- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.181
Koca kafam büyüyor:))) sadece sabahlari kahvaltidan Hemen sonra kusuyorum gerisinde gebeligimi bile unutuyorum ortalikta ziplaya ziplaya geziniyorum:)) bu Ptesi randevum var bakalim ne yapmis tostos gorecem.Valla bilemedim diger komsumu bi kesinlestireyimde onada sorayim o taniyor onlari
Senin nasil gidiyor hamilelik canim?
Maşallah size :) Allah sağlıkla kucaklamayi nasip eylesin :)Koca kafam büyüyor:))) sadece sabahlari kahvaltidan Hemen sonra kusuyorum gerisinde gebeligimi bile unutuyorum ortalikta ziplaya ziplaya geziniyorum:)) bu Ptesi randevum var bakalim ne yapmis tostos gorecem.
Amin insallahMaşallah size :) Allah sağlıkla kucaklamayi nasip eylesin :)
Sağol sekerimHayirli sabahlar canim nerelerdesin nasilsin
Seni gorunce aklima migros geldi :) iyi gelecek elcilerinde sistem degismis cok sinir oldum girmiyorum bile artik sen devam ediyomusun
Bence evde olduğun müsait bir zamanda gündüz vakti kadınları kahveye çağır.açıkçası bende bu yüzden arada kaldım kahvemsim haklısın muhabbeti uymadı desek kalk gitte diyemezsin nasıl tanışsakki bayanlarla komşuluk seviyorum ben ya
ne bilim canım valla sonrası korkutuyo beni süt için de dıyet yapmım derim kalır ustumde hepsıay boşversene hamileliğin keyfini çıkar canım ya hayatında en özgürce yiyebileceğin tek dönem
ben de kahvemsiye katılıyorum canım herkesı bır arada cagırmazdımValla bilemedim diger komsumu bi kesinlestireyimde onada sorayim o taniyor onlari
Senin nasil gidiyor hamilelik canim?
Hangisi acaba canimkızlar diş macunlarında indirim var migrosta 4tane aldm ben
bir daha gidip gelmezsiniz.
Gunaydin kizlar :)
Sekerim ben ilk cagirdigin komsuna citlatsanmi diyorum
Duruma gore hareket edersin
Koca kafam büyüyor:))) sadece sabahlari kahvaltidan Hemen sonra kusuyorum gerisinde gebeligimi bile unutuyorum ortalikta ziplaya ziplaya geziniyorum:)) bu Ptesi randevum var bakalim ne yapmis tostos gorecem.
Sağol sekerim
Komşularını önce eşler olmadan cagirabilirsin. Kafana uyan sevdiklerinle de görüşmeye devam edersin.
Bence evde olduğun müsait bir zamanda gündüz vakti kadınları kahveye çağır.
Onlarla tanış önce sonra duruma göre ailecek tek tek çağrısın.
Ya da tatlı yaptın ya koy tabağa çal kapilarini, ikram etmek istedim de ver hem bakarsın az çok fikir sahibi olur ona göre çağrısın evine
ne bilim canım valla sonrası korkutuyo beni süt için de dıyet yapmım derim kalır ustumde hepsı
ben de kahvemsiye katılıyorum canım herkesı bır arada cagırmazdım
sekerim00 ben de rek tek cagiririm daha iyi tanımış olursun kalabalik olunca bazen hizmet etmekten muhabbet edilmiyor
kronikuykucu hangi matka ne kadar cnm
aksama dogru stok alisveris düşündük ona gore gideyim cnm
Ya ne kadar samimisiniz :) keşke benim de böyle komşum olsa :)kızlar yan komşum gelemiyor o yüzden diğerlerinide çağıramıyorum
ama geleceği zaman sadece bayanları çağırırım diye düşündüm haklısınız hepsi bi arada olmaz bayanlar anlaşsa belki erkeklerin muhabbeti sarmaz hizmetide cabası
ama yaptığım tatlıdan kapılarını tıklatıp verebilirim ayak üstü muhabbet ederiz hem
Uzulmenin bir faydasi yok takip edip duruma gore karat verirsiniz ben bu hafta ve secim sonrasi hafta takip edecegim aklima yatan vir noktada alabilirimKızlar tl deyim, çok pişmanım ben de altın almadığıma, pazartesi yükselişteyse halen almalı mıyım sizce? 1 aydır harcamaya kıyamadığım para eridi gitti 2 günde
Ya cok tesekkur ederim canimm nerdesin belki komsuyuzdur allah bilir nasip :)))Ya ne kadar samimisiniz :) keşke benim de böyle komşum olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?