- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.661
Bana da bu yüzden bebek vermiyor olabilirDördüncü mü yolda valla maşallah allah kaldırabilene veriyor denek ki .ben bir posta makine atıp asmaya üşeniyorum allah biliyor da ondan mi bebek vermiyor acaba :)
Canim rehber ogretmenim. O kadar işimin arasında kızım da kuaföre götür beni diye tutturdu. Başıma geçti. Az sonra şehre ineriz. Dönüşte işleri hallederim. Senin branş ne cnmiyiniyetli cnm bransin ne hangi sehirdesin
kolay gelsin bak kahve dedin gidip kendime bir nescafe yapayim
Evet 4. olacak allah izin verirseDördüncü mü yolda valla maşallah allah kaldırabilene veriyor denek ki .ben bir posta makine atıp asmaya üşeniyorum allah biliyor da ondan mi bebek vermiyor acaba :)
Camları açmıyorum canım artıkben de bikax hafta sonra perde yıkamayı planliyorum hava serinlesin diye
haftada en fazla 3 kez bulasik 3 kez camasir makinesi limiti koydum kendime
elektrik faturasi gelmedi herkes zamdan şikayetci bakalim kac gelecek
Kapyalar sos olacak canım. Domateslerde konserve olacak. Bu postadaki domatesleri rondodan geçirip kaynar iken kavanozlara doldurup ters çevirerek konserve yapacağım.Bugün ben de supurge tuttum. Yerleri sildim. Toz alicam oglanin kıyafetlerini asmistim.
Bizde de cok sık camasir yikanir. oglaninkini ayri kendimizinki renkli ve beyazlar olarak ayri yikarim. Bizde de camasir cok cikar. Hic acmasam haftada en az 3 kere makine calisir. Ama beyazlar cok temiz olmuyor. arkadaşımız Bize biraz yaprak vermışti. Onları haşladım ama buzdolabında da yer kalmadı babaannemin buzluğunu getirsem Bu saatten sonra doldurabilir miyim emin degilim.
iyiniyetli sende bakliyat haslamissin kapya ve domatesleri dolaba atmalik mi yapcaksin canım yoksa baska bisey mi
Eline saglik canimKapyalar sos olacak canım. Domateslerde konserve olacak. Bu postadaki domatesleri rondodan geçirip kaynar iken kavanozlara doldurup ters çevirerek konserve yapacağım.
T tatlu cnm teşekkür ederim. Kısa hazırlığın yanında bir de şu ekonomik kriz dolayısıyla çok yoğun geçti. Koştur koştur kantine al al şunu da alayım bunu da alayım. Alırken üzülüyorum böyle değişik bir psikolojideyim. Krize ayak uydurmaya çalışıyoruz.iyiniyetli masallah cnm harikasin bu kadar yogun ve calisirken esin yardimci oluyor mu sana hic durmuyorsun
K kahvemsi mutluluk tatil bitince bir gizun cokuyor saglik olsun pozitif enerjiyle kurkcu dukkanina don cnm insallah
Amin canım hamilelerin duası kabul olur derler bana da bebek nasip etsin rabbim tez vakitte inşEvet 4. olacak allah izin verirse
Vakti zamanı gelince hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin rabbim
Ben de üşeniyorum asmaya. Bazen iki kere yıkadığım oluyor üşendiğimden kalıyor makinede. Kurutma makinesi istiyorum inşallah. O da çok zamlanmış
Denemelere devam canım bakalım ne zaman olacakBana da bu yüzden bebek vermiyor olabilirAllah'ım bana ceza ver ikiz yolla diyesim geldi :)
Dördüncü mü yolda valla maşallah allah kaldırabilene veriyor denek ki .ben bir posta makine atıp asmaya üşeniyorum allah biliyor da ondan mi bebek vermiyor acaba :)
Rabbim tez zamanda size de evlat nasip etsin kızlar inşallah...Bana da bu yüzden bebek vermiyor olabilirAllah'ım bana ceza ver ikiz yolla diyesim geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?