de oldu..1 sene 4 ay gibi sürede verdim yavaş yavaş verdiğim için asla hızlı kilo alışım olmadi..4 aydır 65.5 - 67 arasindayim
Kilo vermede acele etmeyin..yavaş yavaş dönüşü olmadan gjtsin
1 haftada 200 gram alarak 67,1 olmuşum
Canim sagol. Yalnuz ben yasli bir kadinim o yuzden sıkıntı yaşıyorum.Karatay yapiyorum ama kacamak da oluyor. Bakalım vercem ınş. Ben de 65 kiloyum
Sagl kuzum...hep birlikte@dilek bolu birikimin kat kata artsin cnm
ben de katılmak istiyorum.beni de ekler misiniz??
Selamlar herkese, benı de eklerseniz sevinirim. Zira açıldıkça açıldım: (((
Ben de varımmmm ben deeee
Bacılar iyi mi yaptim ..kötü mü yaptim bilmiyorum
10 gr altın ...125 dolar...100 euro...100 sterlin
Ne zamandır Tl biriktiriyordum..dayanamadım girdim ..
200 gram kilo almışamkendimi ağır hissediyommm
43 e merdiven dayadım canimAbla yaş kaç...ben 32
Aaa hoşgeldin naberBen de varımmmm ben deeee
canım, sıvı deterjanlar çıktığından beri ben hiç toz kullanmıyorum. lekeli kalıyor gibi geliyor çamaşırlar, özellikle koyu renklerde tam erimeyip beyaz leke bıraktığını düşünüyorum...Kızlar birşey soracağım .
Alo toz çamaşır deterjanı kullanan oldu mu aranızda?
Şok markette 7 kg 33 tl. Renkliler ve beyazlar için yazıyor üzerinde.
kızlar, ekledim sizleri de pazartesiye hazır olunn
dilekcim bereketli olsun inşallah.tam sepet yapmışsın, çok güzel olmuş
43 e merdiven dayadım canim
Evet siyah pantolonlarda çok kötü iz kalıyordu ...onun için koyu renkli atınca sıvı kullanıyorum... ama diğerlerine peros aldım denemek için 9 kilosu 30tl ydi inşallah pişman olmamcanım, sıvı deterjanlar çıktığından beri ben hiç toz kullanmıyorum. lekeli kalıyor gibi geliyor çamaşırlar, özellikle koyu renklerde tam erimeyip beyaz leke bıraktığını düşünüyorum...
tamam canım bu hafta evdekilerden bir şeyler yapıp markete gitmeyeyim istiyorum ya, kısmet.. 1 günü ben de kahvaltılık ile geçiştirmek istiyorum aslında...damla cikolata tmm cnm takipteyim menu konusunda seni.
bende haftanin 1 gunu cay saati yapacagim
cocuk olunca mecbur farkli yapiyorum
tavuk kanat aldim 13 tl odedim.
Sıvı deterjan nedense hiç merak etmedim şimdiye kadar ben ama mutlaka deneyeceğim :)canım, sıvı deterjanlar çıktığından beri ben hiç toz kullanmıyorum. lekeli kalıyor gibi geliyor çamaşırlar, özellikle koyu renklerde tam erimeyip beyaz leke bıraktığını düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?